تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 21 اولاول ... 7131415161718192021 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 204

نام تاپيک: ₪₪₪₪₪₪₪₪ تجربه دوستان از افزایش قـــــــــــدشون ₪₪₪₪₪₪₪₪₪

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

انشاالله....................
    Last edited by MR.CART; 07-05-2012 at 09:55.

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

جواب لطفا
    دوستان تا الان جرئتش رو نداشتم ولی اون 14 ساله منم

به خدا من اینجوری نبودم انگار یه رعد و برق باشه که بهت بخوره و...
    توی این چند هفته من استرس شدید گرفتم وگرنه اینجوری نبودم...

عزیز من...
    من خودم چند صفحه از این تاپیک رو مطالعه کردم.
    شما حتی جرات ندارید در فضای مجازی و اینترنت اندازه قد واقعی خودت رو بگی..و مجبوری دروغ بگی..
    چه برسه به زندگی حقیقی خودت
    پیشنهاد میکنم در اولین فرصت به یک روانکاو و روانشانس مراجعه بکنید..
    مطمئن باشید این مشکلاتتون حل خواهد شد..
    کاملا جدی میگم..
    در دنیا قد کوتاه و بلند وجود ندارد...این احساس ما از قد کوتاه و بلند « خود » و « دیگران » است.
    خواهش میکنم اینقدر هم در این تاپیک پست پیایی ندارید..اینجا کسی دکتر نیست..تا جایی هم که شد دوستان نظرات و پیشنهادات خودشون رو دادن..میتونید به یک دکتر مرتبط مراجعه کنید قطعا اونها بهتر میتونن شما رو راهنمایی کنند..
    موفق باشید..
    Last edited by ali_agha1981; 21-01-2012 at 22:10.

3. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یه تجربه کاملا واقعی بگم....

من یه دوست صمیمی دارم اسمش بهنامه...ما سوم راهنمایی و اول دبیرستان هم کلاس بودیم...

اونموقع ( سوم راهنمایی) بهنام حدود 3 سانت از من کوتاهتر بود ....اول دبیرستان تقریبا همقدم شد....

الان که 23 سالشه حدود 10 سانتی از من بلندتره....من الان 184 بهنام 194 ....

منظورم کلا این بود که جا داره تا 20 سالگی آدم قد میکشه...

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ورزش؟! من اصلا ورزش نمیکنم!قدم بلنده!!! تو کل خانواده همه متوسطن فقط من و یدونه داییم بلندیم!
    بله ورزش

به هنگام ورزش کردن هورمون رشد افزایش پیدا میکنه ...

اما نه به این معنی که همه ی ورزشکاران قد بلندی دارند و
    افرادیکه ورزش نمیکنند قد کوتاهی دارن

بلندی یا کوتاهی قد به عوامل زیادی مربوطه ...
    که مهمترینش عامل وراثت و محیط است
    و پس از اون ، تغذیه ، ورزش و خواب عوامل دیگرند .

موفق باشید

6. این کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هورمون رشد از بخش جلويي غده هيپوفيز ترشح شده و وارد خون مي‌ شود و با اثر بر استخوان‌ ها، باعث رشد طولي استخوان ‌ها و بلندتر شدن قد مي ‌شود.

ترشح هورمون رشد از غده هيپوفيز يك جريان دائمي و هميشگي نيست، بلكه اين هورمون به صورت دوره اي يا پريوديك ترشح مي ‌شود و ميزان آن در خون، در طول شبانه ‌روز تفاوت دارد و تحت تاثير عواملي ترشح آن افزايش مي ‌يابد.
    خوابيدن، ورزش كردن ، گرسنگي، سرما ، اعمال جراحي ، شوك ‌هاي عصبي و خوردن غذاهاي پروتئيني باعث مي ‌شود كه هورمون رشد بيشتر ترشح شود.
    در واقع هورمون رشد يك خاصيت فيزيولوژيك مهم دارد كه از كاهش غلظت گلوكز (قند) خون جلوگيري مي‌ كند تا آن را براي نياز سلول‌ هاي مغزي حفظ كند. بنابراين كاهش غلظت گلوكز به هنگام گرسنگي و ورزش سبب افزايش ترشح هورمون رشد در خون مي ‌شود. در حين خواب عميق نيز بيشترين مقادير هورمون رشد ترشح مي ‌شود.
    در دوران كودكي، ترشح کافي هورمون رشد اهميت زيادي دارد، زيرا مقادير متناسب آن سبب رشد طبيعي كودك مي ‌شود و كاهش آن به كوتاهي قد و كاهش رشد كودك منجر مي ‌شود.
    از طرف ديگر افزايش ترشح هورمون رشد نيز در سنين كودكي، باعث رشد و بلند قدي غير طبيعي و غول‌ پيكري وي مي ‌شود و عارضه‌اي به نام "ژيگانتيسم" را به وجود مي ‌آورد. حتي بعد از سنين رشد كه صفحات رشد استخوان ‌ها بسته مي‌ شوند، با افزايش ترشح هورمون رشد، اگرچه طول استخوان‌ ها افزايش نمي ‌يابد، اما قطر استخوان‌ها زياد شده و درشت هيکلي در ناحيه فك، پيشاني، دست و پاها عارضه ‌اي را به وجود مي‌ آورد كه "آكرومگالي" ناميده مي ‌شود.

چگونه ترشح هورمون رشد را افزايش دهيم؟

برخي از عوامل در افزايش ترشح هورمون رشد موثر‌ند و در سنين رشد مي‌ توانند باعث بلندي قد كودك و نوجوانان شوند كه در زير به آن ها اشاره مي ‌كنيم:

خواب كافي و منظم

اولين قدم براي تحريك ترشح هورمون رشد، خواب كافي و البته منظم است. بيشترين ميزان ترشح هورمون رشد پس از به خواب رفتن و در 2 ساعت اول خواب است و به استخوان‌ها مي ‌رسد، بنابراين بهتر است كودكان و نوجوانان شب‌ ها تا دير وقت بيدار نمانند و اگر مي‌ توانند هنگام بعد از ظهر، خوابي هر چند كوتاه مدت داشته باشند.

تغذيه درست

مصرف غذاهايي كه پروتئين كم و قند بالا دارند، منجر به كوتاهي قد و تاخير در رشد مي‌ شوند. بنابراين مصرف پروتئين به خصوص پروتئين‌ هايي كه كيفيت بالايي دارند، براي رشد و افزايش قد لازم است.

زياده‌ روي در مصرف قند‌ها و شيريني ‌جات، سبب افزايش ميزان گلوكز (قند) خون به صورت ناگهاني مي‌ شوند كه اين امر خود باعث كاهش ميزان ترشح هورمون رشد مي‌ شود.
    غذاهاي چرب نيز حجم عضلات بدن را كاهش مي دهند و مانع رسيدن پروتئين كافي به بدن مي ‌شوند.

تمرينات ورزشي

انجام روزانه ورزش‌ هاي كششي و نرمشي، اثر مستقيمي بر افزايش ميزان هورمون رشد دارند و فعاليت‌ هاي ورزشي شديد سبب كاهش قند خون مي ‌شوند و متعاقب اين امر، ترشح هورمون رشد افزايش مي ‌يابد.

پزشكان معتقدند كه مصرف غذاهاي حاوي پروتئين، 2 ساعت قبل از ورزش و نيز پس از ورزش باعث افزايش قابل توجهي در ميزان هورمون رشد و نيز هورمون تستوسترون در آقايان مي ‌شود.
    انجام ورزش‌هاي كششي مرتب، با تقويت عضلات پشت و تقويت ستون فقرات باعث راست قامتي بيشتر و افزايش قد تا حدود 5/2 تا 5 سانتيمتر مي ‌شوند.
    بنابراين در هر سني كه هستيد، روزي 20 تا 30 دقيقه وقت براي ورزش بگذاريد تا از فوايد آن هم چون افزايش متابوليسم (سوخت و ساز) بدن، كاهش حجم چربي بدن و تقويت سيستم ايمني بدن بهره ببريد.

فاصله‌ گذاري مناسب بين تغذيه و خواب

مصرف غذاهاي سنگين پيش از خواب باعث مي ‌شود كه در هنگام خواب ميزان انسولين خون افزايش يابد و اين مساله باعث كاهش ترشح هورمون رشد مي ‌شود. بنابراين اگر مي ‌خواهيد از خواب تان بهره كافي ببريد، حداقل 2 ساعت قبل از خواب، مواد غذايي سنگين و چرب و دير هضم نخوريد.

كمبود روي و كوتاهي قد

عنصر روي يكي از مواد معدني مورد نياز بدن است كه پس از آهن، بدن بيشترين نياز را به آن دارد. اين عنصر كمياب در بدن نقش‌ هايي حياتي دارد و كمبود آن سبب خستگي و ضعف، كوتاه قدي، عوارض پوستي و ديررس بودن صفات ثانويه جنسي مي ‌شود.

غلات و نيز غذاهاي حيواني مانند گوشت و تخم ‌مرغ ، لبنيات و غذاهاي دريايي مثل ماهي و ميگو سرشار از روي هستند. مصرف نان‌ هايي كه به خوبي تخمير نشده‌اند يا در تهيه آنها از جوش شيرين استفاده شده است، از جذب روي و املاح معدني ديگر جلوگيري مي کنند و باعث كوتاهي قد در جوانان مي شوند. در واقع در غلات و به ويژه پوسته آن ها ماده‌اي به نام فيتات وجود دارد كه مانع جذب روي است. ولي در اثر تخمير، تجزيه مي‌ شود و از بين مي‌ رود. با اين تفاسير درمي ‌يابيد كه مصرف نان‌ هايي كه به روش سنتي تهيه مي ‌شوند و به خوبي تخمير مي‌ شوند، بهترين منبع روزانه براي تامين روي هستند.
    امروزه مكمل‌ هاي روي به صورت شربت ‌هاي در داروخانه‌ ها وجود دارند كه پزشكان براي كودكاني كه دچار كوتاه قدي و تاخير رشد هستند، تجويز مي‌ كنند.
    علاوه بر روي، ويتامين‌ها و مواد معدني ديگر همچون ويتامينA ، B12 ، آهن و كلسيم براي رشد قد ضروري هستند.

منبـــع : تبـیــان

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خداحافظ.........
    Last edited by MR.CART; 07-05-2012 at 09:56.

9. 2 کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام کسی از قرصهای افزایش قد استفاده کرده؟ تاثیر و عوارصش چه جوریاست؟

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام کسی از قرصهای افزایش قد استفاده کرده؟ تاثیر و عوارصش چه جوریاست؟
    سلام

چندبار دیگه هم در مورد این قرصها بحث شد
    و نظر من و دوستان این بود که استفاده ازشون توصیه نمیشه و تاثیر خوبی هم ندارند

عوارض زیادی هم دارند برای سیستم گوارشی و ...

در آغاز فعالیت mortiner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان من 20 سالمه متولد اردیبهشت 70 قدم 168 به نظرتون صفحات رشد باز هست با هورمون میتونم بلندتر بشم؟!
    در ضمن 1 ساله بدنسازی میکنم کلا رشدم خیلی کمه هنوز ریشهام پرپشت نشده تو عکس سراسر خنده من هم معلومه رشد عضلانیم در طول 1سالی که رفتم باشگاه خیلی کم بوده با وجود تمرینات سنگین و عرق ریزی فراوان
    (در سن 14 15 سالگی هم قدم 140 اینا بود فکر کنم رفتم دکتر هورمون گنادوترپین داد 60 تا زدم 20 سانت یهو اومدم بالا حالا من نمیدونم دکتر اشتباه کرد اونا رو تجویز کرد یا کار درستی کرده و اگه نمیکرد همون 140 میموندم)
    آزمایش هم دادم سطح هورمون رشدم همچنان کمه
    Last edited by mortiner; 20-02-2012 at 16:04.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها راهش اینه که عکس بندازی تا بفهمی صفحات رشدت سته شده یا نه...
    ممکنه هورمون تستسترون توی بدنت کم باشه که اونم باید پیش دکتر برید تا ازمایشات رو انجام بده و درصد تست رو متوجه بشی..

14. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •