اصلاً تعجبمه برای یه همچین سریالهای در پیت صدا و سیمایی که بچه 2 ساله ببینه خندش می گیره چرا 19 صفحه تاپیک زده شد ؟؟؟
اصلاً تعجبمه برای یه همچین سریالهای در پیت صدا و سیمایی که بچه 2 ساله ببینه خندش می گیره چرا 19 صفحه تاپیک زده شد ؟؟؟
فکر کردم فقط من از این فیلم بیزار شدم
یه فیلم 35 دقیقه ای که
5دقیقه از قسمت قبل نشون میده
7 دقیقه پیام داره
این که از اول و وسط فیلم خب میرسیم به اینکه کلی آب بستن به فیلم مزخرفشون 6 قسمته تازه حالا شب شده هنوز پسره نتونسته بره تو خواب دختره
فیلم رو هم هی کش میدن خدا کنه کشش پاره بشه راحت شیم
اونم از بقیه شبکه ها فیلمهاشون از این مزخرف تر بازم خدا رو شکر من همینو نگاه میکنم اونم تا آخر هم به خودم هم به سازندگان فیلم بد و بیراه میگم[COLOR="Silver"]
متاسفانه این سریال زمان خیلی خوبی (دقیقا بعد افطار) پخش میشه و خیلی ها بیکارن و حاضرن این فیلم دیدن بگذرونن ولی جاش این رو می بینن .
سریال های باکیفیت تری که شبکه 3 سال های پیش پخش کرده بود هم باعث میشه اونایی که سالای پیش این سریال رو دنبال کنن امسال با این روبرو بشن .
این تاپیکم نقش سوپاپ اطمینان رو داره تا از منفجر شدن مغز اونایی که اعصابشون از این سریال بهم می خوره جلوگیری کنه.
....و هنوز منتظریم که شب بشه فکر کنم تا آخر رمضان شب نشه یا شب بشه این آیدا خانوم دلشکسته از ناراحتی خوابش نبره
هیچی فقط میتونم بگم هیچی
واقعاً که
سال پیش جراحت کجا و این کجا
دوستان یه سوال فنی اسم این دختر روحه چیه
کلا اسن نداره بهش میگه ببین اسمش ببینه![]()
همین یه ذره علاقه ای هم که به فیلم داشتیم با خوند این 20 صفحه پرید
به نظرمن کل فیلم و سریالهای ایران فقط جنبه سرگرمی دارن به جز یکی دو مورد مثلا اخراجی ها-مارمولک و ... که واقعا اومده بودن حرف بزنن و واقعا هم زدن (سراسرفیلم مشکلات جامعه و دولت گوشزد میشد)بقیه همه درپیت و فقط سرگرمی اونم واسه موقعی که بیکاری و هیچ کاری نداری
فكر كنم كل ماه رمضون رو اينا يا مي خوان برن سينما ... يا برن دانشگاه يا بشينن كنار هم قصه حسن كرد شبستري ( داداش حسين : دي ) نعريف كنن.
خداييش معلومه فقط يه پولي به جيب رده.
اون سكانس كلانتري رو به ياد بياريد اصلا چه لزومي داشت بياد در مورد پرونده ي نميدونم سرقت جواهر فروشي حرف بزنه؟!!!! آخه كجاش ربط به فيلم داشت.
فقط پول بيت المال رو اين آقا! حروم كرده ... متاسفم.
سرگرمی باید به حالت رضایت همراه باشه نه این فیلمی که ساختنبقول دوستمون چون دقیقا بعدا افطار پخش میشه و مردم بیکار و سیر نشستن فیلم رو میبینن همین
مگه نگفت اگه فک نکنی به روح بودن میتونی رو بشینی؟!روی صندلی میشینه و از رو میز مثلا رد میشه !
احتمالا اومده مثل این خارجی ها که تو پلیسشون چنتا پرونده رو میگن که فلان پرونده چی شد چی نشد ، اینم اومده غمپز اونا رو در کردهاون سكانس كلانتري رو به ياد بياريد اصلا چه لزومي داشت بياد در مورد پرونده ي نميدونم سرقت جواهر فروشي حرف بزنه؟!!!! آخه كجاش ربط به فيلم داشت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)