چرا آهنگ بد سیروان نمیده![]()
اره داداش خود سیروان گفت به دنبال مجوزشه
این آهنگ آخری ه خیلی خوبه !!!
با این که طرفدارش نیستم و با این آهنگ خیلی حال کردم
خیلی خوبه !!!
با سلام خدمت طرفداران سیروان عزیز
دیشب جای همتون خالی بود در کنسرت خوب سیروان
جو سالن فوق العاده بود .... اجرای سیروان خوب .... آهنگ های محبوب سیروان همگی اجرا شدند اما بهترین قسمت کنسرت اجرای جدیدترین آهنگ سیروان به نام به همین زودی بود ، به قدری که به خاطر جو سالن سیروان اعلام کرد برای اولین بار در کنسرت هام میخوام این آهنگ رو دوبار پشت هم بخونم ، کاری که واسه هیچ آهنگی نکرده بودم ! هنگام اجرای این ترک سیروان روی تابی که از قبل طراحی شده بود نشست و همانند کاور آهنگ جدید این ترک رو اجرا کرد .
از مهمانان ویژه من شهاب رمضان و مهران غفوریان رو دیدم .
در کل شب خوبی بود ، با این که طرفدار سیروان نیستم بهم خوش گذشت .
رامین 1988
چه ایده جالبی
عکسی چیزی ازش ندارین؟
راستش رو بگم من مهمان بودم و طبقه بالا ........... عکس نه ولی ترک به همین زودی رو فیلم گرفتم که بد نشده حجمش رو اوکی میکنم میزارم
عکس های کنسرت رو امروز همه ی سایت های خبری موسیقی میذارن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دوشنبه, مرداد 28, 1392
موسیقی ایرانیان – سودا مولائی: کنسرت سیروان خسروی توسط «آوای فروهر» در تاریخ بیست و هفتم مرداد ماه با استقبال گسترده مخاطبین در سالن همایشهای برج میلاد تهران به روی صحنه رفت.
به گزارش خبرنگار موسیقی ایرانیان، در این اجرا قطعات آلبوم «جاده رویاها » و همچنین قطعاتی از آلبوم های «تو خیال کردی بری» و «ساعت ۹» با تغییراتی در سازبندی اجرا شد.
در ادامه می توانید عکسهای موسیقی ایرانیان (امیر آبشناسان) از این کنسرت را دنبال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسرتش خیییییییییییییییییییییییی یییلی باحال بود ، ولی چرا همش دختر بودن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)