از دوستان اگر کسی تو علاالدین یا بازارهای تهران مشاهده کرد حتما اینجا خبرش رو بزاره
راستی به نظرتون وقتی تو دبی برای فروش هست فکر میکنم تا دو هفته دیگه اینجا هم برسه
نظرتون چیه ؟
از دوستان اگر کسی تو علاالدین یا بازارهای تهران مشاهده کرد حتما اینجا خبرش رو بزاره
راستی به نظرتون وقتی تو دبی برای فروش هست فکر میکنم تا دو هفته دیگه اینجا هم برسه
نظرتون چیه ؟
سلام نینجا مبارکه
یه سوال .. کسی که اس 2 داره ارزش داره بره سراغ نوت؟
همین![]()
خب مهمترین سوال برای من هم همین بود.
من بشخصه میخواستم گلکسی تب 7.7 یا گلکسی تب 10.1 بخرم.
خب دیدم نوت هم تبلته و هم گوشیه تو خریدش شک نکردم.
ال سی دی نوت با توجه به اچ دی بودن و سایز نه خیلی بزرگ (البته در مقایسه با تبلتهای دیگه)انتخاب خوبیه واسه کسایی که دنبال یه دستگاه هستن هم وب گردی کنن و هم فیلم تماشا کنن و هم اینکه دستگاهشون قابلیت مکالمه و ... داشته باشه.(این دستگاه بهترین قابلیت مولتی مدیا رو داره)
در مقایسه با گلکسی اس 2 فقط ال سی دی بزرگ شده و رزولیشن بالا رفته و قابلیت s-pen اضافه شده و سی پی یو هم اورکلاک شده.
در بقیه موارد یکین.
به نظرم اکثر افراد نمیتونن با سایز بزرگ این گوشی کنار بیان و ممکنه دلشون رو بزنه.بخاطر همین توصیه میکنم قبل از خرید احتیاط کنن.
ولي يه اسمارتفون با سايز معقول نهايتا همون 4.6 نكسوز در كنار 7.7 تركيب بهتريه تا يه تبلت فون تنها ولي اگه بشه سه تاشم داشته باشي بازم نوت در كنار اون دوتا يكم كاراييش مشخص نيست و نقش يه چيز ميانه رو بازي مي كنه ولي به تنهايي واسه كسايي كه بين اسمارتفون و تبلت ميخوان يكي رو انتخاب كنن بهترين انتخابه چون با يه تير دو نشون زدن...
ولي به قول نينجا بايد با اين كه از اين گوشي ميخواي جاي اسمارتفونم استفاده كنن كنار بيان.. من كه برام مشكلي نيس حتي اگه بدونم كيفيت صفحش با گالكسي اس 2 برابره حاضرم به جاي گوشيم ازش استفاده كنم چون هم تبلتم همرامه هم اسمارتفونم
_
حالا به جز مسئله سايز و رزلشن كيفيت تو كدوم بهتره؟ S2 يا NOTE?
خه سامولد پلاس از سامولد عادي رنگاش شفافتر و روشن ترن ميخوام بدونم تو نسخه HD رنگا هم بهتر شدن؟
در كل كيفيت كدوم بهتره?
Last edited by PersiAndroid; 09-11-2011 at 00:43.
کلا داشتن از هر پلتفرم بهتره
مثلا 7.7 بگیری(شاهکاره) بعد برای گوشی بری سراغ مثلا لومیا
برای ios آیپد و اینجوره از همه ور یکی داشته باشی
در مورد نوت هم من خیلی با این سایز حال میکنم چون واقعا با این که 4.3 هم زیاده ولی هر چی صفحه بزرگتر آدم خر کیف تر
مشکل جاش حل میشه همیشه آدم یک جوری کنار میاد فوقش چند وقت کت اسپرت بپوشه
مهم اینه که بتونیم ازش کاربری درست رو ببریم که من خیلی کار با قلم رو ترجیح میدم یک جور راحت میکنه آدمو
ممنون به خاطر توضیحاتتون....
من خودم قصد خرید Galaxy Nexus را دارم.....
شما اگر لطف کنید و امکانش باشه یک عکس ماکرو از status bar بگذارید ، ممنون میشم..
البته اتریکس چون رزلوشنش پایین تر هست ، بدیهی هستش که کمی pentile واضح تر باشه...
کیفیت رنگها تو ال سی دی هر دو تا هم عالیه.حالا به جز مسئله سايز و رزلشن كيفيت تو كدوم بهتره؟ S2 يا NOTE?
خه سامولد پلاس از سامولد عادي رنگاش شفافتر و روشن ترن ميخوام بدونم تو نسخه HD رنگا هم بهتر شدن؟
در كل كيفيت كدوم بهتره?
تو نوت احساس میکنم برایتنس خیلی کم بالاست نسبت به GS2.
در ضمن پلاس رنگها رو نسبت به معمولی کمی گرمتر نشون میده.
شفافیت رنگها تو ال سی دی هر دو تا هم عالیه.
ال سی دی بزرگ یه مزیت حساب میشه(البته بدون در نظر گرفتن مشکل جا) که تو این زمینه نوت بهتره.
من الان وقتی از نوت میام طرف GS2 فکر میکنم ال سی دی گلکسی اس 2 3.5 اینچه.
ال سی دی نوت واقعا آدمو وسوسه میکنه.
در مورد گلکسی 7.7 بگم اونم دستگاه فوق العاده ای هستش.تو سخت افزار که با نوت مو نمیزنه.در مورد نوت هم من خیلی با این سایز حال میکنم چون واقعا با این که 4.3 هم زیاده ولی هر چی صفحه بزرگتر آدم خر کیف تر
مشکل جاش حل میشه همیشه آدم یک جوری کنار میاد فوقش چند وقت کت اسپرت بپوشه
مهم اینه که بتونیم ازش کاربری درست رو ببریم که من خیلی کار با قلم رو ترجیح میدم یک جور راحت میکنه آدمو
ولی من نوت رو بهش ترجیح میدم.
فرق مابین super oled با super oled plus خیلی زیاد هم نیست که دو دل بمونی.
خواهش میکنم عزیز.
من فعلا دوربین خوب دم دست ندارم.
تو صفحه قبل عکسها رو نگاه کنی تار افتادن که با دوربین موبایل به هیچ وجه نمیشه اون عکسی رو که میخوایی رو انداخت.
بازم اگه دوربینم زود دستم رسید در خدمت هستم.
فقط یه نکته بگم :چون خودم هم آتریکس داشتم و به راحتی با چشم غیر مسلح pen tile بودنش معلوم میشد بخصوص تو رنگهای زرد یا همون نشانگر باطری
واسه این نوت و یا galaxy nexus چشم مسلح لازمه که به pen tile بودن پی ببری. که اونم اصلا لازم نمیشه
شما که به ال سی دی نمیخوایی میلیمتری نگاه کنی!!
اون عکسهایی که بعضی از سایتهای ریویو میزارن نباید بهشون اعتماد کرد.
پلاس سفید رو روشن تر نشون میده و رنگ ها زنده ترن. اما فقط هنگامی که کنار هم باشن
نینجا جان شما اگه میخواستید بین این گوشی و گلکسی نکسوس یکی رو جایگزین اس کنید کدوم رو انتخاب میکردید و چرا اگه اینترنت الویت اول تو انتخاب گوشیتون نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)