تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 43 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 429

نام تاپيک: Dishonored

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نبرد با گرنی چقدر لذت بخش بود. خیلی لذت بردیم! من daud رو نکشتم کار درستی کردم بخشیدمش؟

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نبرد با گرنی چقدر لذت بخش بود. خیلی لذت بردیم! من daud رو نکشتم کار درستی کردم بخشیدمش؟
    اولا سوال اینکه حتما باید مبارزه کرد ؟ دوما اینارو دیگه اسپویلریش کن

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولا سوال اینکه حتما باید مبارزه کرد ؟ دوما اینارو دیگه اسپویلریش کن
      محتوای مخفی: اسپویل 
    من رسیدم جایی که گرنی slackjaw رو بهبند کرده در یک محیطی که پر از نماد های جادوگریه. میخواد بکشدش. از من کمک خواست گفتم نه بابا دیونگیه. که یهو ریخت سرم با لشگر موش!منم کشتمش! کار درستی کردم.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه که این گروهی که الان جزوشون شدم از اخر ورق برمیگرده و باید علیهشون کار کنم . راستی مگه ملکه رو این اساسین ها نکشتن ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر کی تونست مرحله ای که توی Flooded District هست رو Ghost رد کنه ، یعنی فرق بازی ِ Call Of Duty رو با Dishonored متوجه شده
    الان یعنی من متوجه شدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط من موندم اون یکی نقاشیه کجاس .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چقدر قشنگ تموم شد:گریه

:بازم گریه

لول
    Last edited by manuelcalavera; 16-10-2012 at 00:07.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چقدر قشنگ تموم شد:گریه

:بازم گریه

لول
    یعنی چی ؟ یعنی تموم کردی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم تموم کردم. برای من بدترین پایان بود! overall chaos همیشه رو high بود!(من حتی مرحله مهمونی رو هم وقتی انجام دادم (خانم بویل رو نکشتم تازه) شروع کردم هرکیو دیدم کشتم!) انگار یک پایان شاد و یک پایان مخلوط هم داره! من دیگه اون دوتا رو از یوتیوب گرامی میبینم! یک نقد کوتاه!

داستان: فوق العاده کلیشه ای! بعد دو مرحله پایان بازی رو میشه حدس زد! میشه حدس زد کیا باهاتن و کیا نیستن! داستان بازی اونقدر جذاب نیست که بخوای بخ حاطر داستان یا دیدن پایان متفاوت دوباره بازی رو از اول بری! جالبه داستان اصلا فراز و نشیب نداره! و کلا هیجانی به گیمر نمیده! جالبه بازی اصلا ماموریت جانبی نداره. درسسته میشه رفت برای گرنی کارهایی انجام داد یا برای اسلکجاو ولی این مراحل جانبی هم منتهی میشن به مرحله پیش رو. برای مثال هیچ کس درخواست نمیکنه چیزی براش از شهر بخری یا نامه ای رو برسونی به دست فرد خاصی( خارج از مرحله) و در ازاش بهت پول یا اپگرید بده. برای همین بازی خیلی خطی شده. داستان 5

گرافیک: بازی گرافیک خیلی معمولی داشت . طراحی محیط خیلی خوب بود ولی گرافیک بازی در حد بازی های سال 2010 بود. نور پردازی انچنان قوی نداشت و اصلا اجسام و لباس ها بافت نداشتند(به اندازه کافی) ولی طراحی محیط جالب بود. محیط مراحل به گونه ای بود که خسته کننده نبود . گرافیک : 8

صدا گذاری و موسیقی: به غیر از موسیقی credits که خیلی زیبا بود من چیز خاصی تو این بازی نشنیدم. در مورد صدا گذاری اما باید نمره قبولی به بازی داد . کلا بهش 7 میدم.

گیم پلی و هوش مصنوعی : بهترین نمره رو بازی در این بخش میگیره. هوش مصنوعی دشمنان فوق العاده بالاست. اشتباه در مخفی کاری مصادف با هجوم سربازان دشمن میشه. دشمنانی که اگر ببینن به سمتشون نشونه گرفتین جا خالی میدن و عکس العمل مناسب نشون میدن. ولی همین دشمنان یک نقص بزرگ هم دارن. نوع حمله کردنشون یک جوره! هیچ استراتژی در حمله ندارن. در صورتی که شما رو ببینن همه هجوم میارن و شمشیر میکشن! حتی کمتر دیده میشه که تفنگداران از عقب تیر اندازی کنن! از طرف دیگه گیم پلی بازی تنها دلیل برای تکرار بازی از اوله. تنها برای اینکه مهارت خودتون در مخفی کاری رو بسنجید میشه این بازی رو از اول رفت یا اگر بتمن خوبی هستید! میتونید تواناییتون در مکس پین بودن رو هم بسنجید! کلا 10 میدم به این قسمت.

و امتیاز نهایی : میانگین امتیازات بالا : 7.5

اما امتیاز کلیم به بازی 8 ه.

شاید الان خیلی ها بگن بد دارم امتیاز میدم اونم به بازی که بیشتر امتیازاش رو 9 بوده ولی یکم احساس میکنم که سایت ها بیش از حد به این بازی امتیاز دادن.مثل اون بازی هایی میشه که سال بعد لقب overrated رو میگیره! البته bethesda هم مثل راک استار شرکتیه که خواسته نا خواسته همیشه امتیاز بازی هاش بالای 8.5 ه و البته همیشه استاندارد بازی هاش بالا.!

در مورد خود شخصیت کورنو هم از نظر من شخصیت انچنان جالبی نبود! و کلا شخصیت پردازی درستی نداشت. محافظ ملکه که بعد از مرگ ملکه حالا شده یک اساسین و انتقام میگیره. من halflife رو بازی نکردم ولی مطمئنم که شخصیت پردازی اون بازی و قهرمان اون بازی بسیار بهتر از کورنوه.

9. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

AlexMercer ، سایت EuroGamer یه مقاله داره راجع به بازی کردن ِ دیس آنِرد. توصیه میکنم لااقل حالا که اینطوری بازی رو محکوم کردی اون رو بخونی.
    داستان ِ کلی بازی کلیشه ایست. اما در طول بازی "اگر" به روشی بازی رو انجام بدی که Meant to be بوده ، متوجه میشی که خیلی چند لایه ست. متوجه نامه های پندلتون ها میشی که به هم یا به افسران دیگه که تکلیفشون معلوم نیست. راجع به اتفاقات شهر میفهمی ، چیزایی که از داستان ِ نسبتا خطی بازی خارجت میکنه. حتی اون اساسینه هم در طول مرحله نشونه هایی از اینکه بازی داده شده رو ازش میبینی و آخرشم که پشیمونیش رو میبینی. ببین تو واقعا" این بازی رو بکش در رویی انجام دادی ( کاری که من سری ِ بعد میخوام انجام بدم ) واسه همین با مردم شهر ، افسرا و غیره تعامل نداشتی. حرفهاشون خیلی مهمه. مثلا" توی مهمونیه ، اگه میشستی حرفای Lady White رو گوش میدادی ، آخرش میگفت برام درینک بیارید وقتی براش میبردی و بهت میگفت که Lady Boyle کدومه ( علاوه بر اینکه نامه ای که Lord Regent واسه ی Elisa نوشته بود توش گفته بود که قرمز از همه بیشتر میاد ) و هزارتا چیز دیگه. داستان واقعا" کلیشه ایست قبول ، ولی زیر 5 درصدن بازی هایی که داستان ِ کلیشه ای ندارن.
    گرافیک بازی رو قبول دارم .
    صداگذاری رو اصلا! صدای NPCها که عالی بود. بلندگو ها، فااصله ای که باهاشون داشتی. اگه میرفتی دم بلندگوها انگار دم گوشِت هستن واقعا. یا یک جایی بالای برج ، صدای پیچیدن ِ باد توی پرچم رو که شنیدم دیوانه شدم. ضمن اینکه بازم میگم ، اشتباه بازی کردی. اگه تمام بازی رو مخفیانه میرفتی ، و مجبور بودی صدای اسپیکر رو زیاد کنی تا چکه ی آبی هم اگه از جایی صداش میاد بشنوی بلکه بتونی از یه سوراخ موشی راهتو پیدا کنی ، اون وقت نمیگفتی صداگذاری و موسیقی ...
    اما هوش مصنوعی بالا نبود ، ایرادی که همه ی بازیهای Stealth دارن. بهتر از یک سری بود ولی فکر میکنم راه درازیست تا بشه هوش مصنوعی ِ قابل قبولی واسه این نوع بازیها بوجود آورد.
    کاملا" مشخصه بازی بهت نچسبیده چون نچسبوندیش.

در ضمن ؛ بازی ساخت ِ Arkane Studios هست و Bethesta پابلیشرشه.
    Last edited by manuelcalavera; 16-10-2012 at 11:36.

11. این کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

حيف شد! اون اولا كه منم يه پست دادم داشت خوب پيش ميرفت. گفتم ديگه همه عادت كردن از اسپويلر استفاده كنن ولي مثل اينكه چشم زدم!
    اگه اسپويلر با ذكر نام مرحله رعايت ميشد ميتونستيم قشنگ در مورد داستان و جاهاي مخفي هر مرحله و غيره بحث كنيم ولي الان دل شير ميخواد بياي تاپيك! تاپيكو تا بازي تموم نشده بايكوت ميكنيم

13. این کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •