فکر کنم با باخت دیروز فعلا باید بی خیال المپیک بشیم مگه اینکه اولا کوبا و برزیل صعودشون قطعی شده باشه ( که با توجه به پست arbabe.sayeha نشده) و همین طور بتونیم دور آخر و مخصوصا مقابل ایتالیا نتیجه خوبی بگیریم
ولی باز هم نمیشه پیش بینی کرد مثلا لهستان هنوز با برزیل و روسیه و ایتالیا بازی نکرده و همین بازیها میتونه این تیم رو پایین بکشه
و یا کوبا دو بازی 3 امتیازی راحت با چین و مصر داره که باعث میشه بالا بیاد
ایران 3 - 0 مصر

ولاسکو درباره برنامه ریزی مسابقات ابراز نگرانی کرد:
ولاسکو: بعد از باخت 3-0 دیروز به آمریکا این پیروزی برای ما خوشحال کننده هست ما با اشتباهات خیلی کمی بازی کردیم سرویس و دفاع ما خیلی خوب کار کرد
تا به حال 7 بار برای مسابقات به ژاپن آمدم و همواره برنامه ریزی خوبی از سوی آنها دیدم ولی امروز یک سوال از فدراسیون جهانی (FIVB) و برگزارکننده های این تورنومنت دارم
من نمی فهمم که چرا تیمی که ساعت 6:30 شب با تیم ژاپن بازی میکنه مجبوره صبح روز بعد ساعت 11 صبح مسابقه دیگه ای داشته باشه!
این مشکل برای مصر هم وجود داشت من بعد از باخت در اون شرایط هیچ حرفی نزدم ولی حالا به خاطر مصری ها صحبت میکنم چون تیم ما بازیهای زیادی رو ساعت 11 صبح داشته!
هیچ دلیل و منطقی برای این کار وجود نداره بعضی از این بازی ها میتونست ساعت 3 بعد از ظهر انجام بشه چون پخش تلویزیونی زنده ای در کار نیست گاهی اوقات ما مجبوریم خودمون رو با رسانه تطبیق بدیم ( و بازیمون رو در ساعت غیر معمول انجام بدیم) اما این بار همچین شرایطی وجود نداره. این بازیها، مسابقات ورودی المپیکه بنابراین تمام تیم ها باید شرایط یکسانی داشته باشند من مسولان فدراسیون جهانی رو میشناسم و درباره این مسئله با آنها صحبت خواهم کرد
در ادامه هم مربی مصر و کاپیتان های دو تیم درباره مسابقه امروز صحبت کردن که صحبتهای معمولی هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ ن: از ترجمه غیرحرفه ای پوزش میخوام گفتم تا خبر داغه خودم ترجمه کنم بذارم .gif)
در مورد بازی امروز:
تو دو ست اول مربی مصر خیلی عصبانی بود ولی ست سوم فهمیده بود که این تو بمیری از اون تو بمیریها نیست برای همین ساکت شده بود
یه پارچه کوچیک مشکی رو لباس بچه ها بود ( دیروز دقت نکرده بودم که بود یا نه) موسوی هم وقتی امتیاز می گرفت اصلا خوشحالی نمی کرد
پاسور مصری ها انصافا خوب بود پاس پشت های خیلی خوبی میداد
ولی نکته اصلی روحیه عالی بچه ها بود و اینکه همه خوب بازی کردن و کم اشتباه برای همین به راحتی بازی رو بردیم