تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 421 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 4205

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مرسی از دوستان که جوابمو دادین

@SUE
    من سال بعد کنکور دارم وضعیت درسیمم متوسطه درحده 17 تا 16 بوده معدلام تو این 3 سال زبانم قبلا میرفتم ول کردم

در کل چون تنهایی اذیتم میکنه رفیق دارم و معاشرتم با پسرا خوبه ولی زیاد اهله بیرون رفتنو این چیزا نیستم ولی معاشرتم با دخترا خیلی ضعیفه حتی با دخترای فامیلم زیاد خوب نمیتونم صحبت کنم خودتون میدونید دیگه هل میشم تا حدودی الکی چون زیاد تو این خط ها نبودم
    آخه برای این گفتم که دوستا و پسرای دیگه ای که دیدم درحده اعتدال دوست داشتن وضعیت درسییشونم مطلوب بوده برای همین میخواستم اینکارو بکنم

در جواب دوستم PCSOFT هم بگم که میخوام برم دنباله شنا و بدنسازی که خودمو خوب با این چیزا مضغول کنم ولی زیاد حال و حوصلشو ندارم متاسفانه
    حالا ببینم تو این تابستون میتونیم یه کاری بکنیم یا نه

2. این کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

مرسی از دوستان که جوابمو دادین

@SUE
    من سال بعد کنکور دارم وضعیت درسیمم متوسطه درحده 17 تا 16 بوده معدلام تو این 3 سال زبانم قبلا میرفتم ول کردم

در کل چون تنهایی اذیتم میکنه رفیق دارم و معاشرتم با پسرا خوبه ولی زیاد اهله بیرون رفتنو این چیزا نیستم ولی معاشرتم با دخترا خیلی ضعیفه حتی با دخترای فامیلم زیاد خوب نمیتونم صحبت کنم خودتون میدونید دیگه هل میشم تا حدودی الکی چون زیاد تو این خط ها نبودم
    آخه برای این گفتم که دوستا و پسرای دیگه ای که دیدم درحده اعتدال دوست داشتن وضعیت درسییشونم مطلوب بوده برای همین میخواستم اینکارو بکنم

در جواب دوستم PCSOFT هم بگم که میخوام برم دنباله شنا و بدنسازی که خودمو خوب با این چیزا مضغول کنم ولی زیاد حال و حوصلشو ندارم متاسفانه
    حالا ببینم تو این تابستون میتونیم یه کاری بکنیم یا نه
    سلام.
    شاید بعضی ها بدشون بیاد ولی به نظر من اینکه میگن دوستی در حد اعتدال، دوستی اجتماعی و ... از نظر من مثل اینه که یکی بگه دارم تفننی سیگار یا قلیون میکشم.حواسم هست؛مطمئن باشید معتاد نمیشم!
    دوست عزیز یکم واقع بین باشید.در شرایطی که در برقراری ارتباط مشکل دارید شروع کردن رابطه مسلما براتون دردسر ساز میشه.
    شما شرایط خودتون رو در نظر داشته باشید و به دیگران هم اعتنایی نکنید.
    مطمئن باشید به مرور مشکل شما حل میشه.
    فعلا به درستون برسید و خودتون رو درگیر این مسائل نکنید.

4. 7 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    شاید بعضی ها بدشون بیاد ولی به نظر من اینکه میگن دوستی در حد اعتدال، دوستی اجتماعی و ... از نظر من مثل اینه که یکی بگه دارم تفننی سیگار یا قلیون میکشم.حواسم هست؛مطمئن باشید معتاد نمیشم!
    دوست عزیز یکم واقع بین باشید.در شرایطی که در برقراری ارتباط مشکل دارید شروع کردن رابطه مسلما براتون دردسر ساز میشه.
    سلام
    منم کاملا با نظر دوستمون موافقم
    عزیز من اینجور رابطه ها با این وضع داغون جامعه ما اون طوری که فکرشو میکنی پیش نمیره و کلی بالا و پایین داره
    به نظر من با ورزش مخصوصا فوتبال و بدن سازی خودتو از این فکر جدا کن
    این فکرا موقع کنکور خیلی به فکر کنکوریها میاد
    تازه خوبه این فکر به سرت خطور کرده چیزی دیگه خطور نکرده
    تیکه اخرش شوخی بود به دل نگیر

6. 3 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان برای همدردی با کسی که عزیزی رو از دست داده و چندسال گذشته و الان سالگردشه چی باید گفت؟
    خدا رحمتش کنه و روحش شاد از این چیزها خیلی تکراریه و اصلا هم حس همدردی نداره! بخصوص بعد چندسال!

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.
    اون تیکه ای که در مورد اعتیاد گفتی من خودم دومیو میکشم ولی خیلی تفنن حدود 2 سالم هست ولی کنترلش کردم و الکی تو نخش رفتم و ماهی 3 تا 4 بار بیشتر سمتش نرفتم پس یه استثنایی هست تو این زمینه برای من
    ولی تو این جور رابطه خودمو دارم میبینم نمیتونم زیاد کنترلش کنم بنظرم همون سمتش نرم بهتره

سلام
    منم کاملا با نظر دوستمون موافقم
    عزیز من اینجور رابطه ها با این وضع داغون جامعه ما اون طوری که فکرشو میکنی پیش نمیره و کلی بالا و پایین داره
    به نظر من با ورزش مخصوصا فوتبال و بدن سازی خودتو از این فکر جدا کن
    این فکرا موقع کنکور خیلی به فکر کنکوریها میاد
    تازه خوبه این فکر به سرت خطور کرده چیزی دیگه خطور نکرده
    تیکه اخرش شوخی بود به دل نگیر
    آرهخ زیاد جال نیست الان دارم فک میکنم اونم امسال که کنکوریم
    بدنسازی که حتما میخوام برم تو نخش این ماه خیلی بدنو از کسل و سست بودن درمیاره و حتی انگیزه درس خودنمم زیاد میکنه فقط یکم تنبلیمو کنار بذاریم حله
    نه باه اونجاها نمیکشه نگران نباش اگه بخوام اون سمتی برم دوست نمیگیرم که
    آقایی

9. 4 کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Under The Sky

پيش فرض شما جای من بودین چیکار میکردین؟

سلام بچه ها

خیلی وقته توی این فروم مطلبی ارسال نکردم ولی امروز واقعا به کمکتون نیاز دارم

متاسفانه امروز باخبر شدم که پسر عموم، کسی که از بچگی با هم بزرگ شده بودیم و از برادرم برام عزیزتره سرطان داره
    اون خیلی جوونه، تازه ازدواج کرده و یه بچه توی راه داره

واقعا موندم وقتی میرم ملاقاتش چی بهش بگم که نه احساس کنه دارم ترحم و دلسوزی میکنم و نه فکر کنه از سلامتیش نا امید شدیم

الان داره شیمی درمانی میشه

خواهشا کمکم کنید. زبونم بند اومده. مغزم یاری نمیده. نمیونم چیکار باید بکنم و چی باید بهش بگم

ضمنا از شما میخوام براش دعا کنید

11. 3 کاربر از canor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

@canor

سلام
    من نگرانی شما رو سعی دارم درک کنم ولی همه سرطان ها منجر به فوت نمیشند.این که نوع سرطان چی هست و در چه مرحله ای هستند مهم هست.
    امیدوارم شیمی درمانی جواب بده و حالشون خوب بشه
    ولی
    دوست عزیز شما اگر امید نداشته باشید اگر ترس در چشمای شما دیده بشه اگر ته صدات موقع حرف زدن با ایشون بلرزه اگر نا امیدی شما رو در خودش غرق کنه که شما نمی تونید کمکی برای ایشون باشید
    سعی کنید که بهش خوش بگذره. این خیلی سخت هست ولی کمک می کنه. ممکن هست ایشون زودرنج یا غمگین شده باشند شما فقط قدم قدم با اون باشید .تنهاش نذارید که فکر کنند راجع به الف و ب

این رو هم مدنظر داشته باشید که کسی جاویدان نیست و برای همه هست پرواز.

این هم عکسی از Renée C. Byer برنده جایزه پولیتزر 2007 که نشون میده مادر و پسر کوچک 10 ساله مبتلا به نوروبلاستوما (مغز) پابرهنه در راهرو بیمارستان...در حال رفتن به سمت
    اتاق عمل برای پیوند مغز استخوان (تنها شانس کودک) .

به حالت کودک توجه کنید

13. 7 کاربر از sue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بچه ها

متاسفانه امروز باخبر شدم که پسر عموم، کسی که از بچگی با هم بزرگ شده بودیم و از برادرم برام عزیزتره سرطان داره

واقعا موندم وقتی میرم ملاقاتش چی بهش بگم که نه احساس کنه دارم ترحم و دلسوزی میکنم و نه فکر کنه از سلامتیش نا امید شدیم

خواهشا کمکم کنید. زبونم بند اومده. مغزم یاری نمیده. نمیونم چیکار باید بکنم و چی باید بهش بگم

سلام دوست عزیز ایشاا.. که خوب می شه
    دقیقا یستگی به حال طرف و شما داره اگه خودش می گه و می خنده و توجمعه اصلا نباید ناراحتی نشون بدی و مثل اون موقع ها که این مسئله رو نمیدونستی رفتار کن.
    اگر بهش خیلی نزدیکی و تنها شدید و بی رو دریایستی شاید واقعا به هم دردی احتیاج داشته باشه باشد حالشو ببینی اگر آره اون وقت می تونی بهش نشون بدی که بارت مهمه وبزاری یه ذره از ناراحتی هاش بگه که خالی شه حتما اونم نگرانه نه تنها برای خودش بلکه برای خانوادش ولی تو باید امید بدی ولی حواست باشه برخی از آدما در این شرایط مهر طلب می شند و این اونا رو می ندازه تو یه چرخه ای که هی مهر طلبی کنند شما مهربانانه رفتار کنی و هی اونا بیشتر مهر طلبی کنند. این برای بیمار و روحیه اش بده. اگر دیدی خیلی داره روحیه اش را می بازه سعی کن یه ذره جدی بهش بگی که باید مبارزه کنه و نباید روحیه شو ببازه.

کلا اینا به ذهنم رسید.
    مریض داری و داشتن آدم مریض خیلی سخته می دونم....

15. 3 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام بچه ها

به بیماریش فکر نکن.
    ببین چی باعث خوشحالیش میشه.
    فقط سعی کن اون رو از ته قلب بخندونی.
    امیدوارم حالش خوب بشه.

17. 2 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    یه خورده از احوال پرسی تهرانی ها بگید

دوس دارم بیشتر بفهمم چه چیزایی استفاده می کنن

چیزایی که شنیدم
    قربونت برم
    فدات بشم
    خیلی آقایی
    غلامتم
    نوکرتم
    چاکرتم
    --------

هر چیز دیگه ایی که مونده بگید لطفا که خیلی علاقه دارم بدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •