یه اهنگ mp3 ذراپ کن داخل osu 1 چنتا بیت بزار ( همون دایره های که روش کلیک میکنی) بعد سیوش کن و جرا کن ببین اهنگ بازم قطع و وصل میشه
برای Administrator هم روی osu! راست کلیک کن بزن run as administrator
یه اهنگ mp3 ذراپ کن داخل osu 1 چنتا بیت بزار ( همون دایره های که روش کلیک میکنی) بعد سیوش کن و جرا کن ببین اهنگ بازم قطع و وصل میشه
برای Administrator هم روی osu! راست کلیک کن بزن run as administrator
من نت نامحدود گرفتم برا همین دوباره راحت بازی میکنم.کس دیگه ای هم هنوز بازی میکنه؟
همه بیاید این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه کسی بازی نمیکنه؟!
بیتمپ زیر رو دان کنید خیلی قشنگه و نمره خوبیم گرفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروزم یه آپدیت اومده و مود Osu!Mania هم اضافه شده.خیلی شبیه Guitar Hero شده این مود.خیلی هیجانی و قشنگه!
اره خیلی ردیفه ! من دیدم کسی بازی نمیکنه ! دیگه نیومدم بگم !
Achievementsاچیومنت ها در بازی علامت های کوچکی هستند که در پروفایل هر کس قابل دیدن میباشند.تا این لحظه 4 گروه اچیومنت در بازی وجود داره:
Beatmap Packsاین اچیومنت ها با بازی کردن تک تک بیت مپ های یکی از پک های دارای Theme به دست میان.همون طور که میدونید در بازی پک های زیادی هستند.برای دیدن پک ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.در این صفحه چند تب وجود دارند که یکی از آن ها Theme است.روی آن کلیک کنید.در اینجا لیست پک ها رو میبینید که برای چهار نوعشون اچیومنت وجود داره:
Combo
Dedication
Hush-Hush
Beatmap Packs
Video Game Packتا این لحظه هر کدوم این 4 نوع خود 4 پک داره که با بازی کردن تک تک آهنگای هر کدومشون در مود استاندارد اچیومنت میگیرید.
Anime Pack
Internet! Pack
Rhythm Game Pack
نکته:اگر همه رو بازی کردید ولی اچیومنت نگرفتید مطمئن باشید که یکی رو جا انداختید.برای دیدن اون آهنگ به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید.آهنگ هایی که کامل کردید بولد هستند.
Comboاین اچیومنت ها با گرفتن تعدادی کمبو در یک آهنگ گرفته میشن.(در مود استاندارد).تا این لحظه 4 تا اچیومنت در این قسمت وجود داره:500,750,1000 و 2000 کمبو.
نکته:برای 1000 و 2000 باید Approved Beatmap ها رو ببینید و نه Ranked Beatmap ها.
Dedicationاین اچیومنت ها از طریق بازی کردن آهنگ های زیاد در مود استاندارد,گرفتن میوه های زیاد در مود CTB و زدن طبل های زیاد در Taiko به دست میان.10 اچیومنت در دسترس هستند:
5000,15000,25000 و 50000 بار بازی کردن استاندارد.
گرفتن 20000,200000,2000000 میوه در CTB.
زدن 30000,300000,3000000 طبل در مود Taiko.
Hush-Hushاین اچیومنت ها هیچ راه مشخصی برای گرفتن ندارند و خود پلیر باید کشفشون کنه.افشا کردن طریقه گرفتن هر کدومشون هم جریمش بن هست.12 اچیومنت در این قسمت وجود داره.
یه نکته ای بگم اونم اینکه برای آپدیت کردن فایل osu! updater رو مستقیم اجرا کنید.(من در صورت عادی وسطش ارور میده ولی با اون فایل الآن آپدیت شد فرقش چیه نمیدونم البته!)
درضمن بیاید حال میده : دی
ایران دو تا پلیر فعال داره!p30 arman که نفر اوله ایرانه و من که چیز خاصی نیستم : دی و فعلا نفر 9ـم CTB هستم که البته تصمیم گرفتم پیشرفتش بدم و دوباره به 5 تای اول برسم.
مدتیه که یه اسکین جدید به بازی اضافه شده(یعنی به صورت پیش فرض دو تا اسکین داره بازی و میتونید اگه خواستید اسکینای دیگه هم دانلود کنید) که خیلی قشنگه . عکس ازش :
امیر و ارمان هنوز بازی میکنین مگه؟
ول کرده بودین که.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)