تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 28 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 278

نام تاپيک: شرایط فروش و مباحث مربوط به تحویل محصولات سایپا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

وَ ما تَوْفيقي‏ إِلاَّ بِاللَّهِ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَ إِلَيْهِ أُنيبُ
    سوره هود آیه 88
    دمت گرم با این امزات حال کردم به خدا.
    سلام خدمت عزیزان امروز فهمیدم که ماشینم فاکتور شده یه بنده خدایی تو نمایندگی می گفت از تاریخ فاکتور یه هفته بعد میرسه دستت حقیقته .یعنی با این فاکتور شدن دیگه تمومه.به امید خدا؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

دمت گرم با این امزات حال کردم به خدا.
    سلام خدمت عزیزان امروز فهمیدم که ماشینم فاکتور شده یه بنده خدایی تو نمایندگی می گفت از تاریخ فاکتور یه هفته بعد میرسه دستت حقیقته .یعنی با این فاکتور شدن دیگه تمومه.به امید خدا؟
    بله دوست عزیز ، انشاالله در کمتر از یک هفته خودرو به دست شما میرسه (حتی شاید همین پنجشنبه)

پیشاپیش مبارکتون باشه

فقط بی زحمت ، اینکه چه ماشینی بوده و کی نوشتید و تحویل کی بوده را بنویسید برای استفاده سایر دوستانی که توی نوبت هستند.

3. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان.من در پست های قبلیم گفتم131exدوم ابان نوشتم فروش قطعی وتحویل 90 روز که البت تو قراردادذکرنشده کاری.بااین حال بنده 90روز کاری حساب کردم شد21بهمن ماه که مثل اینکه دارن تقریبا به موقع میدم.اما یه نکته مهم در طول این مدت خود سایپا بهم اسمس داد و چندین بار نمایندگی اصرار کرد که کارخونه قطعه هیدرولیک و ایربگ نداره بیایین ماشینو تبدیل کنین به slیک هفته ای میدیم و ازاین حرفا امامن پامو کردم تویه کفش گفتم اگر هیدرولیک ندارین پس چطور دارین مگانو....ثبت نام میکنین خیلی هم سختی کشیدم بدون ماشین اما خدا رو شکر این همه صبر به نتیجه رسید.کسایی که مهر وابان ثبت نام کردن طبق قرار داددر بهمن واسفند میدن به امیدخدا.
    یاعلی

5. این کاربر از ALHO777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sam_sami_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    این
    پیش فروش قطعی سایپا چجوریه ؟؟ قیمت نهایی رو نزده که درسته ؟؟ این چجور پیش فروش قطعی هست ؟؟؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

ممنون از پاسخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان.من در پست های قبلیم گفتم131exدوم ابان نوشتم فروش قطعی وتحویل 90 روز که البت تو قراردادذکرنشده کاری.بااین حال بنده 90روز کاری حساب کردم شد21بهمن ماه که مثل اینکه دارن تقریبا به موقع میدم.اما یه نکته مهم در طول این مدت خود سایپا بهم اسمس داد و چندین بار نمایندگی اصرار کرد که کارخونه قطعه هیدرولیک و ایربگ نداره بیایین ماشینو تبدیل کنین به slیک هفته ای میدیم و ازاین حرفا امامن پامو کردم تویه کفش گفتم اگر هیدرولیک ندارین پس چطور دارین مگانو....ثبت نام میکنین خیلی هم سختی کشیدم بدون ماشین اما خدا رو شکر این همه صبر به نتیجه رسید.کسایی که مهر وابان ثبت نام کردن طبق قرار داددر بهمن واسفند میدن به امیدخدا.
    یاعلی
    خوب به سلامتی ، پس مبارکتون باشه دوست عزیز و چرخش همیشه براتون بچرخه

8. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا از سایپا زنگ زدن گفتن ماشینت حاضره

ما هم اینجوری گشتیم

امروز رفتم سایپا...یه خبر عالی داد و یه خبر بد!

خبر عالی این بود که پراید رو که قرار بود به نرخ روز کارخونه حساب کنن ...حساب نکردن و به قیمت همون 3 ماه پیش یعنی 12600 به من میدن الانم برام فاکتور کرد که بقیه پول رو بریزم

ولی یه چیز خیلی بد که انتظارش رو داشتم اتفاق افتاد من گفته بودم مسی روشن متالیک میخوام گفت نداریم باید از بین سفید و نقره ای و آبی نفتی و مشکی و بنفش روشن یکی رو انتخاب کنی که من با توجه به اینکه 111 هست گفتم آبی نفتی..ولی من عاشق مسی بودم...وقتی از سایپا زدم بیرون یه کم پایین تر یه مسی متالیکشو دیدم اعصابم خورد شد!! خیلی مسی 111 خوشگله!

من نمیدونم چرا عرضه ندارن اون رنگی که مشتری میخواد رو بزنن!

یکی هم در مورد تیپ! من انتظار داشتم حداقل EX ایر بگ دار داشته باشن بدن!! میگه نداریم و فقط موتور ارتقا یافته SX میتونی برداری!! که منم مجبوری گفتم باشه!!!

خلاصه اینکه من 8 و نیم میلیون که قبلا داده بودم

الانم 4 میلیون و436 هزار تومان دیگه باید واریز کنم ...500 هزار تومان گفت کارت نارنجی هست که اجباریه....جمعا میشه 12 میلیون و 936 هزار تومان. برای 111 SX موتور ارتقا آبی نفتی + کارت نارنجی

همین که نگفت باید 17 میلیون بدی دمشون گرم!!!

ولی از بابت رنگ خورد توی ذوقم....من خیلی مسی دوس داشتم///

10. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

فروش فوری خودرو آغاز شد

مدیر بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا از آغاز عرضه محصولات این شرکت به صورت فروش فوری با شرایط تحویل حداکثر یک ماهه خبر داد.
    اظهار کرد: در مدت زمان باقی مانده تا پایان سال 70 هزار دستگاه انواع خودرو عرضه خواهد شد.
    وی با بیان اینکه عرضه این تعداد خودرو با هدف شکستن قیمت‌های حاشیه بازار صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: برخی از این خودروها به صورت پیش فروش و برخی نیز با شرایط تحویل فوری عرضه می‌شود.
    مدیر بازاریابی و فروش گروه خودروسازی سایپا ادامه داد: عرضه محصولات به صورت تحویل فوری از روز پنجشنبه هفته گذشته در شبکه نمایندگی‌های فروش در سراسر کشور آغاز شده و ظرف امروز و فردا نیز فروش اینترنتی با شرایط تحویل فوری آغاز خواهد شد.
    وی افزود: با فروش فوری محصولات تلاش می‌کنیم مردم از مراجعه به بازار آزاد بی نیاز شده و بتوانند محصولات مدنظر خود را با قیمت منطقی و تعیین شده دریافت کنند.
    فروزانمهر تصریح کرد: پیش فروش برای محصولات پارس خودرو با قیمت‌های قطعی در موعد تحویل فروردین و اردیبهشت نیز آغاز شده است. محصولات زامیاد هم در حال حاضر به صورت فروش فوری عرضه می‌شود.

منبع : مجله ماشین 91/11/28

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا از سایپا زنگ زدن گفتن ماشینت حاضره

ما هم اینجوری گشتیم

امروز رفتم سایپا...یه خبر عالی داد و یه خبر بد!

خبر عالی این بود که پراید رو که قرار بود به نرخ روز کارخونه حساب کنن ...حساب نکردن و به قیمت همون 3 ماه پیش یعنی 12600 به من میدن الانم برام فاکتور کرد که بقیه پول رو بریزم

ولی یه چیز خیلی بد که انتظارش رو داشتم اتفاق افتاد من گفته بودم مسی روشن متالیک میخوام گفت نداریم باید از بین سفید و نقره ای و آبی نفتی و مشکی و بنفش روشن یکی رو انتخاب کنی که من با توجه به اینکه 111 هست گفتم آبی نفتی..ولی من عاشق مسی بودم...وقتی از سایپا زدم بیرون یه کم پایین تر یه مسی متالیکشو دیدم اعصابم خورد شد!! خیلی مسی 111 خوشگله!

من نمیدونم چرا عرضه ندارن اون رنگی که مشتری میخواد رو بزنن!

یکی هم در مورد تیپ! من انتظار داشتم حداقل EX ایر بگ دار داشته باشن بدن!! میگه نداریم و فقط موتور ارتقا یافته SX میتونی برداری!! که منم مجبوری گفتم باشه!!!

خلاصه اینکه من 8 و نیم میلیون که قبلا داده بودم

الانم 4 میلیون و436 هزار تومان دیگه باید واریز کنم ...500 هزار تومان گفت کارت نارنجی هست که اجباریه....جمعا میشه 12 میلیون و 936 هزار تومان. برای 111 SX موتور ارتقا آبی نفتی + کارت نارنجی

همین که نگفت باید 17 میلیون بدی دمشون گرم!!!

ولی از بابت رنگ خورد توی ذوقم....من خیلی مسی دوس داشتم///
    شما کی پیش ثبت نام کردید و توی قرارداد تحویلتون کی بود؟

شما چه بلایی سرشون اور دیدید که این کار رو انجام دادن؟
    برای بقیه هم همین کار رو می کنن چون من ابان ثبت نام کردم و تحویل اسفندم.
    Last edited by ak313; 16-02-2013 at 17:40.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امروز توی اخبار 2030 یکی از مسئولین سایپا گفت تحویلهای بهمن به قیمت قبلی است البته گفت برای رضایت مندی مشتریان البته نمی دونم شاید برای سود چندبرابری رانت خواران محترم و گرامی باشه!@!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان زنگ نمایندگی گفت دعوتنامه بهمن صادر شده با قیمت قدیم من بیچاره که تحویل اسفندم گفتن اسفند 99 درصد با قیمت جدید صادر میشه فقط به خاطر 1 تومن که موقع پیش ثبت نام کم داشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •