با این تفاسیر اینرنت مخابرا ت که خیلی خوبه !
قیمت و سرعتش چه طوره !
قیمتش و ترافیک ماهانش نامحدوده دیگه ؟
با این تفاسیر اینرنت مخابرا ت که خیلی خوبه !
قیمت و سرعتش چه طوره !
قیمتش و ترافیک ماهانش نامحدوده دیگه ؟
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما، برا اطّلاع از قیمت میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه بفرمایید
در مورد سرعت، عرض شود که تمام سرویساشون از صبح تا شب رو چهار مگ بسته شده
ضمناً مخابرات مازندران سرویس نامحدود ارائه نمیده، صرفاً حجمی است
فقط تنها عیبش اینه که قطعیش نسبت به شرکتهای خصوصی زیاده!!!
موفّق باشید
هزینش نصبت به حجمش خوبه از این شاتل بهتره .
حجمش خیلی خوبه مردم از بس ترافیک خریدم . حداقل ماهس 35 تومن خرج می کردم !
با این تفسیر که همه روی 4 مگ تنظیم شدن پس سرعت 128 و 512 فرقی نداره فقط حجم ترافیکش فرق داره ؟
ترافیک اضافی نمیشه خرید ؟ چنده ؟
دانلود شبانه موضوش چیه ؟
اره سرعت 128 و 512 فرقی نداره .
میشه خرید من دفعه اخر 1650 خریدم.
از 1 شب تا 6 صبح با سرعت 4مگ میشه دانلود کرد. منتها بعضی وقتا نوسان هم داره مث روز عالی نیست.
من تا الان فقط یکی 2بار چند ساعت قطعی داشتم. قطعیش خیلی کمه.جهت اطلاع
با این تفاسیر این ماه که اینترنتم تموم شد می رم از مخابرات می گیرم .
قطعی که همه دارن همین شاتل 12 تا 13 سرعتش داغون تاره از 19 هم پینگش میره بالای 700 ! سرعتشم کلا خرابه من 512 تجاری دارم یعنی شاتل تضمین کرده تمام ساعت سرعتش ثابت ولی عمرا این طور نیست . شاتل این ریل دزد بزرگیه .
فقط یه چیزو متوجه نشدم ترافیک مازادش 1650 تومنه ؟
سرعت 128 و 512 تو روز برابره مثلا چنده ؟ سرعت تو شبش چه طوره منظورم دانلودش چنده ؟
بله مازادش در ساری 1650 هست .
این سرعت 256 با 8گیگ ترافیک هست که 13 تومن هست.
در شب همونه منتها کمی ثباتش کمتره. بعضی وقتا هم افت سرعت داره.مثلا اگه در شب دوتا لینک بزاری برای دانلود برای هر کدوم بین 90-120 دانلود میکنه که میشه حدود 180-240 ولی اگه 2تا لینک دیگه اضافه کنی سرعتت پایین نمیاد و برای هر کدوم همون مقدار دانلود میکنه که حدودا 400 کیلو بایت میشه.. ولی در روز یک لینک هم بزاری برای دانلود روی 400 تا 500 کیلوبایت بهت میده.. نمیدونم منظورمو گرفتین یا نه. تو شهر ما که اینجوریه حالا شما یه تحقیق از دوستانی که مخابرات دارن بکنید که خیالتون راحت بشه .
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما، بنده ساکن آمل هستم، فقط تو این هفته دو الی سه بار، اونم حوالی ظهر به مدّت حداقل یکی دو ساعت قطعی داشتم، یعنی سرعتی در حدِّ 7-6 کیلوبایت رسید، و این برای بنده قطعی محسوب میشه (شاید این زمانهایی که بنده عرض میکنم دوستان آنلاین نبودند که متوجّه این جریان بشن)
بنده شاتل و پارس آنلاین هم داشتم، کل قطعیشون در کل سال شاید سه الی 5پنج بار بوده باشه، اونم با اطلاع رسانی قبلی...
موفّق باشید
Last edited by keyvan13611361; 08-06-2012 at 10:22.
دوست عزیز به این پست هم توجه بفرمایید!!!این کاربر هم، مشکل قطعی و یا افت سرعت شدیدُ دارند، اصولاً چون مخابرات سراسری سرویس میده، فرقی هم بین شهرها در یه استان، من باب قطعی نداره، اکثر شهرها با هم قطعی یا افت سرعت پیدا میکنند در اکثر مواقع!!!
یکی از همکارام تو قائمشهر هستند، هروقت سرویسم افت سرعت پیدا میکنه، از ایشون جویای حالشون میشم، ایشون هم مثل بنده همزمان افت سرعت پیدا میکنند
من حیث المجموع از ای دی اس ال مخابرات فعلاً راضی هستم
ارادتمندم
موفّق باشید
Last edited by keyvan13611361; 08-06-2012 at 10:23.
متشکر . ایت چند وقته همه سرویسا دچار افت سرعت شدن همین شاتل یه هفته خوب شده تا هفته قبل قطعی داشتم در حد بسیار زیاد .
از جوابتون متشکر اینکه ترافیکش اینقدر زیاد و ارزونه کلی ارزش داره . در ضمن پینگشم خوبه که نشون میده کیفیت سرویسش مطلوبه
داداش شما کدوم مرکزِ مخابراتِ ساری هستی که واست روی 4 مگ بستن؟!
من مرکزِ انقلابم 512 گرفتم روی 1 مگ بستن، سرعتم 120 (روز و شب همینه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)