شاید برای دهه فجر اعلام بشه
در حال حاضر من از نمایندگی پرسیدم گفتن چنین موردی نیست.
شاید برای دهه فجر اعلام بشه
در حال حاضر من از نمایندگی پرسیدم گفتن چنین موردی نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی «عصرخودرو» ، سمند LX با موتور 16 سوپاپه پایه گازسوز با قیمت 22.900.000 تومان و تحویل 20 روزه به متقاضیان ارائه خواهد شد .
این محصول به صورت اعتباری نیز با پیش پرداخت 13.814.500 تومان و الباقی طی 3 چک 5 ماهه به مبلغ 3.550.000 به فروش خواهد رسید . در ضمن امکان خرید مولتی رهیاب این محصول با 15% تخفیف در فروش اینترنتی موجود می باشد
کسی میدونه تاریخ چکا کی هست؟راستی مشکل این سرسیلندرا حل شد؟
همون طور که گفتن
تا 48 سعات برگشت می خوره اگه نخورد با بانک تماس میگیرن درستش می کنن
سلام دوستان
تو این بگیر بگیر ثبت نام اینترنتی ایران خودرو من بجای اینکه سمند نقد و اقساط رو انتخاب کنم بعلت اینکه این سایت لعنتی ظرفیتش داشت تکمیل می شد هل شدم و پیش فروش رو انتخاب کردم و متاسفانه 7 میلیون تومان پول بی زبان رو بدست خودم کردم تو حلقوم اینها.پیگیری که کردم گفتند باید از نمایندگی شهرتون پیگیری کنید که بگفته اینا متاسفانه حدود یکماه هم طول می کشه ... اگه اینجوری باشه از همه چی حسابی جا موندیم بر عکس می گن حتما" باید انصراف بدی و نمیشه جایگزین کرد کسی می تونه بگه که راه دیگه ای هم هست کن باید همین جوری یکماه شایدم بیشتر صبر کنم؟؟![]()
با سلام
دوستان من الان حدود 1 ماه هست که خرید نقدی از یکی از نمایندگی ها پژو 405 معمولی بنزینی ثبت نام کردم و همون روز اول 18 و خورده ایی به حساب ریختم قرار بوده تحویل 20 روز کاری باشه ولی هنوز خبری نشده
کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟؟؟
لطفاً راهنمایی کنید
با تشکر![]()
فقط از طریق نمایندگی که ثبت نام کردین باید پیگیر باشید
البته میدونم جواب درست و حسابی بهتون نمیدن و با بهانه های مختلف میگن باید صبر کنید.
احتمالا تا 1 ماه هم طول خواهد کشید.
شرمندتونم ولی نباید این کارو میکردین . اگه که بتونین امتیاز رو بفروشین که میدونم کسی نفروشه اون هیچ مصالحه میکنین سر 1 ماه و پول تو حسابتونه چون با شخص طرفید . ولی اگه پیدا نکردین باید 1 ماه صبر کنین و بعد انصراف بدین که 12-14 روز طول میکشه که ایرانخودرو پول رو بریزه به حسابتون . حدود 1.5 ماه پولتون خوابید . سودتون هم میشه 116 هزار تومن تو یه ماه .![]()
عذر میخوام بچه ها موقع فروش فوری میشه اول ثبت نام کرد مثلا فرداش پولو از نمایندگی ریخت ؟ آیا تو نمایندگی ثبت نام بشه وقت میدن برا ریختن پول ؟ ثبت نام تو سایت چطوره ؟ بدون ریختن پول قرارداد ثبت میشه و مدت میده که بری تو نمایندگی کارت بکشی ؟ فوریه لطفا زود جواب بدین
شرایط دهه فجر هر سال چ روزی میگذارن تو سایت ؟
دوست من همه چیز مرحله به مرحله انجام میشه به صورت تراکنش
نمیشه شما امروز ثبت نام کنی فردا پول رو واریز کنی
حتما همه اینکارا در یک روز انجام میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)