تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 17 از 461 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

دوستان من تصمیم قاطع دارم دیگه این تاپیک نیام ! : دی
    پس سعی میکنم به طور فشرده توی این یکی دو روز سوالامو بگم و برم
    از کنکوری های پارسال هم میخوام جوری جواب بدن که دوست داشتن پارسال این موقع ها یکی بشون جواب بده : )
    هم خاطره خوشی برای من میمونه هم مطمئنم برای بقیه هم مفیده .

خوب این از اولیش !
    1- برای کنترل زمان تو آزمون چکار باید کرد ؟ من تجربه ی آزمونم کمه و هیچی از این زمان های نقصانی و چند تا از 10 تا و امثالهم نمیدونم : دی
    2- چه درسیو بهتره اول زد ؟ عمومیا رو کار ندارم اما تو اختصاصیا آدم خسته میشه ! درسی که سخت تره رو اول بزنیم یا ساده تره ؟ درسی که علاقمون بیشتره یا کمتر ؟
    3- من روزای مدرسه ساعت 1 میرسم خونه ! تا ناهار بخورم و یه چرت کوچیک بزنم میشه 3-3.5 ! تا 6 میشه 2 ساعت مطالعه - از 6 تا 12 هم بیشتر از 4 یا نهایتا 5 رو نمیشه درس خوند !
    روزایی که مدرسه ندارم هم صبح ساعت 7 تقریبا شروع میکنم تا 12 میشه 4 ساعت مفید ! بعد از اون هم میشه مثل روزای مدرسه ام که کلا میشه 10 ساعت ! یعنی چی ؟ ماکس مطالعه من میشه : 3*6 + 10*4 یعنی فقط 58 ساعت ! من اینو چطوری بیشتر کنم خداییش ؟ یه موجود مثل اشکان اسماعیلی چطوری میاورده 17 ساعت !! تو روز میخونده ؟ مگه آدم نباید استراحت کنه وسطش ؟! کلا اگه راهی به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگید . چون من تا عید مدرسمون همین جوریه و اصلا کافی نیست 58 ساعت برام !

4- یه مارک پاک کن خوب که نرم باشه میشه معرفی کنید ؟ خیلی ساله مداد و پاک کن نخریدم . مداد برای آزمون چی خوبه ؟

5- خط کش و پرگار میزارن سر جلسه کنکور ببری ؟

6- غذا میشه برد ؟ کیکی چیزی ؟ اگه آره کی میخورن ؟ وقت میدن مثلا بین دو تا دفترچه ؟
    ببين كنترل زمان توي آزمون يه علم فقط يست...بايد تجربه كني بيشتر...شايد 5 آزمون اول وقت كم بياري... اما خب بلاخره جا ميفته واست....واسه زمان نقصاني كفيه زمان شروع ارمون رو بدوني و تايم هر درس رو از هر درس متناسب با تعداد سوالاش و سختيش جند دقيقه كم كن.... تمام درسا رو كه تموم كردي برو سروقت سولايي كه نتونستي بزني قبلا....
    من پارسال طبق خود دفترچه زدم.... تو اختصاصيا يكي از دوستام از شيمي شروع كرد... اما خب تو رياضي وقت كم آورد و بخاطر خستگي نصف اون چيزي كه ميتونست بزنه رو نزد.... با اين حال تصميم با خودته... مهم اينه كه زمان و ميزان خستگيت رو كنترل كني...
    به نظر من كميت مطالعه در همين حد هم خيلي خوبه.... البته اگه كيفيت لازم رو داشته باشه... شما سجاد فولادي رو بياد بيار كه واسش ساعت مطالعه مهم نبود...بلكه عمق مطالعه مهم بود... شما هم اگه با دفتر برنامه ريزي پيش بري مي توني زمان مطالعه رو افزايش بدي... توي مدرسه هم در تايم هاي بيكاري و تفريح مي توني مساله حل كني يا عموميات رو مرور كني... استفاده كردن از تايم هاي مرده خيلي خوبه...
    پاكن رو نمي دونم..
    خط كش و پرگار هم نمي دونم
    غذا هرچي دوست داري ببر... اما فكر نكنم روز كنكور چيز زيادي بخوري..

2. 6 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

ببين كنترل زمان توي آزمون يه علم فقط يست...بايد تجربه كني بيشتر...شايد 5 آزمون اول وقت كم بياري... اما خب بلاخره جا ميفته واست....واسه زمان نقصاني كفيه زمان شروع ارمون رو بدوني و تايم هر درس رو از هر درس متناسب با تعداد سوالاش و سختيش جند دقيقه كم كن.... تمام درسا رو كه تموم كردي برو سروقت سولايي كه نتونستي بزني قبلا....
    من پارسال طبق خود دفترچه زدم.... تو اختصاصيا يكي از دوستام از شيمي شروع كرد... اما خب تو رياضي وقت كم آورد و بخاطر خستگي نصف اون چيزي كه ميتونست بزنه رو نزد.... با اين حال تصميم با خودته... مهم اينه كه زمان و ميزان خستگيت رو كنترل كني...
    به نظر من كميت مطالعه در همين حد هم خيلي خوبه.... البته اگه كيفيت لازم رو داشته باشه... شما سجاد فولادي رو بياد بيار كه واسش ساعت مطالعه مهم نبود...بلكه عمق مطالعه مهم بود... شما هم اگه با دفتر برنامه ريزي پيش بري مي توني زمان مطالعه رو افزايش بدي... توي مدرسه هم در تايم هاي بيكاري و تفريح مي توني مساله حل كني يا عموميات رو مرور كني... استفاده كردن از تايم هاي مرده خيلي خوبه...
    پاكن رو نمي دونم..
    خط كش و پرگار هم نمي دونم
    غذا هرچي دوست داري ببر... اما فكر نكنم روز كنكور چيز زيادي بخوري..
    به نظر من شريايط آزمون رو فقط بايد با تجربه كسب كرد(پست محسن !!! تاييد ميشه)

خط كش و پرگار برا چي!!؟؟!؟!؟ تا بخواي شكل رو بكشي و متر كني 5 دقيقه از وقتت مي پره بهتره كه از الآن هندسه رو مفهومي كار كني(البته نمي دونم اجاز مي دن يا نه)

من برا كنكور آب و كيك بردم و فقط تونستم يه قلپ آب اونم بين وقتي كه بين عموميا و اختصاصيا بود بخورم پس زياد شكمو!! نباش

برا پاك كن و مداد برو چندتا بگير ببين كدوم خوبه!!!

فقط دفتر برنامه ريزي رو فراموش نكني

كارنامه هات رو هم بذار تو سايت(البته اگه حسش بود)

موفق باشي
    Last edited by Samba; 19-07-2011 at 15:53.

4. 8 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

منم یه سوال دارم!

من نمیدونم وقتی یه درسی رو خوندم چقد بعدش برم سراغ تست های اون درس

مثلا شیمی رو وقتی 1 فصل رو خوندم تموم شد بعد چند روز تستاشو بزنم؟

(هم درسهای حفظی رو بگین هم حلی)

6. 2 کاربر از Eshghe_door بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان من تصمیم قاطع دارم دیگه این تاپیک نیام ! : دی
    پس سعی میکنم به طور فشرده توی این یکی دو روز سوالامو بگم و برم
    از کنکوری های پارسال هم میخوام جوری جواب بدن که دوست داشتن پارسال این موقع ها یکی بشون جواب بده : )
    هم خاطره خوشی برای من میمونه هم مطمئنم برای بقیه هم مفیده .

خوب این از اولیش !
    1- برای کنترل زمان تو آزمون چکار باید کرد ؟ من تجربه ی آزمونم کمه و هیچی از این زمان های نقصانی و چند تا از 10 تا و امثالهم نمیدونم : دی
    2- چه درسیو بهتره اول زد ؟ عمومیا رو کار ندارم اما تو اختصاصیا آدم خسته میشه ! درسی که سخت تره رو اول بزنیم یا ساده تره ؟ درسی که علاقمون بیشتره یا کمتر ؟
    3- من روزای مدرسه ساعت 1 میرسم خونه ! تا ناهار بخورم و یه چرت کوچیک بزنم میشه 3-3.5 ! تا 6 میشه 2 ساعت مطالعه - از 6 تا 12 هم بیشتر از 4 یا نهایتا 5 رو نمیشه درس خوند !
    روزایی که مدرسه ندارم هم صبح ساعت 7 تقریبا شروع میکنم تا 12 میشه 4 ساعت مفید ! بعد از اون هم میشه مثل روزای مدرسه ام که کلا میشه 10 ساعت ! یعنی چی ؟ ماکس مطالعه من میشه : 3*6 + 10*4 یعنی فقط 58 ساعت ! من اینو چطوری بیشتر کنم خداییش ؟ یه موجود مثل اشکان اسماعیلی چطوری میاورده 17 ساعت !! تو روز میخونده ؟ مگه آدم نباید استراحت کنه وسطش ؟! کلا اگه راهی به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگید . چون من تا عید مدرسمون همین جوریه و اصلا کافی نیست 58 ساعت برام !

4- یه مارک پاک کن خوب که نرم باشه میشه معرفی کنید ؟ خیلی ساله مداد و پاک کن نخریدم . مداد برای آزمون چی خوبه ؟

5- خط کش و پرگار میزارن سر جلسه کنکور ببری ؟

6- غذا میشه برد ؟ کیکی چیزی ؟ اگه آره کی میخورن ؟ وقت میدن مثلا بین دو تا دفترچه ؟

ممنون ... تا فردا
    سلام..1کلا 2 تا تکنیک معروف در رابطه با مدیریت زمان تو ازمون وجود داره:1.تکنیک ضربدر منفی.2.تکنیک زمان های نقصانی.
    تکنیک ضربدر منفی یکی از بهترین وکاربردی ترین روش ها برای مدیریت زمان هستش و البته یه تکنیک بدیهی هستش یعنی خیلی از دانش اموزان بدون اینکه متوجه باشند از این تکنیک استفاده میکنن.وبه این صورته که تو هردرس اول سولاتی رو که برات اسونن و میتونی تو یه زمان خوب بهش جواب بدی رو جواب میدی و با اینکار خیال خودت رو از این بابت که به همه سوال های اسون جواب دادی رو راحت میکنی بعد در حین جواب دادن به سوالا یه سری سوالا هستن که یا به دلیل اینکه مطلبی رو که اون سوال ازش طرح شده رو نخوندی یا خوب نخوندی و یا اینکه اون سوال خیلی سخت و وقتگیره و ارزش نداره که ریسک کنی و روش وقت بذاری.این نوع سوالات رو کنارش یه علامت منفی بذار و این علامت منفی به این معنیه که تو به اون سوال اصلا جواب نمیدی.و یه سری سوالا هستن که میتونی بهشون جواب بدی اما یه مقداری وقت گیرن و اما و اگر توشداره.کنار این جور سوالا یه علامت ضربدر میزاری و این به این معنیه که تو به این سوالا جواب میدی منتهی وقتی که به همه سوالات اسون جواب دادی و از وقت درس هم باقی مونده بود.
    تکنیک زمان های نقصانی هم یه جورایی مکمل تکنیک ضربدر منفیه البته به نظر من خیلی جالب و کاربردی نیست و شاید بیش تر بدرد داوطلبای خیلی قوی بخوره.و به اینصورته که تو دروس عمومی توی هردرس 15 دقیقه وقت بزاری و اخر سر 15 دقیقه از کل زمان پاسخگویی به دروس عمومی اضافه میاد که از اون زمان برای پاسخ دادن به سوالایی که علامت دار کردی جواب میدی.برای دروس تخصصی برای ریاضی 15 دقیقه کم میکنی برای فیزیک 10 دقیقه برای شیمی 5 دقیقه و وقتی که اضافه میاری رو برای سوالای علامت دار دروس تخصصی میزاری.
    2. کارشناسای اموزشی میگن که مسئولان سازمان سنجش در چیدمان و ترتیب دروس صلاحدید دانش اموزان رو درنظر میگیرن و و این ترتیب خاص هردمبیلی نیستش و بهتره داوطلبا بر اساس همون ترتیبی که در دفترچه وجود داره به سوالا جواب بدن.
    3 . 58 ساعت در هفته میشه روزی 8.5 ساعت که همچین زمان کمی نیستش بخصوص اگه مداوم باشه. مگه چند درصد از داوطلبا روزانه 8 ساعت در س میخونن؟!البته اگه خیلی ادم سخت کوشی باشی میتونی صبح مثلا ساعت 6 صبح از خواب بلند شی یه ساعت بیشتر بخونی یا روزایی که مدرسه نمیری از ساعت 12 ظهر تا 12 شب میشه 12 ساعت که تو فقط 6 ساعتشو میخونی راستشو بگو اون 6 ساعت دیگه رو چکار میکنی؟ها؟بعدشم مطمئنی که روزای مدرسه فقط یه چرت کوچیک میزنی؟
    5.میگم نظرت چیه که با خودت ماشین حسابم ببری از اون مهندسیا!جون داداش تعارف نکن بگو
    6.اره.میتونی با خودت چیزای مثل اب میوه و کیک و اب معدنی وشکلات و....ببری.از لحاظ قانونی وقت خاصی وجود نداره یعنی هر وقت خواستی میتونی بخوری ولی بهترین زمان یکی بعد از سوالای عمومیه چون میخوای شروع به جواب دادن به سوالای اختصاصی کنی و دوم وسطای سوالای اختصاصیه که ادم خسته میشه.البته فکر نکنم وقت زیادی برای خوردن داشته باشی.
    Last edited by shahabtaheri; 19-07-2011 at 12:10.

8. 5 کاربر از shahabtaheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

به نظر من شريايط آزمون رو فقط بايد با تجربه كسب كرد(پست ميلاد تاييد ميشه)

خط كش و پرگار برا چي!!؟؟!؟!؟ تا بخواي شكل رو بكشي و متر كني 5 دقيقه از وقتت مي پره بهتره كه از الآن هندسه رو مفهومي كار كني(البته نمي دونم اجاز مي دن يا نه)

من برا كنكور آب و كيك بردم و فقط تونستم يه قلپ آب اونم بين وقتي كه بين عموميا و اختصاصيا بود بخورم پس زياد شكمو!! نباش

برا پاك كن و مداد برو چندتا بگير ببين كدوم خوبه!!!

فقط دفتر برنامه ريزي رو فراموش نكني

كارنامه هات رو هم بذار تو سايت(البته اگه حسش بود)
    خط کش و پرگار ؟ خوب من تخصصمه رسم شکل ! یه زمانی برای المپیاد میخوندم میگفتن مرحله 1 رو شکل رسم کنید . انقدر تمرین کردم سرعتم از خود حل مساله بیشتر شد تو رسم شکل ! : دی
    بحث شکمو بودن نیست ! استرس اینو دارم صعف کنم ! ینی 1 دقیقه هم جدا از وقت آزمون نمیدن به آدم نامردا ؟ :(
    برم بیرون ساعت مطالعم کم میشه هی به خودم فوش میدم
    دفتر برنامه ریزیم هفته های من ه ! مثل قلمچیه تقریبا . یکم با کلاس تر : دی
    کارنامه رو هم مطمئن نیستم . چون گفتم که نمیخوام آن شم دیگه ! بعدشم فعلا که منو فلم چی ساز خودمونو میزنیم هر کدوم ! من دنباله خوندم این میخواد از حد امتحان بگیره ! نمیتونم هم برم حد رو بخونم به جاش چون دنباله درس مدرسه مونه ! فعلا شروع کردم یواش یواش حد رو ببینم چی میشه . واسه همین حداقل یکی دو آزمون اول رو نتیجه ی خوبی فک نکنم بگیرم که کارنامه بزارم
    سلام..1کلا 2 تا تکنیک معروف در رابطه با مدیریت زمان تو ازمون وجود داره:1.تکنیک ضربدر منفی.2.تکنیک زمان های نقصانی.
    تکنیک ضربدر منفی یکی از بهترین وکاربردی ترین روش ها برای مدیریت زمان هستش و البته یه تکنیک بدیهی هستش یعنی خیلی از دانش اموزان بدون اینکه متوجه باشند از این تکنیک استفاده میکنن.وبه این صورته که تو هردرس اول سولاتی رو که برات اسونن و میتونی تو یه زمان خوب بهش جواب بدی رو جواب میدی و با اینکار خیال خودت رو از این بابت که به همه سوال های اسون جواب دادی رو راحت میکنی بعد در حین جواب دادن به سوالا یه سری سوالا هستن که یا به دلیل اینکه مطلبی رو که اون سوال ازش طرح شده رو نخوندی یا خوب نخوندی و یا اینکه اون سوال خیلی سخت و وقتگیره و ارزش نداره که ریسک کنی و روش وقت بذاری.این نوع سوالات رو کنارش یه علامت منفی بذار و این علامت منفی به این معنیه که تو به اون سوال اصلا جواب نمیدی.و یه سری سوالا هستن که میتونی بهشون جواب بدی اما یه مقداری وقت گیرن و اما و اگر توشداره.کنار این جور سوالا یه علامت ضربدر میزاری و این به این معنیه که تو به این سوالا جواب میدی منتهی وقتی که به همه سوالات اسون جواب دادی و از وقت درس هم باقی مونده بود.
    تکنیک زمان های نقصانی هم یه جورایی مکمل تکنیک ضربدر منفیه البته به نظر من خیلی جالب و کاربردی نیست و شاید بیش تر بدرد داوطلبای خیلی قوی بخوره.و به اینصورته که تو دروس عمومی توی هردرس 15 دقیقه وقت بزاری و اخر سر 15 دقیقه از کل زمان پاسخگویی به دروس عمومی اضافه میاد که از اون زمان برای پاسخ دادن به سوالایی که علامت دار کردی جواب میدی.برای دروس تخصصی برای ریاضی 15 دقیقه کم میکنی برای فیزیک 10 دقیقه برای شیمی 5 دقیقه و وقتی که اضافه میاری رو برای سوالای علامت دار دروس تخصصی میزاری.
    2. کارشناسای اموزشی میگن که مسئولان سازمان سنجش در چیدمان و ترتیب دروس صلاحدید دانش اموزان رو درنظر میگیرن و و این ترتیب خاص هردمبیلی نیستش و بهتره داوطلبا بر اساس همون ترتیبی که در دفترچه وجود داره به سوالا جواب بدن.
    3 . 58 ساعت در هفته میشه روزی 8.5 ساعت که همچین زمان کمی نیستش بخصوص اگه مداوم باشه. مگه چند درصد از داوطلبا روزانه 8 ساعت در س میخونن؟!البته اگه خیلی ادم سخت کوشی باشی میتونی صبح مثلا ساعت 6 صبح از خواب بلند شی یه ساعت بیشتر بخونی یا روزایی که مدرسه نمیری از ساعت 12 ظهر تا 12 شب میشه 12 ساعت که تو فقط 6 ساعتشو میخونی راستشو بگو اون 6 ساعت دیگه رو چکار میکنی؟ها؟بعدشم مطمئنی که روزای مدرسه فقط یه چرت کوچیک میزنی؟
    5.میگم نظرت چیه که با خودت ماشین حسابم ببری از اون مهندسیا!جون داداش تعارف نکن بگو
    6.اره.میتونی با خودت چیزای مثل اب میوه و کیک و اب معدنی وشکلات و....ببری.از لحاظ قانونی وقت خاصی وجود نداره یعنی هر وقت خواستی میتونی بخوری ولی بهترین زمان یکی بعد از سوالای عمومیه چون میخوای شروع به جواب دادن به سوالای اختصاصی کنی و دوم وسطای سوالای اختصاصیه که ادم خسته میشه.البته فکر نکنم وقت زیادی برای خوردن داشته باشی.
    سعی میکنم امروز یه آزمون از خودم بگیرم هر دو رو امتحان کنم ! مرسی
    این X یا - رو تو پاسخ نامه بزاریم یا دفترچه ؟
    شما اینو هم حساب کن مثلا وقتی ریاضی شروع میکنی استرس این رو هم داری که این تموم شه تازه شیمی هست ! ولی بمونه آخر لااقل این استرسو نداری
    58 ساعت اگه خوب هم باشه برای الان خوبه ! نه بعد از مهر ! بعد من بر خلاف بقیه هم دارم پایه میخونم هم پیش و پدرم داره در میاد ! مثلا عربی رو هنوز شروع نکردم یا هندسه 2 خیلی عقبم ! خودت حساب کن دیگه ! 6 ساعت باقی مونده 1 ساعتش که تو راهم تا برسم خونه ! 1 ساعت خواب ظهر ! برای هر ساعت مطالعه هم یه ربع استراحت میشه 1 ساعت و نیم ! 1 ساعت هم شام و ناهار و متفرقه ! چیزیش نمیمونه که ! فوقش یه ساعت میمونه که اونم همون یه ساعتیه که گفتم بعضی وقتا 7 ساعت میخونم ! ولی خوب چون من الان فقط دارم اختصاصی میخونم طبیعتا خیلی زودتر از کسی که عمومی هم میخونه خسته میشم
    ماشین حساب هم خوبه ! یه زمان یادمه آزاد بود ... بخشکی شانس :(

ممنون از وفتت

10. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

پست ميلاد تاييد ميشه
    من میلاد نیستم... محسنم....

روزی 8 ساعت مطالعه خیلی خوبه... من میانگین مطالعم روزی 5 ساعت بود....

12. 2 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

روزی 8 ساعت مطالعه خیلی خوبه... من میانگین مطالعم روزی 5 ساعت بود....
    من هدفم شریفه . نه به خاطر اسمش . چون رشته ای که میخوام به جز شریف واقعا آخر عاقبتی براشون تو دانشگاه های دیگه نیست (علوم کامپیوتر - نمیخوام برم خارج!)
    شاید درسم بد نباشه اما با چیزی که باید باشم خیلی فاصله دارم هنوز ! این فاصله هم با سرعتی که دلم میخواد کم نمیشه متاسفانه ...
    کلا برای بعضی اهداف خوب بودن کافی نیست . باید بهترین بود .

+

من اصلا جو گیر نیستم ! خیلیا با این اهداف شروع میکنن و بیخیال میشن وسطش . من از سال دوم دارم تلاش میکنم براش . روم نمیشه زحمت این 2 سال قبلیو تو یه سال هدر بدم

14. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

من هدفم شریفه . نه به خاطر اسمش . چون رشته ای که میخوام به جز شریف واقعا آخر عاقبتی براشون تو دانشگاه های دیگه نیست (علوم کامپیوتر - نمیخوام برم خارج!)
    شاید درسم بد نباشه اما با چیزی که باید باشم خیلی فاصله دارم هنوز ! این فاصله هم با سرعتی که دلم میخواد کم نمیشه متاسفانه ...
    کلا برای بعضی اهداف خوب بودن کافی نیست . باید بهترین بود .

+

من اصلا جو گیر نیستم ! خیلیا با این اهداف شروع میکنن و بیخیال میشن وسطش . من از سال دوم دارم تلاش میکنم براش . روم نمیشه زحمت این 2 سال قبلیو تو یه سال هدر بدم
    اگه بخوای بیشتر بشه ساعت مطالعت:
    باید از وقت های مرده(توی راه مدرسه،زنگ های تفریح) استفاده کنی،ساعت خوابت رو کم کنی.. پیشنهاد می کنم کمتر از 6 ساعت نکنی چون خیلی ضرر می کنی.......
    یه راه دیگه هم هست اینکه غیر حضوری بگیری که من اصلا پیشنهاد نمی کنم...
    سعی کن از آذر به بعد هم کلاس های تقویتیت رو حداقل برسونی... اما الان وقت خوبیه واسه کلاسا.....

16. 2 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

منم یه سوال دارم!

من نمیدونم وقتی یه درسی رو خوندم چقد بعدش برم سراغ تست های اون درس

مثلا شیمی رو وقتی 1 فصل رو خوندم تموم شد بعد چند روز تستاشو بزنم؟

(هم درسهای حفظی رو بگین هم حلی)
    معمولا درس های اختصاصی رو بعد خوندن و تمرین تست میزنن با هدف اینکه به تسلط کافی برسی

درس های عمومی هم چند روز بعد

با این حال استثناهایی هم وجود داره ...

مثلا شیمی که حفظی و تحلیلیش نصف نصفه بهتره یکی دو روز بعد بزنی ...

یا من خودم عربیو تقریبا بعد خوندن تست میزنم

ولی در کل موقعی که همه ی دروسو چند روز بعد تست زدیو درصدا خوب بود ، معلومه به تسلط رسیدی ...
    Last edited by Demon_342; 19-07-2011 at 13:52.

18. 5 کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من از سال دوم دارم تلاش میکنم براش . روم نمیشه زحمت این 2 سال قبلیو تو یه سال هدر بدم
    کارت درسته. مطمئن باش با این اراده اصلا زحمتات رو هدر نمیدی. یعنی به خودت اجازه نمیدی که هدر بره.
    ضمنا ساعت مطالعت با توجه به اینکه مدرسه هم میری خیلی خیلی خوبه. چرا نگرانی؟
    با این روند علوم کامپیوتر که هیچ، خود کامپیوتر شریف هم قبول میشی. کنکور ظاهرش وحشتناکه ولی وقتی میری جلو و می بینی چطور همه چی داره روند خودش رو طی می کنه، می فهمی کافیه خودت فقط بخونی و تست بزنی، بقیش خودش جور میشه. ولی خب این استرس های اول کار برا همه هست و بهتره شما هم تجربه کنید تا بعدا خودتون متوجه بشین که بی مورد بوده و هر چی هم ما بگیم فایده ای نداره. یعنی همونطور که ما تجربه کردیم شما هم تجربه کن.
    می دونی من پارسال همین موقع ها با هدف تهران شروع کردم، بعد کم کم به شیراز قانع شدم، بعد همدان، و بعد نوروز دوباره رسیدم به تهران! الانم که بعد کنکوره به تهران امیدوارم و شیراز که دیگه حتمیه. ( با اینکه تلاشم خیلی کمتر از هدفم بود، ولی خب پایم تو درسا قوی بود که کمکم کرد. شما که از سال دوم رو این کار کردین حتما پایتون قویه )
    موفق باشی

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------

راستی یه چیزی رو یادم رفت. بعضی دروس مثل ریاضی ( منظورم همشونه ) و فیزیک رو حتی میشه از رو کتاب درسی نخوند. همین که یه کتاب خوب داشته باشی که همه چی رو پوشش بده، می تونی تست بزنی و بری جلو، کم کم نکاتش رو یاد می گیری و اکثرا هم درسنامه دارن که دیگه مکمل نکات تستی خواهد بود. کلا میگم بهترین راه یادگیری تست زدنه . واقعا وقتی تست بزنی کامل کامل اون مطلب برات طوری جا می افته که تا کنکور یادت نمیره . البته دروس عمومی اوضاعش متفاوته که دوستان توضیح دادن.

20. 5 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •