عرض ادب و احترام
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
من آزمایش ادرا دادم
همه چیز اوکیه جز سه مورد این ها هستند
WBC/hpf 0-1
RBC/hpf 2-3
Mucus=Few
عرض ادب و احترام
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه
من آزمایش ادرا دادم
همه چیز اوکیه جز سه مورد این ها هستند
WBC/hpf 0-1
RBC/hpf 2-3
Mucus=Few
دوست عزیزم همه چیزت اوکی هست منم چند روز آزمایش دادم همش همینطور بود بجز Muscus که نمی دونم چیه
خوب؛ اگه انگلیسی بخواهید این آخرشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید کمی تخصصی باشه ولی کامل و جامع هست.
wbc طبیعی مشکلی نداره تا 4 هم طبیعی هست
rbc بین 0-2 طبیعی هست که برای شما بالاتر از نرمال یکم بهتره با پزشک مشورت کنین
موکوز هم ترشحات بافت سازنده ی دستگاه ادراری هست و مقدار کمش در ادرار مورد خاصی نیست .
اگه کسی اطلاع داره لطفا کمکم کنه. اول بابت اطلاعات خوبی که گذاشتین ممنون.
در آزمایشی که مادرم انجام داده tumor maker CA 15-3 حدود 29 و خرده ای شده که حالت نرمال آن در برگه آزمایش کمتر از 25 ذکر شده.با این وجود آیا وجود سرطان در ایشون قطعیه؟ چون تاریخ ویزیت دکتر چند روزی طول میکشه خواستم قبل از اون وضعیت مادرم رو بدونم. ممنون میشم زودتر بهم جواب بدید.
با سلام
من آزمایش هپاتیت دادم ممنون میشم اگه برام تفسیر کنید
hepatitis b surface anigen--------------------------------------- negative
Hbs anti body elisa---------------------- 9---------------------- borderline
Hbc Ab (Igm)------------------------------------------------------- negative
HCV anti body elisa----------------------------------------------- negative
سلام این عکس نتیجه نمونه پاتولوژی معده من هست یه مورد خیلی منو بهم ریخته تا حدی که میترسم دکر برم منظورم گزینه mononuclear cells که MILD زده این گزینه مربوط به چیه میشه راهنماییم کنید منمونم![]()
سلول های تک هسته ای در واقع سلول های التهابی هستند.شما مشکل خاصی نداربد. نوشته فقط یک التهاب خفیفه
دوست عزیز سلام با عرض تبریک سال نو
پسری 16 ساله دارم که آذر ماه سال 92 آزمایش خون داد و جوابش به این شرح بود: 369=TG و 97=LDL و 36=HDL و 24= AST و 49= ALT و 58=ALP و بقیه تست هایش نرمال بودند. سه ماه جم فیبروزیل 300 روزی یک عدد مصرف کرد و البته رژیم کم چرب و یک هفته پس از قطع قرص ها آخر اسفندماه دوباره آزمایش داد (البته همان آزمایشگاه) و نتایج جدید آن بدین شرح است: 379=TG و 84=LDL و 33=HDL و 16= AST و 35= ALT و 68=ALP
حالا چند تا سوال دارم:
1- چرا با وجود رژیم غذایی و مصرف دارو تری گلیسیریدش بالاتر رفته است؟
2- سوال دوم که بیشتر مرا نگران میکند این است که ALP وی چرا این قدر پایین است؟ چون شنیدم و خواندم که این آنزیم در کودکان و نوجوانان در سن رشد حتی بالاتر از حد نرمال است (317-98طبق بیس آزمایشگاه) .
آیا پسر من دچار اختلال در رشد است؟ (وزنش زیاد است و قدش هم کوتاه نیست)
آیا وی سوء تغذیه دارد و چه مواد غذایی باید مصرف کند.
آیا وی دچار کم کاری تیرویید است؟ در آزمایش اولیه اش 6.3=T4 و 123.0=T3 و 1.84=TSH بود ولی در آزمایش دوم اینها را تست ندادیم.
خواهش میکنم منو راهنمایی کنید. چون خیلی نگران پسرم هستم. متشکرم
سلام
علائمی که ذکر کردین یعنی چربی بالای مقاوم به درمان, پایین بودن ALP و همچنین آزمایش تیرویید همه در مشکلات تیرویید دیده میشن و این تشخیص برای پسرتون مطرحه که دچار مشکل تیرویید باشه که اگه اینطور باشه برای حل تمام این مشکلات اول از همه اونچه مهمه درمان مشکل تیروییده
به متخصص غدد مراجعه کنین و مشکل پسرتون رو بطور مداوم پیگیری کنین اگه مشکل از تیرویید باشه ( که بنظر من هست ) بقیه مشکلات با برطرف شدن مشکل تیرویید کاملا حل میشن نگران نباشین
سال نوی شما هم مبارک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)