تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 20 اولاول ... 71314151617181920 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 196

نام تاپيک: وزنه برداری

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض دردسر بزرگ برای رضازاده/ انتشار تصاویر رقابت وزنه بردار ایرانی و اسرائیلی

خبرگزاری ایسنا با انتشار خبر و تصویر رقابت وزنه بردار ایرانی با ورزشکار رژیم صهیونیستی ، فدراسیون وزنه برداری را به چالشی بزرگ انداخت.
    درحالی که نزدیک به یک ماه از رقابت های پیشکسوتان جهان می گذرد ، خبری منتشر شد که سازمان تربیت بدنی و فدراسیون وزنه برداری سعی در عدم انتشار آن داشتند. خبر رقابت یک وزنه بردار پیشکسوت ایرانی با نماینده اسرائیل . اتفاق مهم تر البته در لحظه اهدای جوایز است. جایی که نماینده ایران پایین تر از رقیب صهیونیست خود روی سکو ایستاده و این تصاویر حالا منتشر شده است.

ایسنا در گفت و گویی با میر رسول رئیسی رئیس کمیته پیشکسوتان فدراسیون وزنه برداری و سرپرست تیم اعزامی در این باره آورده است:« روزی که این مسابقه برگزار شد، آخرین روز رقابت‌ها بود و من برای انجام امور بازگشت به ایران، خارج از سالن رقابت‌ها بودم. بر این اساس مسوولیت را به "نجم‌الدین کرم‌اللهی"، نماینده حراست سپردم. پس از اینکه این اتفاق افتاد، به من خبر دادند و من هم تنها راهی که به فکرم رسید این بود که با سفارت تماس گرفته و کسب تکلیف کردم. من با "آقای کرمی" که مسوولیتی در سفارت ایران در لهستان داشت، تماس گرفتم و موضوع را گفتم. او نیز به ما گفت که مشکلی وجود ندارد. بنابراین اجازه دادیم که خدادادی به روی سکو برود.»
    او ادامه داد: «وزنه‌برداری با سایر رشته‌ها از جمله کشتی متفاوت است. چرا که وزنه‌برداران با یکدیگر به صورت مستقیم رودررو نمی‌شوند. البته اگر ما به روی سکو نمی‌رفتیم،‌ همه مدال‌های روزهای پیش را هم پس می‌گرفتند.»
    رییسی با انتقاد از منتشر شدن این خبر مدعی شد: «در روز آخر، با یکی از همراهان تیم بحث‌مان شد و فکر می‌کنم همین مساله باعث شده که وی با انتشار خبر، این مسئله را بوجود آورد. چون کسی آن جا نبود. کسی هم عکس نگرفت. ما همه عکس‌ها را از بین بردیم. حتی سی‌دی‌هایی که ما داده بودند را از بین بردیم. بنابراین فکر نمی‌کردیم که چنین اتفاقی بیفتد. البته آنها پرچم ما را داشتند و اگر روی سکو هم نمی رفتیم باز هم پرچم ما را خودشان بالا می بردند.»
    موضع حسین رضازاده نسبت به این اتفاق هنوز سکوت بوده است. خبری که می تواند عواقبی سنگین برای این رشته ورزشی و سرپرست فدراسیونش داشته باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اونا هم ادم هستن ديگه...حالا دولتش خونخوار و كثيف هست...
    البته من با مسابقه ندادن باهاشون تا حدودي موافقم...ولي اگه هم مسابقه دادن نبايد واسه مربي و بازيكن دردسر ساز بشن مسئولين

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

5 آخرش که چه؟؟؟

«در روز آخر، با یکی از همراهان تیم بحث‌مان شد و فکر می‌کنم همین مساله باعث شده که وی با انتشار خبر، این مسئله را بوجود آورد. چون کسی آن جا نبود. کسی هم عکس نگرفت. ما همه عکس‌ها را از بین بردیم. حتی سی‌دی‌هایی که ما داده بودند را از بین بردیم. بنابراین فکر نمی‌کردیم که چنین اتفاقی بیفتد. البته آنها پرچم ما را داشتند و اگر روی سکو هم نمی رفتیم باز هم پرچم ما را خودشان بالا می بردند.»

عجب ! چه با افتخار هم میگوید عکس رو پاره کردم وسی دی رو شکستیم و....!

اینا هنوز یاد نگرفتند درقرن21 مدیا قابل کنترل نیست!

راستی یک شطرنج باز اسراییلی در تل آویو رکورد استاد بزرگ ایرانی(گویا آقای محبوب) در رودر رویی همزمان با افراد گوناگون را شکست.

از این برخوردها در دنیا یا بهتر بگویم دهکده! امروز نمیتوان جلوگیری کرد.

نمیدانید مسولین حقوقی فدراسیونها چه زجری میکشن این عدم حضور ها را با توجیه مصدومیت و.. رد وبد کنند.چقدر ورزشکاران وفدراسیون ها از این موضوع آزار دیدند
    خوب این چه افتخاری دارد؟؟

داره خودمونی میشه AThEisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خب مسابقه دادند که دادند !!!

مگه اسرائیل کشور نیست ؟ مردمش آدم نیستن ؟؟؟

مسابقه دادید ! باختید !!!
    برید دنبال دلیل دوم شدنتون باشید نه این مسخره بازی ها ...

تا کی میخواید دنبال این چیزهای خنده آور باشید !!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

جالبه آخرین مسابقه رسمی و رودررو ایران-اسراییل در کشتی و حدودسال1984-1363بود.که کشتی گیر ایرانی برنده ولی رییس فدراسیون فی الفور برکنار شد!حتا بعد از این ماجرا صحبت تصویب قانون عدم مسابقه حتا با آمریکا! وشوروی! هم شد(یعنی قانونگذاروپیشنهاددهنده نمیدانست با این کار رسمن ایران باید از صحنه ورزش جهان که قرق این دو کشور بود خداحافظی کند!؟)

اگر براساس آنزمان عمل میکردند رسمن رضازاده باید برای ابد کنار میرفت!
    ____
      محتوای مخفی: ... 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب شد اسراییل جزو اروپاست و دیگه جزو آسیا نیست وگرنه تو بازی های آسیایی هم همش باید انصراف میدادیم.
    فرض کن ایران و اسراییل تو مقدماتی جام جهانی یا جام ملت های آسیا تو یه گروه میفتادن !!
    باید اون سال کلا قید جام جهانی رو میزدیم.

پروفشنال jojo_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    C:PROGRAM

پيش فرض

بازیکن چه گناهی داره؟ 1 سال تمرین /اردو / رژیم غذایی/و خیلی از چیزای دیگشو فدای این چیزا بکنه
    بدبخت بازیکنی اگه به اسراییل بخوره دیگه هیچی! مثل میراسماعیلی/طالب نعمت پور و...................!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خوب شد اسراییل جزو اروپاست و دیگه جزو آسیا نیست وگرنه تو بازی های آسیایی هم همش باید انصراف میدادیم.
    فرض کن ایران و اسراییل تو مقدماتی جام جهانی یا جام ملت های آسیا تو یه گروه میفتادن !!
    باید اون سال کلا قید جام جهانی رو میزدیم.
    سر همین قضیه انصراف کشورهای مسلمان از رویارویی به اروپا منتقل شد(به نفع اونها{پیشرفت}-به نفع خاور میانه ای ها{هی نمی باختن!})
    اما تنها کشوری که به این شدت در میادین جهانی در حال حاضر دربین کشورهای مسلمان ار رودررویی با اسراییل(رژیم غاصب واینا!) انصراف میده :ایرانه!
    راستی مثلن جام جهانی فوتبال دیگه از این شوخیا با کسی ندارند-برفرض صعود هر دو به جام وقرارگیری در سیبل یک گروه (اگه فیفا گاوبندی نکنه)چه رخ میده؟ مثل آمریکا جلوشون در میایم یا11نفر باهم مصدوم میشند!!

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

ببخشید باید23 نفر مصدوم بشند!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا تاپیک ورزشی بود. منتها تقصیر کسی نیست تو ایران همه چی رو به همه چی مربوط کردن!
    برای حفظ تاپیکها وفروم باید کمی باحوصله باشیم وزیاد خفن نزنیم به قد قضایا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوش به دوش اسرائیل در عرصه ورزش

عصر ایران ورزشی؛ ایمان رازدار- این روزها خبری جالب نقل محافل ورزشی کشور است، جایی که نماينده وزنه‌برداري ايران در رقابت‌هاي بين‌المللي وزنه‌برداري پيشكسوتان، با نماينده‌اي از رژيم صهيونيستي دیدار کرد و در مراسم اهداي مدال نیز بر روی سکوی دوم حاضر شد، آن هم سکویی که نفر اول آن یک اسرائیلی بود.

حسين خدادادي در آخرين روز رقابت‌هاي جهاني پيشكسوتان كه سوم مهرماه گذشته در لهستان برگزار شد، در وزن 105 كيلوگرم و در رده سني 35 تا 39 سال در رقابتي شركت كرد كه نماينده‌اي از رژيم صهيونيستي در آن حضور داشت. اين براي نخستين بار است كه چنين رفتاري در يك رقابت رسمي صورت مي‌پذيرد. حسين خدادادي همان وزنه‌برداري كه روي سكو رفته استدلال خود را برای روی سکو رفتن این گونه بیان می کند:

« نمي‌خواستم روي سكو بروم. حتي پس از مسابقه آمدم تا لباسم را عوض كنم. بعد به من اعلام كردند كه اگر روي سكو نروم، نه تنها مدال‌هاي تيم را پس مي‌گيرند، بلكه ايران را از حضور در رقابت‌هاي دوره‌هاي بعد نيز محروم مي‌كنند. وقتي قرار شد روي سكو بروم با يك لباس غيررسمي و حتي با دمپايي روي سكو رفتم. از اين موضوع خيلي ناراحت بودم. حتي با نماينده رژيم صهيونيستي دست ندادم. او دستش را دراز كرد اما من دست ندادم. اين در گزارش حراست هم ثبت شده است. فيلمش هم هست. پيش از اينكه مراسم اهداي مدال انجام شود، تلاش كرديم پرچم ايران را از سالن ناپديد كنيم اما ديديم چند پرچم ديگر هم در سالن وجود دارد. از طرف ديگر هم سرپرست تيم به من اعلام كرد كه من با سفارت هماهنگ كردم و مشكلي وجود ندارد و مي‌توانيم روي سكو برويم.»

ميررسول رئيسي، سرپرست تيم اعزامي درباره اين اتفاق چنين گفت:« وزنه‌برداران با يكديگر به صورت مستقيم رودررو نمي‌شوند. البته اگر ما به روي سكو نمي‌رفتيم،‌ همه مدال‌هاي روزهاي پيش را هم پس مي‌گرفتند.»

رئيسي با انتقاد از منتشر شدن اين خبر مدعي شد: «در روز آخر، با يكي از همراهان تيم بحث‌مان شد و فكر مي‌كنم همين مسئله باعث شده كه وي با انتشار خبر، اين مسئله را بوجود آورد. چون كسي آن جا نبود. كسي هم عكس نگرفت. ما همه عكس‌ها را از بين برديم. حتي سي‌دي‌هايي كه ما داده بودند را از بين برديم. بنابراين فكر نمي‌كرديم كه چنين اتفاقي بيفتد.» رئيسي البته در مورد اتفاقات مشابه در سال‌هاي گذشته نيز اطلاعات تازه‌اي داد:« مسابقه ورزشکاري از ايران با ورزشکاري از رژيم اشغالگر قدس از نظر ما نيز مورد تاييد نيست، اما نمي‌دانم چرا سال گذشته که آقاي افشارزاده سرپرست فدراسيون وزنه برداري بود و چنين اتفاقي در مسابقات وزنه برداري المپيک پيشکسوتان در استراليا افتاد، اين همه جنجال و هياهو به پا نشد؟!»

از طرفی حسین رضازاده سرپرست فدراسيون وزنه‌برداري از این اتفاق بسیار ناراحت و خشمگین به نظر می رسد:« مردم شريف ايران ترديد نداشته باشند که با مسببان اين حرکت به شکل جدي برخورد خواهيم کرد.»

رضازاده هم چنین ادامه داد:« پيش از اعزام تيم پيشکسوتان به جهاني لهستان، ما به هيچ وجه با حضور و اعزام اين تيم موافق نبوديم، به همين دليل هيچ بودجه و کمک مالي به آنها نکرديم اما آنها با هزينه شخصي تيم را تشکيل دادند و پس از کسب موافقت از شوراي برون مرزي راهي اين رقابت‌ها شدند. درست همان زماني که تيم پيشکسوتان عازم رقابت‌هاي جهاني لهستان شدند، ما هم همراه تيم ملي بزرگسالان راهي آنتاليا شديم تا در کنار کادر فني و ملي‌پوشان، در رقابت‌هاي جهاني ترکيه حضور داشته باشيم. به همين دليل کاملا از مسائل و اتفاقاتي که در لهستان رخ داد بي‌اطلاع بوديم، اما بعد از اينکه از آنتاليا به تهران برگشتيم متوجه شديم که يکي از پيشکسوتان مرتکب چنين کاري شده. همان موقع سريعا دستور تشکيل جلسه داديم و به صورت فوق‌العاده موضوع را در دستور کار قرار داديم و در پايان محروميت‌هاي سنگيني را براي افراد خاطي در نظر گرفتيم. البته در اين بين اخبار انضباطي را رسانه‌اي نکرديم تا نظر حراست سازمان هم به دست ما برسد و براساس نظر مسئولان ورزش کشور اطلاع‌رساني کنيم.»

حال باید در انتظار این بود که محرومیت هایی گریبان مقصران این اتفاق را بگیرد، مقصرانی که فکر همه جا را کرده بودند به جز خوش رقصی یکی از اعضای همراه تیم اعزامی به لهستان را!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •