تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 18 اولاول ... 7131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 171

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر پیرامون Grand Theft Auto V

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

خواهش میکنم عکسای الکی و فیک و اینجور چیزا نزارید آدم سکته میزنه! مطالب مفید قرار بدید تا ما هفته ای یه بار میایم 50 صفحه رو نخونیم ..چرا تاپیک با شایعه پیش میره مگه خوده راک استار تایید نکرده بازیو؟ ببخشید اگه تندی چیزی کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

خواهش میکنم عکسای الکی و فیک و اینجور چیزا نزارید آدم سکته میزنه! مطالب مفید قرار بدید تا ما هفته ای یه بار میایم 50 صفحه رو نخونیم ..چرا تاپیک با شایعه پیش میره مگه خوده راک استار تایید نکرده بازیو؟ ببخشید اگه تندی چیزی کردم
    راک استار تایید نکرده؟ تایید که کرده تریلر ش هم اومده ولی شایعه شده که نامش grand theft auto vinewood هست هدف از عکسها این بود اگه خوشتون نیومد میتونم ویرایشش کنم

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

بعد از اینکه اون دوست عزیزمون اون عکس ها رو قرار دادن از همون اول معلوم بود که همشون فیکن و لازم نبود تحقیق بشه.
    من نمی دونم بعد از اون عکس هایی که قرار داده شد چرا اینقدر صفحات تاپیک زیاد شده.خواهشا دیگه بی خیال این موضوع شین.چند صفحه تاپیک اومد جلو بدون هیچ بحث مفید. بعدش در تاپیک تخته میشه.از ما گفتن.

راک استار تایید نکرده؟ تایید که کرده تریلر ش هم اومده ولی شایعه شده که نامش grand theft auto vinewood هست هدف از عکسها این بود اگه خوشتون نیومد میتونم ویرایشش کنم
    من همون چند صفحه قبلم گفتم تو تریلر اصلی هم ببینید گفته gta v من نمیدونم چرا اینقدر رو خواسته تون پافشاری می کنین؟نتیجه این شد که تاپیک چند صفحه بدون مطلب مفیدی رفت جلو
    Last edited by neon_91; 29-11-2011 at 22:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

من همون چند صفحه قبلم گفتم تو تریلر اصلی هم ببینید گفته gta v من نمیدونم چرا اینقدر رو خواسته تون پافشاری می کنین؟نتیجه این شد که تاپیک چند صفحه بدون مطلب مفیدی رفت جلو
    پس اگه اینطوریه دیگه پست ندین که صفحات میره بالا

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا اینجاست که مشخص میشه چرا اجازه ایجاد تاپیک واسه بازی هایی که به طور کامل از سوی سازنده معرفی نشده داده نمیشه!
    واقعا بحث در مورد این چیزا مسخره اس... جنجال سر اینکه اسم بازی قراره چی باشه آخه کی می دونه؟ بازی Pure Futbal اولش با این املا معرفی شد یه ماه مونده به انتشار یوبی اسمش رو به Pure Football تغییر داد. حالا که سازنده هیچ چی نگفته میایین در مورد اسم قطعیش نظریه صادر می کنید! تنها چیزی که بهش می شه اعتماد کرد تنها تیزر بازی هست که توی اون فعلا Grand Theft Auto V معرفی شده بقیه عکس ها رو بریزید دور از Legend گوشه چپ پایین عکس ها معلومه که عکس ها مال GTA IV هست حتی آیکن مرحله اساسینز هم توش مشخصه کدوم نسخه GTA دادای لجند یکسان هست که GTA V بخواد لجند دقیقا یکسان با IV داشته باشه؟ بعضا چیزهایی می بینم که رسما از حمایتی که اون موقع برای باز موندن این تاپیک کردم پشیمون می شم...

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا اینجاست که مشخص میشه چرا اجازه ایجاد تاپیک واسه بازی هایی که به طور کامل از سوی سازنده معرفی نشده داده نمیشه!
    واقعا بحث در مورد این چیزا مسخره اس... جنجال سر اینکه اسم بازی قراره چی باشه آخه کی می دونه؟ بازی Pure Futbal اولش با این املا معرفی شد یه ماه مونده به انتشار یوبی اسمش رو به Pure Football تغییر داد. حالا که سازنده هیچ چی نگفته میایین در مورد اسم قطعیش نظریه صادر می کنید! تنها چیزی که بهش می شه اعتماد کرد تنها تیزر بازی هست که توی اون فعلا Grand Theft Auto V معرفی شده بقیه عکس ها رو بریزید دور از Legend گوشه چپ پایین عکس ها معلومه که عکس ها مال GTA IV هست حتی آیکن مرحله اساسینز هم توش مشخصه کدوم نسخه GTA دادای لجند یکسان هست که GTA V بخواد لجند دقیقا یکسان با IV داشته باشه؟ بعضا چیزهایی می بینم که رسما از حمایتی که اون موقع برای باز موندن این تاپیک کردم پشیمون می شم...
    ارمین جان موضوع ماهیت این تاپیک نیست.
    خودت خوب میدونی که کاربری که اطلاعاتش کمه و تازه وارد هست به انجمن میتونه تو هر تاپیکی نظم رو به هم بریزه.
    من هم اصلا مایل به ادامه ی این بحث بی مورد که میدونم بی فایدست نداشتم ولی ایشون اجازه نمیده و حرف خودش رو میزنه.
    ولی با این حال حق با تو و من باید بحث رو قطع میکردم .

8. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا اتفاقا اگه شایعه ها و اخبار بازی توی اخبار کوتاه بازیها قرار می گرفت دیگه شاهد همچین چیزهایی نبودیم...

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    امروز تو پروفایل فیس بوقم این عکسا اومده بود:
    البته خودم یه نمه به اصل بودنشون شک دارم.مخصوصا عکس سومی که احتمال زیاد فیک هست ولی شایدم نباشه:
    به هر حال:

12. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    امروز تو پروفایل فیس بوقم این عکسا اومده بود:
    البته خودم یه نمه به اصل بودنشون شک دارم.مخصوصا عکس سومی که احتمال زیاد فیک هست ولی شایدم نباشه:
    به هر حال:

چند صفحه پیش بحث همین بود که این عکسا همه جعلین. اصلا شما به نقشه دقت کن اینقدر زشت هست که عمرا نقشه بازی باشه.

14. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حذفــــــــــــــــــــــ ـــــــPLZ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •