تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 87 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 870

نام تاپيک: Dota 2

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

به صورت رسمی توسط Valve اعلام شد که بازی در تابستون امسال عمومی میشه و از Closed Beta بیرون میاد .

2. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اطلاعات زیادی درباره انتشار بازی و عرضه عمومی اون گفته شده که من به صورت خلاصه اینجا میگم :
    بازی دیگه داره به انتشار عمومیش نزدیک میشه و برخلاف خیلی بازی های دیگه یک باره عمومی نمیشه چون ممکنه سرور ها نکشن . در نتیجه دیگه سایت ها Key نمیدن و در عوض خود Valve دسته دسته Key میفرسته برای کسایی که توی سایت دوتا2 ثبت نام کردن برای دریافت Key . به این ترتیب میتونن عملکرد سرورها رو تحت نظر داشته باشن و اگه دیدن سروری ضعف داره سریعا ارتقا بدنش .
    لانچ بازی هم موقعی که همه هیروها بیان نخواهد بود و وقتی بازی لانچ بشه هنوز هیروهایی خواهیم داشت که وارد Dota2 نشدن .

در نتیجه از الآن به بعد تنها راه گرفتن بتا کی , یا از دوستانتونه یا خود سایت استیم .(که دیر و زود داره)

اطلاعات فنی رو دیگه نگفتم و اونا رو تو سایت رسمی بازی میتونید بخونید .

4. 6 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima.soad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Gorgan

13

سلام . بله کاملا آنلاینه .
    میتونید مقابل AI بازی کنید(با پینگ 5) ولی بازم اون موقع هم باید آنلاین باشید .
    .

تو پچ جدیدش دیگه نیازی نیس آنلاین باشیم
    قسمت تمرینیشو میشه وقتی افلاین هم هستیم بازی کنیم

6. 3 کاربر از nima.soad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

حالا که داریم به لانچ نزدیک میشیم گفتم 2 ویژگی بازی رو اینجا بگم .
    توجه : توی دو ویژگی دوم تصویر رو از بازی گرفتم که توش خوب کار کردم , تا آبروم نره : دی

1 . فرق پلیر های رایگان و پلیرهایی که پول میدن :
    یکی از مهم ترین مسائلیه که آنلاین باز ها بهش اهمین میدن , توی دوتا2 تنها فرق این دو گروه توی قیافه و ظاهر هیروهاشونه . هر دو گروه به همه هیروها دسترسی دارند و توی بازی گروه پولی به هیچ چیز اضافه ای دسترسی ندارن . فقط اینه که میتونن با پولشون آیتم ست و Battle Point Boost بخرن . نکته مثبت اینجاست که فری ها هم به این آیتم ها دسترسی دارن , چرا که آخر هر بازی به صورت رندوم بین پلیر ها یه سری آیتم و Chest پخش میشه(که البته Chest رو باید با کلیدی که با پول واقعی میشه خرید باز کرد) . هر وقتم پلیری Battle level ش بالا بره حتما یک آیتم در اون بازی دریافت میکنه .
    Battle Point همون EXP هست که آخر بازی داده میشه و هر وقت 1000 تا بشه یه دونه Battle Level پلیر بالا میره .
    در زمینه Boost اینو بگم که کسی که Boost داره(75 درصدی) توی بازی همه پلیر های دیگه هم 25 درصد Boost میگیرن .
    توی عکس زیر میتونید آخر بازی رو ببینید که به پلیر ها آیتم داده شده .(از شانس ما فقط Chest داد این دستو)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در عکس زیر هم هیروی Dragon Knight من رو می بینید که با آیتم هایی که ته بازی گرفتم قیافشو عوض کردم .

2 . سیستم Builds هست که در گذشته بهش به صورت جزئی اشاره کرده بودم :
    یکی از نوآوری ها و ویژگی های بسیار زیبای بازی , به این صورت که مردم برای یه هیرو یه آموزش مینویسند(شامل نکات بازی با هیرو , نکات مربوط به اسپل ها , آیتم ها و طریقه گرفتن اسپل ها) و اون رو منتشر میکنند و بقیه توی استیم بهش امتیاز میدن و 10 تا آموزش اول هیرو توی قسمت Builds نوشته میشه و شما میتونید یکیشونو انتخاب کنید تا Recommended Items اون آموزش رو ببینید , زیر اسپلاتون نکات استفادشون بیاد و هر بار که لول آپ میشید طبق آموزش اون لولی که باید الآن بگیرید دورش برق میزنه . برای کسایی که بار اولشونه که با یه هیرو بازی میکنن خیلی عالی هستش . در ضمن تیو قسمت Learn در منوی بازی میتونید آموزش خودتون رو بنویسید و به اون لیست اضافه کنید .(میتونید کلا توی استیم هم منتشرش کنید که همه ببیننش)
    توی عکس زیر این قسمت رو برای هیروی Venomancer می بینید , اون Build که من ازش استفاده می کنم هم کنارش تیک خورده . اگه دقت کنید می بینید که من خودم 2 تا Build رو Pin کردم در نتیجه اونجا هستن همیشه . اولی Build بازی کردن به عنوان Semi-Carry هست و دومی Support .

8. 9 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه آپدیت جدید داشتیم امروز که توش در قسمت Training هیروی Sniper اضافه شد .
    تعداد مراحل آموزشی هم بالا رفتن و یه کتاب اضافه شده که با رفتن مراحل آموزشی کامل میشه و توش عکس تجهیزات هیروها و داستان اون ها و داستان دنیای Dota به صورت کامل تر قرار داره .
    قسمت آموزشی بازی رو میشه آفلاین هم بازی کرد .
    یه مود جدید هم به نام Least Played اومده که برای هر پلیر 20 تا از هیروهایی که باهاشون کمتر از بقیه بازی کرده رو میاره . خوبی این مود تو یادگیریه و این که همه کسایی که تو بازی هستن میزان حرفه ای بودنشون با هیروشون در یه اندازست تقریبا .

10. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

12. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

یعنی الان ما دیگه نمیتونیم بازی کنیم ؟ من تازه بازی رو گرفتم ولی شما میگید دیگه بتا کی نمیدن ؟:-؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یعنی الان ما دیگه نمیتونیم بازی کنیم ؟ من تازه بازی رو گرفتم ولی شما میگید دیگه بتا کی نمیدن ؟:-؟
    میتونید از کسی که Key داره بگیرید . توی سایتای معتبر و معروف مثل MMOBOMB مطرح کنید سه سوت بهتون یکی Key میده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان key لطف کنید

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

دوستان این بازی حداقل چه سرعت اینترنتی می خواد؟ درواقع به طور متوسط در هر ثانیه چند کیلوبایت تبادل داده میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •