تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 41 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 404

نام تاپيک: شرایط فروش محصولات ایران خودرو

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دیشب اخبار 2030 شبکه دو درمورد فرروش ایران خودرو یه توضیحاتی داد مثل 1 میلیون تا 9 میلیون واسه ثبت نام میدی مابقی موقع تحویل خودرو که 3 تا 9ماه طول میکشه و شرایط دیگه . کسی اطلاعات دقیق این طرح داره؟
    شاید برای دهه فجر اعلام بشه
    در حال حاضر من از نمایندگی پرسیدم گفتن چنین موردی نیست.

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» ، سمند LX با موتور 16 سوپاپه پایه گازسوز با قیمت 22.900.000 تومان و تحویل 20 روزه به متقاضیان ارائه خواهد شد .
    این محصول به صورت اعتباری نیز با پیش پرداخت 13.814.500 تومان و الباقی طی 3 چک 5 ماهه به مبلغ 3.550.000 به فروش خواهد رسید . در ضمن امکان خرید مولتی رهیاب این محصول با 15% تخفیف در فروش اینترنتی موجود می باشد
    کسی میدونه تاریخ چکا کی هست؟راستی مشکل این سرسیلندرا حل شد؟

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با تشکر از پاسخ گویی شما آیا ممکنه در هنگام ثبت نام اینترنتی پول از حساب کم بشه و عملیات بانکی با موفقیت صورت نگیره و خرید به اتمام نرسه؟ در اینصورت تکلیف پولی که از حساب کسر میشه چی میشه؟
    همون طور که گفتن
    تا 48 سعات برگشت می خوره اگه نخورد با بانک تماس میگیرن درستش می کنن

4. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه عشق نو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    تو این بگیر بگیر ثبت نام اینترنتی ایران خودرو من بجای اینکه سمند نقد و اقساط رو انتخاب کنم بعلت اینکه این سایت لعنتی ظرفیتش داشت تکمیل می شد هل شدم و پیش فروش رو انتخاب کردم و متاسفانه 7 میلیون تومان پول بی زبان رو بدست خودم کردم تو حلقوم اینها.پیگیری که کردم گفتند باید از نمایندگی شهرتون پیگیری کنید که بگفته اینا متاسفانه حدود یکماه هم طول می کشه ... اگه اینجوری باشه از همه چی حسابی جا موندیم بر عکس می گن حتما" باید انصراف بدی و نمیشه جایگزین کرد کسی می تونه بگه که راه دیگه ای هم هست کن باید همین جوری یکماه شایدم بیشتر صبر کنم؟؟

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام
    دوستان من الان حدود 1 ماه هست که خرید نقدی از یکی از نمایندگی ها پژو 405 معمولی بنزینی ثبت نام کردم و همون روز اول 18 و خورده ایی به حساب ریختم قرار بوده تحویل 20 روز کاری باشه ولی هنوز خبری نشده
    کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟؟؟
    لطفاً راهنمایی کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

با سلام
    دوستان من الان حدود 1 ماه هست که خرید نقدی از یکی از نمایندگی ها پژو 405 معمولی بنزینی ثبت نام کردم و همون روز اول 18 و خورده ایی به حساب ریختم قرار بوده تحویل 20 روز کاری باشه ولی هنوز خبری نشده
    کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟؟؟
    لطفاً راهنمایی کنید
    با تشکر
    فقط از طریق نمایندگی که ثبت نام کردین باید پیگیر باشید
    البته میدونم جواب درست و حسابی بهتون نمیدن و با بهانه های مختلف میگن باید صبر کنید.
    احتمالا تا 1 ماه هم طول خواهد کشید.

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    تو این بگیر بگیر ثبت نام اینترنتی ایران خودرو من بجای اینکه سمند نقد و اقساط رو انتخاب کنم بعلت اینکه این سایت لعنتی ظرفیتش داشت تکمیل می شد هل شدم و پیش فروش رو انتخاب کردم و متاسفانه 7 میلیون تومان پول بی زبان رو بدست خودم کردم تو حلقوم اینها.پیگیری که کردم گفتند باید از نمایندگی شهرتون پیگیری کنید که بگفته اینا متاسفانه حدود یکماه هم طول می کشه ... اگه اینجوری باشه از همه چی حسابی جا موندیم بر عکس می گن حتما" باید انصراف بدی و نمیشه جایگزین کرد کسی می تونه بگه که راه دیگه ای هم هست کن باید همین جوری یکماه شایدم بیشتر صبر کنم؟؟
    شرمندتونم ولی نباید این کارو میکردین . اگه که بتونین امتیاز رو بفروشین که میدونم کسی نفروشه اون هیچ مصالحه میکنین سر 1 ماه و پول تو حسابتونه چون با شخص طرفید . ولی اگه پیدا نکردین باید 1 ماه صبر کنین و بعد انصراف بدین که 12-14 روز طول میکشه که ایرانخودرو پول رو بریزه به حسابتون . حدود 1.5 ماه پولتون خوابید . سودتون هم میشه 116 هزار تومن تو یه ماه .

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عذر میخوام بچه ها موقع فروش فوری میشه اول ثبت نام کرد مثلا فرداش پولو از نمایندگی ریخت ؟ آیا تو نمایندگی ثبت نام بشه وقت میدن برا ریختن پول ؟ ثبت نام تو سایت چطوره ؟ بدون ریختن پول قرارداد ثبت میشه و مدت میده که بری تو نمایندگی کارت بکشی ؟ فوریه لطفا زود جواب بدین
    شرایط دهه فجر هر سال چ روزی میگذارن تو سایت ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

عذر میخوام بچه ها موقع فروش فوری میشه اول ثبت نام کرد مثلا فرداش پولو از نمایندگی ریخت ؟ آیا تو نمایندگی ثبت نام بشه وقت میدن برا ریختن پول ؟ ثبت نام تو سایت چطوره ؟ بدون ریختن پول قرارداد ثبت میشه و مدت میده که بری تو نمایندگی کارت بکشی ؟ فوریه لطفا زود جواب بدین
    شرایط دهه فجر هر سال چ روزی میگذارن تو سایت ؟
    دوست من همه چیز مرحله به مرحله انجام میشه به صورت تراکنش
    نمیشه شما امروز ثبت نام کنی فردا پول رو واریز کنی
    حتما همه اینکارا در یک روز انجام میشه

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امشب وزیر گفت باید به همون قیمت مصوب ماشین تحویل بدن

13. این کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •