تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 17 از 103 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خب شما از نظر زیر ساخت ارتباطی و مثلا سیم کشی گفتی
    الان خود آی اس پی ها آیا از نظر سخت افزاری همچین پهنای باندی دارن که بدون افت سرعت در آن واحد بتونن به همه مثلا همون 1 مگ در ثانیه رو بدن؟
    بله که دارن ، وقتی لازم نباشه پول نجومی مفت بریزن تو جیب مخابرات و زیرساخت و هزارتا دزد دیگه ، اون پول رو صرف تجهیزات و نیروی انسانی میکنند. خیلی هم بیشتر از یک مگ در ثانیه میتونن سرویس بدن.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پس می مونه هزینه ای که واسه خرید ترافیک به خارج از کشور می دن
    که اونم اگه خیلی زیاد بود این جوری شبانه ی رایگان نمی ذاشتن که هزاران گیگش مصرف بشه
    هرجور حساب کنیم دزدن
    بیشتر فکر می کنم می خوان قانون منع بیشتر از 128 واسه مصارف خونگی رو به یه شکل و اسم دیگه عملی کنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خیلی جالبه بعضیا فکر میکنند چون وضع خودشون جالبه (که نیست) باید مخالفت کنند حتی اگر این محدود بودن به ضرر دیگران تموم بشه
    به این میگن منفعت طلبی
    معنی اینترنت رو هم نمیدونند
    اینترنت برای مخالفین شکایت فقط دانلود پرسرعت شبانه ست دانلود چیزایی که تو تایپیک های پرشین تولز یوزرها 3 تا گیگ 100 تومن میفروشن اونم با پست رایگان
    اینترنت برای من یعنی اینکه طی 24 ساعت هرچیری رو که نیاز داشتم همون موقع داشته باشم نه اینکه شبانه دانلود کنم فردا بهش برسم lol اونم با دغدغه های روشن بودن سیستم و نرم افزارهای کرکی ناشناخته و روشن بشه روشن نشه؟ برق بره برق نره صدای فن و .....!!!
    این نکته بازارچه پرشین تولز رو خیلی خوب اومدی ها ، میگم جدا میشه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی کرد کاربران به جای اینکه کلی خودشون رو اذیت کنن و پول بالای رپیدشیر و ... هم بدن ، میتونن بخش عظیمی از فایل هاشون رو بدون دردسر از برادران زحمت کش دانلودر تهیه کنن !

در اون تاپیک خدابیامرز هم گفتم البته ، اینکه هر کاربر چقدر دانلود میکنه و چی دانلود میکنه هیچ ربطی به فرهنگ و ... نداره ، اصولا دانلود یک کاربر نباید روی کیفیت اینترنت سایرین تاثیر داشته باشه ، شده ترابایت ترابایت هارد بخره 24 ساعته دانلود کنه ، اگر تاثیر منفی گذاشت ، به دلیل محدودیت هایی هست که تحمیل شده و جلوگیری از پیشرفت مملکت از لحاظ ارائه اینترنت.
    Last edited by The Dreadnaught; 31-08-2011 at 00:46.

4. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نیاز به دانلود یه چیزیه که سیرایی و ته نداره که بگیم بعد از مدتی مثلا هر روز که فیلم نمیاد و دیگه اون ولع و حرص بعضی می خوابه
    پس در حد محاله که اگه محدودیت حجمی برداشته شه بیان به همه مثل الان سرعت بالا بدن
    وقتی هم که همه هماهنگ سرعتشون مثلا 16 باشه مشترک راهی نداره جز اینکه از یکیشون بگیره دیگه، مگر اینکه کلا قید اینترنت رو بزنه
    تنها رقابتی که بتونن باهم داشته باشن اینه که نوسان رو کم کنن و سرعت مثلا 128شون از 16 پایین تر نیاد
    اصلا خوش بین نیستم که این طرح به نفع من مصرف کننده باشه

6. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پس می مونه هزینه ای که واسه خرید ترافیک به خارج از کشور می دن
    که اونم اگه خیلی زیاد بود این جوری شبانه ی رایگان نمی ذاشتن که هزاران گیگش مصرف بشه
    هرجور حساب کنیم دزدن
    بیشتر فکر می کنم می خوان قانون منع بیشتر از 128 واسه مصارف خونگی رو به یه شکل و اسم دیگه عملی کنن
    هزینه ای که بابت خرید ترافیک میپردازن هیچ دلیلی نداره که با کشورهای اروپایی ، کره جنوبی و ... تفاوتی داشته باشه.

اگر استرالیا بود که با وجود اون همه فاصله از بقیه نقاط دنیا و مشکلات فراوانی که از این لحاظ برای تامین پهنای باند داره ، یه چیزی ! که باز هم وضعیتش از ما خیلی بهتره

شما ببین در کشورهای اروپایی ، کره جنوبی ، ژاپن ، با مثلا 50 دلار چه سرعتی به کاربرانشون میدن ، همون شرایط برای ما هم باید وجود داشته باشه ، یا حتی خیلی بهتر.

تازه کشور ما باید مرکز IT خاور میانه باشه و اگر سیاست درستی در این زمینه وجود داشت ، الان داشتیم به جای صدور یک سری چیزهای دیگه به افغانستان و عراق و ... ، به تمام کشورهای همسایه پهنای باند انتقال میدادیم.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این نکته بازارچه پرشین تولز رو خیلی خوب اومدی ها ، میگم جدا میشه فرهنگ سازی و اطلاع رسانی کرد کاربران به جای اینکه کلی خودشون رو اذیت کنن و پول بالای رپیدشیر و ... هم بدن ، میتونن بخش عظیمی از فایل هاشون رو بدون دردسر از برادران زحمت کش دانلودر تهیه کنن !

در اون تاپیک خدابیامرز هم گفتم البته ، اینکه هر کاربر چقدر دانلود میکنه و چی دانلود میکنه هیچ ربطی به فرهنگ و ... نداره ، اصولا دانلود یک کاربر نباید روی کیفیت اینترنت سایرین تاثیر داشته باشه ، شده ترابایت ترابایت هارد بخره 24 ساعته دانلود کنه ، اگر تاثیر منفی گذاشت ، به دلیل محدودیت هایی هست که تحمیل شده و جلوگیری از پیشرفت مملکت از لحاظ ارائه اینترنت.
    به نظر من بیشتر هدف اینا اینه که ما نتونیم آزادانه هرچی خواستیم دانلود کنیم
    نمونش اینه که حتی سایت های زیرنویس رو فیلتر می کنن
    فردای روز اگه این طرح مانع دانلود مردم شد خیلی راحت جلوی منابع ثانویه ای مثل پرشین تولز رو هم می گیرن
    اون وقت تکلیف چی می شه؟

9. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

1. خب ببینید ISP ها تمام سودشون رو همین قضیه حجم هستش، و این باعث میشه سرعت های بالاتر دست یافتنی تر بشه، مثلا من برای 512 کیلوبیت 2 گیگ دارم 17 تومن پرداخت می کنم با این که 10 تومنم حجم اضافه میخرم ولی حداقل مطمئنم که هروقت که بخوام سرعت بالایی دارم و اون سرعت همیشه در دسترس من هست
    ولی در صورت نامحدود شدن علاوه براین که باید به سرعت حداکثر 256 کیلوبیت بسنده کنم (برخلاف حداقل 512 کیلوبیت) بلکه معلوم نیست همیشه بتونم به سرعت حداکثر برسم و ممکنه حتی سرعتم 25 کیلوبیت بشه
    (دوستان توجه کنن که حداقل سرعت دایل اپ 28.8 کیلوبیت و حداکثر 56 کیلوبیت هستش)

2. درسته خیلی پول میگیرن ولی با قانون جدید دیگه سود کلان نمی کنن که بتونن برن پهنای باند بخرند(مثل شرایط حاضر)
    یکی از دوستان گفته بود هر 8 مگابیت 300 هزار تومن هستش، در نظر بگیرید که ISP ها به هر نفر حداقل 512 کیلوبیت میدن پس باید حداقل از هر 16 نفر 300 هزار تومن کاسبی کنن تا بتونن فقط خرج پهنای باندشون رو بدن
    اینجاست که حجم وارد میشه و این هزینه رو برای ISP تامین میکنه

3. همونطور که گفتید شبها سرعت بشدت پایین میاد و هیچکاری نمیشه کرد
    حالا در نظر بگیرید شبانه روزی اینترنتتون همینجوری باشه

4. این ضعف استفاده از کامپوتر شما رو میرسونه که نمیتونید کامپیوتر رو تنظیم کنید تا به میل شما اتوماتیک دانلود کنه

5. شما میتونید یه مودم یا روتر پیشرفته تر بگیرید که همه ی این هارو نشون بده
    هرچند که همین مودم ها هم نشون میدن

6-
    اقا به پیر به پیغمبر در جاهای دیگه ی دنیا هم قانون حجمی وجود داره
    حداقل یه تحقیق بکنید

موفق باشید.
    1-
    دوست عزیز نیازهای هرکسی از اینترنت متفاوت هست
    همچنین نیازهای با گذشت زمان عوض میشند
    این محدودیت ترافیکها که وجود داره برا من هیچوقت جواب نمیده
    18 گیگ مصرف ترافیکم بوده در 2.5 ماه
    همش هم وبگردی بوده و حتی شاید 200 مگ هم دانلود نداشتم روزانه
    بعدشم اکثر دوستام و اونایی که در تاپیکها میگند در زمانهای مختلف به علت اینکه یک isp افت سرعت داره میرند سراغ یکی دیگه
    همش هم به خاطر مشکلات دانلود شبانه هست
    چون ظرفیتشو ندارند که به این هم یوطر در یک زمان خاص سرعت دانلود بالای مثلا 70 بدند
    این قضیه شبیه مصرف برق میشه
    که در ساعات اوج مصرف همیشه برق ضعیف میشه و خاموشیها زیاد میشه (البته این مثال شامل زمانهای گذشته میشه)
    دلیلش چیه ؟
    دلیلش اینه که چه اداره برق در این مثال و چه شرکتهای اینترنتی همشون دزد هستند
    چون در نظر نمیگیرند مصرف اوج یوزرها را

همین مشکل باعث شده الان 20 روزه سرعت دانلود شبانه من کم شده
    و کلا بیخیال دانلود شده ام
    حالا مشکل اینه که روز هم دانلود نمیتونم بکنم تا ترافیکم تموم نشه
    حالا نامحدود بهتره یا محدود ؟
    و جالبتر از اینکه به شرکت زنگ میزنم میگه اشکال از مخابراته
    میگم مرد حسابی مخابرات چجور خرابه که ساعت 1:55 دقیقه سرعت دانلودم 130 هست ولی ساعت 2:00 یهو سرعت دانلود میشه 15 ؟
    یعنی مخابرات هر روز ساعت 2 خراب میشه ؟
    خلاصه جواب بدرد بخوری ندارند هیچوقت

2-
    بنزین را گران کردند
    گفتند امثال شما در فلان کشور لیتری 2500 میخرند
    800 تومن که چیزی نیست
    خب حالا یکی نیست بگه امثال ما با اینترنت 1 گیگ آنلاین میشند ما چرا نشیم ؟

خب دوست عزیز 8 مگ بشه 300 به ما ربطی نداره
    پس چطور تو بقیه کشورها سرعت 30 مگ و نامحدود 50 دلار هست (قیمت تقربی]
    بعد اینجا 8 مگ 300 ؟
    خب شرکتها عرضشو ندارند باید کنار برند و شرکتهای خارجی قویتر بیاند کارو ادامه بند

3-
    این طبیعی هست که وقت زمان دانلود بین 24 ساعت پخش بشه افت سرعت آنچنانی نخواهیم داشت

4-
    از کجا مطمئنی این ضعف من هست ؟
    از کجا میدونی من بلد نیستم یا یا هستم ؟
    دوست عزیز همه این راها را سالها پیش رفته ایم
    شرایط ما ایرانیها اینطوری نیست که سیستم را و ای دی ام را کوک کنی ساعت 2 دانلود کن ساعت 8 اف بشه
    بارها برام پیش اومده سیستمو کوک کردم واسه دانلود فرداش بیدار شدم دیدم دانلود 0 هست و فقط سیستم بیچاره ان مونده
    یه شب دیدم سرور دانلود فیلــتر شده
    یه شب دیدم در فلان سرور افت سرعت داشته
    یه شب دیدم برق رفته
    و .....
    در ضمن همه لینکهای دانلودی ما دایرکت ریزوم دار نیستند که
    همش باید لچ کنیم و ....
    در کل تجربه من و دوستام میگه که حداقل یکی دوساعت نیز بایستی بیدار بمونیم بعد سیستمو کوک کنیم

5-
    لینک سیس واگ 120 اگه این امکان را داره لینکی چیزی بده که چجوری بفهمم

6-
    بله درسته قبول
    اما در اکثر جاهای دنیا اینترنت زیر 4 مگ نامحدود هست
    و بالای 4 مگ محدودیت حجمی داره
    اونم نه با هزینه های سنگین ایرانی
    بلکه بمراتب کمتر
    در ضمن این محدودیتها هم در کشورهای بسیار عقبتر از ایران هستند نه پیشرفته
    کسانی که اهل بازی آنلاین باشیند بهتر میدونند چی میگم
    چون دائم بحث سرعت اینترنت و قیمتش میاد پیش خارجیها

خب من هم به عنوان کسی که دوستش اینترنت ماهواره ای داره و به غیر از پینگ بالاش همه جوره داره با سرعت 2 مگ حال میکنه میگم که اینترنت ماهواره ای خیلی خوب و به صرفه هست (نسبت به نامحدود با این قیمت های فضایی)

1- خب این طرح به نظر شما پیشرفت حساب میشه ؟

2-خب اینها تو طرح گفتن که به اشتراک میزارن و فرضا حداقل سرعت واسه 128 برابره با 1.6 کیلو بایت و حداکثر برابر با 16 کیلو بایت
    شما چجوری مطمئن هستی که نباید افت سرعتی داشته باشه ؟
    از 10 نفری که اینترنت بینشون اشتراک گذاری میشه مطمئنا در هر زمانی حداقل 2 نفرشون به اینترنت وصل خواهند بود این یعنی نصف سرعت قرارداد !!!
    اگر سرعت 128 بشه 1.5 که دیگه باید همگی جمع کنند
    و ایرانسل استفاده کنند بهتره
    مطمئن باشه حداقل همون 16 خواهد بود

در مورد اینکه این طرح پیشرفت حساب میشه یا نه خودم موندم
    2 حالت داره
    یکی اینکه اینترنت فقط میشه نامحدود و از اینطرف هم میگند حداکثر سرعت 128 واقعی خواهد بود
    این میشه بدترین شکل ممکن که دوستان هم میخواند اینو به ما بگند وترسشون از اینه
    و حالت دوم
    اینکه اینرنت میشه نامحدود و شرکتها میان سرعت دانلود را بیشتر میکنند و پولشم زیاد میکنند (یواشکی)
    و یا اینکه معجزه میشه و وزیر مربوطه میگه سرعت بیشتر از 128 آزاد هست برای عموم

اما اونی که خودم میدونم و با توجه به شرایط جامعه اینه
    مقامات بالایی کشور از اینکه مردم سرعت بالایی دارند زجر میکشند
    چرا مردم سرعت 2 مگ دارند ؟
    اینا به هدفوشن رسیدند دیگه ؟
    سرعت رو فوری باید کم کنین
    به مخابرات ستور داده میشه سرعتو کم کنند
    و بعد از مدتی وضعیت اینترنت شفافسازی میشه که میشه امروز
    تا اینکه فردا همه مردم حداکثر سرعتشون بشه 128 واقعی
    اما من چرا به این مورد امیدوار هستم ؟
    وقتی جماعت دیگه سرعتشون زیادی کم میشه ممکنه اعتراضاتی کنند
    و این اعتراضات به جایی برسه

و در کل فقط چشمم به خداست که به مار رحم کنه

11. 3 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هزینه ای که بابت خرید ترافیک میپردازن هیچ دلیلی نداره که با کشورهای اروپایی ، کره جنوبی و ... تفاوتی داشته باشه.

اگر استرالیا بود که با وجود اون همه فاصله از بقیه نقاط دنیا و مشکلات فراوانی که از این لحاظ برای تامین پهنای باند داره ، یه چیزی ! که باز هم وضعیتش از ما خیلی بهتره

شما ببین در کشورهای اروپایی ، کره جنوبی ، ژاپن ، با مثلا 50 دلار چه سرعتی به کاربرانشون میدن ، همون شرایط برای ما هم باید وجود داشته باشه ، یا حتی خیلی بهتر.

تازه کشور ما باید مرکز IT خاور میانه باشه و اگر سیاست درستی در این زمینه وجود داشت ، الان داشتیم به جای صدور یک سری چیزهای دیگه به افغانستان و عراق و ... ، به تمام کشورهای همسایه پهنای باند انتقال میدادیم.
    اینا درسته، اما مهم ترین و تنها مانعی که سر راه پیشرفت اینترنت ماست اینه که نتونیم باهاش شبکه های ماهواره ای ببینیم
    اینم یه چیزیه که جزء سیاست گذاری رده های بالای حکومتیه و مثلا یه شرکت خصوصی اینترنتی نمی تونه سر خود دورش بزنه و بیاد اینترنت بدون محدودیت با سرعت بالا در اختیار مصرف کننده بذاره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

به نظر من بیشتر هدف اینا اینه که ما نتونیم آزادانه هرچی خواستیم دانلود کنیم
    نمونش اینه که حتی سایت های زیرنویس رو فیلتر می کنن
    فردای روز اگه این طرح مانع دانلود مردم شد خیلی راحت جلوی منابع ثانویه ای مثل پرشین تولز رو هم می گیرن
    اون وقت تکلیف چی می شه؟
    حالا من همونجوری پرشین تولز رو گفتم شما خیلی جدی روش مانور نده !

اینا درسته، اما مهم ترین و تنها مانعی که سر راه پیشرفت اینترنت ماست اینه که نتونیم باهاش شبکه های ماهواره ای ببینیم
    اینم یه چیزیه که جزء سیاست گذاری رده های بالای حکومتیه و مثلا یه شرکت خصوصی اینترنتی نمی تونه سر خود دورش بزنه و بیاد اینترنت بدون محدودیت با سرعت بالا در اختیار مصرف کننده بذاره
    شبکه ماهواره ای یک بخشی از قضیه هست ، بله. به هر حال شما زیاد بحث رو 30یا30 نکن که یه دفعه دیدی من و خودت و کل تاپیک همگی با هم رفتیم به خدمت aQoa !

14. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان به اصل موضوع اشاره کردن . کاربر خانگی به هیچ وحه نباید از سرعت بالاتر از 128 استفاده کنه تازه دیا اپ هم براش کفایت میکنه
    با این طرح اونقدر قیمتها رو بالا میبرن که برای شما نصزفه اینترنت سرعت بالا بگیزی .
    مطمئن باشید آقایون دلشون برای من و شما نسوخته بلکه دنبال یه سری مسائل دیگه هستن .
    هر چقدر بالا پائین بریم هیچ تاثیری نداره مثل اینکه طرح اینترنت ملیشون به بن بست خورده میخوان از این راه وارد بشن .

16. 4 کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •