[QUOTE=amin 2010;6398752]به اون نقد نمیگن comment on rate میگندکتر هر کی میتونه تو GS نقد بزاره پس ...
اون کسیکه میتونه نقد بنویسه باید جزو تیم اصلی تحقیقات و نقد بازی های گیم اسپات باشه که ایشون رئیس یه دپارتمانی از بخش بازی هاست گفتم که قبلا !!
خیلی خوب بلدی مغلطه بکنی سعی کن قشنگ جواب مقابل بدی
کاملا مشخصه !!نه ندارم
اینکه اومدی تو تاپیکی حداقل پنجاه نفر ازش تعریف کردن و یه تنه داری با این همه آدم جر و بحث می کنی جای خنده دارهبازم خندیدیم !!
من جوک نگفتم من به یکی از مقالات رسمی گیم اسپات اشاره کردم که اتفاقا یه نقد ویدئویی بود از گیم اسپات که دانلودش کرده بودماین که من یه منتقد رو که شما به استنادش یه جوک گفتی معلوم الحال میدونم فکر نکنم بی احترامی باشه .
اینکه شما دارید به تنها با نظر این همه آدم مقابله می کنید یه جک تمام عیاره
مهم محتوا از نظر بار علمی نیست از نظر نشان دادن شان و منظلت خانوادگیهمشکلم همینه که پست بدرد نخور تو اون 10 صفحه خیلی زیاده .
از مشک آن تراود که در آن است
من برای اولین باره دارم می بینم یه کاربر فعال در انجمن بازی که اصلا یه انجمن تخصصی به حساب نمیاد اینطور به پستی جواب بدهخیلی عجیبه ![/QUOTE]!!!
حداقل 50 نظریه پرداز معروف دنیای گیم از این نسخه دمو به خوبی یاد کردن منطقی تر از این حرفی نیستخوشحال میشم بتونین با منطق حرف بزنین !!
خب بازم تقصیر خودتونهپست منو دوباره بخون کل پست اینو تاکید کردم که بازی از نسخه قبلیش بهتره اما مثال دوستمون درباره نمره و تجدید کاملا قضیه این بازی هستش .
شما ناسلامتی کاربر فعال انجمن بازی ها هستید این یعنی اینکه کسی اشتباهی می کنه باید بهش با خوبی تذکر بدی و بهش بگی که تا بازی اصلی نیومده این نوع مقایسه ها فایده نداره نه اینکه اینطور به نظر یه کاربر حالا مبتدی بتوپی
دیگه از شما کاربر فعال انتظار میره اینطور برخورد بکنید از کاربر مبتدی که چنین انتظاری نمیره
برخورد خوب شایسته خوبان است
باور کن من بیشتر از تو وقتمو پای بازی کردن حالا همه مدلش حروم کردم اما این آدم هایی که تو مراجع رسمی نظر میدن و نقد می کنن هم از من و هم از تو بیشتر سرشون میشه چون هم تحضیلاتشو دارن و بیشتر از ما وقت میذارن و همچنین هزینه می کنناین که چند نفر ادم حسابی تر از شما ( به قوله خودتون ، بهتون بر نخوره !!!) یه چیزی رو بگن دلیل نمیشه من قبولش کنم !!!
معمولا کاربرای فعال خیلی به آرامی اشتباه دیگران رو متوجه شون می کنن البته امیدوارم یه سوتفاهم ساده باشه