واقعا کسی نمیتونه جواب بده؟ حتی مدیر این قسمت؟
واقعا کسی نمیتونه جواب بده؟ حتی مدیر این قسمت؟
عزیزان تو رو خدا کمک کنید،،،،من با برنامه acronis disk director خاستم دوتا از پارتیشن هام رو بهمmerge کنم اما بجز درایور c تمام پارتیشن های دیگه ام رو unallcated کرده وفقط c رو نگه داشته،با ریکاوری پارتیشن برنامه هم هر کاری میکنم درایو ها رو پیدا نمیکنه ودوتا درایو بیخود با حجم کم رو نشونم میده،خواهشا راهنماییم کنید که تمامی اطلاعاتم در خطره ،ممنون
سلام .
1. یک عکس از Disk management بگذارید .
2. من پیشنهاد میکنم که ببرید کلینیکهای تخصصی تا با ضریب اطمینان بیشتر اطلاعات را ریکاوری کنند .
3. به هر حال اگر نمیخواهید هزینه ای متحمل بشید ، با مسئولیت خودتان میتونید برنامه Acronis recovery expert را تست کنید . این برنامه برای ریکاوری پارتیشنهای حذف شده یا Unallocated Space شده مناسب هست . آموزش استفاده از این برنامه در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) موجوده .
4. همیشه دقت کنید که قبل از انجام هر گونه کاری بر روی هارد دیسک ، اطلاعات مهم را به هارد دیسک دیگری منتقل کنید .
درسته باید اینکارو میکردم اما نشد،،،یه درایو c رو من دارم که 20گیگ دادره وویندوز داخلش هست،ومابقی هاردم که شامل سه درایو دیگه هست، حذف شده وشده یه پارتیشن creat نشده با اسم unallocatedهمین،الان محل کارم نیستم وعکس منیجر رو نمیتونم بزارم،بنظرتون ایجاد پارتیشن جدید کنم یا هنوز صبر کنم ؟
هر کاری اعم از ساختن پارتیشن جدید و ... باعث سخت تر شدن شرایط ریکاوری میشود . پس توصیه میکنم دست به چیزی نزنید . اگر Acronis recovery expert مشکل شما را حل نمیکنه مجبورید با استفاده از نرم افزارهایی مثل easeus data recovery wizard professional و یا ... دیتاهای مهم را ریکاوری و در فضای دیگر ذخیره کنید .
Last edited by ata.royalfalcon; 27-02-2014 at 23:08.
بله حتما،،،،ممنون،س میتونید یه لینک از برنامهacronis recovery expert بزارید؟اونکه گذاشتهبودید رفتم اما نشد دانلود کنم
همانطوریکه در همان آموزش توضیح دادم ، این برنامه Acronis recovery expert جزئی از Acronis Disk Director Home هست (فکر میکنم که این برنامه را داشته باشید) . با یک جستجوی ساده در اینترنت میتونید جدیدترین نسخه هایی که همراه با سریال نامبر و یا Activator هست پیدا کنید . با این حال میتونید ورژن نه چندان جدید را از اینجا دانلود کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، آقا من یه هارد اکسترنال silicon power دارم ، 2 ساعت پیش داشتم یه فایل رو کپی میکردم که یهو اررور داد بعدش غیب شد
با 3 تا کا مپیوتر تست کردم رو اونا هم نمیخونه ، چراغش روشنه ولی درایوش رو نمیخونه و unknown device میزنه
توی dick manager هم نمیاره اصلا هیچی!!
تو رو خدا بگید چیکار کنم؟ چرا اینطوری شده؟ الان چه خاکی بریزم تو سرم؟؟![]()
تو رو خدا کمکک کنییییید
سلام .من یه هارد یک ترابایت western digital دارم .چند روز پیش داشتم توش فیلم کپی میکردم کارم که تموم شد کامپیوتر رو خاموش کردم و هارد رو جدا کردم .ولی الآن که هارد رو وصل میکنم داخل درایو نمیشه .آیکن هارد توی my computer هست ولی داخل نمیره و حجم هارد رو صفر نشون میده .راهی هست تا بدون فرمت شدن اطلاعات هارد بشه درستش کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)