تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 103 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض سربسته!

سلام..
    دوستان الان قيمت دقيق اين گوشي بدون گارانتي چنده؟
    اين گوشي ميتونه همه بازي هاي hd رو ساپورت كنه؟ مثل اسفالت 6 يا اينجور بازي ها؟( لطفا اگه تست كردين بگين)
    ال سي دي 3 اينچ خيلي كوچيك نيست.... تايپ سخت نيست؟ اخه من زياد هل چت و وبگردي هستم...

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------

سلام..
    دوستان الان قيمت دقيق اين گوشي بدون گارانتي چنده؟
    اين گوشي ميتونه همه بازي هاي hd رو ساپورت كنه؟ مثل اسفالت 6 يا اينجور بازي ها؟( لطفا اگه تست كردين بگين)
    ال سي دي 3 اينچ خيلي كوچيك نيست.... تايپ سخت نيست؟ اخه من زياد هل چت و وبگردي هستم... در عين حال موزيك و ويديو و بازي زياد ميكنم...
    سربسته بهت میگم، اگه اهل بازی با گوشی هستی و وبگردی رو هم با گوشی دوست داری به نظر من گوشی بزرگتری بگیر. این گوشی کیفیت خوبی داره و همچنین قدرتش هم بالاست ولی این جور چیزا در کنار صفحه نمایش بزرگتر ممکن برای خیلی ها خیلی مهم نباشه.
    یه چیزی بهت میگم بهش فکر کن، اگه اندازه گوشی "بزرگ" اذیت نمی کنه و می تونی بیشتر هزینه کنی گوشی بزرگ بگیر. من بهت Xperia Neo رو پیشنهاد میدم که قیمتش هم 424 هزار تومان هست.

2. 2 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام دوستان.
    من اهل بازی با گوشی موبایل نیستم ولی می خواستم چندتا بازی HD روی گوشیم نصب کنم تا ببینم گوشی از پس اجرا اون بر می یاد یا نه، چون که خیلی ها در این رابطه سوال داشتن. ولی حجم بازی های HD خیلی بالاست!
    امروز "آسفالت 6" با حجم حدود 500 مگابایت رو دانلود کردم ولی هر کاریش کردم که اجراش کنم نشد. چهار روش نصب بازی HD امتحان کردم و حدود دو ساعتی هم باهاش ور رفتم آخرش وقتی که بازی را اجـــــرا می کنم سریع خارج میشه!
    بازی Need for Speed:Shift رو هم امشب دانلود خواهم کرد. امیدوارم نصب بشه!

کسی نمیتونه بگه ایراد کارم کجاست؟

اول : کل فایلها طبق مسیرش جایی که میخواست کپی کردم ولی نشد.
    دوم : جایی که میخواست دانلود کنه بازی ریختم و دیگه بازی درخواست دانلود نکرد ولی بازی اجرا نشد.
    سوم : فایل نصبی بازی رو دست کاری کردم و چندتا از فایل های XML داخلی شو پاک کردم ولی نشد.
    چهارم : دانلود رو دور زدم ولی نشد.

4. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه crazymohamad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    من اهل بازی با گوشی موبایل نیستم ولی می خواستم چندتا بازی HD روی گوشیم نصب کنم تا ببینم گوشی از پس اجرا اون بر می یاد یا نه، چون که خیلی ها در این رابطه سوال داشتن. ولی حجم بازی های HD خیلی بالاست!
    امروز "آسفالت 6" با حجم حدود 500 مگابایت رو دانلود کردم ولی هر کاریش کردم که اجراش کنم نشد. چهار روش نصب بازی HD امتحان کردم و حدود دو ساعتی هم باهاش ور رفتم آخرش وقتی که بازی را اجـــــرا می کنم سریع خارج میشه!
    بازی Need for Speed:Shift رو هم امشب دانلود خواهم کرد. امیدوارم نصب بشه!

کسی نمیتونه بگه ایراد کارم کجاست؟

اول : کل فایلها طبق مسیرش جایی که میخواست کپی کردم ولی نشد.
    دوم : جایی که میخواست دانلود کنه بازی ریختم و دیگه بازی درخواست دانلود نکرد ولی بازی اجرا نشد.
    سوم : فایل نصبی بازی رو دست کاری کردم و چندتا از فایل های XML داخلی شو پاک کردم ولی نشد.
    چهارم : دانلود رو دور زدم ولی نشد.

عزیز دل این بازی که شما دانلود کردی صد در صد مخصوص گوشی های آندروید با سایز wvga هست (مثل desire hd و x10!!!!!)
    سایز گوشی شما hvga یا هست.اینو یادت نره!
    از این به بعد هر وقت خواستی بازی hd دانلود کنی مطمئن شو که مال سایز hvga باشه.
    تازی اینم بگم که واسه این سایز تا الان فقط آسفالت 5 اومده بیرون که گرافیکش کم از آسفالت 6 نداره!

اصلا یه تاپی بهت معرفی میکنم که توش یه عالمه بازی hd با سایز hvga هست!(از جی تی ای و آسفالت و نید فور اسپید بگیر تا pes2011 و بازی های جنگی و تفنگی!)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته تاپیکی که معرفی کردم حدود سه ماهه آپدیت نشوده.
    پس خودت با یه سرچ تو گوگل سایت ها و تاپیک های جدیدی پیدا کن.
    یه بازی جدیدم تو یکی از تاپیک های همین سایت دیدم که تقریبا یه ماهه اومده و گرافیکش فوق العادس حتما دانلودش کن
    اسمش هست Dead Space و تو تاپیک زیر وجود داره

کد:

از یکی شنیدم بتلفیلد 3 هم واسه سایز Hvga اومده ولی مطمئن نیستم خودت پیشو بگیر

من خودن قبلا اکثر این بازی ها رو روی ایکس 8 که از لحاظ قدرتی خیلی ضعیفه تونستم اجرا کنم!
    تو مطمئن باش کلشون روی گوشی قدرتمندت با اون پردازنده 1 گیگ و رم 512 به راحتی بالا میاد.

یا علی

6. 2 کاربر از crazymohamad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام.
    به سایت "سونی اریکسون" رفتم. آپدیت گوشی اومده. روش آپدیت به صورت که باید Sony Ericsson PC Companion 2.0 را نصب کنیم.
    من نصب کردم و بروی گزینه آپدیت کلیک کردم و پس از چند ثانیه نوشت که گوشی شما آپدیت است! در صورتی که آپدیت نسیت. ورژن آندرویدم 2.3.3 هست و هیچ گزینه ای هم به دروبینم اضافه نشده!
    در هر صورت "فندق شکنم" رو اجرا کردم و IP و پورت را برای نرم فزار Sony Ericsson PC Companion 2.0 تنظیم کردم ولی بازهم آپدیت نشد!
    توی سایت زده با توجه به اپراتورها آپدیت صورت میگیره. شاید هنوز نوبت ما نشده!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به ترتیب منطقه میاد ، که منطقه ی خاورمیانه که گوشی شما هم احتمالا همونه همیشه تقریبا آخریه

9. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

1 چشم، یادم میمونه!

سایز گوشی شما hvga یا هست.اینو یادت نره!
    از این به بعد هر وقت خواستی بازی hd دانلود کنی مطمئن شو که مال سایز hvga باشه.
    به روی چشم. یادم می مونه!
    ولی مشکل اینجاست که سایت هایی که این بازی هارو می گذارند، نمیگن که مثلا چه سایزی اینو ساپورت میکنه.

در هر صورت بابت راهنمایتون ممنونم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

1 به نظرتون تا کی میاد!

به ترتیب منطقه میاد ، که منطقه ی خاورمیانه که گوشی شما هم احتمالا همونه همیشه تقریبا آخریه
    مطمئنا گوشی من مال خاور میانه است. من که نرفتم به خاطر یه گوشی اون ور آب!
    این خاورمیانه اگه نباشه همه از گشنگی میمیرن! (به خاطر نفتش) ولی وقتی نوبت به ارائه خدمات میشه یا توی تحریم هستیم یا نفر آخــــــــر.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

قرار نیست شما از جایی دیگه خریده باشید یا نه.برداران قاچاقچی موبایل از جاهای مختلف میرن
    تنها راه فهمیدنش با مقایسه عدد CDA گوشی هست.

13. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام دوباره
    روش بسیار ساده روت (دسترسی Root یا Administrator) گوشی Xperia mini pro:

به وب سایت زیر مراجعه کنید و فایل Flashtool-jre6u29 و همچنین Flashtool-0.4.2full-nojre را دانلود کنید. (لینک دانلود در قسمت Requirements در صفحه Installation کاملا مشخص است.)
    کد:
    سپس ابتدا Flashtool-jre6u29 را نصب کنید. و بعد Flashtool-0.4.2full-nojre. (این دو فایل در کامپیوتر شما و در درایو که ویندوز نصب شده است، نصب خواهد شد.)
    سپس گوشی خود در حالتی که USB Debugging فعال و Mass storage mode به کامپیوتر وصل کنید و نرم افزار X10FlashTool.exe را از داخل کامپیوتر (درایو ویندوز داخل پوشه Flashtool) اجرا کنید و بر روی گزینه "قفــــل" کلیک کنید تا گوشی روت شود و پیام successfully بدهد. سپس گوشی به صورت اتوماتیک Reset میشود.
    کار تمام شد!

15. 3 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام دوستان.
    از اونجا که بازی 500 مگابایتی "آسفالت 6" روی گوشی اجرا نشد، رفتم دیروز "آسفالت 5" 100 مگاباتی را دانلود کردم و طبق گفته سایتش نصبش کردم. بازی اجرا شد! ولی تصویر از صفحه بزرگتر بود! (دقیقا مثل بازی های جاوا) خلاصه رفتم از یک سایت دیگه دانلودش کردم ولی این سری ازم خواست 54 مگ دانلود کنم! توی همین سایتی که در پست 163 معرفی کردین هم رفتم و فایلهای بازی را دانلود کردم ولی بازم مشکل دار بود و می خواست دانلود کنه!
    خلاصه من اهل بازی با گوشی نبودم ولی محض امتحان خواستم بازی کنم که نشد! کلی هم وقت و هزینه و اعصاب پاش گذاشتم.
    یک بازی باحال روی گوشی نصب کردم خیلی هم خوب جواب میده (تخته نرد) کاری هم ندار HD هست یا نه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •