چیکار کردی گه درست شد ؟
چیکار کردی گه درست شد ؟
Iهمین صفحه پیش تو ریجستری رفتم درست شد.ولی مشکلات مهم دیگه ای الان برام هست.
دوستانی که مشکل کرش واسه دسته دارن و تمام کارها رو هم انجام دادن بازی رو از fifa.exe تو پوشه بازی اجرا کنن شاید درست شه .
من خودم گفتم خود دسته ایکس باکس دارم و با اون نرم افزار درست کار کرد . به هیچ وجه هم از خود فایل fifa config یا همون لانچر بازی رو نیارید . از fifa.exe توی پوشه بازی استفاده کنید . البته شاید درست بشه .
آقا ریجستری رو ول کردم! اومدم با اون فیکسی که تبدیل به کانفیگ فیفا 11 می کرد زدم خواستم سیو کنم گفت path not found!
حالا چی کارکنم؟کسی می دونه؟؟؟
Last edited by don mohsen; 14-09-2011 at 14:17.
من هم با روش ریجستری موفق شدم با گیم پد وارد بازی شم...ولی از داخل بازی هرکار میکنم نمیتونم دکمه هارو جوری که دوست دارم بذارم...
ما که xbox داریم یعنی کشک...!!! :(((
خوش به حالتون جدا...
ولی الان که چندتا از نقدا رو خوندم خیلی کم لطفی کردید خداییش (شایدم واقعا واسه شما اینجوریه و از روی تعصب به pes نیستش !!! ) فقط اگه دوست دارید این شاهکارو به طور کامل ببینید و درکش کنید حتما یه بار رو کنسول بازی کنید...
خیلی جالبه وقتی دمو میاد کاملا خیلی چیزا معلوم میشه که تا قبلش همه جو سازی می کنن و ... من به چند نکته اشاره می کنم:
خیلی می گفتن بازی پیشرفت کرده و ... البته اگه یه PC باز اینون بازی کنه ممکنه خیلی از تغییرات زیاد بازی سورپرایز بشه چون فیفا 11 واقعی رو اصلا ندیده ولی ساده بگم ممکنه زیاد نتونیم از این نسخه لذت ببریم
خیلی می گفتن که روی PC بخوای بازی کنی یه سیستم خیلی بالا لازم داری من روی لپ تاپ فوق العاده رایج DELL 5010 Inspirone که دیگه فکر کنم الان توی بازار ایران مثل پفک نمکی خرید و فروش میشه و کانفیک نجومی هم نداره بازی رو توی نهایت کیفیت گرافیکی اجرا کردم بدون کوچکترین افت فریم! گرچه این چیز مثبتیه هدفم از این حرف فقط این بود که بگم حالا که دمو اومده خیلی از چیزایی که فکر می کردیم اتفاق نیفتاده
حمل توپ به نظر جالب نشده وقتی توپ رو حمل می کنن بازیکنا انگار توی مسیر سراشیبی دارن می دون یه جوریه که انگار بازیکن حامل توپ داره پی توپی می دوه که داره از پاش فاصله می گیره حالا من با دسته بازی نکردم ولی احساس کردم حرکت 360 درجه یه ذره افت داشته وقتی می خوای یه لحظه انحراف کنی کلی معادلات آدم بهم می خوره و باعث از دست رفتن توپ میشه شایدم اگه با دسته بازی می کردم این نظر رو نداشتم
اما بدترین چیزی که ناراحتم کرد سیستم دفاع جدید و تکل ایستاده جدید هست... چند تا مشکل الان وسط ایجاد شده یکی اینکه از اونجا که جدید هست این انیمیشن (توی نسخه قبلی انیمیشن مشابه این وجود داشت ولی دیگه نه به این افتضاحی) یه حالتی داره که بازیکنی که میخواد تکل سرپایی بزنه موقعی که تکل میزنی یه پاش رو ثابت نگه میداره اون یکی رو میکوبه زمین! مثلا این حرکت اگه با تایمینگ خوب باشه و جلوی بازیکن صاحب توپ در واقع مدافع توپ ربایی می کنه چیزی که الان مشکل ساز میشه احتمالا اگه توپ پای یه بازیکن دریبلر باشه خیلی راحت می تونه لحظات تخیلی رو خلق کنه مقابل AI چون شما هی طبق عادت میای تلاش می کنی که توپ رباعی کنی ولی با این سیستم تایمینگ ممکنه نتونی جلوی یه بازی کن دریبلر و سرعتی رو بگیری که اونم توی دنیای فوتبال توی هر تیمی یه یکی دوتا بازیکن اینجوری داریم. حالا به فرض به اینش عادت کنیم یه ذره این انیمیشن توی بازی زمانی کم هی خلق میشه! شما فکر کنید یه بازیکن داره به سمت شما هجوم میاره بعد شما میخوایید با مدافعینتون به این روش توپ رباعی کنید می بنید پشت سر هم مدافعینتون دارن این کار نسبتا مضحک رو انجام میدن که باعث میشه نمای ظاهری بازی خنده دار بشه با این انیمیشن ها. خوبی فیفا تا الان به این بود که یه نفر آماتور توی زمین هر کاری هم که می کرد باعث نمیشد تو زمین event های مضحک خلق بشه ولی الان کمی شکل بازی با این انیمیشن ها کمی مضحک شده
مورد نافرم دیگه اینکه بازی سرعتش که اصلا معلوم نیست چه به سرش آوردن سازنده هاش من رو اسلو که گذاشتم شاهد سرعت جابجایی هایی بودم که تو نسخه قبلی رو فست هم رخ نمی داد. حالا این وسط چیزی که مشکل آفرین هست این سرعت مربوط به حمل کننده توپ یا مدافعی که می خواد توپ ربایی کنه نمیشه این سرعت غیر طبیعی رو معمولا بازیکنان بدون توپ می گیرن و یه نا هماهنگی عجیب غریبی ایجاد میشه که اصلا جالب نیست.
گرافیک بازی به قدری عالی هست روی pc که فکر کنم امسال همه اونهایی که گرافیک .PES رو بیشتر می دونن امسال دیگه دست بردارن از این نتیجه گیری عجیبشون در زمینه برتری گرافیکی PES نسبت به فیفا!
توی زمینه صداگذاری شدیدا غوغا کرده امسال اصلا توی صحنه های آروم و وسط زمین که موقعیت خطرناکی نیست گزارش گر و تفسیر گر در مورد یه چیز خاصی که مرتبط با تیم ها هست بحث می کنن که دیگه رسما آدم از صدا و گزارش لذت می بره و غرق در هیجان فوتبال واقعی می شه با این جملات!
در یک کلام گیم پلی به عنوان مهم ترین عاملی که من براش اهمیت قائلم تنها چیزی بود که من رو سورپرایز نکرد خوشبختانه امسال فیفا زرنگ بازی در نیاورده از اونجا که زیاد روی گیم پلی مایه نذاشته دمش گرم اومده بازی رو حسابی تغییر تحول داده جلوه های بصریش رو که این خیلی خوبه که تنوع ایجاد کرده واسه جلوگیری از ملال آور شدن چهره بازی
عرایضم ممکنه از دید دوستان قابل قبول نباشه البته خودم هم معتقدم با یک ربع بازی کردن نمیشه نظر داد انشاا... جمعه وقت کنم بازی می کنم و در مورد گیم پلی جزئیاتی رو عرض میکنم
موفق باشید
من که دیگه کم آوردم
4-5 ساعت هر چی روش بود امتحان کردم هیچیش جواب نداد
تو اون روحت EA
دوستان به نظرتون با اومدن این بازی ترکیبهای فیفا 11 هم اپدیت میشه؟؟؟
تو رو خدا یکی جواب بده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)