باید بری به محل نصب بازی،از اونجا فولدر گیم و بعد بقیه آدرس.(Program Files بعد Fifa 12 بعد این آدرس رو تعقیب کن)
باید بری به محل نصب بازی،از اونجا فولدر گیم و بعد بقیه آدرس.(Program Files بعد Fifa 12 بعد این آدرس رو تعقیب کن)
ممنون درست شد![]()
کسایی که ATI دارن فک کنم نمی تونن کارای بالا رو کنن.
اول همون vsync رو غیرفعال کنید. بعد تو تنظیمات کارت گرافیک wait for vertica refresh رو always on کنید. بعد برنامه ی RivaTuner رو دانلود کنید. (2مگه) بعد از استارت منو d3doverrider رو بزنید. بعد فابل fifa.exe رو + کنید. بعد اون دوتا چیزی که مشخصه رو on کنید. یه چیزی هم هست، اونم high کنید. بعد مینیمایزش کنید. بعد برید تو بازی.
به صورت اجمالی گفتم. توضیحات بیشتر خواستید بگید.
تیکه میندازی داریوش خان؟
اگه کپی نمیکردم که بازی اصلا بالا نمیومد...
تو بازی میپره بیرون:(
بچه ها کسی نسخه ای که ستاپ اصلی باشه سراغ داره ؟ بازی رو با origin دان کردم تا 60 درصد یهو خودش بازی رو پاک کرد . پدرم در اومد .
اساتید محترم این بازی دسته ی منو نمیخونه یکی کمک بده
واسه ما هنوز مشکل fifa2012 config.exe رو داره
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
نه
یعنی فیفا کانفیگ اجرا نمیشه
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
مشکل اینجلست که اجرا نمیشه![]()
نه ولی مشکل از Microsoft .NET Framework هست. که باید ورژن 3.5 سرویس پک 1 نصب باشه تا اجرا بشه fifa config
روی دی وی دی بازی که ورژن 4 هست . خودمم ورژن 4 دارم
Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 حجمش زیاده
---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
در ضمن این مشکل روی نسخه اورجینال هم هست
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------
اینجا هم نگاه کنید بد نیست
اگه کسی چیزی فهمید به بقیه بگه
من تو یه تاپیک دیگش خوندم که باید 3.5 نصب بشه . و انگار توی این تاپیک هم ذکر شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من فیفا 12 رو از دانلود ها دانلود کردم و نصبش کردم ولی وقتی بازی میکنم تصویر کمی میلرزه
مثلا : پاس که میدم خط وسط زمین میلرزه و حالت 2تایی پیدا میکنه .
مونیتورمم 17 اینچه و رزولوشنش تنظیمه
سیستمم : cpu intel 4 haste i Q8400 Intel
Ram: 2*2 =4
grafic 1G
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)