دوستای عزیزم الان بحث نیمه نهایی رو نکنید
یعنی هیچکدومتون شانسی برای بنفیکا و میلان قائل نیستید؟
دوستای عزیزم الان بحث نیمه نهایی رو نکنید
یعنی هیچکدومتون شانسی برای بنفیکا و میلان قائل نیستید؟
خیلی دیگه ناامیدانه در نظر می گیرید
لیگ قهرمانان قابل پیش بینی نیست و حتی از الان نیمه نهایی رو دقیقا نمیشه پیش بینی کرد چه برسه به فینال!
امیدوارم اگه دوباره چلسی و بارسا توی نیمه نهایی به هم دیگه بخورن چلسی انتقام سختی بگیره ( البته اگه داور دوباره تام هنینگ اوربو نباشه : دی )
کلا الان تیم ها باید بیشتر از رئال بترسن تا بارسا. رئالی که الان آماده ست و مورینیویی رو داره که به قهرمانی با تیم های مختلف توی لیگ قهرمانان عادت کرده...
آقا خودت سوال کردی ...! وقتی کسی از آدم سوال کنه باید جواب بده دیگه؟ شما خودتون واژه پشمک رو پیش کشیدی من که نگفتم تیم ها دیگه پشمک هستند...!توهین آمیز نبود حرفت؟
واقعا که،خوبه وقتی من گفتم لابد بقیه تیما پشمکن که شما برسی فینال گفتی آره هستن بعد میگی حرفت توهین آمیز نبوده؟
آخر هم جواب سوال من رو ندادید بر اسا چه آماری و وضعیتی شما احتمال پیروزی بایرن بر رئال رو بیشتر میدونید؟ و احتمال اینکه بارسا از طرف دیگه جدول بالا بیاد رو کمتر؟
موفق باشید.
نه فکر نکنم این جوری باشه ها!
دقت کن..اون دوربرها تیم دیگه ای نمیبینی؟
خوب نگاه کن...
راه نداره؟
اینجوری مزه نمیده که..
........
بابا مگه فوتبال باطریه که فقط 2تا قطب داشته باشه؟
البته 2تا قطب هاش منفین
نه دیگه نمیشه..راه نداره اصرار هم نکن..
تو قاموس بروبچ ،فوتبال 2تا قطب داره اونم که مال اسی پانیاست
باقی تیم ها هم بلانسبت چیزن![]()
Last edited by nw_nk; 16-03-2012 at 15:57. دليل: Merge
از لحاظ مهره سره. ولی قابل پیش بینی نیست. چون هنوز رئال خودشو ثابت نکرده. همچین بازیای عملکرد تیم جلوی یک قدرت آماده شرطه. برای مثال بارسا میلان رو در همین رقابت ها و رئال رو رودررو بیش از یک بار برده. تازه شرایطش هم تو دو مقطع جالب نبوده و حریفا طبق نتایج و همینطور بازیشون تو اوج بودن.
درسته از لحاظ مهره هم از لحاظ شرایط در طول فصل....از لحاظ پیش بینی هم بخوایم در نظر بگیریم شانس رئال بیشتره و فصل پایدار تری رو داشته همچنین فراموش نکنیم که لیون سال ها قبل برای رئال دردسر ساز بود ولی امسال در همین CL حسابی گوش مالیش دادیم...از لحاظ مهره سره. ولی قابل پیش بینی نیست. چون هنوز رئال خودشو ثابت نکرده. همچین بازیای عملکرد تیم جلوی یک قدرت آماده شرطه. برای مثال بارسا میلان رو در همین رقابت ها و رئال رو رودررو بیش از یک بار برده. تازه شرایطش هم تو دو مقطع جالب نبوده و حریفا طبق نتایج و همینطور بازیشون تو اوج بودن.
الان داشتم بازی های باقیمونده لیگ ها رو نیگاه می کردم
یه چیزی توجهم رو جلب کرد:
اگه رئال و بایرن به هم بخورن : در فاصله دو بازی رفت و برگشت بین این دو تیم رئال باید این وسط یه بازی سخت رو انجام بده
وسط این دوبازی ما شاهد ال کلاسیکو خواهیم بود در نیوکمپ
آیا رئال میتونه توی 8 روز سه بازی فوق العاده سنگین رو از آب در بیاره؟
من به طعنه گفتم ولی شما خیلی جدی جداب دادی
بعدشم من نگفتم احتمال برد بایرن به رئال بیشتره،شما بودی که پیشاپیش رئال رو فرستادی فینال ولی من گفتم اینطوری نیست.به نظرم بازی نیستش که بخوایم اصلا پیشبینی بکنیم که اگر برگزار بشه کدوم تیم میره بالا
اگه بخوایم بحث آمار و ارقام تاریخی رو وسط بکشیم طی این چندسال که بایرن کاملا سرتر هستش
فکر میکنم 7بار بایرن برده و 4بار رئال و 1بارم مساوی شدن اگه اشتباه نکنم
اگه از نظر انگیزه ای بخوایم درنظر بگیریم برگزاری فینال توی مونیخ یه فاکتور انگیزه ای مضاعف واسه بایرن هستش.
از نظر آمار دوتیم بخوایم درنظر بگیریم بایرن توی 25بازی تو بوندسلیگا 58گل زده و 17گل خورده و رئال توی 26بازی تو لالیگا 23تا گل خورده و 88تا زده.
بایرن توی خونه 43گل زده و فقط 4 گل خورده در حالی که رئال توی خونه 54 تا زده و 15 گل دریافت کرده
در نهایت این نیستش که بخوایم بگیم لورکوزن بایرنو برد بارسا لورکوزنو برد رئال تونست با بارسا مساوی بکنه پس نتیجه میگیریم A زیر مجموعه B هستش.
کمی جدی:درسته از لحاظ مهره هم از لحاظ شرایط در طول فصل....از لحاظ پیش بینی هم بخوایم در نظر بگیریم شانس رئال بیشتره و فصل پایدار تری رو داشته
ببین عزیز3تا نکته اشاره کردی که ربطی به موضوع ندارن!
1-داشتن مهره برتر نسبت به حریف هیچگاه ضامن صعود تیم ، توی این فورم مسابقات نیست.مثال هم زیاده.
2-ثبات تیمی هم وارد نیست.تیمی که الان و توی این برحه از زمان آماده است موفق تر عمل میکنه نه در طول یک فصل!
3-پیش بینی؟اینی که تمام دنیا بیان بگن رئال قهرمانه که جام قهرمانی رو بهش نمیدن،میدن؟اکثرا توی پیش بینی نگاه به احساساتشون میکنن نه منطقشون!بعدش میرن به تیم محبوبشون رای میدن.
.................................................. ......................................
فوتبال رو ریاضی کردید رفت !بایرنی که از لورکوزن میاد 2-0 میبازه به عنوان مثال بعدش همین لورکوزن میاد 7 تا از بارسا میخوره یا ....... اگر شما به نوع و شیوه بازی....رنکینگ این دو تیم ، وضعیت فعلی این دو تیم در لیگ کشور خودشون ...نگاه کنید همین نتیجرو روی ورقه میگیرید ..نکنه انتظار دیگه ای دارید؟
لطفا دوستان فوتبال رو با چیز دیگری اشتباه نگیرن ! چون فلان تیم n تا به فلان تیم زده پس نتیجه می گیریم m تا هم به اون یکی فلان تیم می زنه !
جالبه ، هنوز نیمه نهایی مشخص نشده ، حرف از فینال دو قطبی زده می شه ...
هی ، پل جات واقعا خالیه ...برای شادی روحش صلوات
+
پ ن : لیگ اروپا هم تاپیک داره ولی تا خبر داغه :
المان و اسپانیا اینجا هم دست از سر هم بر نداشتن ... شالکه خورد به بیلبائو ... اتلتیکو مادرید هم به هانوفر ....
بازی های شالکه و بیلبائو احتمالا خیلی زیبا از اب در بیاد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)