خواهش میکنم عکسای الکی و فیک و اینجور چیزا نزارید آدم سکته میزنه!مطالب مفید قرار بدید تا ما هفته ای یه بار میایم 50 صفحه رو نخونیم ..چرا تاپیک با شایعه پیش میره مگه خوده راک استار تایید نکرده بازیو؟
ببخشید اگه تندی چیزی کردم
![]()
خواهش میکنم عکسای الکی و فیک و اینجور چیزا نزارید آدم سکته میزنه!مطالب مفید قرار بدید تا ما هفته ای یه بار میایم 50 صفحه رو نخونیم ..چرا تاپیک با شایعه پیش میره مگه خوده راک استار تایید نکرده بازیو؟
ببخشید اگه تندی چیزی کردم
![]()
راک استار تایید نکرده؟ تایید که کرده تریلر ش هم اومده ولی شایعه شده که نامش grand theft auto vinewood هست هدف از عکسها این بود اگه خوشتون نیومد میتونم ویرایشش کنم
بعد از اینکه اون دوست عزیزمون اون عکس ها رو قرار دادن از همون اول معلوم بود که همشون فیکن و لازم نبود تحقیق بشه.
من نمی دونم بعد از اون عکس هایی که قرار داده شد چرا اینقدر صفحات تاپیک زیاد شده.خواهشا دیگه بی خیال این موضوع شین.چند صفحه تاپیک اومد جلو بدون هیچ بحث مفید. بعدش در تاپیک تخته میشه.از ما گفتن.
من همون چند صفحه قبلم گفتم تو تریلر اصلی هم ببینید گفته gta v من نمیدونم چرا اینقدر رو خواسته تون پافشاری می کنین؟نتیجه این شد که تاپیک چند صفحه بدون مطلب مفیدی رفت جلو
Last edited by neon_91; 29-11-2011 at 22:16.
پس اگه اینطوریه دیگه پست ندین که صفحات میره بالا
واقعا اینجاست که مشخص میشه چرا اجازه ایجاد تاپیک واسه بازی هایی که به طور کامل از سوی سازنده معرفی نشده داده نمیشه!
واقعا بحث در مورد این چیزا مسخره اس... جنجال سر اینکه اسم بازی قراره چی باشه آخه کی می دونه؟ بازی Pure Futbal اولش با این املا معرفی شد یه ماه مونده به انتشار یوبی اسمش رو به Pure Football تغییر داد. حالا که سازنده هیچ چی نگفته میایین در مورد اسم قطعیش نظریه صادر می کنید! تنها چیزی که بهش می شه اعتماد کرد تنها تیزر بازی هست که توی اون فعلا Grand Theft Auto V معرفی شده بقیه عکس ها رو بریزید دور از Legend گوشه چپ پایین عکس ها معلومه که عکس ها مال GTA IV هست حتی آیکن مرحله اساسینز هم توش مشخصه کدوم نسخه GTA دادای لجند یکسان هست که GTA V بخواد لجند دقیقا یکسان با IV داشته باشه؟ بعضا چیزهایی می بینم که رسما از حمایتی که اون موقع برای باز موندن این تاپیک کردم پشیمون می شم...
ارمین جان موضوع ماهیت این تاپیک نیست.واقعا اینجاست که مشخص میشه چرا اجازه ایجاد تاپیک واسه بازی هایی که به طور کامل از سوی سازنده معرفی نشده داده نمیشه!
واقعا بحث در مورد این چیزا مسخره اس... جنجال سر اینکه اسم بازی قراره چی باشه آخه کی می دونه؟ بازی Pure Futbal اولش با این املا معرفی شد یه ماه مونده به انتشار یوبی اسمش رو به Pure Football تغییر داد. حالا که سازنده هیچ چی نگفته میایین در مورد اسم قطعیش نظریه صادر می کنید! تنها چیزی که بهش می شه اعتماد کرد تنها تیزر بازی هست که توی اون فعلا Grand Theft Auto V معرفی شده بقیه عکس ها رو بریزید دور از Legend گوشه چپ پایین عکس ها معلومه که عکس ها مال GTA IV هست حتی آیکن مرحله اساسینز هم توش مشخصه کدوم نسخه GTA دادای لجند یکسان هست که GTA V بخواد لجند دقیقا یکسان با IV داشته باشه؟ بعضا چیزهایی می بینم که رسما از حمایتی که اون موقع برای باز موندن این تاپیک کردم پشیمون می شم...
خودت خوب میدونی که کاربری که اطلاعاتش کمه و تازه وارد هست به انجمن میتونه تو هر تاپیکی نظم رو به هم بریزه.
من هم اصلا مایل به ادامه ی این بحث بی مورد که میدونم بی فایدست نداشتم ولی ایشون اجازه نمیده و حرف خودش رو میزنه.
ولی با این حال حق با تو و من باید بحث رو قطع میکردم .
چرا اتفاقا اگه شایعه ها و اخبار بازی توی اخبار کوتاه بازیها قرار می گرفت دیگه شاهد همچین چیزهایی نبودیم...
سلام
امروز تو پروفایل فیس بوقماین عکسا اومده بود:
البته خودم یه نمه به اصل بودنشون شک دارم.مخصوصا عکس سومی که احتمال زیاد فیک هست ولی شایدم نباشه:
به هر حال:
![]()
چند صفحه پیش بحث همین بود که این عکسا همه جعلین. اصلا شما به نقشه دقت کن اینقدر زشت هست که عمرا نقشه بازی باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)