لطفا فیلم هایی که جلو 3 بعدی زیاد داند معرفی کنید
لطفا فیلم هایی که جلو 3 بعدی زیاد داند معرفی کنید
فیلمهای beowolf و alice in wonderland رو میتونین واسه دانلود بزارین نسخه 3d رو؟
Last edited by enigmaarchitect; 28-05-2012 at 12:14.
سلام مهدی به ظر خودت بهترین فیلم 3 بعدی که دیدی چیست
میگم این فیلم ها عمقشون اصولا ربطی به حجمشون نداره ؟! یعنی یه فیلم 20 گیگی یا بلوری خالص عمقش با یه فیلم 2 گیگی که ما دانلود میکنیم یکیه ؟! آخه من تن تن رو دانلود کردم دیدم اصلا عمق نداشت ! یعنی این همون چیزیه که ملت پول میدن بابت اورجینالش و میبینن ؟!!!!
پ.ن : سوال قبلیمو که کسی جواب نداد حداقل این یکی رو یکی جواب بده !![]()
عمق خیلی ربطی به bitrate و کیفیت فیلم نداره. کارگردان فیلم در مورد اینکه کجا عمق و برجستگی تصاویر زیاد یا کم باشه تصمصم می گیره. مثلا در مورد تن تن به نظر من اسپیلبرگ نمی خواسته داستان زیبای فیلم تحت تأثیر سه بعدی بودن فیلم قرار بگیره بنابراین یک عمق و برجستگی معمول رو برای فیلمش در نظر گرفته تا ذهن بیننده از داستان اصلی به جلوه های سه بعدی فیلم منحرف نشه. برعکس فیلم هایی که داستان درست و حسابی ندارند برای جذابیت کاذب می رن سراغ جلوه های سه بعدی عجیب و غریب. البته این یک قانون نیست و ممکنه استثناء هم وجود داشته باشه.
البته بهتره بگیم اسپیلبرگ همونطور که سعی کرده انیمیشن واقعی به نظر بیاد همانطور هم سعی کرده جلوه هاش واقعی به نظر بیاد به نظر من tintin از نظر سه بعدی خوبه چون هم عمق داره هم جلوه هایی جالب داره.ولی ببین دوست عزیز وقتی یک فیلمی مثل journey قراره تخیلی باشه پس بهرته که جلوه هاشم تخیلی و جالب باشه.
سلام
بابت گذاشتن فیلم سه بعدی journey ممنونم
حداقل لطف کن هر پارت رو 700mg بزار که بشه رایگان از اپلود باز گرفت
سلام
این کلیپ هایی که صفحه اول هستن رو دانلود کردم و با usb تو تلویزیون پخششون کردم nx720
ولی وقتی دکمه سه بعدی رو میزنم فقط دو حالت داره خاموش و شبیه سازی شده
حالا باید چکار کنم که سه بعدی نشون بده. الان دوتا تصویر کنار هم هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)