اوه اصلا حواسم نبود . :thumb:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
اوه اصلا حواسم نبود . :thumb:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
کاملا درسته..اینا شاید برای یکی دوبار قشنگ باشن ولی بعد اون چیزی که فقط تو یاد میمونه گیم پلی هستش حتی به نظرم تو فوتبال گرافیک هم زیر سایه ی گیم پلی هستش...فرمایش شما درست ولی عزیز من اگه بخواد هر دفعه اینا رو نشون بده که همه فوتبال 6 دقیقه ای میشه همش انیمیشن . در ضمن حوصله همه رو سر میبره . شما خودت میشینی همه صحنه های ورود بازیکنان به زمین و تعویض بازیکنا و ... رو میبینی یا سریع Skip میکنی ؟
بعید میدونم کسی بشینه همه اینا رو ببینه !
فقط خداکنه این هوش مصنوعی یه ذره بهتر بشه و همه بازیکن های حریف ژاوی و مسی نباشن!!
کجا من گفتم " هر دفعه اینا رو نشون بده" ؟!!فرمایش شما درست ولی عزیز من اگه بخواد هر دفعه اینا رو نشون بده که همه فوتبال 6 دقیقه ای میشه همش انیمیشن . در ضمن حوصله همه رو سر میبره . شما خودت میشینی همه صحنه های ورود بازیکنان به زمین و تعویض بازیکنا و ... رو میبینی یا سریع Skip میکنی ؟
بعید میدونم کسی بشینه همه اینا رو ببینه !
گویا متوجه نشدید که اصلا پست من راجع به چی بود!
من در مورد افزایش کیفیت صحنه های آهسته حرف زدم نه در مورد اینکه " هر دفعه اینا رو نشون بده" !
من در مورد خوش و بش بازیکن ها در پایان بازی صحبت کردم نه در مورد اینکه " هر دفعه اینا رو نشون بده" !
Last edited by Yi Yi; 25-06-2012 at 18:50.
من معتقدم این جزئیاتی که گفتید تو نشون دادن کامل انیمیشن ها و صحنه آهسته ها و ... باید تو بازی باشه چون به زیباتر شدن و انتقال حس خیلی کمک میکنه ولی باید گزینه هایی تو آپشن وجود داشته باشه که بشه اونارو
فعال و غیر فعال کرد.
خیلی ها شاید به مزاق شون خوش نیاد و خسته کننده بشه براشون , غیر فعالش میکنند.
خیلی ها هم احتمالا از این ویژگی خوششون بیاد و ازآن لذت ببرند.
این ویژگی ها میتونه مفید باشه و بازی رو بیشتر به واقعیت نزدیک کنه:
- در پایان بازی، بازیکنان با هم خوش و بش می کنند.
- First Touch فقط توسط پا (کفش) انجام نمی شه.
- کارگردان، بعد از روی دادن هر اتفاق، معمولا از نزدیک چهره ی بازیکن یا بازیکنان درگیر در اون اتفاق رو نشون می ده.
- نمایش حالت چهره ی بازیکنان ( عصبانی، متاسف، ناراحت، خندان، در حال فریاد زدن ، متعجب و ...) ، تاثیر زیادی در بیننده داره.
- مکان و نحوه ی حرکت دوربین در صحنه های آهسته ، طبیعی و جذابه.
- صحنه های آهسته با فریم ریت بالا و با سرعت کم پخش می شند.(Slow Motion )
- صحنه ی آهسته گل ها، فقط محدود به چند حرکت آخر نمی شه. بلکه اتفاقات، پاس ها و حرکات قبل از گل هم به نمایش درمیاد.
سلام بر همگی
من دیشب از اول تاپیک تا اینجا رو خوندوم ولی چند تا چیز رو متوجه نشدم.خوشحال میشم کسی کمکم کنه:
1- جواب این سوالو گرفتم
2- تو فیفا 13 که قراره بیاد، بازم اجرای دقیق تکنیک ها منوط به بازی کردن با دسته هست؟(یکی از بدی های فیفا12 همین بود که کیبورد بازا برای تکنیک زدن کلافه میشدن)
3-من تو شیراز زندگی میکنم،چند درصد ممکنه همین جا نسخه ی اصل بازی رو گیر بیارم؟؟؟؟
4-این قضیه نسل فعلی و نسل آینده چیه....یعنی از چند سال دیگه فیفا برای پی سی چیزی نمیزنه؟؟؟(جواب اینو ناقص گرفتم)
Last edited by alphabet14; 26-06-2012 at 12:28.
Here is the box art of FIFA 13 Ultimate Edition
Platform:PS3
.
خب بالاخره زمان عرضه ی بازی مشخص شد , به نقل از EA تاریخ عرضه ی فیفا 13 در 28 سپتامبر خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه نمیگید که من دروغ میگم این رو بخونید ممنون میشم.
یه سری چیزها فیفا در گذشته داشت که پیش از اومدنش سازندگان درمورد آنها چیزهایی میگفتند.از گفته های اونا میشه اینهارو گفت:
1-ما بازیکنان را در استدیو آوردیم و از آنها خواستیم که تیکنیک انجام دهند که حرکات آنها شبیه سازی شود.
پرسش اینجاست که چرا اینبار گفته اند تیکنیک ها بر اساس مسی ساخته شده؟
2-من هر فیفایی بازی میکردم چه fifa 2002 و چه fifa 2003 و فیفاهای دیگر دوربین های بازی بسیار متفاوت بودند.مخصوصا فیفا 06 که دیگه آخرتش بود که نسخه کامپیوتریش اصلیش گیر نمیومد و فقط یک نسخش کیفیت بالایی داشت.اگر شماهم نسخه اصلیش رو بازی کرده باشید میدونید چی میگم.
پرسش اینه که چرا دوربین ها اینقدر ساده شده نسبت به گذشته؟چرا دوربین action مانند دوربین های دیگست؟فرق دوربین ها اینه که یا دورترند یا نزدیک ترند.
3-در فیفاهای خیلی قدیمی از جمله fifa 2001 و fifa 2002 خبرنگاران و مربی ها گوشه ی زمین حرکت میکردند.(تورو خدا برید گیرشون بیارید خودتون ببینید تا بعدش نگید دروغ میگم)
چرا اینک انسان های کنار زمین همه تبدیل به مجسمه شده اند؟
4-من داخل فیفا 2005 نسخه کامپیوتر اگر دوتیم یک نام میگرفتم (مثلا هردو رئال مادرید)تیم دوم با نیمکت ذخیره بازی میکرد و دوتا بازیکن مانند دیوید بکهاو و فیگو نمیدیدیم
چرا بازی دیگه اینجور نیست و از هر بازیکن میشه 2تا داخل بازی دید؟اگر اسپانیا با بارسلونا بازی کنه میتونید شما دوتا ژاوی و اینیستا و پویول و پیکه ببینید.
به نظر شما اگر اینهارا دوباره به بازی فیفا برگردونند بازی قشنگتر نمیشه؟
ویرایش کردم اینجارو برا دوست پایینیم justin 11
خیلی باحال گفتی واقعا حیفـــــــــــــــــــ![]()
Last edited by ahmad rezaa; 28-06-2012 at 03:53.
اونو رو ول کن...
من نمیدونم این فیفا کی میخواد موتور گرافیکیشو عوض کنه ...
بازی به شدت کارتونی رنگ ها شاد و اصلا حس واقعی بودن رو به من یکی که نمیده...
طراحی مدل هیکل بازیکنا و تناسب اندامشون فوق العاده ضعیف و بی سلیقگیه محظه.فقط کافیه برید توی ادیت مود بازیکن رو انتخاب کنید چند دقیقه نیگاش کنید میمیرید از خنده ... آخه کدوم انسانی دستهاش اینقدر گندست ..
ضعیفتریین نکات در فیفا قویترین نکات در pes هست.گرافیک و مدل pes خیلی عالیه هر چند که صدا گذاری و گیم پلی زیر خط فقره و نمیشه بازیش کرد
واقعا حیفـــــــــــــــــــ
بعضی صحبتها رو آدم میخونه یکم شک میکنه طرف اصلا fifa بازی کرده ؟
در مورد گرافیک همینو بگم که در حد کنسول xbox گرافیک بیشتر از این شاید بشه ولی نه اونقدری که شما فکر کنی واقعیه .
و نکته بعدی اینکه فیفا بازی ای هست که آدم ممکنه 7-8 ساعت بازی کنه و اگه بخواد از گرافیک خیلی بالا استفاده کنه چشم خسته میشه .
چیزی که امثال من از فیفا توقع دارن اینه که خود بازی منظورم حرکات دریبل گل ها و غیره حالت نزدیک به واقعیت پیدا کنه .
گرافیک مهمه ولی نه اونقدر . برا متوجه شدنش کافیه pes رو با فیفا مقیسه کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)