سلام ، خدمت دوستان
علت آب گیری خود به خود پکیج از خرابی کدوم قطعه میتونه باشه .
سلام ، خدمت دوستان
علت آب گیری خود به خود پکیج از خرابی کدوم قطعه میتونه باشه .
منظورم اینکه بدون باز کردن شیر آبگیری ، فشار آب بالا میره ،تا شیر اطمینان 3 بار عمل میکنه .
چند تا دلیل میتونه داشته باشه از جمله خرابی شیر پر کن و سوراخ بودن مبدل.
دوست عزیز همونطور که دوست خوبمون pedi گفت یا شیر پرکن پکیج خرابه و آب رد میکنه یا اینکه مبدل سوراخ شده.
ممنون pedi عزيز
از راهنمايي هاتون اينطور فهميدم كه ايمر بهتر از بوشه پس تصميم گرفتم كه ايمر بخرم.
هر چند فرموديد تك مبدله از 2 مبدله ساده تر و تعميرش راحت تره ولي بازم جهت اطمينان مي پرسم از بين star 24KW كه ظاهرا تك مبدله و mini 24KW كه 2 مبدله هستند با توجه به اينكه من در سمنان زندگي مي كنم كدومو بخرم؟
ضمنا با توجه به اينكه من هنوز واحدمو تحويل نگرفتم و دقيقا مشخص نيست كه در كدوم طبقست و آيا شرایط نصب دستگاه بدون فن رو داره یا نه موندم چيكار كنم.
آيا فن دارو ميشه همه جا نصب كرد و اصلا مزيتي داره كه حتي اگه امكان نصب بدون فن هم بود آدم فن دار نصب كنه و ارزش پرداخت مبلغ اضافه ترو داره؟
براي رادياتور هم مي خوام فولادي بگيرم 2 تا 100 واسه حال و 2 تا 80 واسه خواب ها به نظرتون انتخاب خوبيه؟
بازم ممنون.
راستي يه چيزي در مورد ترموستات روي رادياتور شنيدم كه ظاهرا مصرف رو پايين مياره اگه كسي اطلاعاتي در اين زمينه داره لطفا راهنمايي بفرماييد
تو وبگرديام به وبلاگ يه دانشجوي مكانيك برخوردم كه در مورد رادياتور مطالب فني و علمي خوبي نوشته بود هرچند اينجا اكثرا خودشون استادن ولي لينكشو واسه اونايي كه مثه خودم دنبال كسب اطلاعات هستند ميزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
برای یک ویلا در حدود 150 متر دوبلکس در نوشهر چه پکیجی پیشنهاد می کنید؟
بنظرتون آلزان پکیج خوبی هست؟ایمر چطور؟
پیشاپیش از وقتی که برای پاسخ می گذارید ممنونم.
ببینین دوستان من اول از همه پکیج وایلانت رو توصیه میکنم ولی با توجه به تحریم الان نه توصیه نمیشود ولی در حال حاضر با تحقیق و با تجربه کافی خدمتتون عرض میکنم که بهترین جایگزین برای وایلانت پکیج عالی ویسمن هستش که هم مونتاژ هم ساختش آلمانه بدون استثنا و بعد اون هم بوش ولی بوش مونتاژ ترک به است
سلام
برای یک واحد 150 متری یکیج28 دیواری ایمر گاز بگیری خیلی بهتر از الزان من خودم تا حالا چندتا الزان بستم به نظرم خیلی آشغاله اصلا ایمنی نداره شعله زیرش کاملا همه اطرافو داغ میکونه به شیر گازم خیلی نزدیکه اما ایمر واقعا عالیه و یک چیزه دیگس.ایمنیشم خیلی بالاتره.جای کمتری هم میگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)