تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 83 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 827

نام تاپيک: DROID RAZR | سوپر فون Motorola با پردازنده ی دو هسته ای,نمایشگر SAMOLED و ضخامت 7 میلیمتر

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم بین این و آیفون 4s موندم. الان هم گوشی واقعاً ندارم!! نمیدونم چه خاکی به سر بریزم!

فقط یک نکته ای که دوستان راجع به ضعف صفحه نمایش میگن. درسته که خیلی ها جی اس ام آرنا رو قبول ندارن و کلاً این سایت با موتورولا میونه خوبی نداره. اما توی بررسی اولیه از این گوشی در نتیجه گیری از صفحه نمایشش به عنوان Impressive یاد شده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعید میدونم صفحه نمایشش مثل آتریکس ضعیف باشه....
    Last edited by matin_vv; 05-11-2011 at 21:16.

2. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

من خودم آیفون 4 اس رو بهترین گوشی بازار میدونستم . چون واقعا" گوشی عالیی هستش . اما با ورود ریزر ورق برگشت سمت موتو .

4. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من خودم آیفون 4 اس رو بهترین گوشی بازار میدونستم . چون واقعا" گوشی عالیی هستش . اما با ورود ریزر ورق برگشت سمت موتو .
    بازم جای دلیل خالیه

داره خودمونی میشه MO TO RO LA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این تلفن همراه هوشمند جدید و باریک با نام دروید ریزر (Droid RAZR) رسما رونمایی شده است. موتورولا این محصول خود را با بدنه‌ای از جنس استیل ضد خش طراحی کرده و روی صفحه نمایش آن به کمک فناوری نانو محافظی ساخته است که حتی مدارهای داخل گوشی را هم محافظت می‌کند

.

به گزارش گروه نوآوری هیتنا ، پیش تر رکورد باریک ترین تلفن همراه در دستان سامسونگ و برای گوشی گلکسی اس تو بوده است اما موتورولا با رونمایی از این محصول جدید خود رکورد سامسونگ را شکست. دروید ریزر دارای ضخامت 7.1 میلی متر است که هم اکنون به عنوان باریک ترین تلفن همراه هوشمند دنیا شناخته شده است.
    محصول جدید موتورولا بر اساس فناوری 4G استاندارد LTE طراحی شده و از نسل چهارم پشتیبانی می‌کند. صفحه نمایش باریک‌ترین تلفن همراه جهان در اندازه 4.3 اینچی و از نوع AMOLED مانند تلفن‌های گلکسی سامسونگ ساخته شده است.

تلفن همراه جدید موتورولا دارای یک پردازنده 1.2 گیگاهرتزی 2 هسته‌ای است و اولین تلفن همراه جهان به حساب می‌آید که می‌تواند فیلم‌های با کیفیت HD را از سرویس «نت فلیکس» دانلود کند.

شایان به ذکر است که محصول جدید موتورولا از سیستم عامل آندروید گوگل استفاده می‌کند . نسخه ی آندروید به کار رفته در این محصول جینجر برد ( آخرین و تکمیل ترین نسخه آندروید در بازار ) می باشد. این تلفن همراه هوشمند دارای دوربین 8 مگاپیکسلی بسیار با کیفیت بوده و نیز در داخل آن نیز 1 گیگابایت حافظه ی داخلی در نظر گرفته شده است.

دروید ریزر با بدنه آلمینیومی خود می تواند تلفن همراه هوشمند جان سختی با وجود نازک اندامی و طراحی زیبای خود علی الخصوص در قاب پشتی اش باشد.
    بنا بر اعلام موتورولا نازک ترین تلفن همراه هوشمند جهان قادر است انرژی ۱۲٫۵ ساعت مکالمه و یا تقریبا ۹ ساعت تماشای فیلم را تنها از یک بار شارژ باتری تامین کند. این میزان نگه داری شارژ در مقایسه با سایر رقبا می تواند به نوعی منحصر به به فرد باشد.

موتورولا همزمان با عرضه این تلفن همراه وسایل جانبی ویژه دیگری نظیر صفحه کلید بی سیم، خروجی ویژه اچ دی ام آی، دو دستگاه داک مخصوص لپ تاپ و هدست بلوثوث هم عرضه خواهد کرد.

اما در نمایشگاه روز سه شنیه تنها محصول معرفی شده ی شرکت مطرح موتورولا همین گوشی هوشمند نبود. آنها از یک محصول جدید با نام MotoACTV رونمایی کردند. این محصول که می توان گفت نوعی آیپاد کوچک است دارای ویژگی های منحصر به فردی است. این محصول نه تنها می تواند موسیقی را با کیفیت خارق العاده اجرا نماید، بلکه قادر است به عنوان ساعت مچی بسته شود و از طریق بلوتوث به تلفن هوشمند موتورولا دروید ریزر در ارتباط باشد. به عنوان مثال اگر کسی با شما تماس گرفت و یا پیامکی برای شما ارسال کرد، بدون نیاز به دراوردن تلفن از جیب خودتان شما را مطلع خواهد کرد.

کد:
    Last edited by MO TO RO LA; 06-11-2011 at 13:16.

7. 2 کاربر از MO TO RO LA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

من نمیتونم و نمیخوام کسی رو قانع کنم که کی و چی بهتره . ماشالاه دیگه همه به اندازه کافی اطلاعات دارن . و اینترنت هم که پر از مطالب مختلف هست . و هر کسی در نهایت خودش بهتر میتونه تصمیم بگیره . چون به سایتهای مختلف هم نمیشه اعتماد کرد . چون ممکنه از روی غرض باشه .

دانلود والپیپرهای ریزر :

کد:
    .

Last edited by fire159; 06-11-2011 at 13:47.

9. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اگه دلیل دارین دلیل بگین
    من خودم می خوام گوشی بخرم و این گوشی انتخاب اولم بود
    چیزایی که نوشتم حاصل مطالعه review خارجی بود.
    وقتی هنوز گوشی ها به بازار نیومدند شما چطور نتیجه گیری کردی اخه ؟ ریویو زمانی بدرد میخوره که گوشی دست ریویو کننده باشه . نه اینکه از روی نوشته ها ریویو کنه .
    در مورد دوربین واقعا نمیدونم چی بگم بهتون !

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من که دستم نبوده..از کسانی که گوشی دستشون بوده و این اطلاعات رو دادن مطالب رو نقل کردم.
    اتفاقا من تعصبی رو گوشی خاصی ندارم . نه اواترم مربوط به برند خاصیه نه ... فقط میخوام یه گوشی بخرم و چون معمولا گوشیامو چند سال نگه می دارم دوس دارم انتخاب مناسبی داشته باشم.
    مطمئنا همه این گوشیا در سطح اول هستن ...و متاسفانه چون این گوشی خیلی جدیده هنوز اطلاعات زیادی در موردش در دسترس نیست و ریویو های خارجی هم دقیق و کامل نیست.
    من خودم با باریک بودن گوشی و وزنش شروع به انتخاب کردم رسیدم به RAZR GS2 Iphone4s GNexus
    Gnexus خیلی بزرگه و دوربینش(برام مهمه) 5 هست گذاشتمش کنار
    GS2 کیفیت ساختش پایینه و دوربینش میگن با اینکه 8ه ولی زیاد قوی نیست.
    رسیدم به RAZR و iphone4s که در مورد iphone صفحه نمایش وو دوربین مطمئنم ولی RAZRرو نه (خیلی جاها گفتن موتورولا تو دوربین ضعیف عمل کرده همیشه و صفحه نمایشش pentile) . هیچ جا هم در این مورد چیزی ننوشته و مقایسه نکرده . فقط دیزاینش و کیفیت ساختش خوبه و شخصا تمایل بیشتری به اندروید دارم.
    --------------------------------
    شاید لازم باشه یه غیر موتورولایی هم نظر بده
    Last edited by alivip; 06-11-2011 at 15:15.

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

alivip عزيز اگه در مورد دوربين هاي سامسونگ شك داري اين تاپيك رو ببين:
    کد:
    هم از دوربين 5 گالكسي اس هست هم 8 اس دو
    در مورد فيلمبرداري هم hd و هم full hd همه ميدونن گوشي هاي سامسونگ بهترين فيلمبرداري رو دارن
    و كافيه يه بار ببينين تا متوجه بشين. من خودم xt720 دارم ولي اصلا فيلمبرداري hd ش قابل مقايسه با گالكسي اس يكم نيست
    كيفيت ساخت gs2 به نظرم خيلي هم خوبه و من اصلا با اين مسئلش مشكلي ندارم
    در مورد gnex هم درسته دوربينش 5 هست ولي همه چي رزلشن نيست كه... لنز خيلي تاثير داره

13. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

من که دستم نبوده..از کسانی که گوشی دستشون بوده و این اطلاعات رو دادن مطالب رو نقل کردم.
    اتفاقا من تعصبی رو گوشی خاصی ندارم . نه اواترم مربوط به برند خاصیه نه ... فقط میخوام یه گوشی بخرم و چون معمولا گوشیامو چند سال نگه می دارم دوس دارم انتخاب مناسبی داشته باشم.
    مطمئنا همه این گوشیا در سطح اول هستن ...و متاسفانه چون این گوشی خیلی جدیده هنوز اطلاعات زیادی در موردش در دسترس نیست و ریویو های خارجی هم دقیق و کامل نیست.
    من خودم با باریک بودن گوشی و وزنش شروع به انتخاب کردم رسیدم به RAZR GS2 Iphone4s GNexus
    Gnexus خیلی بزرگه و دوربینش(برام مهمه) 5 هست گذاشتمش کنار
    GS2 کیفیت ساختش پایینه و دوربینش میگن با اینکه 8ه ولی زیاد قوی نیست.
    رسیدم به RAZR و iphone4s که در مورد iphone صفحه نمایش وو دوربین مطمئنم ولی RAZRرو نه (خیلی جاها گفتن موتورولا تو دوربین ضعیف عمل کرده همیشه و صفحه نمایشش pentile) . هیچ جا هم در این مورد چیزی ننوشته و مقایسه نکرده . فقط دیزاینش و کیفیت ساختش خوبه و شخصا تمایل بیشتری به اندروید دارم.
    --------------------------------
    شاید لازم باشه یه غیر موتورولایی هم نظر بده
    در مورد دوربین اصلا" موافق نیستم با این که یکی میگه موتورولا تو دوربین سابقه خوبی نداره . دلیل بیاره با عکس و مدرک و مقایسه با برندهای دیگه .شما که خودت میگی دوربین 8 گلیکسی 2 خوب نیست . سامسونگ که خودش سازنده دوربینهای عکاسیه !!
    تمام آندرویدها دوربینهاشون متوسط به خوب هست بخصوص در عکاسی . اما در فیلمبرداری عالی شدن . مثلا" همین ریزر 1080p میگیره با سرعت 30 فریم در ثانیه و 480p رو با سرعت 120 فریم در ثانیه میگیره .
    در مورد صفحه نمایش من تا الان چیزی ندیدم تو این همه رویوو که گفته باشه ال سی دی پیکسلی نشون میده . و این چیزی که تو ذهن خیلی ها مونده از ال سی دی آتریکس کلا" اشتباهه .

برای شما فقط انتخاب بین آیفون 4اس میمونه و دروید ریزر چون گوشی برای چند سال میخواین و این 2 بهترین کیفیت ساخت رو دارن .
    البته باید بگم که در این مورد هیچ گوشی به پای موتورولا ریزر نمیرسه چون از جنس بدنه اش اطلاع دارین .

15. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من كه اين عكس رو صفحه پيش گذاشتم اگه قرار باشه pentile باشه بايد رفت سراغ رزلشن بالاتر يعني gnex
    مشكل از پنتايل بودنه چون تو s2 با ذره بينم نگاه كني پيكسلارو نمي بيني

اينجا هم يه سر بزن:
    کد:
    ولي يه چيزي كه تو همه گوشياي موتو مشتركه خاص بودنشونه كه همين باعث ميشه عاشقشون بشي و چشم بسته بگيريشون و وقتي خريدي اگه مشكلي هم داشته باشن ديگه كار از كار گذشته تجربه من از موتو اين بوده

17. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •