دوستان من تصمیم قاطع دارم دیگه این تاپیک نیام ! : دی
پس سعی میکنم به طور فشرده توی این یکی دو روز سوالامو بگم و برم
از کنکوری های پارسال هم میخوام جوری جواب بدن که دوست داشتن پارسال این موقع ها یکی بشون جواب بده : )
هم خاطره خوشی برای من میمونه هم مطمئنم برای بقیه هم مفیده .
خوب این از اولیش !
1- برای کنترل زمان تو آزمون چکار باید کرد ؟ من تجربه ی آزمونم کمه و هیچی از این زمان های نقصانی و چند تا از 10 تا و امثالهم نمیدونم : دی
2- چه درسیو بهتره اول زد ؟ عمومیا رو کار ندارم اما تو اختصاصیا آدم خسته میشه ! درسی که سخت تره رو اول بزنیم یا ساده تره ؟ درسی که علاقمون بیشتره یا کمتر ؟
3- من روزای مدرسه ساعت 1 میرسم خونه ! تا ناهار بخورم و یه چرت کوچیک بزنم میشه 3-3.5 ! تا 6 میشه 2 ساعت مطالعه - از 6 تا 12 هم بیشتر از 4 یا نهایتا 5 رو نمیشه درس خوند !
روزایی که مدرسه ندارم هم صبح ساعت 7 تقریبا شروع میکنم تا 12 میشه 4 ساعت مفید ! بعد از اون هم میشه مثل روزای مدرسه ام که کلا میشه 10 ساعت ! یعنی چی ؟ ماکس مطالعه من میشه : 3*6 + 10*4 یعنی فقط 58 ساعت ! من اینو چطوری بیشتر کنم خداییش ؟ یه موجود مثل اشکان اسماعیلی چطوری میاورده 17 ساعت !! تو روز میخونده ؟ مگه آدم نباید استراحت کنه وسطش ؟! کلا اگه راهی به ذهنتون میرسه ممنون میشم بگید . چون من تا عید مدرسمون همین جوریه و اصلا کافی نیست 58 ساعت برام !
4- یه مارک پاک کن خوب که نرم باشه میشه معرفی کنید ؟ خیلی ساله مداد و پاک کن نخریدم . مداد برای آزمون چی خوبه ؟
5- خط کش و پرگار میزارن سر جلسه کنکور ببری ؟
6- غذا میشه برد ؟ کیکی چیزی ؟ اگه آره کی میخورن ؟ وقت میدن مثلا بین دو تا دفترچه ؟