تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 29 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 284

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی والیبال با حضور ایران / 20 نوامبر الی 4 دسامبر 2011

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

امروز بازی رو کامل دیدم ...
    پشیمون نیستم که از خوابم زدم، چون آمریکا واقعاً قدر بود ...
    اوج حرفه‌ای‌گری این تیم رو وقتی درک می‌کنیم که سرویس‌ها و اسپک‌های استنلی رو می‌بینیم ...
    برنامه‌ریزی رو داشتید ؟! پاسا رو می‌رسوندن به استنلی، اونم نمی‌کرد آبشارش کنه تو زمین ایران، دقیق نشونه می‌گرفت، توپ رو با قدرت و زاویه به دست دفاع می‌زد که بره بیرون و فقط امتیاز بگیره !!

یه حرفه‌ای به تمام معنا !!

چهره‌اش هم از این قالتاقای آمریکایی بود
    اون اندرسون هم خیلی خوب بازی می‌کرد، کارش درست بود ...

ست دوم رو خیلی بهتر بازی کردیم ... جایی که 24-24 شدیم اوج بازیمون بود ... واقعاً 24 امتیاز گرفتن از همچین تیم قدرتی و گنده‌ای، کم نیست ...
    ولی خب واقعاً نمی‌شد دیگه، سرویس دست ما بود و ابتکار عمل دست اونا ...
    در روزی که سرویسامون در حد همیشه خوب نبود، دریافت‌های آمریکا فوق‌العاده بود !‌
    همین طور دفاع روی تورشون ! واقعاً از دور که نگاه می‌کردیم می‌گفتیم چرا حمزه و بازارگرد و نظری و غفور این جوری آبشار می‌زنن؟! چرا دارن درست می‌زنن به دست دفاع ؟!‌

اما از حق نگذریم ...
    خیلی خوب بود آمریکا ! حتی به نظر من، بهتر از لهستان و صربستان ...

2. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

حیف شد ایران نبرد و اگر هم می‌باخت حداقل سه دو می‌بردند تا یک امتیاز میگرفتیم.
    باخت سه صفر زیاد جالب نیست.
    البته چهره‌ها خیلی خسته و گویا غمگین بودن.
    فقط یه نکته که به نظرم میرسه اینه که اگه ایران می‌برد چه پیامهایی که سریعا خوانده نمیشد و چه صحنه‌هایی که پخش نمیشد و ... .

4. 5 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

الان حریفها اینها موندن فقط ؟

مصر -ایتالیا - چین-برزیل -روسیه

فکر کنم اگه بازیکنها سنگ تموم بزارن میتونیم 7-8 امتیاز بگیریم

6. 3 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

خوب یه نتیجه جالب رقم خورد

کوبا 3 - 1 ایتالیا

ژاپن هم2.1 جلوئه از گربه سیاه ایران و ست چهارم هم از مصر جلوئه

از اونجا که کوبا به گفته گزارشگران ایرانی رفته المپیک اگه ایران و ایتالیا بر فرض محال تا روز آخر همین 2 امتیاز اختلاف رو داشته باشند، روز اخر ایران با پیروزی 3 امتیازی بر ایتالیا میتونه بره المپیک

گرچه شاید هم مفسرهای ایرانی اشتباه کرده باشند و برفض اگه برزیل و کوبا بیان جز 3 تیم، اون وقت به جای اینکه تیم های چهارم و پنچم برن المپیک تیم های نایب قهرمان قاره هاشون یعنی ارژانتین و امریکا برن المپیک ( که این با سایت فیوا که دوستان هم گذاشتن منطبق تره)

به هر حال هنوز هم امید هستش گرچه خیلی کمرنگه

8. 6 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مثل اینکه کوبا ایتالیا رو 3-1 ترکونده.
    ایتالیا-کوبا
    25-21
    19-25
    25-20
    27-17
    به نتایج هر ست نگاه کنین اختلاف رو میبینین.

با این اوصاف ایران با همون 9 امتیاز قبلی یه بار دیگه به رده ششم نزول میکنه و کوبا میاد بالاتر از ایتالیا و ایران بر جایگاه چهارم تکیه میزنه.

10. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من یه چیزی رو نفهمیدم اگه فقط سه تا تیم صعود میکنن پس بقیه تیم های المپیک چطوری انتخاب میشن؟؟؟
    حسین جان ، تکلیف سهمیه های المپیک توی مسابقات انتخابی که توی 3 کشور ژاپن و ایتالیا و المان برگزار می شه مشخص می شن . مثلا ایران باید در مسابقات ژاپن شرکت کنه . اونجا بهترین تیم مسابقات و بهترین تیم اسیایی به المپیک می رن.

12. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اونجا که کوبا به گفته گزارشگران ایرانی رفته المپیک اگه ایران و ایتالیا بر فرض محال تا روز آخر همین 2 امتیاز اختلاف رو داشته باشند، روز اخر ایران با پیروزی 3 امتیازی بر ایتالیا میتونه بره المپیک

گرچه شاید هم مفسرهای ایرانی اشتباه کرده باشند و برفض اگه برزیل و کوبا بیان جز 3 تیم، اون وقت به جای اینکه تیم های چهارم و پنچم برن المپیک تیم های نایب قهرمان قاره هاشون یعنی ارژانتین و امریکا برن المپیک ( که این با سایت فیوا که دوستان هم گذاشتن منطبق تره)
    تو سایت ها رو نگاه کنی همه انتخابی ها برا 2012 هست جز همین مسابقات جهانی
    حالا اینا جطوری رفتن المپیک من نمی دونم ... اگه می خواست قهرمان های هر قاره بره خوب یکی آسیا هم باید می رفت چون تو انتخابی بهترین تیم آسیایی میره و فرقی با قهرمانی آسیا نداره زیاد
    +
    خوب دیگه بازی آمریکا رو باید فراموش کرد ...
    من بی صبرانه منتظر بازی فردا هستم و از همین الان ساعتم رو کوک کردم که بیدار شم

14. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

بچه ها مصر هنوز همون سرویس زنش رو داره که کچل بود و پارسال تو ایتالیا با سرویس هاش باعث باخت ایران شدش؟

کلا مصر این چند ساله خوب ما رو برده و واقعا گربه سیاهمون بوده

امیدوارم فردا یه انتقام درست حسابی ازشون بگیریم و نقره داغشون کنیم

16. این کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

تو سایت ها رو نگاه کنی همه انتخابی ها برا 2012 هست جز همین مسابقات جهانی
    حالا اینا جطوری رفتن المپیک من نمی دونم ... اگه می خواست قهرمان های هر قاره بره خوب یکی آسیا هم باید می رفت چون تو انتخابی بهترین تیم آسیایی میره و فرقی با قهرمانی آسیا نداره زیاد
    +
    خوب دیگه بازی آمریکا رو باید فراموش کرد ...
    من بی صبرانه منتظر بازی فردا هستم و از همین الان ساعتم رو کوک کردم که بیدار شم
    مسعود جان این طوری سوالی که پیش میاد اینه که مصر چه شکلی رفته المپیک یا میره؟؟
    مطمئینن تو هر 3 دور انتخابی و جام جهانی هیچ شانسی نداره
    پس فقط با قهرمانیش تو افریقاست که میره المپیک

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر کنم با باخت دیروز فعلا باید بی خیال المپیک بشیم مگه اینکه اولا کوبا و برزیل صعودشون قطعی شده باشه ( که با توجه به پست arbabe.sayeha نشده) و همین طور بتونیم دور آخر و مخصوصا مقابل ایتالیا نتیجه خوبی بگیریم
    ولی باز هم نمیشه پیش بینی کرد مثلا لهستان هنوز با برزیل و روسیه و ایتالیا بازی نکرده و همین بازیها میتونه این تیم رو پایین بکشه
    و یا کوبا دو بازی 3 امتیازی راحت با چین و مصر داره که باعث میشه بالا بیاد

ایران 3 - 0 مصر
    ولاسکو درباره برنامه ریزی مسابقات ابراز نگرانی کرد:

ولاسکو: بعد از باخت 3-0 دیروز به آمریکا این پیروزی برای ما خوشحال کننده هست ما با اشتباهات خیلی کمی بازی کردیم سرویس و دفاع ما خیلی خوب کار کرد
    تا به حال 7 بار برای مسابقات به ژاپن آمدم و همواره برنامه ریزی خوبی از سوی آنها دیدم ولی امروز یک سوال از فدراسیون جهانی (FIVB) و برگزارکننده های این تورنومنت دارم
    من نمی فهمم که چرا تیمی که ساعت 6:30 شب با تیم ژاپن بازی میکنه مجبوره صبح روز بعد ساعت 11 صبح مسابقه دیگه ای داشته باشه!
    این مشکل برای مصر هم وجود داشت من بعد از باخت در اون شرایط هیچ حرفی نزدم ولی حالا به خاطر مصری ها صحبت میکنم چون تیم ما بازیهای زیادی رو ساعت 11 صبح داشته!
    هیچ دلیل و منطقی برای این کار وجود نداره بعضی از این بازی ها میتونست ساعت 3 بعد از ظهر انجام بشه چون پخش تلویزیونی زنده ای در کار نیست گاهی اوقات ما مجبوریم خودمون رو با رسانه تطبیق بدیم ( و بازیمون رو در ساعت غیر معمول انجام بدیم) اما این بار همچین شرایطی وجود نداره. این بازیها، مسابقات ورودی المپیکه بنابراین تمام تیم ها باید شرایط یکسانی داشته باشند من مسولان فدراسیون جهانی رو میشناسم و درباره این مسئله با آنها صحبت خواهم کرد

در ادامه هم مربی مصر و کاپیتان های دو تیم درباره مسابقه امروز صحبت کردن که صحبتهای معمولی هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ ن: از ترجمه غیرحرفه ای پوزش میخوام گفتم تا خبر داغه خودم ترجمه کنم بذارم

در مورد بازی امروز:

تو دو ست اول مربی مصر خیلی عصبانی بود ولی ست سوم فهمیده بود که این تو بمیری از اون تو بمیریها نیست برای همین ساکت شده بود
    یه پارچه کوچیک مشکی رو لباس بچه ها بود ( دیروز دقت نکرده بودم که بود یا نه) موسوی هم وقتی امتیاز می گرفت اصلا خوشحالی نمی کرد
    پاسور مصری ها انصافا خوب بود پاس پشت های خیلی خوبی میداد
    ولی نکته اصلی روحیه عالی بچه ها بود و اینکه همه خوب بازی کردن و کم اشتباه برای همین به راحتی بازی رو بردیم

19. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •