با يه ورژن ديگه بايوستون را آپديت كنيد /.
مشكل شما هم بر مي گرده به همون Patch ي كه بايد براي HDA Audio نصب كنيد .
مسير دانلودش دقيق يادم نيست ( اما برات مي گردم )
اگه ويندوزن مديا سنتر هست تغييرش بديد به XP سرويس پك 2 .
با يه ورژن ديگه بايوستون را آپديت كنيد /.
مشكل شما هم بر مي گرده به همون Patch ي كه بايد براي HDA Audio نصب كنيد .
مسير دانلودش دقيق يادم نيست ( اما برات مي گردم )
اگه ويندوزن مديا سنتر هست تغييرش بديد به XP سرويس پك 2 .
ممنون
اگه ممکنه پچ رو بذارید چون به این ویندوز خیلی نیاز دارم
ویندوزم مدیا سنتر هست که من روش سرویس پک 3 رو نصب کردو شدیدا هم به این ویندوز نیاز دارم بازم ممنون
![]()
ويندوز مديا سنتر اين مشكلو داره . متاسفانه منم راهي براي حل اين مشكلش پيدا نكردم . اگر بتوني بري روي Xp مشكلت حل ميشه و ديگه نيازي به پچ هم نداري /.
فكر نمي كنم چيز خاصي توي مديا سنتر باشه كه توي ايكس پي نيست و شما بهش احتياج داشته باشي ..
بازم سلام
من همیشه مدیا سنتر استفاده میکردم و این مشکلو نداشت تا اینکه سرویس پک 3 رو روش نصب کردم ایا ممکنه این مشکل با نصب سرویس پک 3 روی ایکس پی هم پیش بیاد من به سرویس پک 3 به خاطر هسته های قوی گرافیکیش نیاز دارم ممنون
من Sp3 را تست نكردم . اما كلا با مديا سنتر سر اين جريان مشكل داشتم . اما خيلي بعيده روي ايسك پي چنين مشكلي داشته باشي . چون اين مشكل بر مي گرده به خود مديا سنتر ( نه سرويس پك ايكس پي )
البته دقت كن كه اين SP3 هم Release Candidate هست و نه ورژن Final /.
سلام دستت درد نکنه روی ایکس پی درست شد
یه سوال دیگه دارم
ببین من یه بازی دارم (انریل تورنونت3) وقتی درایورهای کارت صدام رو پاک میکنم دموهای بازی عالی اجرا می شه ولی وقتی درایور کارت صدا رو نصب می کنم دموهای بازی هنگ میکنه و ریپ میزنه
این مشکلو خیلی ها دارن و فکر میکنن مربوط به کارت گرافیک می شه
می خواستم ببینم میشه درایور کارت صدا نصب نباشه ولی صدا داشته باشی
یا اینکه یه طوری مشکل این بازی حل بشه؟
من امروز اپدیت کردم درایورها رو
![]()
یه چیزی راستی
این دموها رو ویستا عالی اجرا میشن ولی تو ایکس پی ریپ می زنن
شما میدونی فرق صدای ویستا با ایکس پی چیه یا مثلا یه نرم افزاری هست که بتونه صدای ایکس پی رو به ویستا تبدیل کنه؟ ممنون
خواهش مي كنمسلام دستت درد نکنه روی ایکس پی درست شد
نه من جواب اين دو تا سوال آخريت رو نمي دونم .. شرمنده دوست من /.
دوست عزيز جناب Gabana ممنون كه لينك اين صفحه رو برام توي اون تاپيك گذاشتيد اما من ده صفحه اول رو خوندم ماشا ا... همه درخواست دادن فقط! من چيزي از ريليز پيدا نكردم. ضمنا نميدونم بايوسم AWARD هست يا AMI! چيزي هم اينجا دستگيرم نشد متاسفانه. مادربردم giga 8i915p doual graphic هست كه نمايندگي گفت ريليز يك رو از سايت بگير! من نه ميدونم ريليز چيه نه اينكه تو سايت چيزي نوشته ازش نه اينكه مطمئنم كه نمايندگي درست گفته باشه... به برد نگاه كرد و اين نظريه رو داد!! ميشه راهنماييم كنيد.. ممنون...![]()
دوستان ميشه با توجه به پست بالا كه توضيح دادم بفرماييد من از اين صفخه كه آدرس دادم كدوم رو بايد دانلود كنم؟ 4 تاست...
ممنون..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)