تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 74 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 739

نام تاپيک: ارز و سکه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من هنوز هم نفهمیدم این دلار 1226 تومنی چه طوری عرضه میشه ، کیا میتونن بخرن و ... :|
    "از حرف تا عمل خیلی فاصله است"
    گفته اند که همه از جمله مسافران توریستی میتونند ارز را به قیمت تک نرخی بخرند.
    البته این کار خیلی خوبیه. ولی من بعید میدونم اینها یه کار را درست انجام بدهند.
    با این وجود چاره ای جز اعتماد کردن نداریم. بالا بردن سود بانکی و آزاد گذاشتن بانکها در تعیین نرخ سود سپرده هم کار بسیار درستی است.ولی مگه میشه دولت یه کار را درست انجام بده؟
    همچنین قراره ارز از طریق بانکها در اختیار مردم قرار بگیره. این یعنی صرافیها به زیرزمین منتقل میشوند.
    از این پس دو ارز داریم: ارز تک نرخی و ارز زیرزمینی.

2. 2 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

11

حالا با ابلاغ این اطلاعیه به صرافی ها دو مساله مطرح میشود :
    1)آیا واقعا آنقدر ارز از سمت بانک مرکزی به صرافیها تزریق میشود تا صرافها بتوانند ارز با نرخ مصوب بانک مرکزی به ملت بفروشند. که به نظر من اینطور نخواهد بود و شما که به صرافی مراجعه کنید صرافها خواهند گفت فروش نداریم!
    2)آیا همه قادر به خرید ارز خواهند بود یا فقط به مسافران و بازرگانان ارز با نرخ مصوب خواهند فروخت.
    به نظر این مصوبه بانک مرکزی صرفا فرمایشی بوده و تاثیر ی در کاهش نرخ ارز نخواهد داشت.
    1- اگر صرافی خلاف عمل کند مجوزش باطل میشود....البته باید دید دولت راهکارش برای جلوگیری از ضرر صرافی چ خواهد بود

2-ظاهرا دیگه مبالغ زیاد (که خیلی ها در پستو خونشون قایم میکنن) وجود نخواهد داشت بعبارت دیگر این مبالغ فقط به دانشجویان- بیماران جهت معالجه و موارد اینچنین تعلق خواهد گرفت.

صد البته زمان حلال همه مسایل دشوار روزگار است
    با تشکر

پ.ن:
    دوستان محترم توصیه میکنم شما اغلب برنامه های اقتصادی--- TV --را نگاه کنید و حتما مثل من با مشاوران خوب ارتباط داشته باشید...صحبتهایی که بعضی ها در این ضمن میکنند نظر شخصی خودشون هست و از نطر بنده تنها به ان اکتفا نکنید/همیشه تصمیم نهایی را خودتان بگیرید نه دیگران برای شما.....
    Last edited by hadymk; 27-01-2012 at 21:26.

4. این کاربر از hadymk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم موافقم که دولت در استانه انتخابات قیمت هارو اورده پایین تا بگه ما میتونیم و این چیزا و بعدا بازم قیمتا رشد کنه
    شما یه نگاه به سکه بندازین میرفت بالا بعد میومد پایین دو روز پایین بود و باز دوباره میرفت قیمتی بالا تر از قبلش حالا هم که چند روز پیش سکه تا یه تومن رفت یعنی استعداد بالا رفتن تا یه تومن رو داره الان اومد پایین و چند وقت دیگه میره بالا فقط بالا رفتنش این بار فکر کنم یه کم طول بکشه ولی در کل احتمالا بالا بره بازم

6. 2 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

منم موافقم که دولت در استانه انتخابات قیمت هارو اورده پایین تا بگه ما میتونیم و این چیزا و بعدا بازم قیمتا رشد کنه
    شما یه نگاه به سکه بندازین میرفت بالا بعد میومد پایین دو روز پایین بود و باز دوباره میرفت قیمتی بالا تر از قبلش حالا هم که چند روز پیش سکه تا یه تومن رفت یعنی استعداد بالا رفتن تا یه تومن رو داره الان اومد پایین و چند وقت دیگه میره بالا فقط بالا رفتنش این بار فکر کنم یه کم طول بکشه ولی در کل احتمالا بالا بره بازم
    دوستان شک نکنید می ره بالا .ما انتظار داشتیم سکه توی 1 سال 50%سود بده اما امسال بیش از 100%سود داد.
    اینم مدرک:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هم تو ذهنم همین,از چند وقت پیش بود که برای انتخابات میارن پایین و دیدی که همینم شد در صورتی که انس الان1725 دلار هست.

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوستان توجه کنید:

انس:1740 دلار

من خودم فردا 6 میلیون پولم رو می خوام سکه بخرم.

یه چیز دیگه رو هم من درباره دلار تک نرخی بگم :

این که دلار بانکی حدود 100 تومن هم گرون شده ولی طوری اعلام کردن که انگار دلار پایین اومده.

9. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سکه رو به قیمت مثلا 600 از بانک میخریم بعد میریم تو بازار میفروشیم مثلا 680 ، یعنی 80 تومان سود میکنیم. اما واسه دلار موندم که چطوری میشه سود کرد؟ اینکاره نیستم پس طبیعاتا زیاد سر در نمیارم. دلار 1800 که بخری کسی پیدا میشه 1900 از ادم بخره؟ کلا چطوری میشه سود کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

تو ایران فقط باید از خودشون باشی که سود کنی
    سکم که شد 795000 البته جدید ها قدیم 810000

به گزارش سایت طلا، روابط‌ عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در این اطلاعیه آورده است:‌ این بانک در راستای اجرای سیاست یکسان‌سازی نرخ ارز و مهار التهابات‌ چند ماهه اخیر ، همزمان با ابلاغ دستورالعمل‌های لازم به شعب ارزی و صرافی‌های مجاز ، تمامی تلاش و مساعی خود را به کار بسته است تا ضمن بازگرداندن ثبات و آرامش به بازار، زمینه های لازم برای تامین ارز مورد نیاز اقشار مختلف مردم و ارائه خدمات مطلوبتر به آنان فراهم آید.

لذا از هموطنان عزیز انتظار می‌رود ضمن بیان دیدگاه‌ها، نظرها و پیشنهادهای ارزنده خود در صورت مشاهده هر نوع مشکل در زمینه تامین ارز مورد نیاز از بانکها و صرافی‌های مجاز، مراتب را به طرق زیر به این بانک انعکاس دهند:

تلفن گویا: 29954855-021

پست الکترونیک:

حالا عمرا رسیدگی کنن
    Last edited by Hatek; 28-01-2012 at 22:37.

12. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب دو روز از تک نرخی کردن گذشته ولی خبری افت چشمگیر قیمت ها نیست و انگار همین حدود ۸۰۰ هزار واسه سکه تثبیت شده و دیگه حبابی در کار نیست

14. این کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان دیروز اقای حسینی از شبکه یک گفت برای محاسبه قیمت واقعی سکه قیمت انس رو ضرب در دلار رسمی بکنید بعد تقسیم بر عدد 3.44
    من خودم حساب کردم و این عدد ها رو بدست اوردم با انس 1670 برای هفته اول پیش فروش

پس برای محاسبه سکه بهار باید انس را ضرب دلار رسمی کرد و برعدد 3.4449 تقسیم کرد

مثال 1670 *1226 = 2047420 / 3.4449 = 594333 ت

و برای نیم سکه عدد 6.889 وبرای ربع عدد 13.7866 البته بدون احتساب مالیات و هزینه ضرب و غیره طبق گفته اقای حسینی
    Last edited by mmf66; 30-01-2012 at 10:52.

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان هر کی پول داره بره سکه پیش فروش بخره چون دوسر سوده هم ازاین ور انس جهانی گرون میشه هم از اون ور شاید دلار
    الان انس طلا 1740 دلار تا بهار پیش بینی روی 1800 به بالا و برای تابستان 2000 دلاره
    پیش فروش هم چند هفته دیگه متوقف میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •