تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 26 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 253

نام تاپيک: همه چیز درباره Acer Aspire ONE D257

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

راستی مقاومت و راحتی صفحه کلید ها در نت بوک ها چه جوریه؟
    آیا باتری نت بوک ها قابلیت تعویض دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه مقایسه ای هم بین مدل های ایسوز و ایسر انجام بده من بین این دو مدل دو به شکم؟؟////////

2. این کاربر از email9588 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

راستی مقاومت و راحتی صفحه کلید ها در نت بوک ها چه جوریه؟
    بستگی به اون نت بوک داره .

آیا باتری نت بوک ها قابلیت تعویض دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
    آره

یه مقایسه ای هم بین مدل های ایسوز و ایسر انجام بده من بین این دو مدل دو به شکم؟؟////////
    تایپیک جدا بزنید . مشخصاتشون رو بخونید مشخص میشه ، من پرسیدم گفتن Asus بگیری بهتره .

دوستان گارانتی فیوچر دو رنگ قرمز و مشکی رو ارائه میکنه ... 2 گیگ رم هارد 320 ( جهت اطلاع )

4. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بستگی به اون نت بوک داره .

آره

تایپیک جدا بزنید . مشخصاتشون رو بخونید مشخص میشه ، من پرسیدم گفتن Asus بگیری بهتره .

دوستان گارانتی فیوچر دو رنگ قرمز و مشکی رو ارائه میکنه ... 2 گیگ رم هارد 320 ( جهت اطلاع )
    آخه اون کسی که من میخام ازش بگیرم میگه acer بهتره ولی خودم بین asus وacerگیر کردم میگنasusبی خودی پول برند میگیره
    ولی خوب خودم از لحاظ سخت افزاری دیدم acer یه سر و گردن نسبت به قیمتش از همه بالاتره ولی تو کیفیتش 2 به شکم؟؟///

6. این کاربر از email9588 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همه چین هستند ، باید گارانتی رو نگاه کنی و کاری که میخوای انجام بدی ! در کل برا نتبوک تو این قیمت انتخاب اول من همین گزینه هست ، فعلا درگیر کارهام هستم وقت کنم میرم پیش ...

سازگاریش با لینوکس هم تایید میشه ! حداقل کرنل دیبان ! و توزیع ابونتو رو 100% ساپورت میکنه ...

فراموش کردم بگم هزینه ویرایشی که فیوچر ارائه میکنه 410 هست .
    Last edited by milad_gta; 26-09-2011 at 14:21.

8. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

همه چین هستند ، باید گارانتی رو نگاه کنی و کاری که میخوای انجام بدی ! در کل برا نتبوک تو این قیمت انتخاب اول من همین گزینه هست ، فعلا درگیر کارهام هستم وقت کنم میرم پیش ...

سازگاریش با لینوکس هم تایید میشه ! حداقل کرنل دیبان ! و توزیع ابونتو رو 100% ساپورت میکنه ...

کارم من دانشجوی زبانم گرایش مترجمی.
    میدونم چین هستند ولی خوب برندها با هم دیگه فرق دارن.
    من اصلا نمیدونم لینوکس چیه شما برام تخصصی صحبت میکنید

10. این کاربر از email9588 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان

تصمیم گرفتم این نت بک رو بگیرم ولی چند تا سوال :

این کارکرد مفیدش چقدر میتونه باشه ؟ مثلا من یه سال خاموش نکنم چی میشه ؟
    فقط نپرسین میخوای چیکار که یه سال خاموش نمیخوای بکنی

مصرفش با حداکثر استفاده چند واته ؟

12. این کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

بخرید پای من یعنی چی ؟؟؟
    دوستمون حسین گرامی هم خریده / از ایشون بپرسید اگر فکر میکنید بنده دارم برای ایسر تبلیغ میکنم
    متاسفانه ما ایرانی ها همیشه همینجوری هستیم و گفتار شما برام اصلا تعجب آور نیست
    اگر همین مدل رو بررسی میکنم برای اینه که این تاپیک مربوط به این مدل هست و الی در تاپیکهای دیگه دوستان زیاد راجع به این برند صحبت کردند
    لپ تاپ شخصی خودم acer Aspire 5935G هست مدلی هرگز در ایران وارد نشد و من چند سال پیش شخصا از انگلستان تهیه کردم / حتما این قدر ارزش داشت که از خارج از کشور تهیه کنم . خواستم عرض کنم صرف خوندن 4 تا ریویو و مطلب به این نتیجه نرسیدم و شخصا کیفیت ایسر رو تجربه کردم / اصلا شما فکر کنید من دارم همه رو در چاه میندازم میزان فروش و محبوبیت برندها که دیگه حرف من نیست البته قبول هم دارم گاهی اوقات فروش بالا دلیلی بر کیفیت بالا نیست اما خداروشکر ایسر از این بند مستثنی ست... ما ایرانی ها فقط اون چیزی که سر زبونها هست رو به عنوان کیفیت میشناسیم نه چیزی که حقیقت داره ... شما باید msi بخری اون وقت معنی کیفیت رو متوجه میشه و میگی acer که خوبه اگه صاایران هم لپ تاپ بزنه من به msi ترجیح میدم ...
    حالا از این ها که بگذریم
    ایسوز هم برند خوب و قابل اطمینانی هست البته مشکل تاچ پد این سری ها هنوز هم پا بر جاست که باید حتما موقع خرید لحاظش کرد در تاپیک های مخصوص خودش میتونید بیشتر اطلاعات کسب کنید ...

acer aspire one D255 مدل قدیمی تر 257 هست و تفاوت ها هم طبعا بسیار
    مهم ترین تفاوت اینه که ایسر 255 از پردازنده ای N550 بهره میبره و ایسر 257 از پردازنده ی N570
    تفاوت این دو پردازنده در فکانس کاری هست که پردازنده ی ان 570 در فرکانس 1.6 و پردازنده ی ان 550 در فرکانس 1.5 کار میکنند ولی ان 570 جدیدتر هست ....
    و ...
    سلام دوستان.
    داش مهدی کاملا درست میگه.هدف ما تبلیغ نیست.کسی هدفش تبلیغ هست که حداقل یه پولی بگیره نه اینکه....
    خلاصه من از تو خیلی حساس ترم میتونی این رو از سوالاتم و پیگیریهام تو کل تاپیک بفهمی.ولی چیزی که مهمه فقط و فقط خودتی،ولی بشخصه خرید این وسیله رو از بهرتین خریدام تو کل عمرم میدونم چون با این پول واقعا یه چیز کار راه انداز و قشنگ و با دوام خریدم.......
    بحث زیاد داره و تو این تاپیک نمیگنجه

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------

آقا شما خیلی صبرت کمه عزیز زود ناراحت میشی
    مگه خودت ایرانی نیستی که میگی ما ایرانیها طوری میگه که انگار تو طیب و طاهری ما شمر ذی الجوشن یه سوال ازت پرسیدم مسلمون.
    همین.
    دیگه اینقدر تند رفتن نداره.
    گفتم چرا یه تایپیک برای ایسوز نداریم ولی برای ایسر اونم یه مدل خاص یه تایپیک زدن که توش فقط دو نفر بحث کردن جواب دهنده شمایی پرسشگر آقای حسین گرامی.
    و یه چند نفر دیگر کمتر>
    آیا یه تایپیک در مورد ایسوز داریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از دست ما دلگیر نباش زحمت میکشی که جواب میدی واقعا خسته نباشی دست مریزادو
    خسته نباشی خدا قوت حق نگهدار>
    نه داداش داری اشتباه میکنی.این رو به منم میگفتی این جواب رو بهت میدادم.
    چرا چون به قول خودت ما که کارمون تبلیغ نیست که بیایم تضمین کنیم به این و اون.
    من اول که خریدمش پرسش گر بودم ولی الان جواب خیلی از دوستان رو هم میدم چون خودم خریدمش.
    میدونی مشکل کار از کجاست؟
    مشکل اینه که نتبوک نه این که مشتریش کمتره و متخصصشم کمتر برا همین یا براش تاپیک نمیزنند یا اینکه اگه هم بزنند اونایی که خریدنش تاپیک بررسی میزنند.پس دلیلی برا این حرفت نیست که میگی چرا این و اون تاپیک نداره....
    کسی از دستت دلگیر نیست فقط پاسخت همون بود...

---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------

آخه اون کسی که من میخام ازش بگیرم میگه acer بهتره ولی خودم بین asus وacerگیر کردم میگنasusبی خودی پول برند میگیره
    ولی خوب خودم از لحاظ سخت افزاری دیدم acer یه سر و گردن نسبت به قیمتش از همه بالاتره ولی تو کیفیتش 2 به شکم؟؟///
    ببین بازم من میگم این که کدوم بهتره یا نیست به خودت بر میگرده.
    مثل این میمونه که تو عالم موبایل بگیم نوکیا بهتره یا سامسونگ یا شرکت دیگه ای.نظر شخصی من سامسونگه چون همه چیش برام راضی کننده هست این در حالیه که گوشی خودم نوکیاست......
    اگه مشکلت کیفیت این مدله باید بگم برا ما راضی کنندست ولی اگه خیلی اصرار داری میتونی بری از نزدیک بررسیش کنی و بعد بخریش....

کاملا تایید میشه....

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------

سلام دوستان

تصمیم گرفتم این نت بک رو بگیرم ولی چند تا سوال :

این کارکرد مفیدش چقدر میتونه باشه ؟ مثلا من یه سال خاموش نکنم چی میشه ؟
    فقط نپرسین میخوای چیکار که یه سال خاموش نمیخوای بکنی

مصرفش با حداکثر استفاده چند واته ؟
    سلام رفیق.
    پیشاپیش مبارکه....
    کارکرد کلی هر وسیله الکترونیکی تو استفاده طولانی و بیشتر میاد پایین؟نمیدونم جوابت رو چی بگم....
    ولی مصرف باتری این مدل بالای 6 7 ساعت هست.بهترین مصرف باتری رو داره

14. 4 کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کارم من دانشجوی زبانم گرایش مترجمی.
    راه میندازتت .

من اصلا نمیدونم لینوکس چیه شما برام تخصصی صحبت میکنید
    پیرو بحث های قبلی با دوستان گفتم

16. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام رفیق.
    پیشاپیش مبارکه....
    کارکرد کلی هر وسیله الکترونیکی تو استفاده طولانی و بیشتر میاد پایین؟نمیدونم جوابت رو چی بگم....
    ولی مصرف باتری این مدل بالای 6 7 ساعت هست.بهترین مصرف باتری رو داره
    ممنون از پاسخ
    با استفاده بیش از اندازه مثلا lcd ضعیف نشه تصویر بره و دیگه برنگرده یا ... قول میدم جای خنک نگه دارم
    یه سوال همین الان پیش اومد ...نت بوک رو هم میشه باتریش رو دراورد و مستقیم با برق کار کرد ؟
    من مصرف به وات خواستم برای باتری این مدل خیلی تعریف شنیدم ....من میگم کل نت بوک
    چند وات میسوزونه

18. 2 کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه andyarsenaly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از پاسخ
    با استفاده بیش از اندازه مثلا lcd ضعیف نشه تصویر بره و دیگه برنگرده یا ... قول میدم جای خنک نگه دارم
    یه سوال همین الان پیش اومد ...نت بوک رو هم میشه باتریش رو دراورد و مستقیم با برق کار کرد ؟
    من مصرف به وات خواستم برای باتری این مدل خیلی تعریف شنیدم ....من میگم کل نت بوک
    چند وات میسوزونه
    آقا جدی من خیلی کنجکاو شدم برای چی میخواین این همه دستگاه روشن باشه ؟؟؟
    من با دسکتاپم مدت 8 روز به طور مداوم روشن کار کردم هیچیش نشده و کلا کم پیش میاد خاموش باشه چند روز یه باز نهایتا ولی نت بوک و لپ تاپ رو دروغ چرا نمیدونم ولی خوب اگه جای خنک باشه شاید اتفاقی براش پیش نیاد ...
    بله من بوک رو هم مثل همه ی لپ تاپ ها و نت بوک ها میشه بدون نیاز به باطری به برق شهر وصل کرد و در واقع درستش هم همینه که موقع استفاده از برق شهر اصلا باطری در بیاد و به هیچ وجه نباید وصل باشه ولی خوب مردم خیلی توجهی به این موضوع ندارند

مقدار مصرفش رو هم رو آداپتور نوشته که مال من متاسفانه الآن همراهم نیست و حسین گرامی عزیز باید ببینه بهت بگه ولی من تو سایت ها که نگاه کردم برای آداپتورش نوشته شده 40 وات و سازگار با 30 وات ولی یکی از همین دو عدد باید باشه قطعا نباید بیشتر از 40-50 وات مصرف داشته باشه ... همین قدر هم هست نهایتا 10 وات بیشتر یا کمتر ...
    این لینکش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا جون من بگو واسه چی میخوای این همه نت بوک رو روشن نگه داری ؟؟؟؟؟

20. 3 کاربر از andyarsenaly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •