به صورت رسمی توسط Valve اعلام شد که بازی در تابستون امسال عمومی میشه و از Closed Beta بیرون میاد .
به صورت رسمی توسط Valve اعلام شد که بازی در تابستون امسال عمومی میشه و از Closed Beta بیرون میاد .
اطلاعات زیادی درباره انتشار بازی و عرضه عمومی اون گفته شده که من به صورت خلاصه اینجا میگم :
بازی دیگه داره به انتشار عمومیش نزدیک میشه و برخلاف خیلی بازی های دیگه یک باره عمومی نمیشه چون ممکنه سرور ها نکشن . در نتیجه دیگه سایت ها Key نمیدن و در عوض خود Valve دسته دسته Key میفرسته برای کسایی که توی سایت دوتا2 ثبت نام کردن برای دریافت Key . به این ترتیب میتونن عملکرد سرورها رو تحت نظر داشته باشن و اگه دیدن سروری ضعف داره سریعا ارتقا بدنش .
لانچ بازی هم موقعی که همه هیروها بیان نخواهد بود و وقتی بازی لانچ بشه هنوز هیروهایی خواهیم داشت که وارد Dota2 نشدن .
در نتیجه از الآن به بعد تنها راه گرفتن بتا کی , یا از دوستانتونه یا خود سایت استیم .(که دیر و زود داره)
اطلاعات فنی رو دیگه نگفتم و اونا رو تو سایت رسمی بازی میتونید بخونید .
تو پچ جدیدش دیگه نیازی نیس آنلاین باشیم
قسمت تمرینیشو میشه وقتی افلاین هم هستیم بازی کنیم![]()
حالا که داریم به لانچ نزدیک میشیم گفتم 2 ویژگی بازی رو اینجا بگم .
توجه : توی دو ویژگی دوم تصویر رو از بازی گرفتم که توش خوب کار کردم , تا آبروم نره : دی
1 . فرق پلیر های رایگان و پلیرهایی که پول میدن :
یکی از مهم ترین مسائلیه که آنلاین باز ها بهش اهمین میدن , توی دوتا2 تنها فرق این دو گروه توی قیافه و ظاهر هیروهاشونه . هر دو گروه به همه هیروها دسترسی دارند و توی بازی گروه پولی به هیچ چیز اضافه ای دسترسی ندارن . فقط اینه که میتونن با پولشون آیتم ست و Battle Point Boost بخرن . نکته مثبت اینجاست که فری ها هم به این آیتم ها دسترسی دارن , چرا که آخر هر بازی به صورت رندوم بین پلیر ها یه سری آیتم و Chest پخش میشه(که البته Chest رو باید با کلیدی که با پول واقعی میشه خرید باز کرد) . هر وقتم پلیری Battle level ش بالا بره حتما یک آیتم در اون بازی دریافت میکنه .
Battle Point همون EXP هست که آخر بازی داده میشه و هر وقت 1000 تا بشه یه دونه Battle Level پلیر بالا میره .
در زمینه Boost اینو بگم که کسی که Boost داره(75 درصدی) توی بازی همه پلیر های دیگه هم 25 درصد Boost میگیرن .
توی عکس زیر میتونید آخر بازی رو ببینید که به پلیر ها آیتم داده شده .(از شانس ما فقط Chest داد این دستو)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در عکس زیر هم هیروی Dragon Knight من رو می بینید که با آیتم هایی که ته بازی گرفتم قیافشو عوض کردم .
2 . سیستم Builds هست که در گذشته بهش به صورت جزئی اشاره کرده بودم :
یکی از نوآوری ها و ویژگی های بسیار زیبای بازی , به این صورت که مردم برای یه هیرو یه آموزش مینویسند(شامل نکات بازی با هیرو , نکات مربوط به اسپل ها , آیتم ها و طریقه گرفتن اسپل ها) و اون رو منتشر میکنند و بقیه توی استیم بهش امتیاز میدن و 10 تا آموزش اول هیرو توی قسمت Builds نوشته میشه و شما میتونید یکیشونو انتخاب کنید تا Recommended Items اون آموزش رو ببینید , زیر اسپلاتون نکات استفادشون بیاد و هر بار که لول آپ میشید طبق آموزش اون لولی که باید الآن بگیرید دورش برق میزنه . برای کسایی که بار اولشونه که با یه هیرو بازی میکنن خیلی عالی هستش . در ضمن تیو قسمت Learn در منوی بازی میتونید آموزش خودتون رو بنویسید و به اون لیست اضافه کنید .(میتونید کلا توی استیم هم منتشرش کنید که همه ببیننش)
توی عکس زیر این قسمت رو برای هیروی Venomancer می بینید , اون Build که من ازش استفاده می کنم هم کنارش تیک خورده . اگه دقت کنید می بینید که من خودم 2 تا Build رو Pin کردم در نتیجه اونجا هستن همیشه . اولی Build بازی کردن به عنوان Semi-Carry هست و دومی Support .
یه آپدیت جدید داشتیم امروز که توش در قسمت Training هیروی Sniper اضافه شد .
تعداد مراحل آموزشی هم بالا رفتن و یه کتاب اضافه شده که با رفتن مراحل آموزشی کامل میشه و توش عکس تجهیزات هیروها و داستان اون ها و داستان دنیای Dota به صورت کامل تر قرار داره .
قسمت آموزشی بازی رو میشه آفلاین هم بازی کرد .
یه مود جدید هم به نام Least Played اومده که برای هر پلیر 20 تا از هیروهایی که باهاشون کمتر از بقیه بازی کرده رو میاره . خوبی این مود تو یادگیریه و این که همه کسایی که تو بازی هستن میزان حرفه ای بودنشون با هیروشون در یه اندازست تقریبا .
یعنی الان ما دیگه نمیتونیم بازی کنیم ؟ من تازه بازی رو گرفتم ولی شما میگید دیگه بتا کی نمیدن ؟:-؟
میتونید از کسی که Key داره بگیرید . توی سایتای معتبر و معروف مثل MMOBOMB مطرح کنید سه سوت بهتون یکی Key میده .
دوستان key لطف کنید
دوستان این بازی حداقل چه سرعت اینترنتی می خواد؟ درواقع به طور متوسط در هر ثانیه چند کیلوبایت تبادل داده میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)