با عرض پوزش از تاخیرفکر نمیکردم اینقدر سریع جواب بدهین
شاید در ظاهر حق با شما باشهولی باید این قضیه اصولی درک بشود که بودن یا نبودن دکمه خانه بر اساس کدام روش و فلسفه هستش
اول -فلسفه اپل سادگی تا بی نهایت هستش که باعث حذف موارد غیر ضروری میشود
بر اساس نظر بالا که تمام اپلی هاو حتی غیر اپلیها قبولش دارنداپل کمترین تعداد دکمه و رابط را دارد پس احتمال کمتر شدنش تا حذف کامل هستش
دوم-میشود گفت از ios5 کاربرد دکمه خانه بسیار کم شده تا حدی که قطعا یعنی صد درصد روزی اون دکمه +داک هم روزی حذف میشود و در نسلی این اتفاقات می افتد که کاربرد شون کم بشود
پس اگر در آیپد3 بر فرض مجال شارژ بدون سیم هم بیاد احتمال نبودن داک هم میرودحتی اگر بنظر خیلیها اینطور ساده گی دیوانگی 100درصد باشه
جمله استیو جابز را در این زمینه دیوانگی بیاد بیارین
اگر در آیپد3 دکمه خانه باشد در آیپد4احتمال 99 درصددکمه خانه از بین میرود
اصلا هم سخت نیستاصلا برای افراد نا آشنا دکمه کمتر=کارکرد بهتر
و این آخرین دکمه هم که تو آیپدها هستش بخاطر کمبود نرم افزار هستش![]()
توی اندروید هم چندین دکمه هست که بنظر حذفشون غیر عقلانیهپس نمیشه گفت هیچکی نمیتونه و این توان را نداره که اون دکمه را حذف کنه
مخصوصا اگر اپل باشه که همیشه مخترع سیستمهای ساده هستش
این که دکمه مربع شدهنازکتر همذشده با وجود رتینا
اصلا اونیکه همچین طرحی را ساخته تا حالا با آیپد کار هم کرده یا نه
فیبر کربن از نطر انتقال حرارت وضعیت خوبی نداره پس امکانش نزدیک به صفر هستش
این خبر اونقدر قدیمیه که همه باور کردند صفحه نمایش آیپد3 رتینا خواهد بود
سادگی بیشتر و حذف هزینه برای دکمه کلیدیدلیلش هست
احتمال سرکاری بودن زیادهولی این حذف دکمه خانه شتریه که باید دم در خونه اپل بخوابه
از نظر منطق سادگی میگویم
ویرایش
............................................
جواب من به کاربر ALI (ناظر انجمن)
اولا برخلاف آنچه که در ایران جا افتاده گه صفحه لمسی =پیشرفت و گیگ و...در همه جای دنیا صفحه نمایش لمسی برای کاربران ساده هست و نه گیگ
و گیگها هستند که از کیبورد موس و...لذت میبرند در حقیقت خود من بنوعی گیگ حساب میشوم !در حقیقت اکثر گیگها از جمله خود من در زمانی عاشق پیچیدگی و بنوعی سختی هستند!
الآن دکمه کمتر آیپد راحتتره و یا اندروید! خوب مسلمه که دکمه کمتر=راحتی بیشتر
در پست بعدی هم چگونگی حذف دکمه خانه را منطقی بصورت سوال و جواب میگویم
این استدلالهای شما فوقالعاده گیج کننده هستش! من که سر در نیاوردم!که نتیجه میگرم شما هم عاشق پیچیدگی هستی !
آخه سایه که مطرح نیستش!مهم فاصله بین آیکونها هستش که نشان دهنده حالت طولی و یا عرضی بودن دستگاه میشود