بابا يكي بگه اينا چرا بنميدارن تلفن رو؟خو شايد يكي اهواز نباشه .... 3036 كه اصلا قطعه ...شماره اهواز هم كسي برنميداره.عجب گيري افتاديم
بابا يكي بگه اينا چرا بنميدارن تلفن رو؟خو شايد يكي اهواز نباشه .... 3036 كه اصلا قطعه ...شماره اهواز هم كسي برنميداره.عجب گيري افتاديم
به این ادرس برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایین مینویسه چند گیگ مونده .توی سیترا هم
تو قسمت سرویس های من میری باقیمانده اعتبار رو به ریال مینویسه که تقسیم بر 35000 ریال که قیمت هر گیگ هست میکنی حجم باقیمانده بدست میاد به عنوان مثال اگر 170696 اعتبار باقیمانده میشه 170696/35000=4.8 گیگ
داشی اتفاقاً اصلاً دردسر نداره.چه تو سایت قبلیشون چه این جدیده که بهتر شده.من الان چند ماهه که اصلاً مراجعه ی حضوری واسه هیچ کاری ندارم و همه ش رو از طریق سایت انجام میدم.
================
اینم نتیجه ی تست الان من( سرویس 256 )
![]()
مطمئنی؟؟ من تقسیم میکنم میگه شیش و نیم گیگ دارم . من خودم سه ماهه ( ماهی 2 گیگ) خریدم . بعد 1 گیگ ترافیک . اونوقت الات فقط 500 مگابایتش رفته؟؟؟؟
اگه اینطور باشه دم مخابرات گرم . من گفتم حداقل 1.5 گیگ رفته
این راه مطمئنی درسته؟ من 4 گیگ در ماه دارم اعتبار باقیمانده رو از این راه حساب کردم شد 4.6 گیگ !!!
راستی بگو از کدوم وبسایت تمدید میکنی ؟ آدرسشو بنویس !
این روش اصلاً درست نیست و کاملاً حجم اشتباهی رو بهتون میده چون اون میزان اعتباری که نوشته شده ریالی نیست که با تقسیمش به 35000 بشه میزان حجم باقیمونده رو به دست آورد.
مطمئنترین و سادهترین راه اینه که با مراجعه به آدرس زیر و وارد کرد یوزرنیم و پسوردتون از انتهای صفحه میزان حجم باقیماندتون رو ببینین:
اینم نمونه ش که الان واسه خودم چک کردم:
![]()
کسی میدونه annex A و Annex M چیه؟ من روی m -------snr 18 و روی A ----snr 40 دارم حالا کارشون چیه ؟
دوستان دقت کردین فقط توی اهواز سرعت هارو واقعی میبندن ! این دوستمون KING iMAN 256 داره سرعتش 110 کیلوبایت . من چند تا تست دیگه هم از مخابرات خوزستان توی تاپیک تست سرعت از speedtest دیدم اونا هم سرعتشون واقعی نبود . ولی در اهواز واقعی میبیندن . عجب شانس بدی داریما![]()
مثل اينكه همه قسم خوردن جواب ما رو ندن.... خط من فيبر نوريه هرچي زنگ ميزنم به شماره ها يا مشغوله يا يا برنميدارن.تو مناطق تحت پوشش هستم ولي مطمئن نيستم .ميترسم پرداخت الكترونيك كنم اونوقت بهم ندن پولم دود شده بره هوا
![]()
نه دوست عزیز.اینجوریم نیست.الان دوست من همینجا توی سربندر سرویس 512 گرفته و واقعی بستن واسش.نمیدونم چیجوریاس.عجیبه.
مطمئن نیستم اما فکر کنم روی فیبرنوری مشکل داشته باشه و اگه اشتباه نکنم ADSL روی بستر کابل مسی استواره.شما فعلاً پرداخت نکن.نیازی نیست که حتماً از مخابرات بپرسی.از پارس آنلاین یا شاتل بپرس.بالأخره اگه اونا بتونن سرویس بدن یعنی میشه از مخابراتم گرفت.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)