تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 79 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

با صرف نظر از اینکه اپل هیچ گاه Home Button رو حذف نخواهد کرد (چون در اون صورت آیپد واسه قشر خاصی مثل غیرگیک ها و سالمندان و بچه ها بلااستفاده میشه) این قضیه با یه دقت کوچولو توی عکس قابل حل هست:

توی این آیپد سفید که به شکل Portrait گرفته شده و انگشت اشاره روش هست اگه دقت کنید سایه سفیدرنگ پشت آیکن Calendar تا نزدیکیهای گوشه ش که انحنا داره کشیده شده ولی توی عکسی که اپل گذاشته اون سایه سفیدرنگ اومده بالاتر و کاملاً مشخصه که آیپد تو حالت Landscape هست.
    این استدلال من واسه رد نظریه حذف کلید Home بود. اگه دوستان نظرای دیگه ای هم دارن بحث خوبی میشه .
    با عرض پوزش از تاخیرفکر نمیکردم اینقدر سریع جواب بدهین
    شاید در ظاهر حق با شما باشه ولی باید این قضیه اصولی درک بشود که بودن یا نبودن دکمه خانه بر اساس کدام روش و فلسفه هستش
    اول -فلسفه اپل سادگی تا بی نهایت هستش که باعث حذف موارد غیر ضروری میشود
    بر اساس نظر بالا که تمام اپلی هاو حتی غیر اپلیها قبولش دارند اپل کمترین تعداد دکمه و رابط را دارد پس احتمال کمتر شدنش تا حذف کامل هستش
    دوم-میشود گفت از ios5 کاربرد دکمه خانه بسیار کم شده تا حدی که قطعا یعنی صد درصد روزی اون دکمه +داک هم روزی حذف میشود و در نسلی این اتفاقات می افتد که کاربرد شون کم بشود
    پس اگر در آیپد3 بر فرض مجال شارژ بدون سیم هم بیاد احتمال نبودن داک هم میرودحتی اگر بنظر خیلیها اینطور ساده گی دیوانگی 100درصد باشهجمله استیو جابز را در این زمینه دیوانگی بیاد بیارین
    اگر در آیپد3 دکمه خانه باشد در آیپد4احتمال 99 درصد دکمه خانه از بین میرود
    اصلا هم سخت نیست اصلا برای افراد نا آشنا دکمه کمتر=کارکرد بهتر
    و این آخرین دکمه هم که تو آیپدها هستش بخاطر کمبود نرم افزار هستش
    توی اندروید هم چندین دکمه هست که بنظر حذفشون غیر عقلانیه پس نمیشه گفت هیچکی نمیتونه و این توان را نداره که اون دکمه را حذف کنه مخصوصا اگر اپل باشه که همیشه مخترع سیستمهای ساده هستش
    اون نوار پشتش هم که قبلا المینیومی بود الان زغالی شده یعنی احتمال داره پشتش فیبر کربنی شده باشه؟
    این که دکمه مربع شده نازکتر همذشده با وجود رتینااصلا اونیکه همچین طرحی را ساخته تا حالا با آیپد کار هم کرده یا نه
    فیبر کربن از نطر انتقال حرارت وضعیت خوبی نداره پس امکانش نزدیک به صفر هستش
    آخرین نیوز: بررسیهای میکروسکوپی نشان می دهد که وضوح تصویر نمایشگر "آی- پد 3" دو برابر وضوح "آی- پد 2" است و بنابراین در تبلت آینده اپل، تصاویر شفاف تر و متنها خواناتر خواهند بود.
    به گزارش خبرگزاری مهر، شایعات مختلف بیان می کنند که مراسم رونمایی از "آی- پد 3" در هفته اول ماه مارس برگزار خواهد شد.
    همچنین شایعات دیگری نشان می دهند که نمایشگر تبلت آینده اپل مجهز به فناوری Retina Display است. اکنون سایت MacRumors بررسیهای میکروسکوپی را درباره وضوح تصویر نمایشگر "آی- پد 3" انجام داده است که به نظر می رسد فرضیه استفاده از فناوری Retina Display در این محصول جدید را تائید می کند.
    این سایت که از دیرباز به منابع آگاه نزدیک به اپل دسترسی دارد توانسته است نمونه آزمایشی نمایشگر "آی- پد 3" را آزمایش کند.

مقایسه میکروسکوپی وضوح تصویر "آی- پد 2" و "آی- پد 3"
    این بررسی میکروسکوپی تفاوت واضحی را در تراکم پیکسلهای نمایشگر "آی- پد 3" در مقایسه با "آی- پد 2" نشان می دهد.
    برپایه این تحقیقات، وضوح تصویر تبلت جدید اپل احتمالا برابر با 2048 در 1536 پیکسل خواهد بود که در یک سطح 9.7 اینچی گسترده شده است.
    افزایش تعداد پیکسلها منجر به وضوح تصویر بالاتر و در نتیجه افزایش کیفیت عکسها و متنها نسبت به مدل قبلی می شود.
    این خبر اونقدر قدیمیه که همه باور کردند صفحه نمایش آیپد3 رتینا خواهد بود
    من با شما موافقم و نظر شما رو تایید میکنم
    اصلا دلیلی وجود نداره که اپل بخواد کلید HOME رو حذف کنه
    و به نظر من خیلی غیر منطقیه
    و احتمالش هم خیلی زیاده که این عکس تو حالت Landscape گرفته شده باشه
    هر چند که من طرفدار اپل نیستم ولی منتظر قول جدیدش هستم تا ببینم چیکار میکنه
    سادگی بیشتر و حذف هزینه برای دکمه کلیدی دلیلش هست
    احتمال سرکاری بودن زیاده ولی این حذف دکمه خانه شتریه که باید دم در خونه اپل بخوابهاز نظر منطق سادگی میگویم
    ویرایش
    ............................................
    جواب من به کاربر ALI (ناظر انجمن)
    اولا برخلاف آنچه که در ایران جا افتاده گه صفحه لمسی =پیشرفت و گیگ و...در همه جای دنیا صفحه نمایش لمسی برای کاربران ساده هست و نه گیگ
    و گیگها هستند که از کیبورد موس و...لذت میبرند در حقیقت خود من بنوعی گیگ حساب میشوم !در حقیقت اکثر گیگها از جمله خود من در زمانی عاشق پیچیدگی و بنوعی سختی هستند!
    الآن دکمه کمتر آیپد راحتتره و یا اندروید! خوب مسلمه که دکمه کمتر=راحتی بیشتر
    در پست بعدی هم چگونگی حذف دکمه خانه را منطقی بصورت سوال و جواب میگویم
    این استدلالهای شما فوقالعاده گیج کننده هستش! من که سر در نیاوردم!که نتیجه میگرم شما هم عاشق پیچیدگی هستی !
    آخه سایه که مطرح نیستش!مهم فاصله بین آیکونها هستش که نشان دهنده حالت طولی و یا عرضی بودن دستگاه میشود
    Last edited by millad1388; 01-03-2012 at 22:22. دليل: یادم رفت!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض راه حل برای حذف دکمه home از آیپد3

سوال=چگونه دستگاه بدون دکمه HOME روشن خواهد شد؟
    خیلی ساده با قرار دادن یک سنسور چند دلاری که وقتی بدن به صفحه دستگاه نزدیک شد .دستگاه روشن شود
    این سنسور ارزان قیمت که در گوشیها وظیفه خاموش کردن صفحه نمایش در هنگام نزدیک شدن بصورت را دارد اینجا کاری معکوس انجام میدهد
    سوال=چگونه دستگاه خاموش میشود؟
    با دور کردن و ...
    سوال=چگونه از برنامه ها بدون دکمه HOME بیرون رویم؟
    با قرار دادن یک کلید برگشت در تمام برنامه ها برای برگشت
    نکته:
    چون من هنوز به ios5 نرفتم دقیقا نمیدونم چطوری کاربرد دکمه خانه کم میشود

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

سوال=چگونه دستگاه بدون دکمه HOME روشن خواهد شد؟
    خیلی ساده با قرار دادن یک سنسور چند دلاری که وقتی بدن به صفحه دستگاه نزدیک شد .دستگاه روشن شود
    این سنسور ارزان قیمت که در گوشیها وظیفه خاموش کردن صفحه نمایش در هنگام نزدیک شدن بصورت را دارد اینجا کاری معکوس انجام میدهد
    سوال=چگونه دستگاه خاموش میشود؟
    با دور کردن و ...
    سوال=چگونه از برنامه ها بدون دکمه HOME بیرون رویم؟
    با قرار دادن یک کلید برگشت در تمام برنامه ها برای برگشت
    نکته:
    چون من هنوز به ios5 نرفتم دقیقا نمیدونم چطوری کاربرد دکمه خانه کم میشود
    چه کاریه آخه اصلا بخوان کلید home رو حذف کنن

به نظر من کار خیلی مزخرفیه !!!

کلید home جزو طراحی iDevice ها به حساب میاد و حذف کردنش به نظر من یه جوری میشه که کاربران فکر میکنن یه چیزی کمه ! و طول میکشه تا بهش عادت کنیم !

خدمت شما عرض کنم که هرکی به شما گفته کاربرد کلید home توی ios 5 کم شده 100 درصد اشتباه گفته ! چجوری میتونه کاربردش کم شده باشه ؟!! من الان 3 ماه هست که از ios 5 استفاده میکنم اما چیزی احساس نمیکنم !

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خدمت شما عرض کنم که هرکی به شما گفته کاربرد کلید home توی ios 5 کم شده 100 درصد اشتباه گفته ! چجوری میتونه کاربردش کم شده باشه ؟!! من الان 3 ماه هست که از ios 5 استفاده میکنم اما چیزی احساس نمیکنم !
    منظورشون اینه که با وجود جسچرها میشه همه کارکردهای Home رو با چسچر داشت ولی اینها به نظر من دلیلی نیست برای حذفش و بسیار بعید می دونم دکمه به کل حذف بشه.

5. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

منظورشون اینه که با وجود جسچرها میشه همه کارکردهای Home رو با چسچر داشت ولی اینها به نظر من دلیلی نیست برای حذفش و بسیار بعید می دونم دکمه به کل حذف بشه.
    عذر خواهی میکنم منظورشون رو نفهمیدم ...

منم با شما هم عقیده هستم به نظر من هیچ دلیلی برای حذف کلید home وجود نداره ! همونطور که گفتم به نظر من حذف کلید home به نوعی به هم زدن طراحی آیپد هست ...

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

عذر خواهی میکنم منظورشون رو نفهمیدم ...

منم با شما هم عقیده هستم به نظر من هیچ دلیلی برای حذف کلید home وجود نداره ! همونطور که گفتم به نظر من حذف کلید home به نوعی به هم زدن طراحی آیپد هست ...
    آيپد يا كل طراحي هاي اپل ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض آیا حذف دکمه HOME عاقلانه است

جواب به این سوال بستگی به این داره که شما حذف اون را بدون دردسر برای کاربر عملی بدونید و یا غیر عملیبرای آیپد بدونید یا آیفون وآیپاد تاچ که نمیشود آیپاد نانو که اصلا روش دکمه نیست
    من که کاملا عملی میبینمحالا دلیل اضافه:
    بزرگترین مشکل بر این کار بنظرم بیرون رفتن از برنامه هستکه نباید برای کاربر دردسر ایجاد کنه
    راه حل قطعا داره منتها یکنفر باید پیدا کنه اونرو
    میشه مثلا با کشیدن دایره از برنامه بیرون رفت بیان فقط روی راه حلها یی که به ذهنمون میرسد فکر کنیمنه اینکه سریع مخالفت کرده اون هم بدون دلیل!
    من قبلا عملی آزمایش کردم و آیپد را هم به پیرمرد 70 ساله دادم و هم بچه7 ساله و میتونم با قاطعیت بگم حذف دکمه خانه بشدت میتونه یکنواختی دستگاه را بهبود بدهد(اون دستگاه دارای دکمه بود )
    اصلا میدونید چرا دکمه خانه گرد و تو رفته هست مثل تمام کارهای اپل این کار برای چندین هدف انتخواب شده
    ارگونومی دستگاه.توضیح=مثلا وقتی که کناره دست شما تصادفی به اون نخوره و برای همین برجسته نیست و یا عینا قالب به انگشت دست هستش.
    دایره از نظر تمام ذهنهای جهان یکنوع دکمه حساب میشود(به نقاشی بچه ها نگاه کنید دکمه ها همشون گرد(دایره) هستند
    گفتنیها رو قبلا گفتم منتها نمیدونم چرا هیشکی تحلیلی بهم جواب نمیدهیک دلیل آوردن اونقدر سخت شده براتوندلایل را بگین تا بحث شکل بگیره و گرنه هیچی شکل نمیگیره
    وقتی هم که اپل فقط یک دکمه روی آیپد گذاشت همه مخالفش بودن ولی بعدش همشون در حال تقلیدن
    نمیدونم چرا هیچوقت محصولات اپل برام عجیب نیست و براحتی میتونم فلسفه وجودی همه کارهای لازم رادرک کنم
    هیچوقت هم از اومدنشون شکه نشدمشاید طرز فکرم فرق میکنه
    بعضی وقتها تفکراتم خیلی شبیه به مرحوم استیو جابز میشه
    Last edited by millad1388; 02-03-2012 at 07:21.

9. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

آيپد يا كل طراحي هاي اپل ؟؟؟
    کل طراحی iDevice ها ! از آیفون گرفته تا آیپاد تاچ ! انگار دستگاه هیچی نداره ...!!!

11. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کل طراحی iDevice ها ! از آیفون گرفته تا آیپاد تاچ ! انگار دستگاه هیچی نداره ...!!!
    منظورت این هست که الآن هم هیچی نداره و یا بدون دکمه خانه ناگهان هیچی میشه؟
    اگر منظور اولی باشه که باید دوباره فلسفه اپل را بگم
    سادگی و کارکرد راحت تا بینهایت
    نهایت خلاقیت در سادگی است و...
    دومی یعنی راحتی کاربر اونقدر مهم هست که تمام المانهای دیگه را تحت تاثیر مثبت قرار بده
    در ضمن طرج محصولی ساده یک نوع طراحی بسیار سخت هست
    در حقیقت طراحی پیچیده حداقل برای من راحت تر از طرح ساده هستش
    دقیقا مثل طراحی یک سایت که هر چی ساده تر باشه بهتره و طرح سختتری هم میخواد
    اگر منظورت دومی هست که الآن هم آنچنان دکمه خانه کاربردی نیست
    با یک کلید کردن روی دکمه از برنامه ها بیرون میرود
    با 2 کلید پشت هم نوار وظیفه چند وظیفه باز میشود
    با3 کلید بستگی به تنظیم دستگاهت داره !
    روی نسخه قبل از 5 را میگم
    خوب براحتی تمامی اون موارد را میشود اصلا به یک آیکون ثابت در نوار وظیفه سپرد ویا موارد قبلی که گفتم
    ویرایش..................
    خیلیها رو دیدم که تو تهران میگن چرا آیپد دکمه بزگشت به مرحله قبل را نداره؟!!! یا مرحله بعدی! و یا دکمه مرحله بالاتر!خوب مشخصه که درک درستی از معنی کلمه "ساده" ندارند و یا اگر دارند دلیل وجود سادگی را درک نمیکنند و یا مثل من عمری با موس کار میکردم و میگفتم چرا با موس کار نمیکنه! و بعضی ها که عاشق کیبردن و اصلا با موس هم کار نمیکنند و انصافا سریعتر هم کار میکنند هر چند من از کیبورد متنفرم
    سادگی و راحتی کار با یک صفحه لمسی اونقدر هست که یک بچه 5 ساله تا پیرمرد 70 ساله باهاش کار میکنه بدون آموزش
    همه جای دنیا دارند تبلت را جایگزین کتاب مخصوصا برای مدارس میکنند حتی همین ترکیه داره داره بالای20 میلیون تبلت میگیره برای آموزش در تمام سطوح
    حالا در تهران بعضیها میگن تبلت به چه درد میخوره!بالاخره تفاوت فرهنگی و جهان سوم بودن یکجا باید خودی نشان بدهد
    بر اساس آمار از هر 5 پزشک در یکی از ایلات امریکا 4تا شون دارن میرن آیپد2 میخرند=خبر6ماه پیش
    بقیه مشاغل هم همچین وضعی دارند .ببخشید یکم خارج از بحث شد باید میگفتم تبلت چه جایگاه بزرگی در دنیا داره
    باز هم میگم طرح ساده و زیبا سخت ترین نوع طراحی هست و استادی خاصی میخواهد
    Last edited by millad1388; 02-03-2012 at 12:27.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

منظورت این هست که الآن هم هیچی نداره و یا بدون دکمه خانه ناگهان هیچی میشه؟
    اگر منظور اولی باشه که باید دوباره فلسفه اپل را بگم
    سادگی و کارکرد راحت تا بینهایت
    نهایت خلاقیت در سادگی است و...
    دومی یعنی راحتی کاربر اونقدر مهم هست که تمام المانهای دیگه را تحت تاثیر مثبت قرار بده
    در ضمن طرج محصولی ساده یک نوع طراحی بسیار سخت هست
    در حقیقت طراحی پیچیده حداقل برای من راحت تر از طرح ساده هستش
    دقیقا مثل طراحی یک سایت که هر چی ساده تر باشه بهتره و طرح سختتری هم میخواد
    اگر منظورت دومی هست که الآن هم آنچنان دکمه خانه کاربردی نیست
    با یک کلید کردن روی دکمه از برنامه ها بیرون میرود
    با 2 کلید پشت هم نوار وظیفه چند وظیفه باز میشود
    با3 کلید بستگی به تنظیم دستگاهت داره !
    روی نسخه قبل از 5 را میگم
    خوب براحتی تمامی اون موارد را میشود اصلا به یک آیکون ثابت در نوار وظیفه سپرد ویا موارد قبلی که گفتم
    من خودم از وقتی جسچر ها اومدن دیگه اکثر مواقع هوم رو استفاده نمی کنم، ولی همه اینطور نیستن و اتفاقا همین دکمه زمانی که مثلا آدم دراز کشیده و تو شرایط مناسب نیست (و انجام دادن جسچرها دشواره) بسیار به کار میاد. وجود این دکمه صد درصد داره کمک می کنه به استفاده ساده تر تازه بحث شکل عمومی قطعات (و همه تریدمارک هایی که اپل داره با این دکمه) هم به قوت خودش باقیه.

اینکه ساده کردن در فلسفه اپله درسته، ولی نه به هر شکلی و هر قیمتی. وقتی یه فلسفه ای در انجام کارها در نظر گرفته میشه، مهم اینه که بدونن تا کجا پیش برن و کجا بایستند و بگن کافیه.

14. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •