مگه ميخوايم چقدر دانلود كنيم نه كه هارد 500 ترا داريم !!!
مگه ميخوايم چقدر دانلود كنيم نه كه هارد 500 ترا داريم !!!
همين حالا هم خط اختصاصي كه براتون ندادن يك خط رو به 8 نفر دادن!!!!
بله دیگه کسی که سرعتش توی شبانه خوب باشه معلومه، نباید هم از این طرح استقبال کنه!!!
اگه سرعت زیر دیال آپ داشتین الان این حرفا رو نمی زدین.
کاش یکم به فکر کمک به دیگران بودیم.
البته بعضی ها هم مثل جناب مسعود به فکر بقیه و رشد همگانی هستند ولی برخی نیز...
چیزی که ما صبح تا شب یا شب تا صبح دانلود میکنیم آدمی که تو کشورای دیگست در عرض جند ذقیقه این چیزا رو دانلود میکنه.اگه ما هم سر عت اونارو داشتیم دیگه صبح تا شب نبود.دوستانی که میگن ملت "فرهنگ استفاده از اینترنت رو نمیدونن و میذارن صبح تا شب دانلود بشه"
اگه بحث دانلود شباست که منم دانلود شبانه دارم
با سرعت 50 60 کیلوبایت
در صورتی که اینترنتم 512 ه
ولی خب سر این محدود بودن حجم خیلی عذاب کشیدم
و واسه همین منم رفتم شکایتمو کردم
چرا ماها از تنبلیمون خوشمون میاد حقمونو یکی دیگه بخوره؟
شکایت نکردن از این عمل اینا عین این میمونه که بری پول بده برای چیزی ولی اونو نگیری بیاری استفاده شو کنی
خب خیلی مسخرس
خواهش میکنم نذارین حقتون خورده بشه
حداقل فقط تو این زمینه
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزايش سرعت اينترنت خانگي را منوط به موافقت نهادهاي فرهنگي تصميمگير در كشور دانست و گفت: در صورت موافقت، سرعت اينترنت كابران عادي به دومگابيت برثانيه نيز قابل افزايش است.[
'رضا تقيپور' در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با بيان اينكه افزايش سرعت اينترنت خانگي در سال جاري با بهرهبرداري فاز نخست شبكه ملي اطلاعات كشور آغاز خواهد شد، افزود: پيشبيني ما اين است كه در صورت موافقت نهادهاي فرهنگي كشور، اين افزايش سرعت اينترنت تا دومگا بيت بر ثانيه به كاربردان عادي و خانگي ارائه شود.
سياستهاي كلي در خصوص اعمال مسئوليت در زمينه اينترنت، از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ ميشود.
بابا یکی به این بگه آخه اینترانت داخلی به چه درد ما میخوره که میخوای 2 مگابیت بدی اگر میخوای با اینترنت چمدانی مقابله کنی باید بیای اینترنت جهانی تا 2 مگابیت بدی !
ولی فک کنم منظورش همین اینترنت جهانی بوده باشه
ولی اگه بشه چی میشه نا مخدود 2 مگابیت ! کل پهنا باند کشور و شاید دنیا اشغال میشهlol
Last edited by isbn; 25-08-2011 at 12:09.
دوست من منظور وزیر اینرتنت جهانی بود که به هر کاربر 2 مگابیت بدن. البته از حق نگذریم همین الانم همه (بالای 70%) کاربران اینرتنت پر سرعت سرعتی بین 1 تا 4 مگابیت دارن. ولی اینها دارن خودشونو گول میزنن.
یه چیزی راحبه آقای تقی پور وزیر فعلی بگم که ایشون خیلی دوست دارن محدودیت سرعت رو بردارن اما متاسفانه دستشون به جایی بند نیست! درسته وزیر هستن ولی در اصل کاره ای نیستن!
سرعت اینرتنت در ایران رو این نهاد هایی که نام بردن محدود کردن : (شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه)
و ایشون توانایی مقابله با این نهاد هارو نداره.
من واقعا با این مطلب موافقم
بابا آخه ای چه حرفیه؟!؟! ما خودمونم بکشیم از نظر پهنای باند مصرفی به پای چین و روسیه که نمیرسیمولی اگه بشه چی میشه نا مخدود 2 مگابیت ! کل پهنا باند کشور و شاید دنیا اشغال میشه![]()
بله خوب سرعت 1 مگ هست ولی با محدودیت و قیمت های افتضاح ولی اگر این قانون بر داشته شه خوب آدم میره از خود مخابرات میگیره بودن اینکه دکتر باشه یا کله گنده باشه ! با قیمت مناسب و نا محدود !
---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
نه منظورم اینه دیگه 24 ساعت کل پهنا باند بلوک میشه بعد از فشار زیادی یه سوراخ بوجود میاد و کل پهنا باند جهان هم اشغال میشه ! چون یهو همه از محدود شدن نا محدود و رویای دانلودالبته اشاره کردم به LOL پس این جمله جز شوخی محتوای دیگری نداشت !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)