دوستا توجه کنن که Medal of Honor: Warfighter به عنوان ضعیف ترین بازی سال 2012 شناخته میشه!!!
بابا من وقتی نقدها و امتیازات بازی رو دیدم گفتم که اینا همش الکیه. مگه میشه بازی با این گرافیک بد باشه؟ اصلاً مگه مدال بد میشه؟
نشستم 11 گیگ دانلود کردم و بازی رو نصبیدم:
1- بازی حالت کاور گیری نداره! یعنی در حد صفر!!! باید کنترل رو نگه داری و با چپ و راست حرکت کنی!!! دقیقاً مثل بازی های 50 سال پیش. حتی Call Of Duty حالت کاورگیری داره.
2- در مورد هوش مصنوعی دشمن صحبت نکنم بهتره. یعنی آدم از زندگی پشیمون میشه. وای... بابا خیلی بد و ضعیف ساخته شده. انگار همه دارن میپرن!
3- مراحلش خیلی کوتاه ست. شروع بازی رو به عنوان یه مرحله حساب کردن! شاید رفتنش 5 دقیقه هم طول نکشه. مرحله تمرین هم شده مرحله دوم! مرحله سوم تا آخر رانندگی با ماشینه! مرحله چهارم هم انگار گرافیکش نصف بازی های دیگه ست. اینم زود تموم میشه. از همه بدتر قسمت آخر مرحله و اسحله دوربین داره. تیر کج میره!
پنج مرحله اول در عرض 45 دقیقه تموم شد و فقط 7 تا مرحله تا پایان بازی مونده!!!!!!!!!!!!! توی لیست مراحل مشخصه.
4- گیم پلی بازی خیلی ضعیفه و حتی تیراندازی مشکل داره. بعضی وقتا با یه گوله میتونی دشمن رو از 100 کیلومتر بکشی و بعضی وقتا از یک متری باید 50 تا گلوله شلیک کنی!!
5- داستان بازی سروته نداره و تنوع مراحلش مسخره ست.
6- حتی منوی اصلی بازی مشکل داره! اون پنجره لودینگ بازی رو دیدین؟ همه حروف عربی به صورت برعکس نوشته شده! حالا خوبه این لودینگ برای همه مراحل یکیه! یعنی سازندگان بازی حاضر نشدن از یه برنامه سازگار با زبان عربی استفاده کنن!
7- حتی گرافیک بازی به پای بتلفیلد 3 نمیرسه. اصلاً قابل مقایسه نیست. بابا بتلفیلد 3 خیلی خوب بود.
واقعاً ناامید شدم...