درود
ipad 3 شما در بست بالا گفتید ریلز نشده درسته.نیو ایبد اومد .الانم که ایبد 4 اومده مدله وایفا . برای اطلاع گفتم
قیمت نیو با 4 زیاد فرق نداره. نمیدونم گرما که نیو داشت این ایبد 4 داره یا نه. بردازنده چند هسته ای گرما داره مشکلی فکر نکنم باشه
درود
ipad 3 شما در بست بالا گفتید ریلز نشده درسته.نیو ایبد اومد .الانم که ایبد 4 اومده مدله وایفا . برای اطلاع گفتم
قیمت نیو با 4 زیاد فرق نداره. نمیدونم گرما که نیو داشت این ایبد 4 داره یا نه. بردازنده چند هسته ای گرما داره مشکلی فکر نکنم باشه
دوستان من چند نفر رو دیدم که فکر می کردن 4g چون سیم کارت می خوره میشه باهاش اس ام اس داد یا تماس گرفت و حالا......
توجه کنید که با آیپدهای جدید اپل نمیشه تماس گرفت یا اس ام اس داد
اما ایسوس و سامسونگ و... که سیم کارت می خورن میشه باهاش تماس گرفت یا اس داد
نکته دوم اینکه آیپد 4 هنوز جیلبریک نشده و تولید آیپد 3 متوقف شده این اوضاع رو پیچیده کرده
سلام دوستان ...يه كمك تقريبا فوري مي خواستم:
من ميخوام برم ipad2 مو بفروشم حالا بجاتون ipad3 بگيرم خوبه يا ipad mini(چون ipad 2 فعليم ٦٤ گيگ هست و ميخوام ١٦ گيگ بگيرم از لحاظ پولي چيزي سر نميدم)......البته ميدونم ipad 3 رتينا هست ولي در عوض ipad mini هم خيلي سبك و ظريف و اين هم مزيت مهمي هست...
با اين تفاسير به نظر دوستان چكار كنم؟؟ممنون
.
اگه با کیفیت صفحه آیپد 2 مشکل نداشتی آیپد مینی بگیر
اما اگه کیفیت عالی صفحه می خوای آیپد 3 بگیر
درضمن توی بنچمارکها آیپد 3 چندان از 2 و مینی قویتر نیست !
با 16 گیگ به مشکل بر می خوری !
درود
یه راهنمایی می خوام
اول بگم که تو سیستم تبلت سررشته ندارم ولی می خوام برای کسی هدیه بخرم
تو یه سایت که قیمت هم داشت نگاه کردم iPad 4 Wi-Fi + 4G-16GB رو با قیمت 1/350/000 زده و مدل iPad 4 Wi-Fi-16GB رو با قیمت 1/700/000 زده
مدل اول در مقایسه با مدل دوم امکانات بیشتری هم داره و یا مدل های آی پد 2 گرون تر هم هست
الان این سیستمش چطوریه؟
بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که زیر همون متن به مدیر سایت پیام بدی که این شرکت قیمت غیر واقعی درج کرده. وای فای 16 پائین ترین قیمت 1700 هست. ( خیلی ها 1900 می فروشند ) حالا 4G رو زده 1350 !!
اگه مشکل مالی نداری تصمیم با خود شماس. در غیر این صورت بهتره صبر کنی. چون این وسیله ارزش نزدیک دو میلیون تومن پول رو نداره.
قیمت هایی که داری اشتباهه
من فروشگاه معتبری رو در بندر عباس میشناسم که پایین ترین قیمت رو در کشور داره و رایگان هم ارسال می کنه
IPAD 4 WIFI 4G 16GB:2320
IPAD 4 WIFI 16GB:1650
شما باید اول تعیین کنید سقف بودجتون چقدره
درضمن قیمت مدل 4g چون تازه وارد بازار شده کمی حباب داره و در اینده کاهش پیدا می کنه
سلام
من حدود یک ماه دیگه که قراره داداشم یه سفر یره امریکا می خوام یه ای پد بگیرم نظر خودم ipad 4 wifi 4g 64 gb هست که 829 دلارش رو هم دادم به داداشم فقط چندتا نکته
1- من بهش گفتم که AT&T بخره چون توی سایت اپل باید سرویس رو انتخاب کنی حالا ایا ایران بیارم میتونم ار 3g اوم بدون دست کاری استفاده کنم
2-بکم دو دل شدم بین اندروید و ios الان گوشیم اندروید هست ایا به نظر شما ارزش داره صبر کنم یه نکسوس 3g بگیرم تنها نقطه قوتش واسه من usb خور بودنش هست وگرنه افکر کنم اپل واقعا بهتره یا ایسوس و ...
سلام .
1 . مشکلی نیست کار میکنه !
2 . دوست من شما که گوشیت اندروید هست بهتر تبلت با یک os دیگه باشه ! در ضمن تبلت های اندرویدی در زمینه اپ بسیار ضعیف هست ! اکثر اپ هاشون اپ های موبایل های اندرویدی هستن که کشیده شدن !
در ضمن با کمرا کیت میتونی به آیپد فلش و اس دی وصل کنید ! ( اگر جیلبریک باشی دسترسی کامل به فلش داری و اگر نباشی فقط عکس )
چند تا سوال در مورد آیپد مینی :
1.مدل سلولار GPS داره؟
2. با سیمکارت های ایران کار میکنه؟
3.حجم برنامه هاش در چه حده؟ مثلا در مدل 16 گیگ ،تقریبا چند تا برنامه و بازی میشه نصب کرد؟ کلا به نظرتون 16 جواب میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)