تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 37 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 370

نام تاپيک: Battlefield 3 - ALPHA & BETA

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

عکس های مقایسه ورژن کنسول و PC رو یکی از دوستان چند صفحه قبل کذاشته و مد نظر داشته باشید که در کنسول با 30 فریم در ثانیه و رزولیشن 1280X704 اجرا میشه...
    اینکه رزولوشینش خیلی پایینه...پس تو pc بهتر میشه...

2. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با تشکر از دوستانی که پاسخ گو بودند واقعا ممنونم

حالا من روی کارتون گرافیکم نیگاه کردم دیدم زده GTX 470 Sli ایا این مدل با GTX 470 فرقی میکنه ؟ قوی تره یا ضعیفتره ؟
    من میخوام این بازی رو ی روی تنظیمات الترا بذارم یعنی این امکلن وجود داره ؟!
    اقا یکی جواب ما رو بده من زیا از این سیتم ها سر در نمیارم

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

معمولا برای تنظیمات مناسب پیشنهاد میشه نه Ultra Settings... باز باید بازی بیاد و تست ها این رو مشخص میکنن.

کوروش جان Crysis 2 با DX11 رو شما با 5770 تونستی بازی کنی... ؟ والا با 570 هم به زور شد اجراش کرد تا قابل بازی باشه...
    Battefield 3 هم دقیقا همین طوری میشه...

عکس های مقایسه ورژن کنسول و PC رو یکی از دوستان چند صفحه قبل کذاشته و مد نظر داشته باشید که در کنسول با 30 فریم در ثانیه و رزولیشن 1280X704 اجرا میشه...

موفق باشید.
    عرفان جا به نظرت چرا کرایسیس با دایرکس 11 رسما بیرون نیومد و در غالب یک پچ اومد بیرون!!؟
    من خودم هم با دایرکس 11 بازی کردم و با 5870 یه جا بهم 60 فریم میداد و یه جا هم 6 فریم !
    حتی با gtx580 هم همین حالت بود و میشه گفت یک باگ نرم افزاری بود تا یه بازی!
    پس بهتره کریسیس رو همون نسخه اول حساب کنیم که حتی با سیستمهای low end هم راحت اجرا میشد
    اگه قرار باشه bf3 هم همین جوری باشه من که شخصا سراغش نمیرم!

درسته اکثر گیمهای امروزی با کیفیت کمتری روی کنسول ارایه میشن اما باز هم کیفیت قابل قبولی دارن!
    من خودم دارم چند تا تست اماده میکنم که ببینم بازی کردن روی یک led 57 اینچ با کنسول راحت تره یا با یک pc
    والا نمیدونم چرا اما هر گیمی که میاد اول برای کنسول میگیرم و بازی میکنم بعد برای pc انگار بیشتر بهم میچسبه !
    در کل به نظرم برای این بازی زیادی تبلیغ شده اما باید بازی بیاد تا بشه بیشتر نظر داد

5. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان جا به نظرت چرا کرایسیس با دایرکس 11 رسما بیرون نیومد و در غالب یک پچ اومد بیرون!!؟
    من خودم هم با دایرکس 11 بازی کردم و با 5870 یه جا بهم 60 فریم میداد و یه جا هم 6 فریم !
    حتی با gtx580 هم همین حالت بود و میشه گفت یک باگ نرم افزاری بود تا یه بازی!
    پس بهتره کریسیس رو همون نسخه اول حساب کنیم که حتی با سیستمهای low end هم راحت اجرا میشد
    اگه قرار باشه bf3 هم همین جوری باشه من که شخصا سراغش نمیرم!
    Crysis 2 قرار بود از اول DX11 ساپورت باشه، حالا چرا نشد مهم نیست... و با یک آپدیت این اتفاق افتاد.

ولی اصلا این آپدیت رو بی اهمیت در نظر نگیرید، Crysis 2 DX11 قوی ترین گیم ساخته شده از نظر گرافیکی هست(این رو فقط من نمیگم... خیلی از سایت های بررسی معتبر از جمله Tomshardware هم میگن)

در مورد فریم ریت هم، به دلیل استفاده از تسلیشن در آبجکت های فراوان با فاکتور بالا، کلا فریم ریت زیاد پایدار نبود ولی در کارت های High End ؛در کارت های Nvidia خیلی بهتر و روان تر اجرا میشد(دلیلش رو هم که دیگه میدونید)
    در تست ها هم فریم ریت ها رو میتونید ببینید...

حالا Battlefield 3 هم همین طوره حتی سنگین تر بطوری که Producer بازی گفته بهتره 580 SLI داشته باشید (جدی و شوخی رو نمیدونم باید از Dice پرسید)

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

با تشکر از دوستانی که پاسخ گو بودند واقعا ممنونم

حالا من روی کارتون گرافیکم نیگاه کردم دیدم زده GTX 470 Sli ایا این مدل با GTX 470 فرقی میکنه ؟ قوی تره یا ضعیفتره ؟
    من میخوام این بازی رو ی روی تنظیمات الترا بذارم یعنی این امکلن وجود داره ؟!
    SLI یعنی چینش چند تایی کارت های Nvidia ، آیا شما 2 عدد 470 دارید؟

7. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Crysis 2 قرار بود از اول DX11 ساپورت باشه، حالا چرا نشد مهم نیست... و با یک آپدیت این اتفاق افتاد.

ولی اصلا این آپدیت رو بی اهمیت در نظر نگیرید، Crysis 2 DX11 قوی ترین گیم ساخته شده از نظر گرافیکی هست(این رو فقط من نمیگم... خیلی از سایت های بررسی معتبر از جمله Tomshardware هم میگن)

در مورد فریم ریت هم، به دلیل استفاده از تسلیشن در آبجکت های فراوان با فاکتور بالا، کلا فریم ریت زیاد پایدار نبود ولی در کارت های High End ؛در کارت های Nvidia خیلی بهتر و روان تر اجرا میشد(دلیلش رو هم که دیگه میدونید)

حالا Battlefield 3 هم همین طوره حتی سنگین تر بطوری که Producer بازی گفته بهتره 580 SLI داشته باشید (جدی و شوخی رو نمیدونم باید از Dice پرسید)

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------

به نظر من که دلیل خاصی داشته که از اول دایرکس 11 نبود و بی ربط با کنسولها نبوده!
    از نظر گرافیکی هم باهات موافقم و میشه گفت یه شاهکار بود اما اون پچ و افت فریمها یکم تو ذوق میزد اگه بازی رون تر اجرا میشد خیلی بیشتر خود نمایی میکرد

من که از خدامه bf3 هم همین جوری باشه اما خدا کنه دیگه مثل کریسیس پچ و این چیزا نداشته باشه و از همون اول با دایرکس 11 ارایه بشه حالا هر چی میخاد سنگین باشه اما ثبات داشته باشه!

9. 2 کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من هم یه همچین چیزی گفتما!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خیر بنده فقط یک کارت گرافیک دارم روی کارتونش هم زده GTX 470 Sli

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

خیر بنده فقط یک کارت گرافیک دارم روی کارتونش هم زده GTX 470 Sli
    خوب پس همون 1 کارت دارید.... رو جعبش هم احتمالا نوشته SLI Support...

13. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سیستم پیشنهادی BF3 به صورت رسمی معرفی شد

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

• PROCESSOR: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ALTHON X2 2.7 GHZ)
    • MEMORY: 2 GB
    • HARD DRIVE: 20 GB
    • GRAPHICS CARD (AMD): DIRECTX 10.1 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 SERIES, WITH ATI RADEON 3870 OR HIGHER PERFORMANCE)
    • GRAPHICS CARD (NVIDIA): DIRECTX 10.0 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 SERIES WITH NVIDIA GEFORCE 8800 GT OR HIGHER PERFORMANCE)
    • SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
    • KEYBOARD AND MOUSE
    • DVD ROM DRIVE

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS

• PROCESSOR: QUAD-CORE CPU
    • MEMORY: 4 GB
    • HARD DRIVE: 20 GB
    • GRAPHICS CARD: DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950)
    • SOUND CARD: DIRECTX COMPATIBLE
    • KEYBOARD AND MOUSE
    • DVD ROM DRIVE

Bf3 در تاریخ 25 oct برای PC /360/PS3 منتشر میشود.

اینو یه نفر تو بازی سنتر گذاشته!

15. این کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

ما اینجا از همه زوتر دیدیم(رجوع کنید ب صفحه های قبلی)

17. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •