آدم هم بکشی انقدر جریمه نمیزننبعد از نصف شدن بعد از بخشايش بعد از كم كردن دادگاهي بعد از كم كردن راهنمايي رانندگي موند 5920000 ريال![]()
البته اونو یجا اعدام میکنن
چند تا پروژه انجام بده دیگه.
احسان جون چقدر عجولی ما هنوز 400 بقیه مستقل دوم رو نگرفتیم.(مهدیار جان دلخور نشی
). استعاره به احسان خان.
اینقدر محبت می ریزی تو پستات آدم رو دل می کنهداداش گل بر سرت ، بل بل بالا سرت چه چه كنه هوريه بهشتي برات ... ماساژ بده
داداش خاااااكم
جريمه چرا خصوصي بشه دور همي جريمه رو بدونن بهرته
بعد از نصف شدن بعد از بخشايش بعد از كم كردن دادگاهي بعد از كم كردن راهنمايي رانندگي موند 5920000 ريال
رسما تصميم گرفتم به قوانين احترام بگذارم
ميدونين قانون براي بهتر زيستنه انسان با فرهنگ به قوانين احترام ميزاره :دي
تو چی کار کردی اینهمه جریمه شدی . کف کردم . گفتم نهایت الان می گی 100 تومن یا 200 تومن . خدا بهت صبر بده
Last edited by iload; 27-11-2011 at 18:18.
خیلی عالیه رفیق دمت گرم در نهایت کیفیت و زیبایی بود.
خسته نباشی واقعا بابت زحمتت.![]()
عالیه - واقعا" قشنگ کار کردی
آفرین خیلی خیلی زیبا شده دمت گرم !![]()
اووووووووف...
نه خداوکیلی کیفیت رو ترکوندی
فقط امیدوارم مشکل بازی های نصبی حل بشه,بازی روباکس باید نصبی باید چون سیوش تو خودشه,بازی پرونده سیاه هم باید نصبی باشه چون موقع نصب باید یه dll رو اتوماتیک بریزه روی سیستم.
راستی هر چی فایل نصبی توی سیستم بیشتر باشه(حالا با هر حجمی) سرعت بوت سیستم کم میشه من میگم کل بازی ها یکجا نصب بشن بعد بشه هر کدوم رو جداگانه انتخاب کرد,اینجوری هم خیالمون راحته پلیرها هیچ بازی رو از نصب جا نمیندازن هم سرعت سیستمشون کم نمیشه(فکر کن 16 تا بازی بخواد نصب کنه)هم اینکه بازی هایی که نیاز به نصب دارن مشکلشون حل میشه
بازیهایی ما که نصب میشه تو Start Up و رجیستری ویندوز نمیره که سرعت بوت سیستم بیاد پایین ربطی نداره این نصب فقط کپی بازی از DVD بازی به هارد هست همین.
به نظر من که همون بازیها تک تک نصب بشن بهتره.![]()
Last edited by M0hsen3D; 27-11-2011 at 19:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)