انشاالله همگی تو هر کاری هستین موفق باشین.
بالاخره هرکسی یه جای کار رو میگیره.درواقع تو هر سطحی یا بخشی نیاز به برنامه نویس هست.دیگه آخرش علاقه و استعداد افراد هست.
ما برای همه دوستان آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.![]()
انشاالله همگی تو هر کاری هستین موفق باشین.
بالاخره هرکسی یه جای کار رو میگیره.درواقع تو هر سطحی یا بخشی نیاز به برنامه نویس هست.دیگه آخرش علاقه و استعداد افراد هست.
ما برای همه دوستان آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.![]()
عزیز من برنامه نویس داریم تا برنامه نویس.اگه میخواین برنامه نویسی پایه یاد بگیرین برین سی و جاوا و اسمبلی اون ته تهش که از اول سیستم عامل شروع کنین که خیالتون راحت باشه که از دست ساخته هیچ شرکتی استفاده نمیکنین.
مثل این میمونه که ما ده تا دکتر مغز و اعصاب باشیم.
9 تا دکتر با تجربه باشن اما من میخوام برم از اول تمام کار هایی که این دکترا کردن رو یاد بگیرم.و برای خودم علم کشف کنم.
خود شرکت مایکروسافت یک گروه برنامه نویسی سی شارپ داره و ک گروه سی پلاس پلاس جدا داره.
مایکروسافت تکنولوژی هایی که میسازه اولین کسی که استفاده میکنه خودشه.
نمونه اش Expertion اگه باهاش کار کرده باشین!!
تا کی میخواین منتظر بمونین که برین سی یاد بگیرین و از پایه شروع کنین؟
چند نفر برنامه نویس میشناسین که رفتن اون ته ته برنامه نویسی سی و جاوا رو یاد گرفتن؟به کجا رسیدن؟
یکی دوست داره، آدم سیریشی هست، میخواد از ب بسم الله بدونه این چرا اینجوری شد؟ یکی هم نه مثل بعضیها فقط دنبال پول درآوردن هستن میرن فقط دنبال پول درآوردن و خراب کردن بازار کار بقیه برنامه نویس ها. این مثال تو اکثر شغلها صدق میکنه. و از اونجایی که ما ایرانی هستیم و همه چی دون، دست تو هرکاری ببریم یکی دو روزه اوستا شدیم واسه خودمون.
همه ی برنامه ها که شبیه Expression نیستن برادر من. یکی تو کار هوش مصنوعیه میره با Lisp یا Prolog کار میکنه و یکی هم... و یکی هم... و ... از این مثالها خیلی تو این تاپیک زدم دیگه نمیدونم چندبار دیگه باید تکرار کنم.
بعد از اون حالا این مثال رو زدید که چی بشه؟ چرا شما به جای اینکه در مورد اصل برنامه نویسی صحبت کنید و مثالهاتون هم در همون راستا باشه چرا فقط گیر دادید به UI برنامه ها؟ چرا مثالهایی مثلا در مورد پردازشهای موازی، برنامه نویسی نامتقارن/بلادرنگ و ... نمی زارید؟ چرا بجای اینکه بگید برید سراغ wpf، با دلیل و مدرک نمیگید که این بده برید سراغ اون؟!
برنامه نویس های Java و C++/C هرجا برن براشون بازار کار هست، مخصوصا الان که صنعت بازیسازی تو ایران داره کم کم پیشرفت میکنه، برای برنامه نویسان C++/C بازار کار خوبی پیدا میشه.
90% برنامه هایی که تو ایران و مراکز دولتی اکثرا استفاده میشه، نرم افزارهایی هست که جز سروکار داشتن با دیتابیس و یا ارسال SMS (!) گزارشگیری، چیز بیشتری نیستن از این رو اگر تو کار wpf و اینا هستین تو ایران مخصوصا نونتون تو روغنه!بابا دمت گرمه دیگه.
شما برنامه مینویسی که کاربر استفاده کنه کاربران هم که ظاهر پسندند چیکار دارند اون پشت مشتا چه خبره.در سرعت دات نت که شکی نیست.
اون سمپلی که من اون بالا دادم رو با سی هم میشه نوشت.
اما با سی یه ماه طول میکشه با WPF ده دقیقه.
اون سمپلی که اون بالا دادید مگه شکی توش هست با c میشه نوشتش؟
برای من و شمایی که تا حالا با OpenGL کار نکردیم بله یکماه طول میکشه ولی برای کسی کارش همینه در عرض یکی دو ساعت میتونه همچین چیزی رو پیاده سازی کنه.
میدونم نیتتون چیزی جز کمک کردن به تازه واردها نیست، ولی اینکه بیایم به یک کاربر تازه وارد که هنوز نمیدونه چرا if بکار میبریم چرا از آرایه ها استفاده میکنیم، یا اصلا اینا چین؟! بهشون از همین الان بگیم برید سراغ wpf! و تو گوششون بخونیم پول فقط تو wpf! در صورتی که بنده ی خدا هنوز نمیدونه این wpf چیه و کارش چیه و از چه بخشهایی تشکیل شده؟ (لازم به ذکر هست که زبان اصلی مورد استفاده اون XAML هست و در #C میتونید بصورت API از اون استفاده کنید.) بعد یک مدت میره سراغش و تازه میفهمه این wpf فقط برای ایجاد رابط کاربری استفاده میشده!
خب این درست نیست برادر من، تو این تاپیک من هی داد زدم این درست نیست. خیلی از مسائل برنامه نویسی و ... هست که 0/001% اونها در wpf و c# و اینها خلاصه نشدن.
اینجوری بنده خداها دنبال یادگیری نمیرن، بلکه میرن دنبال پول! من نمیگم پول در نیارید، من میگم در کنار برنامه نویسی اصولی برید دنبال پول.
من میگم شما برید مدیرهای وبسایت برنامه نویس و برنامه نویس هایی که حداقل چندین ساله کارشون برنامه نویسی هست رو بیارید اینجا دعوت کنید تا به گفتگو بپردازن، حتی همونهایی که دات نت کار میکنن میتونن اینقدر در اینموردی که من به اونها اشاره کردم در کل این تاپیک، اونقدر حرف بزنند که این تاپیک فکر کنم بترکه
من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم، والله موندم از بس که این موارد رو گوشزد کردم!
Last edited by eAmin; 25-01-2012 at 23:17.
اقا یه لیوان اب خنک بخور حتمی فشارت نیوفته!!!!من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم، والله موندم از بس که این موارد رو گوشزد کردم!
------------------
به نظرم تو بحث اینترنت هم با وجود دات نت نیوک و خونواده اش،بازم سی شارپ و ابزار های برنامه نویسیش میتونن با PHP حرکت کنن...
ولی همه ی اینا مستلزم اینه که طرف بخواد ویندوزی کار کنه که اسون هم نیست!!
مثلا من از صبح به 5000000000000000 روش مختلف تست کردم،هنوز نتونستم یه سایت asp راه بندازم! همش ارور میده...
بنام خدا.
سلام.
جناب eAmin گرامی اینهمه تسکست زدی توی یک جمله میگم تمام حرفای شمارو الان سالهاست که توی دانشگاه ها و مدارس و ... هم تدریس میکنن و هم آموزش میدن و هم در موردش بحث و گفتگو میکنن.
نتیجشو هم خودتون مشاهده کنید. طرف میره مهندسی نرم افزار میگیره نمیتونه یه تابع بنویسه بزرگترین و کوچکترین رو محاسبه کنه.میتونه چندتا دلیل داشته باشه:
1.علاقه ای به برنامه نویسی نداره.
2.برنامه نویسی براش سخته فقط در حد قبول شدن میخونه.
3.آیندشو در برنامه نویسی نمیبینه.
4.چیزایی که میخونه با چیزایی که میبینه زمین تا اسمون متفاوته.
5.کلاً تعطیله!
خیلی ممنون که تمامی حرفهای من رو دریک جواب خلاصه کردید!
بعدش اون دلایلی که آوردید هم چه ربطی داره خوب؟
1. مگه زیر گردنش چاقو گرفتن که حتما باید برنامه نویسی کارکنی؟
2. بازم مجبور نبوده نرم افزار بخونه.
3. بزنه به یه کار دیگه
4. اینترنت برای همین جور چیزاست، بره راه درست رو پیدا کنه و به استاداش در اینمورد بگه شما در اینمورد اشتباه میکنی(!) این دلیل ... و اینم مدرک...
5. خدا به دادش برسه.
بنام خدا.
سلام.
مگر شما دلیل نمیخواستید؟ چه دلیلی محکم تر از دانشجویان و مهندسین نرم افزار کشورمان که در حال یادگیری سی پلاس پلاسی هستند که شما ازش دفاع می کنید؟
شما خیلی راحت گفتید بنده بازار کار برنامه نویسان سی پلاس پلاس ها را بهم ریخته ام!!! حالا بدلیل پول یا علم یا هرچی....این بسیار خنده دار است!!
اصلاً چرا کسی که با تکنولوژی های 2011 کار میکند باید بازار کار آنها را بهم بزند؟این یعنی برنامه نویسی فقط سی و دیگر هیچ!
ما قبلاً در مورد این موضوعات زیاد بحث کرده ایم...بیشتر مباحث غیر منطقی هستند.اگر یه بار دیگه پست ها را مطالعه کنید متوجه خواهید شد که همه چیز کمی تا بیش در مورد WPF توضیح داده شده ومهمتر از همه من آموزش ها رو هم برای همین قرار دادم.
مگه من گفتم دلیل بیارید چرا دانشجوی مملکت هیچی از برنامه نویسی سرش نیست؟ من گفتم دلیل بیارید که چرا شما همیشه در هر صورت به همه برنامه نویسای مملکت WPF رو پیشنهاد میکنید؟مگر شما دلیل نمیخواستید؟ چه دلیلی محکم تر از دانشجویان و مهندسین نرم افزار کشورمان که در حال یادگیری سی پلاس پلاسی هستند که شما ازش دفاع می کنید؟
شما خیلی راحت گفتید بنده بازار کار برنامه نویسان سی پلاس پلاس ها را بهم ریخته ام!!! حالا بدلیل پول یا علم یا هرچی....این بسیار خنده دار است!!
اصلاً چرا کسی که با تکنولوژی های 2011 کار میکند باید بازار کار آنها را بهم بزند؟این یعنی برنامه نویسی فقط سی و دیگر هیچ!
ما قبلاً در مورد این موضوعات زیاد بحث کرده ایم...بیشتر مباحث غیر منطقی هستند.اگر یه بار دیگه پست ها را مطالعه کنید متوجه خواهید شد که همه چیز کمی تا بیش در مورد WPF توضیح داده شده ومهمتر از همه من آموزش ها رو هم برای همین قرار دادم.
شما منظور من رو خوب نگرفتید، منظور من برنامه نویس و شبیه برنامه نویس (اسمبل کن!) بود. در کل اینکه طرف نمیدونه چی به چیه میره چندتا کد رو اسمبل میکنه (کدهای آماده رو به هم ربط میده) و تحویل مشتری میده. اینمورد مخصوصا تو حیطه کاری ما (وب) بسیار رواج داره. بعد هم کلا بازار کار ++C برای خودش جداست، و منظور من اصلا این چیزی که شما برداشت کردید نبود.
بنده تمامی پست ها رو با دقت خوندم، و چون کل صحبتهای شما بر پایه یک چیز هست: WPF و دیگر هیچ! ایراداتی به اون میگرفتم.
برای من که سیستمم نمیکشه ویژوال استودیو یا اکلیپس رو ش نصب کنم .پس باید چیکار کنم . کلون یوم از دنیا عقب افتاد م)
بنام خدا.
سلام.
من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چیزو گذاشتم نمیدونم شما خوندید لینک ها رو یا نه.
به این دلیل میگم چون اول از همه بیشتر دانشجو ها یا کسانی که میخوان برنامه نویسی یاد بگیرن دوست دارن با محیط ویزوالی کار کنند.راحت تر بگم محیط های گرافیک باعث ایجاد علاقه در کاربران میشه.
وقتی همون اول با محیط کنسول ارتباط برقرار کنن نه تنها به سختی میفهمن که چی به چیه بلکه اصلاً زده میشن.
مثلاً شما یه خط کد نمایش یک پیغام رو به یه برنامه نویس یاد بدی اون خیلی زود یاد میگیره چون این پیغام رو بارها و بارها توی کار کردن با کامپیتور دیده و میفهمه اصلاً برنامه نویسی چیکار میکنه.در صورتی که چون کاربران با محیط هایی که فقط کد باشه کار نکردن(مثلاً داس ویندوز) یا کمتر کار کردن علاقه ای هم به اون محیط ندارن و نشون نمیدن.
یکی دیگه از دلایلش میتونه برنامه نویسی باشه.مثلاً من اشخاصی رو میشناسم که با سی پلاس پلاس اومدن برنامه های تجاری نوشتن با یک گرافیک مسخره (چون بسیار سخت و زمان بره) و بسیار وقت گذاشتند تا بتونن یه چیزی درست کنن که کاربر بپسنده اما هم خودشون از برنامه نویسی بعد از مدتی خسته میشن و هم از این چیزیکه میبینه.
یکی دیگه از دلایلش اینه که همه دوست دارن برنامه های ویندوز و سیستم عامل و تجاری بنویسین اما بین این همه افراد کمی دوست دارن از اون سی تحت داس و .... سر در بیارن و آخرش هم بعد از ده سال تجربه با سی شاید بتونن یه چیزی برای خودشون بشن(تقریباً عمرش در فنا بوده).مایکروسافت اومده ویندوز رو ساخته خوب بگیرید استفاده کنید دیگه باز چرا میخواید ویندوز بسازید؟چرا میخواید برنامه های تحت داس و سیستمی بنویسید؟بابا شرکت به اون گندگی Adobe و این همه شرکت بازی سازی و تجاری دارن برای سیستم عامل برنامه ها و بازی های تجاری مینویسن.
از طرفی با WPF هم میتونن بهترین بازی های گرافیکی رو بسازن و هرچی فکرشو بکنن میشه با WPF انجام داد و اصلاً محدودیت نداره.بازی های سه بعدی کاملاً جرفه و پیشرفته رو که با 10 هزار خط کد توی زبان های دیگه مینویسن توی WPF کمتر از دو هزار خط کد مینویسن و بسیار سریعتر و کار آمد تر خواهد بود.
![]()
خوب میتونین یه سیستم دیگه بخرین!!!!!برای من که سیستمم نمیکشه ویژوال استودیو یا اکلیپس رو ش نصب کنم .پس باید چیکار کنم . کلون یوم از دنیا عقب افتاد م)
در حقیقت،الان یه سری حداقل ها برای دولوپر ها هستش که باید رعایت بشه....بیچاره ما برنامه نویس ها که سیستم مورد نیازمون،باید اکثر قطعاتش حرفه ای و گرون باشه!! از کیبرد گرفته تا مونیتور و اسپیکر تا پردازنده و رم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)