روزنامه تماشا: آقای پروین در گفت وگویی کوتاه با روزنامه تماشا گفته: دیروز برنامه را دیدم .از دست این پسره .آنقدر خندیدم اشکم دراومد .چه قدر خوب بازی می کنه این پسره .ادای عادل خوب بود .اما واقعا ادای دایی روعالی در می آورد.![]()
روزنامه تماشا: آقای پروین در گفت وگویی کوتاه با روزنامه تماشا گفته: دیروز برنامه را دیدم .از دست این پسره .آنقدر خندیدم اشکم دراومد .چه قدر خوب بازی می کنه این پسره .ادای عادل خوب بود .اما واقعا ادای دایی روعالی در می آورد.![]()
این اسانسوره فکر کنم از ساختمان پزشکان برداشتن
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
شکایت علی دایی از مدیر عامل باشگاه استقلال بودش که اونو مسخره کرده
اون از این برنامه شکایتی نکرده
از خداشم باشه چون اینا کاشانی خراب کردن
تو اونجا هم علی دایی تیم قهرمان کرد بعد اخراج شد کاشانیم گفت من اصلا این آقا رو نمی شناسم
دوستان من هر موقع هشت رو میبینم میترکم از خنده مخصوصا تیکه ای که سفارتی وقتی صحبتش تموم میشه به شدت تمام خودشو پرت میکنه رو صندلی d: انتهای خندس
دمشون گرم
اونی که رضا صادقی رو بازی میکرد همونی نیستش که عادل و دایی رو بازی میکنه ؟!
این مایلی کهن هم که ترکوند ... خیلی باحال بود . آخرش با گریه از استدیو رفت بیرون![]()
مایلی کوهن آخرش دعوا می کنه الان شروع شد برو حال کن
خیلی قشنگ ادای اون نقاشه تو لذت نقاشیه شبکه چهار رو درآوردنمخصوصا شعر بریباخش
دمشون گرم . چهارپایه داغ هم محشره اون مجریش خیلی توپه تا میبینمش میمیرم از خنده .
![]()
هر چه قدر برنامه قبلی اش جالب نبود این برنامه ترکوند . سر هر کدامش خندیدم . امروزش خیلی خیلی قشنگ بود![]()
چه عجب 90 درصد رو آوردن. کم کم داشت براش دلم تنگ میشد . این دفعه واسه اینکه صدای داخلی ها بخوابه رفته بودن سراغ خارجی ها. یه تیکه ای داشت خیلی باحال بود؛ اونجایی که قادر داشت حرف میزد و مترجمه گفت اینجاشو حالیم نشد! چی شدش.
خیلی خندیدم.
حامد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)