تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 100 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگه ميخوايم چقدر دانلود كنيم نه كه هارد 500 ترا داريم !!!

2. این کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

1

گفتم 16 صفحه رو حال ندارم بخونم.نگفتم از مرحله پرتم که...........

اما خوب اینم در پست اول نوشته که 1 خطر رو تا 10 نفر میتونن share کنن.این یعنی فاجعه
    کافیه 5 نفر از این 10 نفر شبانه روز بزارن برای دانلود

اما در زمینه شبانه برای من بد نیست.در حد نیازم کافی بوده خداروشکر
    همين حالا هم خط اختصاصي كه براتون ندادن يك خط رو به 8 نفر دادن!!!!

4. 3 کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بله دیگه کسی که سرعتش توی شبانه خوب باشه معلومه، نباید هم از این طرح استقبال کنه!!!
    اگه سرعت زیر دیال آپ داشتین الان این حرفا رو نمی زدین.
    کاش یکم به فکر کمک به دیگران بودیم.
    البته بعضی ها هم مثل جناب مسعود به فکر بقیه و رشد همگانی هستند ولی برخی نیز...

6. 6 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستانی که میگن ملت "فرهنگ استفاده از اینترنت رو نمیدونن و میذارن صبح تا شب دانلود بشه"
    چیزی که ما صبح تا شب یا شب تا صبح دانلود میکنیم آدمی که تو کشورای دیگست در عرض جند ذقیقه این چیزا رو دانلود میکنه.اگه ما هم سر عت اونارو داشتیم دیگه صبح تا شب نبود.

8. 5 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

اگه بحث دانلود شباست که منم دانلود شبانه دارم

با سرعت 50 60 کیلوبایت

در صورتی که اینترنتم 512 ه

ولی خب سر این محدود بودن حجم خیلی عذاب کشیدم

و واسه همین منم رفتم شکایتمو کردم

چرا ماها از تنبلیمون خوشمون میاد حقمونو یکی دیگه بخوره؟

شکایت نکردن از این عمل اینا عین این میمونه که بری پول بده برای چیزی ولی اونو نگیری بیاری استفاده شو کنی

خب خیلی مسخرس

خواهش میکنم نذارین حقتون خورده بشه

حداقل فقط تو این زمینه

10. 3 کاربر از Eshghe_door بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزايش سرعت اينترنت خانگي را منوط به موافقت نهادهاي فرهنگي تصميم‌گير در كشور دانست و گفت: در صورت موافقت، سرعت اينترنت كابران عادي به دومگابيت برثانيه نيز قابل افزايش است.
    [
    'رضا تقي‌پور' در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با بيان اينكه افزايش سرعت اينترنت خانگي در سال جاري با بهره‌برداري فاز نخست شبكه ملي اطلاعات كشور آغاز خواهد شد، افزود: پيش‌بيني ما اين است كه در صورت موافقت نهادهاي فرهنگي كشور، اين افزايش سرعت اينترنت تا دومگا بيت بر ثانيه به كاربردان عادي و خانگي ارائه شود.
    سياست‌هاي كلي در خصوص اعمال مسئوليت در زمينه اينترنت، از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ مي‌شود.

بابا یکی به این بگه آخه اینترانت داخلی به چه درد ما میخوره که میخوای 2 مگابیت بدی اگر میخوای با اینترنت چمدانی مقابله کنی باید بیای اینترنت جهانی تا 2 مگابیت بدی !

ولی فک کنم منظورش همین اینترنت جهانی بوده باشه
    ولی اگه بشه چی میشه نا مخدود 2 مگابیت ! کل پهنا باند کشور و شاید دنیا اشغال میشه lol
    Last edited by isbn; 25-08-2011 at 12:09.

12. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست من منظور وزیر اینرتنت جهانی بود که به هر کاربر 2 مگابیت بدن. البته از حق نگذریم همین الانم همه (بالای 70%) کاربران اینرتنت پر سرعت سرعتی بین 1 تا 4 مگابیت دارن. ولی اینها دارن خودشونو گول میزنن.
    یه چیزی راحبه آقای تقی پور وزیر فعلی بگم که ایشون خیلی دوست دارن محدودیت سرعت رو بردارن اما متاسفانه دستشون به جایی بند نیست! درسته وزیر هستن ولی در اصل کاره ای نیستن!
    سرعت اینرتنت در ایران رو این نهاد هایی که نام بردن محدود کردن : (
    شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه)
    و ایشون توانایی مقابله با این نهاد هارو نداره.

14. 14 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست من سیاست شرکت های اینترنتی همونطور که قبلا گفتم بچه بازی نیست که بگن چون مشترکین سرویس نامحدود خواستن پس منم باهاشون قهر میکنم و بهشون سرعت نمیدم! خیر! بلکه تازه با این قانون رقابت وارد فاز خیلی جدی تری خواهد شد.
    تا الان رقابت بر سر سرعت دالنود و حجم در ماه بود. با برطرف شدن محدودیت حجم رقابت فقط و فقط بر سر سرعت اینرتنت مشترکین باقی میمونه و این کاملا به نفع مشتری هست.

من واقعا با این مطلب موافقم

16. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

ولی اگه بشه چی میشه نا مخدود 2 مگابیت ! کل پهنا باند کشور و شاید دنیا اشغال میشه
    بابا آخه ای چه حرفیه؟!؟! ما خودمونم بکشیم از نظر پهنای باند مصرفی به پای چین و روسیه که نمیرسیم

18. 3 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست من منظور وزیر اینرتنت جهانی بود که به هر کاربر 2 مگابیت بدن. البته از حق نگذریم همین الانم همه (بالای 70%) کاربران اینرتنت پر سرعت سرعتی بین 1 تا 4 مگابیت دارن. ولی اینها دارن خودشونو گول میزنن.
    یه چیزی راحبه آقای تقی پور وزیر فعلی بگم که ایشون خیلی دوست دارن محدودیت سرعت رو بردارن اما متاسفانه دستشون به جایی بند نیست! درسته وزیر هستن ولی در اصل کاره ای نیستن!
    سرعت اینرتنت در ایران رو این نهاد هایی که نام بردن محدود کردن : (
    شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه)
    و ایشون توانایی مقابله با این نهاد هارو نداره.

بله خوب سرعت 1 مگ هست ولی با محدودیت و قیمت های افتضاح ولی اگر این قانون بر داشته شه خوب آدم میره از خود مخابرات میگیره بودن اینکه دکتر باشه یا کله گنده باشه ! با قیمت مناسب و نا محدود !

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------

بابا آخه ای چه حرفیه؟!؟! ما خودمونم بکشیم از نظر پهنای باند مصرفی به پای چین و روسیه که نمیرسیم

نه منظورم اینه دیگه 24 ساعت کل پهنا باند بلوک میشه بعد از فشار زیادی یه سوراخ بوجود میاد و کل پهنا باند جهان هم اشغال میشه ! چون یهو همه از محدود شدن نا محدود و رویای دانلود البته اشاره کردم به LOL پس این جمله جز شوخی محتوای دیگری نداشت !

20. 6 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •