سلام می خواستم بپرسم این گوشی مثل atrix 1 داک لپ تاپی یا همون وب تاپ رو داره؟ قیمت روزش رو هم اگه کسی بدونه ممنون میشم .
سلام می خواستم بپرسم این گوشی مثل atrix 1 داک لپ تاپی یا همون وب تاپ رو داره؟ قیمت روزش رو هم اگه کسی بدونه ممنون میشم .
بله دوست من
وب تاپ رو هم داره این گوشی و لپ داک 100 بهش می خوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت ریزر شده حدود 950
میخوای اونو بگیر که قشنگترم هست و ال ای دیه![]()
به نظر من اتریکس 2 صفحه نمایشش هیچی از ریزر کم نداره
مدرک : مهدی![]()
من خودمم با آتریکس 2 خیلی حال میکنم . گوشی توپیه . و آندروید 4 هم که براش میاد . دیگه گوگل هم که کلا موتورولا رو خرید آندروید 5 هم براش میده بیرون .![]()
ممنون از جوابتون
قیمت گوشی الان چنده ؟ قیمت داک چطور ؟ کارکرده اگه بخوام گیر میاد ؟
توی تهران اگه جایی رو معرفی کنید یا شماره تماس بدین ممنون می شم . اگه جفتش با هم زیر یک میلیون در بیاد خیلی عالیه . هم لپ تاپ هم گوشی مدل بالا واقعا اگه این نوآوری رو یک شرکت دیگه زده بود همه جا تبلیغش بود ولی این موتورلا اصلا تو باغ نیست .
گیر نمیاد لوازم جانبی موتورولا حتی کار شارژرش!
مگه اینکه سفارش بدی برات بیارن
(که من دارم تقریبا این کارو میکنم)
قيمت بايد زير 900 باشه . چون الان ريزر شده 950 هزار . من جاي خاصي رو نميشناسم داشته باشه . تو علائدين يه سري بزن طبقات بالايي قيمتشون مناسب تره .
داك لب تاپ رو هم كه اينجا اصلا گيرت نمياد . مگر اينكه با سايتهايي مثل ايران دليور يا ايران شيپينگ سفارش بدي برات بيارن .
دست دومش هم باز بعيده گير بياد . چون كم هست تو ايران و كسي كه خريده باشه بعيده كه به اين زودي ها بفروشه . مگر اينكه حالش خوب نباشه و پولاش زيادي باشه مثل مهدي.
در مورد تبليغات هم حق با شماست . موتورولا چيزهايي داره كه واقعا استثناييه ولي اصلا تبليغاتي روش نميشه و كمتر كسي خبر داره . اما خوب به زودي ورق برميگرده . چون گوگل موتورولا رو خريده و مدير عامل جديدي از طرف گوگل روي كار اومده .
دستت درد نکنه حالا ما حالمون خوب نیست؟
قیمت 840 تومن خواستی از آل دیجیتال می تونی بخری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز خیلی گرونه :(
نه ديگه خيلي هم بد نيست ! البته 750 بود حرف نداشت . حالا 700 هم بشه كه شما باز ميگي گرونه و نميخري !؟
نه از اون نظر . از اون نظر كلا" گفتمدستت درد نکنه حالا ما حالمون خوب نیست؟![]()
چي گفتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)