اگر کسی توی گیم نت تونسته بدون اینترنت لن بازی کنه راه حلش رو بزاره ما هم طلبه ایم.
اگر کسی توی گیم نت تونسته بدون اینترنت لن بازی کنه راه حلش رو بزاره ما هم طلبه ایم.
با سلام
من مولتی این بازی رو یه مدتیه که راه انداختم توی گیم نت گفتم یه آموزش بزارم بقیه دوستان هم استفاده کنند.
خوب بریم سراغ آموزش که به صورت ساده و کاملا خلاصه تهیه شده !!!!.
1- اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و بریزید توی پوشه اصلی بازی mw3 تا بازی شما به ورزن 1.4.382 آبدیت بشه.(این فایل از وبلاگ دوستمون برداشتم http://cod-multi.blogsky.com/ بااجازه البته).
2-بعد هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریزید توی پوشه اصلی بازی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از یه سروره دیگه!
3- فایل Run_dedicated.bat رو روی اون سیستمی که قراره سرورباشه اجرا کنید.
4-حالا فقط کافیه توی سیستم های کلاینت فایل TeknoMW3.exe رو اجرا کنید و بعد آی پی سیستم سرور رو بدید و بعد از قسمت multiplayer بر روی ( start (lan/online کلیک کنید.
5-بعد از ورود به بازی بر روی options کلیک و بعد از قسمت dedicated server تیک مربوط به enable server browser رو به yes تغییر بدید.
6-حالا به صفحه اول بازی برگردید باید تبی به نام servers اضافه شده باشه .روی اون کلیک کنید و بعد از تب lan اون باید سروری که ساختید و به نام free for all هست ببینید و بقیه اش رو هم بهتر ازمن بلدید.
چند نکته:
1-برای اجرای فایل teknogods به netframework 4 احتیاج دارید.
2- فایل شماره 1 رو باید برای کلاینت ها هم کپی کنید.
3- و اما مهمترین نکته :
باید هر سیستم سریال خاص خودش رو بگیره.برای این کار باید فایل teknogods.ini رو ادیت کنید.
خوب برای ادیت این فایل اول باید تیک Read only اون رو با Properties گرفتن بردارید تا بتونید ادیتش کنید.
بعد از برداشتن تیک رید اونلی باید دو عدد آخر این قسمت ID=bc196c78 که 78 رو به یه عدد دیگه تغییر و همچنین دو عدد آخر این قسمت رو ExternalIP=122.33.44.58 که 58 رو به یه عدد دیگه تغییر بدید ودر آخر دوباره تیک مربوط به Read only رو دوباره بزارید .یادتون نره چون خیلی مهمه!!!
یادتون نره برای هر کلاینت باید همین تغییرات رو انجام بدید وگرنه نمیتونید به سرور وصل بشید.
توجه: راستی این سرور فقط مد free for all رو اجرا میکنه . برای تغییر مد به پوشه admin بازی برید و فایل ffa.dspl باز کنید .برای تغییر مد باید این قسمت رو ویرایش کنید: 1,ffa_default ,*
خوب میتونید ffa_default رو با هرکدوم از اینا
TDM_default (Team Deathmatch)
DOM_default (Domination)
CTF_default (Capture The Flag)
DZ_default (Drop Zone)
FFA_default (Free For All)
GG_default (Gun Game)
HQ_default (Headquarters)
INF_default (Infected)
JUG_default (Juggernaut)
KC_default (Kill Confirmed)
OIC_default (One In The Chamber)
SAB_default (Sabotage)
SD_default (Search and Destroy)
TDEF_default (Team Defender)
TJ_default (Team Juggernaut
جابجا کنید.
توجه کنید اون * به معنای اجرای تمام مپ های بازی به صورت راندوم هست .
آخ دیگه خسته شدم امیدوارم این آموزش بدردتون بخوره.
موفق باشید.
Last edited by gomgashte_r; 16-03-2012 at 17:16.
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
وقت کردم تست میزنم امیدوارم کار کنه.
سلام داداش
من دنبال همین راه هستم که بازی کنم
شما این راه رو تست کردید ؟؟
مطمئنی عمل میکنه ؟؟
آره عزیز
الان توی گیم نت بچه ها دارن بازی میکنن .وقت کردم چند تا اسکرین شات براتون میزارم .
اینم یکی از لینک هایی که ازش استفاده کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
خواهش میکنم قابلی نداشت. فقط دقیق همین کارایی که گفتم رو انجام بدید که فکر نمیکنم سخت باشه.
موفق باشید
داداش دمت گرم من همه این کارها رو انجام دادم و الان میتونم با برادرم LAN بازی کنم
فقط یه سری مشکل دارم ببین میتونی کمک کنی
1- من و برادرم توی map ها تک و تنهاییم و باید با هم بجنگیم...امکانش هست هرکدوم از ما یه تیم داشته باشیم که اونا افراد غیرواقعی باشن ؟؟
2- وقتی فایل TeknoMW3.exe را اجرا میکنم و میرم تو قسمت setting تا نام و FOV خودمو تغییر بدم میاد بیرون و نمیتونم اسممو تغییر بدم و اسم شما روی بازی هست که نوشته Gomgashteمیتونی کمک کنی ؟؟
3- من چجوری میتونم برادرم را جز friend های خودم بیارم ؟؟!
ممنون![]()
Last edited by arash-king; 18-03-2012 at 03:21.
ما هم میخوایم به جمع شما بپیوندیم ولی نمیدونم جمعتون کجاس !!! همه چیز علی الظاهر سالمه ولی ایرانی پیدا نمیکنم که بشه باهاش بازی کرد !
کسی نیست باهاش بشه یه قرار گذاشت !؟!؟
دوستان یه سوال ...... اگه بخوایم آنلاین بازی کنیم تقریبا چقدر حجم مصرف میکنه ؟؟
1- راستش من نمیدونم چجوری میشه اضافه کرد و اصلا نمیدونم برای این بازی bot تعریف شده یا نه!
2- خوب اینو میدونم فقط کافیه تیک read only رو که توی آموزش گفتم رو برداری و بعد فایل teknomw3 رو اجرا کنی و اسمتو عوض کنی و بعد دوباره تیک رو بذاری.
3-راستش من تو کار بازی کردنش نیستم و فقط لن اون رو راه انداختم و باید اینا رو از بازیکن های mw3 بپرسی
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
خوب میتونی خودت تست کنی یه نیم ساعت بازی کن و بعد ببین چقدر از حجمت کم شده البته اگه isp شما میتونه این اطلاعات رو به شما بده.
آموزش لن بازی mw3 بصورت آفلاین
با سلام
من مولتی این بازی رو یه مدتیه که راه انداختم توی گیم نت گفتم یه آموزش بزارم بقیه دوستان هم استفاده کنند.
خوب بریم سراغ آموزش که به صورت ساده و کاملا خلاصه تهیه شده !!!!.
1- اول از همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و بریزید توی پوشه اصلی بازی mw3 تا بازی شما به ورزن 1.4.382 آبدیت بشه.(این فایل از وبلاگ دوستمون برداشتم http://cod-multi.blogsky.com/ بااجازه البته).
2-بعد هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بریزید توی پوشه اصلی بازی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از یه سروره دیگه!
3- فایل Run_dedicated.bat رو که توی فایلهای شماره 2 هست رو روی اون سیستمی که قراره سرور باشه اجرا کنید.
4-حالا فقط کافیه توی سیستم های کلاینت فایل TeknoMW3.exe رو اجرا کنید و بعد آی پی سیستم سرور وهمچنین پورت 55100 (بهتر) رو بدید و بعد از قسمت multiplayer بر روی ( start (lan/online کلیک کنید.
5-بعد از ورود به بازی بر روی options کلیک و بعد از قسمت dedicated server تیک مربوط به enable server browser رو به yes تغییر بدید.
6-حالا به صفحه اول بازی برگردید باید تبی به نام servers اضافه شده باشه .روی اون کلیک کنید و بعد از تب lan اون باید سروری که ساختید و به نام free for all هست ببینید و بقیه اش رو هم بهتر ازمن بلدید.
-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
چند نکته:
1-برای اجرای فایل teknogods به netframework 4 احتیاج دارید.
2- فایل شماره 1 رو باید برای کلاینت ها هم کپی کنید.
3- و اما مهمترین نکته :
باید هر سیستم سریال خاص خودش رو بگیره.برای این کار باید فایل teknogods.ini رو ادیت کنید.
خوب برای ادیت این فایل اول باید تیک Read only اون رو با Properties گرفتن بردارید تا بتونید ادیتش کنید.
بعد از برداشتن تیک رید اونلی باید دو عدد آخر این قسمت ID=bc196c78 که 78 رو به یه عدد دیگه تغییر و همچنین دو عدد آخر این قسمت رو ExternalIP=122.33.44.58 که 58 رو به یه عدد دیگه تغییر بدید ودر آخر دوباره تیک مربوط به Read only رو دوباره بزارید .یادتون نره چون خیلی مهمه!!!.
1.3- برای تغییر نام لازمه که این تیک رو اول بردارید و بعد از تغییر نام دوباره بزارید.
----------------
یادتون نره برای هر کلاینت باید همین تغییرات رو انجام بدید وگرنه نمیتونید به سرور وصل بشید.
----------------
توجه: این سرور فقط مد free for all رو اجرا میکنه . برای تغییر مد به پوشه admin بازی برید و فایل ffa.dspl باز کنید .برای تغییر مد باید این قسمت رو ویرایش کنید: 1,ffa_default ,*
------------------------------------------------------------------------------------
خوب میتونید ffa_default رو با هرکدوم از اینا
TDM_default (Team Deathmatch)
DOM_default (Domination)
CTF_default (Capture The Flag)
DZ_default (Drop Zone)
FFA_default (Free For All)
GG_default (Gun Game)
HQ_default (Headquarters)
INF_default (Infected)
JUG_default (Juggernaut)
KC_default (Kill Confirmed)
OIC_default (One In The Chamber)
SAB_default (Sabotage)
SD_default (Search and Destroy)
TDEF_default (Team Defender)
TJ_default (Team Juggernaut
جابجا کنید.
توجه کنید اون ستاره( *) ابتدایی در 1,ffa_default ,* به معنای اجرای تمام مپ های بازی به صورت راندوم هست .
امیدوارم این آموزش بدردتون بخوره.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)