تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 52 اولاول ... 713141516171819202127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 514

نام تاپيک: مـشاوره برای خرید iPad / آیپد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    ipad 3 شما در بست بالا گفتید ریلز نشده درسته.نیو ایبد اومد .الانم که ایبد 4 اومده مدله وایفا . برای اطلاع گفتم
    قیمت نیو با 4 زیاد فرق نداره. نمیدونم گرما که نیو داشت این ایبد 4 داره یا نه. بردازنده چند هسته ای گرما داره مشکلی فکر نکنم باشه

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان من چند نفر رو دیدم که فکر می کردن 4g چون سیم کارت می خوره میشه باهاش اس ام اس داد یا تماس گرفت و حالا......
    توجه کنید که با آیپدهای جدید اپل نمیشه تماس گرفت یا اس ام اس داد

اما ایسوس و سامسونگ و... که سیم کارت می خورن میشه باهاش تماس گرفت یا اس داد

نکته دوم اینکه آیپد 4 هنوز جیلبریک نشده و تولید آیپد 3 متوقف شده این اوضاع رو پیچیده کرده

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام دوستان ...يه كمك تقريبا فوري مي خواستم:
    من ميخوام برم ipad2 مو بفروشم حالا بجاتون ipad3 بگيرم خوبه يا ipad mini(چون ipad 2 فعليم ٦٤ گيگ هست و ميخوام ١٦ گيگ بگيرم از لحاظ پولي چيزي سر نميدم)......البته ميدونم ipad 3 رتينا هست ولي در عوض ipad mini هم خيلي سبك و ظريف و اين هم مزيت مهمي هست...

با اين تفاسير به نظر دوستان چكار كنم؟؟ممنون

.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان ...يه كمك تقريبا فوري مي خواستم:
    من ميخوام برم ipad2 مو بفروشم حالا بجاتون ipad3 بگيرم خوبه يا ipad mini(چون ipad 2 فعليم ٦٤ گيگ هست و ميخوام ١٦ گيگ بگيرم از لحاظ پولي چيزي سر نميدم)......البته ميدونم ipad 3 رتينا هست ولي در عوض ipad mini هم خيلي سبك و ظريف و اين هم مزيت مهمي هست...

با اين تفاسير به نظر دوستان چكار كنم؟؟ممنون

.
    اگه با کیفیت صفحه آیپد 2 مشکل نداشتی آیپد مینی بگیر
    اما اگه کیفیت عالی صفحه می خوای آیپد 3 بگیر
    درضمن توی بنچمارکها آیپد 3 چندان از 2 و مینی قویتر نیست !
    با 16 گیگ به مشکل بر می خوری !

5. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه cnn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درود
    یه راهنمایی می خوام
    اول بگم که تو سیستم تبلت سررشته ندارم ولی می خوام برای کسی هدیه بخرم
    تو یه سایت که قیمت هم داشت نگاه کردم iPad 4 Wi-Fi + 4G-16GB رو با قیمت 1/350/000 زده و مدل iPad 4 Wi-Fi-16GB رو با قیمت 1/700/000 زده
    مدل اول در مقایسه با مدل دوم امکانات بیشتری هم داره و یا مدل های آی پد 2 گرون تر هم هست
    الان این سیستمش چطوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درود
    یه راهنمایی می خوام
    تو یه سایت که قیمت هم داشت نگاه کردم iPad 4 Wi-Fi + 4G-16GB رو با قیمت 1/350/000 زده و مدل iPad 4 Wi-Fi-16GB رو با قیمت 1/700/000 زده
    مدل اول در مقایسه با مدل دوم امکانات بیشتری هم داره و یا مدل های آی پد 2 گرون تر هم هست
    الان این سیستمش چطوریه؟
    بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که زیر همون متن به مدیر سایت پیام بدی که این شرکت قیمت غیر واقعی درج کرده. وای فای 16 پائین ترین قیمت 1700 هست. ( خیلی ها 1900 می فروشند ) حالا 4G رو زده 1350 !!
    اگه مشکل مالی نداری تصمیم با خود شماس. در غیر این صورت بهتره صبر کنی. چون این وسیله ارزش نزدیک دو میلیون تومن پول رو نداره.

8. این کاربر از hesam 63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

cnn

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

درود
    یه راهنمایی می خوام
    الان این سیستمش چطوریه؟
    قیمت هایی که داری اشتباهه
    من فروشگاه معتبری رو در بندر عباس میشناسم که پایین ترین قیمت رو در کشور داره و رایگان هم ارسال می کنه
    IPAD 4 WIFI 4G 16GB:2320
    IPAD 4 WIFI 16GB:1650
    شما باید اول تعیین کنید سقف بودجتون چقدره
    درضمن قیمت مدل 4g چون تازه وارد بازار شده کمی حباب داره و در اینده کاهش پیدا می کنه

10. این کاربر از ehsan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

cnn

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من حدود یک ماه دیگه که قراره داداشم یه سفر یره امریکا می خوام یه ای پد بگیرم نظر خودم ipad 4 wifi 4g 64 gb هست که 829 دلارش رو هم دادم به داداشم فقط چندتا نکته
    1- من بهش گفتم که AT&T بخره چون توی سایت اپل باید سرویس رو انتخاب کنی حالا ایا ایران بیارم میتونم ار 3g اوم بدون دست کاری استفاده کنم
    2-بکم دو دل شدم بین اندروید و ios الان گوشیم اندروید هست ایا به نظر شما ارزش داره صبر کنم یه نکسوس 3g بگیرم تنها نقطه قوتش واسه من usb خور بودنش هست وگرنه افکر کنم اپل واقعا بهتره یا ایسوس و ...

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام
    من حدود یک ماه دیگه که قراره داداشم یه سفر یره امریکا می خوام یه ای پد بگیرم نظر خودم ipad 4 wifi 4g 64 gb هست که 829 دلارش رو هم دادم به داداشم فقط چندتا نکته
    1- من بهش گفتم که AT&T بخره چون توی سایت اپل باید سرویس رو انتخاب کنی حالا ایا ایران بیارم میتونم ار 3g اوم بدون دست کاری استفاده کنم
    2-بکم دو دل شدم بین اندروید و ios الان گوشیم اندروید هست ایا به نظر شما ارزش داره صبر کنم یه نکسوس 3g بگیرم تنها نقطه قوتش واسه من usb خور بودنش هست وگرنه افکر کنم اپل واقعا بهتره یا ایسوس و ...
    سلام .

1 . مشکلی نیست کار میکنه !

2 . دوست من شما که گوشیت اندروید هست بهتر تبلت با یک os دیگه باشه ! در ضمن تبلت های اندرویدی در زمینه اپ بسیار ضعیف هست ! اکثر اپ هاشون اپ های موبایل های اندرویدی هستن که کشیده شدن !

در ضمن با کمرا کیت میتونی به آیپد فلش و اس دی وصل کنید ! ( اگر جیلبریک باشی دسترسی کامل به فلش داری و اگر نباشی فقط عکس )

13. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چند تا سوال در مورد آیپد مینی :
    1.مدل سلولار GPS داره؟
    2. با سیمکارت های ایران کار میکنه؟
    3.حجم برنامه هاش در چه حده؟ مثلا در مدل 16 گیگ ،تقریبا چند تا برنامه و بازی میشه نصب کرد؟ کلا به نظرتون 16 جواب میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •