سلام دوستان.
من اهل بازی با گوشی موبایل نیستم ولی می خواستم چندتا بازی HD روی گوشیم نصب کنم تا ببینم گوشی از پس اجرا اون بر می یاد یا نه، چون که خیلی ها در این رابطه سوال داشتن. ولی حجم بازی های HD خیلی بالاست!
امروز "آسفالت 6" با حجم حدود 500 مگابایت رو دانلود کردم ولی هر کاریش کردم که اجراش کنم نشد. چهار روش نصب بازی HD امتحان کردم و حدود دو ساعتی هم باهاش ور رفتم آخرش وقتی که بازی را اجـــــرا می کنم سریع خارج میشه!
بازی Need for Speed:Shift رو هم امشب دانلود خواهم کرد. امیدوارم نصب بشه!
کسی نمیتونه بگه ایراد کارم کجاست؟
اول : کل فایلها طبق مسیرش جایی که میخواست کپی کردم ولی نشد.
دوم : جایی که میخواست دانلود کنه بازی ریختم و دیگه بازی درخواست دانلود نکرد ولی بازی اجرا نشد.
سوم : فایل نصبی بازی رو دست کاری کردم و چندتا از فایل های XML داخلی شو پاک کردم ولی نشد.
چهارم : دانلود رو دور زدم ولی نشد.
عزیز دل این بازی که شما دانلود کردی صد در صد مخصوص گوشی های آندروید با سایز wvga هست (مثل desire hd و x10!!!!!).gif)
.gif)
.gif)
سایز گوشی شما hvga یا هست.اینو یادت نره!.gif)
از این به بعد هر وقت خواستی بازی hd دانلود کنی مطمئن شو که مال سایز hvga باشه.
تازی اینم بگم که واسه این سایز تا الان فقط آسفالت 5 اومده بیرون که گرافیکش کم از آسفالت 6 نداره!
اصلا یه تاپی بهت معرفی میکنم که توش یه عالمه بازی hd با سایز hvga هست!(از جی تی ای و آسفالت و نید فور اسپید بگیر تا pes2011 و بازی های جنگی و تفنگی!)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تاپیکی که معرفی کردم حدود سه ماهه آپدیت نشوده.
پس خودت با یه سرچ تو گوگل سایت ها و تاپیک های جدیدی پیدا کن.
یه بازی جدیدم تو یکی از تاپیک های همین سایت دیدم که تقریبا یه ماهه اومده و گرافیکش فوق العادس حتما دانلودش کن
اسمش هست Dead Space و تو تاپیک زیر وجود داره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از یکی شنیدم بتلفیلد 3 هم واسه سایز Hvga اومده ولی مطمئن نیستم خودت پیشو بگیر.gif)
من خودن قبلا اکثر این بازی ها رو روی ایکس 8 که از لحاظ قدرتی خیلی ضعیفه تونستم اجرا کنم!
تو مطمئن باش کلشون روی گوشی قدرتمندت با اون پردازنده 1 گیگ و رم 512 به راحتی بالا میاد.
.gif)
.gif)
.gif)
یا علی