وقتی میری تو صفحه منو مخفی برنامه رو ببیند و دوباره باز کن. اگر کار نکرد احتمالا روی مدل 5000 جواب نمیده. این رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توش نوشته از مدل 5500 به بالا باید باشه.
وقتی میری تو صفحه منو مخفی برنامه رو ببیند و دوباره باز کن. اگر کار نکرد احتمالا روی مدل 5000 جواب نمیده. این رو ببین:
توش نوشته از مدل 5500 به بالا باید باشه.
اتفاقا تاپیکشو همین دیروز زدم. به هر حال فلش باید فرمت مخصوص بشه ولی راه حل دیدن فیلم روی کامپیوتر رو اینجا توضیح دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
تست می کنم خبرشو می دم
تست می کنم خبرشو می دم[/QUOTE]
آقا دستت طلا
مطلبت خیلی بدردم خورد ممنون
جالب اینجاست که زنگ زدم نمایندگی ولی گفتند چنین کد یا نرم افزاری وجود ندارد ؟!!!
آقا دستت طلا
مطلبت خیلی بدردم خورد ممنون
جالب اینجاست که زنگ زدم نمایندگی ولی گفتند چنین کد یا نرم افزاری وجود ندارد ؟!!![/QUOTE]
این نرم افزار غیر رسمی هست و تازه درست شده. حالا اگر برات جواب داد بی زحمت تو اون تاپیک مربوطه اعلام کن تا بره بالا و کسایی که ندیدند هم ببینند.
سلام دوستان من d7000 دارم من رفتم داخل منو مخفی و اونو گذاشتم رو ایران زبان و زیرنویس فارسیش درست شد اما ----- و دیچیتالش کار نمیکنه تا زمانی که اروپا رو انتخاب کنم کسی میدونه که چه چجوری درستش کنم لطفاٌ جوابم رو سریع بدید خسته شدم از بس که گشتم
شما از پشت تلویزیون ببین مدل دقیق تلویزیون رو چی نوشته؟ اگر اولش با UA شروع میشه مال آسیا هست و نباید مشکلی باشه و اگر UE هست مال اروپا هست و ممکنه علت مشکل این باشه.
به هر حال اگر تلویزیون شما سری UA هست باید توی منوی مخفی قسمت Option بری و Local Set رو ED_IRAN بگذاری.
اگر این کارو کردی و بازم نشد، Tuner رو روی SEC_---_TC بگذار و توی Sub Option گزینه Region رو ED_DTV بگذار و به هیچ چیز دیگه ای دست نزن.
سلام دوست عزیز smhsh121 منون تلوزیونم مدل ue است میشه دقیق توضیح بدی چکار کنم منون میشم
من توی منو مخفی tuner و region رو پیدا نکردم میشه دقیق بگی کدوم قسمت هستن
ببینید تلویزیون شما مدل اروپایی هست و فرم ویر نصب روش با فرم ویر آسیایی فرق داره. نمی دونم بشه یه کاریش کرد که فارسی رو پشتیبانی کنه یا نه. اینجا بچه هایی که مشکل دارن یا از امارات تلویزیون آوردند یا از بانه که ساخت مالزی هست و همشون سری UA هستند و با یک تغییر ساده در Local Set مشکلشون حل میشه.
شما اگر خیلی طالب هستی که تلویزیونت فارسی رو پشتیبانی کنه اول باید مسئولیت عواقب احتمالی اونو به عهده بگیری چون من تا به حال با مدل اروپایی برخورد نداشتم. بعدش هم برای اینکه Tuner و Region رو بتونی تغیر بدی باید با برنامه rusamsung وارد منوی مخفی بشی که توضیحش توی پست زیر هست:
یک نکته هم اضافه کنم اینه که مدل های اروپایی شنیدم تیونر ----S هم دارند، اگر اینطور هست به نظر من می ارزه فارسیش نکنی و بتونی باهاش ماهواره بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)