امروز اومدم بعد از 2 روز بازی رو اجرا کنم
این ارور رو داد :
Ubisoft game luncher
error code 2
مشکلش چیه ؟
امروز اومدم بعد از 2 روز بازی رو اجرا کنم
این ارور رو داد :
Ubisoft game luncher
error code 2
مشکلش چیه ؟
دوستان همین الان متوجه شدم مشکل اجرا نشدن و به اشکال خوردن بازی فقط و فقط کرکه
بعد از اینکه همه چیو نصب کردید و کارت گرافیکتون آپدیت شد ، آخرین کرک ریلیز شده رو از اینجا با حجم کم دانلود کنید و ریپلیس کنید و بعد همه چی حله
فقط نکته ی مهم اینجاست که این بازی اصلا چیزه خاص و مهیجی نداره نه هندلینگش نه مرحلش نه طراحیش نه گرافیکش هیچیش .مثله اینکه درایور پلی استیشن 1 رو یکم ارتقاع دادن به خدا جی تی ای iv خیلی بهتر و زیباتر از اینه
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما بهترین هندلینگو داره ،نمیدونم چرا شما .....؟
این چه کاریه هر بازی ماشینی رو که یکم سبک open world همراهش داشته باشه رو یه عده میان با gta مقایسه میکنن و این حرفا ؟!یعنی چی خوب ؟! اصلا هدف ساخت بازی چیزی شبیه gta بودن نبود و نخواهد بود عزیز و کسی هم منتظر gta نبود !!
معنی این بازی از اسمش مشخصه !! Driver !!
اتفاقا خیلی هم بازی هیجان انگیز و فوق العاده ای شده و میشه گفت یکی از بهترین درایور های سری بود حتی بهترین از نظر منفقط از لحاظ گرافیکی ضعیف عمل کرده که اونم قابل تحمل هستش
وگرنه از لحاظ گیم پلی و داستان , ... عالی هستش .
Last edited by SA.JJ.AD; 19-10-2011 at 06:16.
اصن سبک GTA با درایور 180درجه میفرقه ،داستانش ساید میشن هاش طراحی ماشیناش ک عالی بود ،گرافیکشم متوسط بود ،بد نبود
http://www.uploadbaz.com/sh669xd19rco
کارت گرافیکتو اپدیت کن
موفق باشید![]()
مثل این که شما اصلا این بازی رو نکردید چون اگه بازی میکردید اینا رو نمیگفتید
هدلینگ بازی که از نسخه اول بازی بسیار تمجید و تشکر داشته از سویه سایت های مختلف اما این نسخه برنده 3 جایزه شده از هنلدیگ گرافیکشم که خوبه شما بهتره که بری همون Gta رو بازی کنی که وقتی با 320 Km/s داری میری راحت بپیچی یا این که الان ترمز کنی فردا شب ماشین وایسته
اگه گیمر بودی اینا رو نمیگفتی
پس چی شد؟؟
من سیوم پاک شد لــــــــــــطــــــــــف ا برام یه سیو بزارید.
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
از چپتر 5 و 4 یا هر چی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)