تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 3017 اولاول ... 713141516171819202127671175171017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا يكي بگه اينا چرا بنميدارن تلفن رو؟خو شايد يكي اهواز نباشه .... 3036 كه اصلا قطعه ...شماره اهواز هم كسي برنميداره.عجب گيري افتاديم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واقعا گند زدم . آخه کی روز اول گرفتن adsl با محدودیت 4 گیگ . 1 گیگ مصرف میکنه ؟؟؟؟ جدا کی انقدر خره ؟؟؟ اما شده که شده چیکار کنم حالا تازه من سرعتم باید 2مگ باشه فعلا 512 . اگه 2 مگ بشه دیگه ....
    2 روز اول گذشت . از سرویس راضیم اما سیستمی که مقدار ترافیک مصرفیو نشون میده واقعا بیخوده من آخر نفهمیدم چقدر دقیق مصرف کردم ایشالله درستش کنن !
    با این وضع فک میکنم با مخابرات بمونمو سراغ جای دیگه نرم ! تا ببینیم چی میشه ...

به این ادرس برو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایین مینویسه چند گیگ مونده .توی سیترا هم

تو قسمت سرویس های من میری باقیمانده اعتبار رو به ریال مینویسه که تقسیم بر 35000 ریال که قیمت هر گیگ هست میکنی حجم باقیمانده بدست میاد به عنوان مثال اگر 170696 اعتبار باقیمانده میشه 170696/35000=4.8 گیگ

3. 4 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

چرا میشه ولی دردسر داره قبلا یکی دوبار انجام دادم درست نمیشد.البته جدیدا سیستمشونو کلا عوض کردن ولی امتحان نکردم
    داشی اتفاقاً اصلاً دردسر نداره.چه تو سایت قبلیشون چه این جدیده که بهتر شده.من الان چند ماهه که اصلاً مراجعه ی حضوری واسه هیچ کاری ندارم و همه ش رو از طریق سایت انجام میدم.
    ================
    اینم نتیجه ی تست الان من( سرویس 256 )

5. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

به این ادرس برو

تو قسمت سرویس های من میری باقیمانده اعتبار رو به ریال مینویسه که تقسیم بر 35000 ریال که قیمت هر گیگ هست میکنی حجم باقیمانده بدست میاد به عنوان مثال اگر 170696 اعتبار باقیمانده میشه 170696/35000=4.8 گیگ
    مطمئنی؟؟ من تقسیم میکنم میگه شیش و نیم گیگ دارم . من خودم سه ماهه ( ماهی 2 گیگ) خریدم . بعد 1 گیگ ترافیک . اونوقت الات فقط 500 مگابایتش رفته؟؟؟؟
    اگه اینطور باشه دم مخابرات گرم . من گفتم حداقل 1.5 گیگ رفته

7. 2 کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه krasusmh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به این ادرس برو

این راه مطمئنی درسته؟ من 4 گیگ در ماه دارم اعتبار باقیمانده رو از این راه حساب کردم شد 4.6 گیگ !!!

راستی بگو از کدوم وبسایت تمدید میکنی ؟ آدرسشو بنویس !

9. 2 کاربر از krasusmh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

این راه مطمئنی درسته؟ من 4 گیگ در ماه دارم اعتبار باقیمانده رو از این راه حساب کردم شد 4.6 گیگ !!!

راستی بگو از کدوم وبسایت تمدید میکنی ؟ آدرسشو بنویس !
    این روش اصلاً درست نیست و کاملاً حجم اشتباهی رو بهتون میده چون اون میزان اعتباری که نوشته شده ریالی نیست که با تقسیمش به 35000 بشه میزان حجم باقیمونده رو به دست آورد.
    مطمئنترین و سادهترین راه اینه که با مراجعه به آدرس زیر و وارد کرد یوزرنیم و پسوردتون از انتهای صفحه میزان حجم باقیماندتون رو ببینین:

اینم نمونه ش که الان واسه خودم چک کردم:

11. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی میدونه annex A و Annex M چیه؟ من روی m -------snr 18 و روی A ----snr 40 دارم حالا کارشون چیه ؟

13. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان دقت کردین فقط توی اهواز سرعت هارو واقعی میبندن ! این دوستمون KING iMAN 256 داره سرعتش 110 کیلوبایت . من چند تا تست دیگه هم از مخابرات خوزستان توی تاپیک تست سرعت از speedtest دیدم اونا هم سرعتشون واقعی نبود . ولی در اهواز واقعی میبیندن . عجب شانس بدی داریما

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثل اينكه همه قسم خوردن جواب ما رو ندن .... خط من فيبر نوريه هرچي زنگ ميزنم به شماره ها يا مشغوله يا يا برنميدارن.تو مناطق تحت پوشش هستم ولي مطمئن نيستم .ميترسم پرداخت الكترونيك كنم اونوقت بهم ندن پولم دود شده بره هوا

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان دقت کردین فقط توی اهواز سرعت هارو واقعی میبندن ! این دوستمون KING iMAN 256 داره سرعتش 110 کیلوبایت . من چند تا تست دیگه هم از مخابرات خوزستان توی تاپیک تست سرعت از speedtest دیدم اونا هم سرعتشون واقعی نبود . ولی در اهواز واقعی میبیندن . عجب شانس بدی داریما
    نه دوست عزیز.اینجوریم نیست.الان دوست من همینجا توی سربندر سرویس 512 گرفته و واقعی بستن واسش.نمیدونم چیجوریاس.عجیبه.

مثل اينكه همه قسم خوردن جواب ما رو ندن .... خط من فيبر نوريه هرچي زنگ ميزنم به شماره ها يا مشغوله يا يا برنميدارن.تو مناطق تحت پوشش هستم ولي مطمئن نيستم .ميترسم پرداخت الكترونيك كنم اونوقت بهم ندن پولم دود شده بره هوا
    مطمئن نیستم اما فکر کنم روی فیبرنوری مشکل داشته باشه و اگه اشتباه نکنم ADSL روی بستر کابل مسی استواره.شما فعلاً پرداخت نکن.نیازی نیست که حتماً از مخابرات بپرسی.از پارس آنلاین یا شاتل بپرس.بالأخره اگه اونا بتونن سرویس بدن یعنی میشه از مخابراتم گرفت.

17. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •