خب وقت این سیستم عامل هم رسید
یکی از دوستان بگه بهترین نسخه کدومه که بریم برا دانلود؟
خب وقت این سیستم عامل هم رسید
یکی از دوستان بگه بهترین نسخه کدومه که بریم برا دانلود؟
Enterprise کامل ترین نسخه هستش
البته ببینید N نداشته باشه که مدیا پلیر هم ندارید
راستی دقت کردید اکثر سایتا کنفرانسو زنده پخش نکردن!!!!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
واقعا چرا هیچجا پخش زنده نکرد مراسمو؟؟؟
برام جالبه یعنی اینا هیچکدوم از ویندوز استفاده نمیکنن که براشون مهم نبوده همچین خبری!!!........کاش به ما هم بگن از چه سیستم عاملی روی سیستم خودشون استفاده میکنن تا ماهم شاید علاقمند شدیم.
توی تمام سایتها زده که دوتا نسخه برای فروش گذاشته مایکروسافت.....یه ورژن ویندوز8 و یه ورژن ویندوز8 پرو .....هرچی من گشتم جایی نگفته هنوز این ورزن پرو تفاوتی با ورژنی که چندماه پیش اومد کرده یا نه.
کسی اطلاعات جدیدی از جایی داره درباره این 2نسخه جدید؟؟؟
از دوستان اگه کسی میتونه این رو تست کنه و نتیجه رو بگه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فرق اینا چیه :
- Windows 8 Pro x64 -64-bit
- Windows 8 Pro VL x64 -64-bit
- Windows 8 Pro N x64 -64-bit
- Windows 8 Pro with Media Center x64 -64-bit
؟؟؟
سلام دوستان چندتا سوال داشتم
1.شما هم با یاهو مسنجر در ویندوز 8 مشکل دارید(یعنی سیستمتون هنگ نمیکنه؟)
2.فرق بین کرک های ویندوز چیه ایا مشکلات ویندوز رو بر طرف میکنه یا چیز دیگه ای (الان من کرکی که کردم مدت زمانی رو از بین برده ایا کرک جدید اومد نصب کنم مشکلات ویندوز کمتر میشه؟!)
3.چطور میشه عکسارو عوض کرد باید حتما عکس رو ببندیم و بری عکس بعدی رو دوباره باز کنیم ببینیم!؟
4.چطور میشه صدای پلیرش رو زیاد یا کم کرد ؟!
1.نه من مشکلی نداشتم با یاهومسنجر ولی بعضیها گفتن که مشکل داشتن........نسخه جدید مسنجر رو دانلود کنین ببینید بازم مشکل داره یانه
2.شما اگه از کرکهای انلاین قدیمی و مثلا همون 6ماه استفاده کردی حتما دوباره ویندوز رو نصب کن با کرک جدید کرک کن....من خودم با کرک 6ماه که از طریق نت کرک میشد کرک کردم ولی ویندوز بشدت داغون شد و دیگه درست هم نشد تا ویندوز رو کامل پاک و نصب کردم و با کرک جدید کرک کردم و حالا عالی کار میکنه.......کرک من K.J Activator v261012
3.دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم ولی فکر میکنم منظورتون این باشه که برای باز کردن عکس از نرمافزار تحت مترو استفاده میشه..........شما روی یکی از عکسها کلیک راست کن گزینه اخر properties رو بزن توی تب general گزینه change رو بزن و از توی اون گزینه ها windows photo viewer رو انتخاب و اوکی کن.
4دقیقا بگید کدوم پلیر مشکل داره تا راهنمایی بشه کرد.
ممنونم بابت جواب کاملتون
نه منظورم اینه که مثلآ چندتا عکس داشته باشم بخوام نگاه کنم چجوری میتونم عکس رو رد کنم برم بعدی هر کاری میکنم نمیشه(با جهت نمای کیبرد هم امتحان کردم نشد :( )
منظورم Xbox music هستش
و یک سوال دیگه از کجا میشه فهمید که ویندوز اورجینال هست یا نه ؟!
سلام دوستان
در ویندوز 7 یکی از درایو هام با بیت لاکر قفل هستش
آیا وقتی ویندوز 8 رو نصب کنم با اون درایوی که لاک هستش مشکلی به وجود نمیاره؟؟؟( چون اگه بازش نکنه کل اطلاعاتم از بین میره)
با تشکر
من نصب کردم و مشکلی پیش نیودم برام......هم سون رو به ویندوز8 تبدیل کردم و هم یه بار ویندوز8 رو دوباره نصب کردم مشکلی پیش نیومد.
ولی خب مطمعن نمیتونم بگم برای شما هم مشکلی پیش نیاد ولی من مشکلی نداشتم.
حتما دقت کنید که نسخه اینترپرایز ویندوز8 رو نصب کنین که بیت لاکر داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)