تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 79 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

[QUOTE=amin 2010;6398752]
    دکتر هر کی میتونه تو GS نقد بزاره پس ...
    به اون نقد نمیگن comment on rate میگن
    اون کسیکه میتونه نقد بنویسه باید جزو تیم اصلی تحقیقات و نقد بازی های گیم اسپات باشه که ایشون رئیس یه دپارتمانی از بخش بازی هاست گفتم که قبلا !!
    خیلی خوب بلدی مغلطه بکنی سعی کن قشنگ جواب مقابل بدی

نه ندارم
    کاملا مشخصه !!

بازم خندیدیم !!
    اینکه اومدی تو تاپیکی حداقل پنجاه نفر ازش تعریف کردن و یه تنه داری با این همه آدم جر و بحث می کنی جای خنده داره

این که من یه منتقد رو که شما به استنادش یه جوک گفتی معلوم الحال میدونم فکر نکنم بی احترامی باشه .
    من جوک نگفتم من به یکی از مقالات رسمی گیم اسپات اشاره کردم که اتفاقا یه نقد ویدئویی بود از گیم اسپات که دانلودش کرده بودم
    اینکه شما دارید به تنها با نظر این همه آدم مقابله می کنید یه جک تمام عیاره

مشکلم همینه که پست بدرد نخور تو اون 10 صفحه خیلی زیاده .
    مهم محتوا از نظر بار علمی نیست از نظر نشان دادن شان و منظلت خانوادگیه
    از مشک آن تراود که در آن است

خیلی عجیبه ![/QUOTE]!!!

خوشحال میشم بتونین با منطق حرف بزنین !!
    حداقل 50 نظریه پرداز معروف دنیای گیم از این نسخه دمو به خوبی یاد کردن منطقی تر از این حرفی نیست

پست منو دوباره بخون کل پست اینو تاکید کردم که بازی از نسخه قبلیش بهتره اما مثال دوستمون درباره نمره و تجدید کاملا قضیه این بازی هستش .
    خب بازم تقصیر خودتونه
    شما ناسلامتی کاربر فعال انجمن بازی ها هستید این یعنی اینکه کسی اشتباهی می کنه باید بهش با خوبی تذکر بدی و بهش بگی که تا بازی اصلی نیومده این نوع مقایسه ها فایده نداره نه اینکه اینطور به نظر یه کاربر حالا مبتدی بتوپی
    دیگه از شما کاربر فعال انتظار میره اینطور برخورد بکنید از کاربر مبتدی که چنین انتظاری نمیره
    برخورد خوب شایسته خوبان است

این که چند نفر ادم حسابی تر از شما ( به قوله خودتون ، بهتون بر نخوره !!!) یه چیزی رو بگن دلیل نمیشه من قبولش کنم !!!
    باور کن من بیشتر از تو وقتمو پای بازی کردن حالا همه مدلش حروم کردم اما این آدم هایی که تو مراجع رسمی نظر میدن و نقد می کنن هم از من و هم از تو بیشتر سرشون میشه چون هم تحضیلاتشو دارن و بیشتر از ما وقت میذارن و همچنین هزینه می کنن

من برای اولین باره دارم می بینم یه کاربر فعال در انجمن بازی که اصلا یه انجمن تخصصی به حساب نمیاد اینطور به پستی جواب بده
    معمولا کاربرای فعال خیلی به آرامی اشتباه دیگران رو متوجه شون می کنن البته امیدوارم یه سوتفاهم ساده باشه
    Last edited by end_of_world; 25-08-2011 at 00:33.

2. 10 کاربر از end_of_world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی این صفحه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پست 354 رو دانلود کن منم همونو دانلود کردم و درسته

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

خب من یه خبر خوب به طرفداران pes بگم که این دموی که
    شما در حال حاضر دارید بازی میکنید پایین تر از کدی هست که
    کونامی اونو توی نمایشگاه گیمز کام معرفی کرده.چند نفر از کسانی
    که توی اون نمایشگاه حاضر بودن این مطلب رو تائید کردن و گفتن که
    بازی توی نمایشگاه خیلی بهتر بود:

wotta Joe Anderson
    by chaos_PES
    The PES 12 code I played at Gamescom was 1000x better than the PS3 demo, please don't judge the game on that code, its terrible

5. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام
    دوستان هر کسی این بازی رو داره اگه لطف کنه روی لپ تاپ هم که گرافیک انویدا داشته باشه نصب کنه ببینیم مشکل حل شده یا نه
    ورژن قبلی این بازی 2011 که مشکل نشناختن گرافیک انویدیا رو روی لپ تاپ داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلا علاقه ای به بحث کلیشه ای فیفا و پیس ندارم.
    چون واقعا فرسایشی شده.
    اما بعضی نظرات بیشتر از این که نظرات شخصی باشه داره میره به سمتی که من برداشت دیگه ای میکنم...
    منم با خیلی از چیزهای فیفا مشکل دارم.با تکل زدنش,با کرنر زدنش,با تک به تک زدنش.
    این صحبتهای من روی pc هست,روی کنسول بازی نکردم اما اونقدر به حرفهای آرمین عزیز اطمینان دارم که اونو قبول کنم,که توی کنسول فیفا فوق العادست.
    روی pc فیفا فقط دو برتری برای من داره اونم یکی لاینسس و دیگری گزارشگر فوق العادشه.
    اما اینا نظرات منه ودلیلی نداره کس دیگه ای هم همین نظر رو داشته باشه.
    سالهاست محکومیم به این که نظراتمونو پیش خودمون نگه داریم,حداقل خودمون خودمونو سرکوب نکنیم و به نظرات همدیگه احترام بزاریم.
    یه مثال ساده بزنم.
    من چند سال پیش میگفتم مگه میشه کسی محسن چاوشی رو دوست نداشته باشه.به بقیه میگفتم شما نمیفهمید.
    اما با گذشت زمان به این نتیجه رسیدم هر کسی حق داره یکی رو دوست داشته باشه,چون احساسات همه با هم متفاوت.من محسن چاوشی رو و دیگری کس دیگه ای رو.
    همون اندازه ای که بعضی دوستان فیفا رو دوست دارند,افرادی هم مثل من پیس رو دوست دارند.و همون اندازه که اونا در پیس ایراد میبینند.کسانی مثل من هم در فیفا ایراد میبینند,ولو اینکه از نظر دوستان فیفا, بازی بدون ایراد باشه!
    عذر میخوام طولانی شد.
    ما هم به نظر شما احترام میزاریم دوست من شما این بازی رو دوست داری به هر دلیلی و این برای هر آدم منطقی عاقلی قابل احترامه ولی خواهش میکنم که نسخه های قبلی فیفا رو فقط تو کنسول چک کن چون مال پی سی ش زیاد خوب نیست
    البته امسال کیفیت ها یکی شدن

در وهله اول کمال تشکر رو از تمامی مدیران فیفا باز و فیفا دوست این فروم دارم که پست طرفدارانه من رو از PES پاک کردن...

خجالت بکشید !

ثانیا ای دوستان فیفا باز و فیفا دوست

دست گلتون درد نکنه

میدونم نیت خیری دارید که میخواید گمراهان کور راه PES رو به راه راست سلطان شبیه ساز فوتبال جهان یعنی فیفای اسطوره هدایت کنید...

دم مرامتون گرم

این دوستانی که اینجا میبینید قصد ندارند به این راه پر از رحمت و شکوفایی هدایت بشن

این بحث های مسخره رو لطفا تموم کنید

PES هر چی که باشه وجود داره و یسری طرفدار داره

به هیچ کسی هم مربوط نیست !

شما اگه خیلی باحالید برید تایپیک فیفا رو چراغونی کنید اینجا هم بزارید متروکه بمونه...

آفرین

برید به سلامت
    دوست گل من،حالا شما چرا انقدر عصبی میشین ؟ فکر کنم تو قرن 21 هر انسانی حق داره که با کمال احترام به انسان مقابل،نظرشو در مورد یک چیز بگه.... شما طوری حرف میزنی که انگار Sea Bass ، فامیلتونه !
    هرکس حق داره دمو رو بازی کنه و نظراتشو اینجا بنویسه،من هم این کار رو کردم
    بازم میگم اگه کسی باشه که بگه به هر دلیلی من از این بازی لذت میبرم،من احترام میزارم،ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که تو 60 متری که خطا میشه دیوار دفاعی نمیبندن
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که صدای تیر دروازه این نیست
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که بازیکن ها عجیب میدون
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که قیافه های بازیکن ها گاهی ترسناکه و به قول یکی ار کاربر های خارجی شبیه زامبی های تو رزیدنت اویله
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که 99% شوت ها گله و این خلاف واقغیته
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که بازیکن ها کمتر ار اون حدی که میدون،مسافت طی میکنن
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که گیم پلی بازی ایراد داره و شما کاملا حس میکتی که داری گیم باری میکتی و حس تمیکتی که این،یک بازی واقغیه،منظورم اینه که نمیتونی بری تو جو بازی
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که اصدای سوت داور بعد گل ار صدای تماشاچیا بیشنره و این خلاف واقعیته
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که تماشاچیا 3 ساعت بعد گل،شادی میکنن
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که موقع آفساید اول داور سوت میرنه بعد کمک داور پرچم میده
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که تو هیچ جای دنیا موقع چیپ زدن به دروازبان موفع پنالتی،ضربه رو با بغل پا نمیزنن و با روی پا میزنن
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که موقعی که پرتاب دستی رخ میده یا موقع ضربه درواره تو هیچ جای دنیا داور سوت نمبزنه
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که حرکت داور و کمک داور گاهی خنده دار میشه
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که گاهی پاسکاری ها تو بازی بیش ار حد سریع و خلاف واقعیته و توپ های به یار میرسن که آدم باورش نمیشه،مثلا توپ ازبین پای یک نفر و از تو لباس یکی دیگه رد میشه و میرسه به یارت !
    ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که موقع شادی بعد گل باگ زیاده و بازیکن ها گاهی بدنشون میره تو هم ( این ایراد تو فیفا 11 هم بود ولی تو فیفا 12 درست شده)
    و ده ها ولی این دلیل نمیشه که این واقعیت رو رد کنیم که .. ....... . . . . .
    من خودم یه PES باز قدیمیم،از سال 97 PES میزدم،تو PES تو سطح ایران هم مقام دارم ولی آقا وفتی چیزی بده،خوب بده،مطمئن باش اگه سال بعد PES بهتر شه،میام همینجا میگم PES بهتره و من امسال PES میخرم
    تنها نکته ی مثبتی که من تو این دمو دیدم این رگ های گردن بازیکن ها بود که جالب بیرون میزد و واقعی جلوه میداد

دوست عزیز شما به این توجه کن که این نسخه نهایی نیست و این مشکلات سانتر و ضربات آزاد طبیعیه و به احتمال زیاد تو نسخه نهایی بازی برطرف خواهد شد
    تو رو خدا این حرفو باور نکنین،این Sea Bass انقد از این حرف ها زده که آدم دیگه باور نمیکنه،شده چوپان دروغگو

من همین الان هم فیفا 11 هم پی ای اس 2012 دمو رو نصب کردم و چند تا بازی کردم نقات قوت فیفا نسبت به پس تا حدودی مشهود بود ولی برا من فقط کنترل راحتتر بازیکنا در فیفا مهم تر بود تو همین دموی 2012 پس کنترل و چرخش ها خیلی راحت تر شده قبلنا عین دور زدن کامیون بود الان یه چیزی شبیه دور زدن ون شده یعنی هنوز باید برای چرخش بازیکنا یه محدوده ای رو حرکت کنی تا دور کامل بشه
    من تا الان فیفا نزدم و نمیزنم انتخاب اولم هم پس هست اما این کنترل سخت ی ای اس منو عذاب میده از 2009 به بعد اینطوری شده
    اما بقیه چیزهایی مثل صداگزاری برای من قابل تحمله هر چند واقعا تو پس ضعیفه گرافیک رو بیطرفانه بگم پی ای اس بهتره این چیزیه که بیشتر فیفا بازها هم بهش اعتقاد دارن البته گرافیک فیفا بد نیست باید گفت هر دو متور های گرافیکی خاص خودشونو دارن pes از لحاظ چهره و فیفا از لحاظ نورپردازی برتره
    گرافیکو که اصلا اشتباه نکن،به گفته اکثر کارشناسان گرافیک این 2 باری امسال در یک سطحه حتی بعضی ها گفتن گرافیک فیفا بالاتر هم هست،ضمتا برای تست فیفا های قبلی،نسخه ی کنسول رو بازی کن چون نسخه ی پی سی واقعا افتضاحه
    آخه من عادت به کلید های چهارجهته جدا از هم دارم. بعد مثلا مدل فراسو، دوامش خوبه؟
    من پیشنهاد میکنم دسته ی PS3 بخری و خیلی راحت با یه نرم افزار به کامپیوترت بشناسونیش
    Last edited by dr_shahrooz; 25-08-2011 at 04:35.

8. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    حیف... واقعا حیف 500 مگابایت شارژ ADSL من که برای این بازی بی ارزش حروم شد.
    حیف اون وقتی که برای دانلودش گذاشتم.
    حیف اون وقتی که برای بازی کردنش گذاشتم.
    آخه اینم شد بازی؟؟
    2 ساعت باید نقشه بکشی که با احتمال 50 % بتونی گل بزنی!!
    من که یکی از فن های پیس بودم ناامید شدم.
    آخه منچستر و میلان از پورتو باید 2 تا گل بخوره؟ باورش برام سخت بود که براحتی مهاجم پورتو روی هوا برگردون می زنه قیچی می زنه و گل میشه...
    اونوقت من باید با هزارجور پاس کاری و شانس و بخث و اقبال و...! خودمو برسونم به دروازه.. حالا بشه شوت بزنی نشه...
    باید اول بازی می نوشتن: گل زدن ممنوع!
    وقتی هم توی یه بازی نتونی پیشرفت خودت(پیشرفت بر طبق روال بازی. مثلا در بازی فوتبال: گل زدن)رو ببینی ناامید میشی و بازی رو پاک می کنی.(این قضیه در تمام بازیها صدق می کنه)
    این بازی همون 2011 خودمونه که فقط خوشگلش کردن!(میگم خوبه ما خارج نیستیم که این همه پول واسه این بازیهای چرت بدیم)
    من طرفدار گیم پلی و سبک دویدن و دریبل زدن و گل زدن نسخه 2010 هستم و تا زمانی که این گیم پلی بصورت کامل و یا حالا بهینه شدش روی پیس های بعدی اجرا نشه من پیس نمی خرم و نخواهم خرید.
    این نسخه دمو رو هم دانلود کردم که ببینم چطوریه گیم پلی اش.
    آدم بدی های هر چیز رو میگه باید کنارش خوبی هاش رو بگه.
    به نظر من جدیدترین تغییرات پیس 2012، وجود عکاسان و فیلمبرداران در استادیوم کنار بازیکن ها و تغییر دیگه که تقریبا نامحسوس بود گرافیک بازی بود.
    تمام
    Last edited by pcsoft; 25-08-2011 at 06:12.

10. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    آخه اینم شد بازی؟؟
    آخه منچستر و میلان از پورتو باید 2 تا گل بخوره؟ باورش برام سخت بود که براحتی مهاجم پورتو روی هوا برگردون می زنه قیچی می زنه و گل میشه...
    اونوقت من باید با هزارجور پاس کاری و شانس و بخث و اقبال و...! خودمو برسونم به دروازه.. حالا بشه شوت بزنی نشه...
    وقتی هم توی یه بازی نتونی پیشرفت خودت(پیشرفت بر طبق روال بازی. مثلا در بازی فوتبال: گل زدن)رو ببینی ناامید میشی و بازی رو پاک می کنی.(این قضیه در تمام بازیها صدق می کنه)
    این بازی همون 2011 خودمونه که فقط خوشگلش کردن!(میگم خوبه ما خارج نیستیم که این همه پول واسه این بازیهای چرت بدیم)
    من طرفدار گیم پلی و سبک دویدن و دریبل زدن و گل زدن نسخه 2010 هستم و تا زمانی که این گیم پلی بصورت کامل و یا حالا بهینه شدش روی پیس های بعدی اجرا نشه من پیس نمی خرم و نخواهم خرید.
    به نظر من جدیدترین تغییرات پیس 2012، وجود عکاسان و فیلمبرداران در استادیوم کنار بازیکن ها و تغییر دیگه که تقریبا نامحسوس بود گرافیک بازی بود.
    تمام
    به نظر من نفد شما یکم جای نقد داشت
    نمیشه گفت یه بازی بده چون نمیشه توش گل زد ! یا یک بازی بده چون گل زدن توش سخته،این میزان به نظر من میزان درستی نیست،تو فوتیال واقعی هم در حال حاضر دغدغه ی اصلی تو گل زدنه و میبینیم که در اکثر فوتبال ها گل زیادی رد و بدل نمیشه و به یه مهاجم که بتونه خوب گل بزنه،پول هنگفتی داده میشه
    ولی اگه شما استراتژی ای تو ذهنت باشه که بر اساس فوتبال مدرن و منطقی دنیا طراحی شده باشه و شما امیدوار باشی که پیاده کردنش میتونی حریف رو ببری ولی بازی و گیم پلی اون انقدر Arcade باشه که شما نتونی تاکتیک هات رو پیاده کنی،در اینجاس که حق با شما میشه و میتونی بازی رو زیر سوال ببری...

12. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خودم از همين لينك
    http://pre4.hipfile.com/files/7/vc921aryqh24z9/PES12.iso
    دانلود كردم كاملا سالم و با سرعت بالا
    در این نسخه ۶ تیم برای بازی کردن وجود دارد. تیم ها عبارتند از: منچستر یونایتد ، آ .ث میلان ، پورتو ، ناپولی ، سانتوس و پانارول.

14. این کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hackboter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Never land

13

سلام
    آخه اینم شد بازی؟؟
    تمام
    فوتبالی که به راحتی بشه با کریس رونالدو از دروازه خودت به صورت تخیلی یک راست بری گل بزنی به درد لای جرز میخوره تا فوتبالی که بیشتر به واقعیت نزدیکتره...

لذت بازی فوتبال به تلاش زیاد و نقشه درست و حسابی برای گل زدنه...

نه فرتی مثل نسخه 2010 به صورت تخیلی تک نفره بری جلو گل بزنی...

اگه معیار شما اینجوری شما بهتره بری همون نسخه 2010 رو بازی کنی چون اینجور فوتبالها مخصوص حرفه ای هاست نه کسانی که به فکر گل زدن اسون هستند...

16. 4 کاربر از hackboter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

سلام میشه تیم برای دمو دانلود کرد..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مثلا تیم اینتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •