تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 33 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 323

نام تاپيک: تلویزیون های SHARP

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام.
    من یه 46 اینچشو دارم .3 روزه خریدم.
    خودم نصب کردم .فقط زنگ زدم به نصاب گفتم گارانتیشو رد کنه و اونم قبول کرد فقط باید برگه گارانتی رو ببرم خودش امضا کنه.نصبش خیلی راحته.
    وقتی چندتا بلوری باهاش دیدم به معنای واقعی کلمه کففففففففففف کردم.
    مستند های I-max آواتار فاینال دسبتیشن و.......
    باور کنید نمیخوام به برند دیگه ای توهین کنم ولی از خیلی از تل هایی مثل سامسونگ و ال جی که پشت ویترین مغازه ها دیدم سرتره.گیرنده دیجیتال داخلی هم داره.
    فقط ما اینجا دیجیتال نداریم مجبور شدم آنالوگ بگیرم تا یه ر*س*ی*ور فول اچ دی و د*ی*ش خوب بگیرم.ولی با همین آنالوگ هم کیفیتش بدک نیست.
    هارد 1ترابایتی بهش وصل کردم.فیلم های MKV تا 4گیگ رو خیلی راحت خوند.حجم بیشترشو هنوز امتحان نکردم.
    از روی تصاویر دیجیتال میتونص ضبط کنی.صداش واقعا عالیه طوری که فکر نمیکنم به سینما نیازی باشه.ولی من واسه دکور هم شده میخوام بگیرم:-)
    دوست عزیزتو تصاویر HD و بلوری که عالیه هر وقت تو تصاویر SD بطور کامل تست کردی و رنگ پوست رو توش ملاحظه کردی حتما بیا اینجا نظرت رو بگو . در ضمن همونطور که گفتی صداش واقعا معرکه هست و فکر نکنم تو هیچ tv نظیرش باشه فقط حتما لطف کن تو تصاویرSD هم یه بررسی کامل بکن و نظرت رو بده بخصوص تو تصاویری که بتونی رنگ پوست صورت رو ببینی . با تشکر

2. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فقط کسی هست که زیرنویس های srt رو باهاش پخش کرده باشه؟؟؟من هر کار میکنم زیر نویس اس ار تی فیلمهای mkv باهاش نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیزتو تصاویر HD و بلوری که عالیه هر وقت تو تصاویر SD بطور کامل تست کردی و رنگ پوست رو توش ملاحظه کردی حتما بیا اینجا نظرت رو بگو . در ضمن همونطور که گفتی صداش واقعا معرکه هست و فکر نکنم تو هیچ tv نظیرش باشه فقط حتما لطف کن تو تصاویرSD هم یه بررسی کامل بکن و نظرت رو بده بخصوص تو تصاویری که بتونی رنگ پوست صورت رو ببینی . با تشکر
    والا این مشکلی که شما میگی من با شبکه های ایرانی ندارم!!!!اصلا چنین چیزی محسوس نیست.
    به نظر من یه مقداری خودتو زیادی حساس کردی نسبت به این موضوع.
    مشکل از رسیورت نیست؟شاید اون تو رسیو و بازدهی اینجور تصاویر این مشکلو داره....

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوز نصب نکردم. فروشنده گفت بزار نصاب بیاد نصب کنه تا اگه خطی خشی رو دستگاه باشه بتونی تعویض کنی. اگه خودم باز کنم ممکنه تعویض نکنند. شنبه میان واسه نصب
    تو سایت مادایران در مورد بلوری نوشته که cd r/RW نمیخونه. vcd هم پخش نمیکنه .مثل اینکه تو بیشتر بلوری پلیرها مشکل زیرنویس هست. یکی اینارو چک کنه. کنه اینارو نداره ردش کنم بره یه سینما خانگی بلوری دار LG بگیرم. حدود 850

6. این کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من هنوز نصب نکردم. فروشنده گفت بزار نصاب بیاد نصب کنه تا اگه خطی خشی رو دستگاه باشه بتونی تعویض کنی. اگه خودم باز کنم ممکنه تعویض نکنند. شنبه میان واسه نصب
    تو سایت مادایران در مورد بلوری نوشته که cd r/RW نمیخونه. vcd هم پخش نمیکنه .مثل اینکه تو بیشتر بلوری پلیرها مشکل زیرنویس هست. یکی اینارو چک کنه. کنه اینارو نداره ردش کنم بره یه سینما خانگی بلوری دار LG بگیرم. حدود 850
    مشخصات جزیی این پلیر.:
    vcd رو که پخش نمیکنه.dvdپخش میکنه.
    هاردو نمیخونه ولی فلشو آره.mkv رو میخونه.
    زیرنویس SRT نمیخونه ولی زیرنویس sub-idxرو میخونه.
    در کل بدک نیست پلیرش .ولی خوب منم مثل شما خواستم اینو بدم یه سینما بگیرم ولی گفتن نمیشه و همینو باید بگیری.
    ولی به نظر من نگهش دار چون خوب با این TV مچ میشه چه از نظر کنترل که با جفت کنترلا میشه جفت دستگاها رو کنترل کرد.چه از نظر پخش فیلم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مشخصات جزیی این پلیر.:
    در کل بدک نیست پلیرش .ولی خوب منم مثل شما خواستم اینو بدم یه سینما بگیرم ولی گفتن نمیشه و همینو باید بگیری.
    ولی به نظر من نگهش دار چون خوب با این TV مچ میشه چه از نظر کنترل که با جفت کنترلا میشه جفت دستگاها رو کنترل کرد.چه از نظر پخش فیلم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مشخصات جزیی این پلیر.:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مشخصات جزیی این پلیر.:

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه بد.
    به خود tv میشه هارد وصل کرد؟
    اکثر زیرنویس ها SRT هستند پس خیلی بده.
    حالا میگیم vcd دیگه منقضی شده.
    در کل اشکالاتش فقط همینه؟ صدای بلوری از سینماخانگی شنیده میشه؟ (بعضی ها میگن نمیشه)

12. این کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

والا این مشکلی که شما میگی من با شبکه های ایرانی ندارم!!!!اصلا چنین چیزی محسوس نیست.
    به نظر من یه مقداری خودتو زیادی حساس کردی نسبت به این موضوع.
    مشکل از رسیورت نیست؟شاید اون تو رسیو و بازدهی اینجور تصاویر این مشکلو داره....
    دوست عزیز من همزمان از شبکه های دیجیتال داخلی با یه تلویزیون سامسونگ که اونم DVBt داره تست کردم و رنگ پوست تو سامسونگ بنظرم بهتره و مشکل شارپ رو که انگار رو همه پوستها یه لایه کرم پودر تیره زدن رو نداره البته امیدوارم بشه با تنظیمات جزئیات طیف رنگها که واقعا تو این tv خیلی گستردست حل بشه ، فقط از شما دوستان هم تقاضا دارم این مورد رو حتما دقیق بررسی کنند چون واقعا همه چیز این tv عالیه و فقط همین مورد رنگ پوست و حالتی که انگار یه گرد یا خاک رو تصاویر بخصوص sd پاشیده شده آزارم میده . موفق باشید

14. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •