5800 اسمارت نیست بعیده wifi داشته باشه.
5800 اسمارت نیست بعیده wifi داشته باشه.
من چون خودم دنبال 47 بودم قیمت 42 رو نگرفتم
متاسفانه قیمتها خیلی بالاست باید منتظر جشنواره فروش باشیم تا خریدش بصرفه
کسی میدونه چشنواره کی هست؟
نمایندگی ها می دونن؟
و اینکه چی میدن باهاش؟
در ضمن LM9600 کی میاد؟
و واقعا قیمتش چقدر تفاوت خواهد داشت و این تفاوت ارزش داره یا نه؟
عزیزم بر و تو سایت بانه خرید قیمت دستت میاد
lm9600 47 3300000
همه مدلها تو این تاپیک نیست، فقط مدلهایی که اسمازت و 3D با هم هستنو گذاشتم، بقیه رو وقت نکردم، انشالله بعد امتحانا![]()
من حقیقتش از اینکه از بانه بخرم می ترسم 3.5 پول بدم بدون گارانتی شاید در نمایندگی 1.5 زیاد تر بدم اما از جنبه روانی قضیه راحت تر هستم .دوست من یک 720 sony 40ex خرید اما به یک سال نشده دو تا خط عمودی نازک به روی پنل tv افتاد برده تعمیر میگن کل پنل باید عوض شده و اگه پیدا بشه براش 500 آب می خوره می ترسم سرم همچین بلایی بیاد. در ضمن در گارانتی پنل آیا شامل گارانتی میشه یا نه؟
معمولا گارانتی ها اینطورن که هر مشکلی که در ابتدا در جنس باشه، و یا مشکلاتی که در طی مدت گارانتی خود بخود در کالا بوجود بیاد رو موظف هستن تعمیر یا تعویض کنن، اما مشکلاتی مثل ضربه زدن به وسیله، ریختن آب روی اون رو شامل گارانتی نمیدونن، اما بعضی وقتا اینجور مشکلاتو هم رایگان فقط تعمیر میکنن ولی تعویض نمیکنن.
یه خوبی دیگه هم که جنس گارانتی دار داره اینه که خیالت از اصل بودن جنس راحته، مثلا تو خرید موبایل، لپ تاپ و... میدونی که باطریش قلابی نباشه یا خود وسیله کارکرده نباشه و...
ولی بدون گارانتی ها هم قیمت ارزون تر دارن دیگه، باید تحقیق کرد.
من یه CDman سونی داشتم 6-7 سال پیش از دستم افتاد یه جاش شکست (جک هدفونش) با اینکه شکستگی شامل گارانتیش نبود برام درستش کردن.
Last edited by parham511; 10-06-2012 at 00:12.
smart به چه درد ميخوره تو ايران آخه آدم بخواد بره تو اينترنت كامپيوتر و لپ تاپ هست ديگه! اونم با اين سرعت افتضاح! خواستيم گنده ببينيم فوقش وصلش مي كنيم به تلويزيون پشتش جاي اتصال كابل lan داره اگه اسمارت نيست پس اين براي چيه؟
در مورد گارانتي هم چيز خوبيه ولي نه ديگه 500 هزار تومان اختلاف قيمت تو سايز 42 فقط به خاطر يه گارانتي كه آيا بشود يا نشود! نمايندگي ها تو ايران دارن ملت رو ميدوشن (تو سايز 47 اين اختلاف قيمت بالاي 1 ميليون تومن ميشه) در ظمن ايني كه من گرفتم پشتش خورده made in korea كه خيلي بهتر از جنس مونتاژ ايران بايد باشه...
اون پورت LAN برای آپدیت firmware و DLNA هست. در مورد گارانتی و اختلاف قیمتش منم با شما موافقم.
با سلام خدمت دوستمون test14 میخواستم بدونم او تلویزیونی که خریدید کارتنش خاکستری یا مثل عکس پایین رنگی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)