اینجور بازی هایی که Episodic هستن و قسمت قسمت میان کلا فکر خریدشون رو زیاد نکنید.
دانلود کنید بهتره.
اینجور بازی هایی که Episodic هستن و قسمت قسمت میان کلا فکر خریدشون رو زیاد نکنید.
دانلود کنید بهتره.
کاریش نمیشه کرد دیگه.فردا پس فردا Episode های بعدی میان اون موقع میمونی توی خماری.تنها کاری که میتونی بکنی اینه که صبر کنی همه ی Episode ها بیان اون موقع بخری.
یا اینکه بده کافی نت دانلود کنه.
The Walking Dead:Episode 3 در ماه اگوست عرضه خواهد شد
شرکت Telltale از طرفداران بابت تاخیر های قسمت دوم سری Walking Dead عذر خواهی کرد و قول داد که قسمت سوم در ماه اینده منتشر خواهد شد.
“اگر چه نمیتوانیم در این برهه ی زمانی تاریخ دقیقی را اعلام کنیم, اما میتوانیم قول دهیم که قسمت سوم سری The Walking Dead در نیمه ی ماه اگوست منتشر خواهد شد و ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد این بازی را برای تمام پلتفرم ها و نواحی منتشر کنیم.”[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سازنده از طرفداران بابت تحملشان برای تاخیر های پی در پی شماره ی دوم تشکر و اعلام کرد که بین دو شماره ی اول حدود دو ماه فاصله افتاد و PS3 بازان اروپایی نیز مجبور بودند یک هفته بیشتر نیز صبر کنند.
“هدف ما از روز اول این بود که شماره های این سری را به سریع ترین شکل ممکن منتشر کنیم و اگر توانستیم ان را برای تمام پلتفرم ها و نواحی عرضه کنیم.ما با همکاران تمام تلاش خود را کرده ایم تا این موضوع به حقیقت بپیوندد و ما ارتباط خود را با شما افزایش خواهیم داد تا شما از قضیه با خبر شوید.مطمئن باشید که ما تمام تلاش خو را میکنیم که شماره های این سری را به سریع ترین شکل ممکن منتشر کنیم.”
شماره ی نخست The Walking dead بیش از یک میلیون نسخه فروش داشت.
..............
DBAZI
پ.ن : منم امروز بازی رو به صورت مجانی از یکی از رفقا گرفتم
ببینم این قسمت چی میشه!!
سلام
من همون اول بازی موندم...اونجایی که از دست زامبی ها فرار میکنم .میام تو یه خونه.استخر داره و یه خونه درختی
دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.نه میشه از درخت بالا رفت چون نردبون میخواد. تو خونه هم نمیزاره برم
ممنون میشم کمک کنید
اینجاش که کاری نداره میری تو خونه و تو آشپزخونه با یکی در گیر میشی و...
دوباره سعی کن چون بازی چیزی نداره که گیر کنی
...
اوایل E2 : چرا اینا همه با من دعوا دارند؟
اون یارو پیرمرده هم که اینگار ارث باباشو خوردم هم مارو میبینه از الفاظ رکیک مثل *%$^! و ... استفاده میکنه بقیه هم که کلا از آدم طلب دارند
امید وارم در ادامه بهتر بشه![]()
احتمالا بازیم مشکل داره
چون نمیتونم وارد خونه بشم.هرچی کلیک میکنم درب رو باز نمیکنه
فسقله بازی ایرادش کجا بود؟
ماوس رو بیار روی در غلطک ماوس رو بچرخون علامت دست رو انتخاب کن.
اخیرا شرکت Activision از ساخت یک بازی در سبک شوتر اول شخص را بر مبنای سریال محبوب AMC، یعنی TWD پردهبرداری کرده است.
داستان بازی در مورد برادران Dixon و تلاش آنها برای رسیدن به امنیت در شهر Atlanta است که میتواند به دلیل عدم حضور برخی شخصیتهای محبوب این سریال، کمی سرزنش شود.
بازیباز کنترل Daryl(برادر کوچکتر) را به دست میگیرد و باید با زامبیهای تشنه به خون رودررو شود؛ علاوه بر این بازیباز میتواند بین جنگیدن و فرار کردن از زامبیها یکی را انتخاب کند.
طبق گفتهی Activision، هیچ جای امنی برای دریل وجود ندارد و او باید در اکثر مواقع از دست زامبیها فرار کند.
مهمات در بازی کم بوده و بازیبازان باید بر منابع خود مدیریت کنند تا بتوانند در این دنیای آخرالزمانی زنده بمانند؛ که این عنصر کمی یاد آور سه قسمت اول Resident Evil است. همچنین شما در طول بازی با شخصیتهای دیگری از سریال روبرو میشوید که میتوانید انتخابی کنید تا همراهتان کنند یا خیر.
این بازی در سال آینده برای کنسولهای HD و کامپیوترهای شخصی عرضه میشود.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپیزود 2 چند تا چپتر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)