تبریک میگم به دوستان باواریایی.
کاری به داوری ندارم... بازی قشنگی بود. دو تیم هم عالی بودن.
تبریک میگم به دوستان باواریایی.
کاری به داوری ندارم... بازی قشنگی بود. دو تیم هم عالی بودن.
تبریک به بایرنی ها...
یعنی از جایی باختیم که 2زار احتمال نمیدادم!
3 تا از بهترین پنالتی زنهای دنیا رو داریم...اما 2تای اول خراب میکنن توپ رو!!!
اونم کریس که 24 تا (اگه اشتباه نکنم) پنالتی پشت سرهم بود که گل میکرد و 1دونه رو خراب نکرده بود!
باور نکردنی بود...
اما داوری که افتضاح بود...
صحنه آخر خیلی قشنگ پنالتی بود روی گرانرو..با پای راست، نویر گرانرو رو زد...اونم دقیقه 116!
بعد از اونور جناب های ریبری و روبن 40 بار تمارض کردن، همه رو خطا گرفت برای بایرن!!
یا گوستاوو فکر کنم 10 بار اوزیل رو زد اما کارت بهش داده نشد! (زمان معمول بازی)
اما ما به خودمون هم باختیم بنوعی...
خدیرا افتضاح بود و اصلا وظیفش رو انجام نداد در حالیکه از وقتی گرانرو اومد تو زمین، تیم تازه تیم شد...
نبود کوئنت رائو خیلی عجیب بود..مارسلو باز اتوبان کرده بود(هرچند بعضی وفتها هم خوب بود)
کاکا فاجعه بود..چه خود بازی چه پنالتی..باز کریس 2 تا گل زد...این همه قبلا گل زده بود اما اینا..فکر کنم دیگه راحت بشه گفت، فصل آخرش تویه رئال-ه..
ایشالله فصل بعد دیگه...
+
صحنه مورینیو و نشستن روی زمین..خیلی دوست داشتنی بود...
خوزه نشون داد که چقدر دلش با این تیم هست...
اگه بخوان ازش، سالها خواهد موند اینجا...
صحبتامو با اونایی که مارو پشمک میدونستن میزارم برای بعد
درود به دلاورمردان اف سی هالیوود که تیم محبوب شرط بندا رو حذف کردن اونم با شایستگی کامل
رئال تو خونش این همه موقعیت حتی به بارسا هم نداده بود که بایرن راست و ریستش کرد
واقعا اشک تو چشام پر خورد خیلی ناراحت شدمچون لیاقتمون این نبود که تو پنالتی ببازیم بازی دادن مارسلو یکم اشتباه بود!
ولی رئال تنها به یک چیز باخت اونم خستگی بود و باز هم خستگی اون بازی سنگین در مقابل بارسا که به اندازه دوتا بازی هزینه بر بود اونم از بازی رفت !
باورتون نمیشه قبل از اینکه هر کدوم از پنالتیا زده بشه میدونستم چی میشه گفتم نویر حداقل 2 تا پنالتی میگیره گرفت گفتم کاسیاس توپ لام رو میگیره گرفت و گفتم که راموس خراب میکنه که کرد! دیگه چی بگم ما یه بازی رو بردیم و حذف شدیم فینال هم که بایرن شانس بیشتر خواهد داشت
داوری متاسفانه اصلا خوب نبود برای هر دو تیم و به احتمال زیاد یه محرومیت سنگین بر میخورن حتی محرومیت از جام ملت ها اروپا
Last edited by eman619rv; 26-04-2012 at 01:54.
بایرن به حقش رسید .
اگه دقت می کردن تو همون 90 دقیقه کار رو تموم کرده بودیم
واقعا طرفدارای مادریدی که از داوری مینالن یه اسطوه هستن برا خودشون.. البته باید یه چیزی باشه بهش بند کنن وگرنه تحمل باخت سخته
تبریک میگم به همه دوستای بایرنی
انشا لله قهرمانی
منم به بایرنی ها تبریک میگم. شایسته ی صعود بودید، و البته رئال حقش نبود که حذف بشه. به هر حال نمیشه گفت که نتیجه عادلانه نبوده. مبارکتون باشه.
تبریک میگم به هوادارای بایرن .
بر خلاف شب گذشته بازی بسیار زیبایی رو از دو طرف شاهد بودیم , لحظه به لحظه ی بازی هیجان داشت , هر کدام از دو تیم می تونستن پیروز بازی باشن و جانانه بازی کردن ولی در نهایت یاران بایرن بعد از نمایش درخشانی که توی برنابئو داشتن در ضربات پنالتی بهتر عمل کردن و پیروز شدن.
در مورد صحنه های داوری فکر می کنم با وجود اشتباهاتی که به ضرر هر دو تیم گرفته شد در مجموع روی نتیجه نهایی تاثیر نگذاشت.
یک چیز امیدوارم ثابت شده باشه
طرفداران نظریه های توطئه آنچنانی ...که فیفا و یوفا و فلان و بهمان چنین میکنند و چنان...
بارسا / میلان - چلسی / بارسا - بایرن / رئال ، چه در رفت و چه برگشت مملو بودن از صحنه های نمایانگر اینکه داورها بعنوان سه چهار نفر، در حد 22 ستاره که در حال دویدن ، زدن همدیگه، فریب و... میباشن؛ نیستند و اشتباه میکنند.
باید جهان فوتبال لااقل در بازی های اینچنینی مجهز به تکنولوژی بشه.
داورهای پشت خط در این آزمونها بشدت مردود شدند.نقششون کمرنگ،گمراه کننده و قرارگرفته در زاویههای کور بود.
چند فنآوری ساده میتونه خیلی نقش پررنگتری از اونها داشته باشه....
, تبریک به مونیخی ها...چه شود....![]()
Last edited by Arash4484; 26-04-2012 at 02:08.
جناب مسعود خان، شما بگو چطور میشه دروازه بان به اون تابلویی پای مهاجم رو میزنه، اما خطاش گرفته نمیشه؟!واقعا طرفدارای مادریدی که از داوری مینالن یه اسطوه هستن برا خودشون.. البته باید یه چیزی باشه بهش بند کنن وگرنه تحمل باخت سخته
(البته این عکس خیلی واضح نیست..جالبه دوست بایرنی که این کلیپ رو گذاشته و میگه گرانرو خیلی مبتدیانه دایو میکنه(خب بندخدا باید بیاد از استاد ریبری یاد بگیره دایو کردن رو!)، به شکل خیلی خنده داری، کلیپ رو ادیت کرده و لحظه برخورد رو حدف کرده از کلیپ!!)
جناب مسعود خان، شما بگو چطور میشه 1 بازیکن نزدیک 10 بار یکی رو بزنه، اما کارت نگیره؟!
جناب مسعود خان، شما بگو چطور میشه که تمام تمارض های روبن و ریبری خطا گرفته میشه؟!
و...
من نمیگم از قصد بوده، بلکه خیلی ساده میگم داوری افتضاح بوده...
با اجازه سروش چنتا دیالوگ رد و بدل شده بین من و سروش رو که چند ماه قبل در تاپیک لیورپول مطرح شد رو برای یادآوری نقل قول میکنم
این یکی از جملات سروش بود
و این جواب من به سروشسلطه ی ماتادورها به فوتبال جهان آغاز شده ، قدرت غیرقابل چشم پوشی بارسا رو که میدونیم ، رئال هم تیم جوونی داره که با این مهره ها چند سالی میتونه اوج رو تجربه کنه و با همه ی احترام پریمیر لیگ ماموریت غیرممکنی در پیش داره برای از بین بردن این سلطه /
این جواب سروشمن اقتدار و سلطه ای نمیبینم
بارسا در این سالها تیم بسیار خوبی بوده اما با کمترین لغزشی چه فنی و چه روحیه ای تیمهای دیگه ازش سبقت گرفتن این یعنی فاصله با تیمهای تعقیب کننده فقط به اندازه بودن در سقف آمادگیه وگرنه تیمهای دیگه اینقدر فاصله ندارن در واقعا یک رقابت کاملا جدیه نه میدونی که یک تیم در اون پادشاهی میکنه
دقیقا مثل همین فصل که من فکر میکنم اگر رئال و بارسا فقط به اندازه یک گام کم بزارن تیمهای دیگه به ویژه ایتالیاییها به راحتی کنارشون میزنن
و این جواب منعلیرضا جان به نظرت امسال مدعیان اصلی سی-ال چه تیمهایی هستند ؟ آیا اگه رئال و بارسا به هم نخورند و از اون اتفاقات نادر دنیای فوتبال روی نده ، در حالت طبیعی به نظرت این دو تیم فینالیست نمیشن ؟
میدونی که رئال در این فصل تقریبا به هیچ تیمی نه نگفته و خط دفاعی بارسا هم که نیازی به توضیح ندارهمن برای چندمین بار میگم اصلا نمیشه تعداد بالای گلهای این دو تیم در لالیگا رو دلیلی بر قدرت خط حمله این دو تیم دونست
این جملات رو فقط به این جهت نقل کردم که بگم برعکس حرفهای رسانه ها به نظر من اصلا اتفاق عجیبی نیفتاده که بارسا و رئال حذف شدن
شاید بارسا در مقابل چلسی استحقاق بیشتری داشت اما در بازی بایرن رئال اصلا اتفاق خارق العاده و شگفت انگیزی رخ نداد و بایرن واقعا تیم برتر هر دو دیدار بود که اگر اشتباهات پی در پی داوری نبود در همون نود دقیقه کار رو تموم میکرد
در لحظاتی از بازی کاملا مشخص بود که زور رئال به بایرن نمیرسه نه زور تاکتیکی مورینیو به هاینکس رسید نه زور قوای بدنی و ذهنی بازیکنای رئال به بایرنیها
رئال موقعیت چندانی در نود دقیقه نداشت و به نظر من روی اشتباه داوری هر دو گلش رو زد هم پنالت نبود و هم رونالدو روی گل دوم یه بدن در آفساید بود
من با احترام به دوستان رئالی فکر میکنم شاید اگر در مراحل قبل مثلا به میلان میخوردن بالا نمیومدن
رئال واقعا امسال تیم بازی با تیمهای بزرگ نبود
اگر قبول کنیم که بارسا به خاطر اشتباه در مدیریت بازی بعد از زدن گل دوم و بی جهت حمله کردن حذف شد
باید قبول کنیم که رئال در مدیریت تمام بازی ناموفق بود
برای من واقعا عجیب بود که رئال تقریبا در طول نود دقیقه به ویژه نیمه دوم دفاع کرد اونم در شرایطی که بازی در مجموع مساوی بود
من بدون هیچ تعارفی خوشحالی خودم رو از صعود بایرن به فینال ابراز میکنم
اگر در بازی چلسی و بارسا فوتبال با من به عنوان طرفدار بارسا بیرحمانه رفتار کرد اما در بازی امروز واقعا تیمی که برتر بود به فینال رفت
فکر میکنم بایرن سزاوار تمام تحسینهاست
تیمی که به معنای واقعی فوتبال بازی کرد و نه در بازی رفت و نه در برگشت به دفاع کردن فکر نکرد
اینجوری به فینال رسیدن واقعا ستودنیه
و باید در انتها از تیم واقعا خوب میلان هم یادی بکنم که ایمان دارم اگر به تیمی به جز بارسا میخورد تا مراحل بالا و حتی شاید نهایی صعود میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)