سلام دوستان رمانی میخوام که توصیفاتش کم باشه و اکثرِ توضیحات نویسنده داستانو جلو ببره و در کل چندتا نویسنده ی اینجوری هم اگه معرفی کنین ممنون میشم
سلام دوستان رمانی میخوام که توصیفاتش کم باشه و اکثرِ توضیحات نویسنده داستانو جلو ببره و در کل چندتا نویسنده ی اینجوری هم اگه معرفی کنین ممنون میشم
Last edited by INFINITY13; 06-02-2016 at 17:09.
سلام
مجموعهی اینچنینی که احتمالا دربرگیرندهی کتابهاییه که میشه اونها رو در مثلا 100 یا 1000 رمانی که باید قبل از مرگ خواند و ... گنجوند که لیستهای متفاوتی هم هست
جایی ندیدم
اگر هم باشه بصورت یکجا با کتابهای دیگه توسط سایتهایی که کتابهای الکترونیکی میذارن به فروش میرسه.
یا جایی مثلا در خ. انقلاب
به نظرم بهتره کتابها و رمانهایی که دوست داری رو خودت بتدریج پیدا کنی و دانلود
البته بهتره که رمانهایی که بدون ممیزی همچنان چاپ میشه رو پس از دانلود خرید یا نسخهی الکترونیکی اون رو از نرمافزار (اپ) ـهایی مثل طاقچه یا فیدیبو دانلود کرد
سلام
من خودم الان دارم جزء از کل استیو تولتز رو میخونم بد نیست امتحان کنی یا حتی کتابهای جوزف بویدن
البته نویسنده خودش رو بجای شخصیتهای داستان میذاره و بیشتر بصورت اول شخص داستان رو جلو میبره
سلام
دوستان فیلمنامه فیلم nak.e.d از مایک لی چاپ شده یا تو ایران موجوده؟
ممنون
سلام
میشه کتاب هایی با موضوع روانشناسی معرفی کنید که ارزش خوندن داشته باشه ممنون![]()
اثر مرکب/دارن هاردی/ترجمه میلاد حیدری/انتشارات شریف کتاب خیلی خوبیه
سلام
دوستان کتابی میخواستم در رابطه با بهتر شدن رفتار انسان در اجتماع . که یک انسان چطور رفتار کنه تو اجتماع که موفقیت بهتری کسب کنه
سلام. ارتباط موثر به زبان آدمیزاد / مارتی برونستاین / انتشارات هیرمند
ممنون قربان
ایا این کتاب شامل اموزش مکالمات و اتفاقات روز مره هم میشه ؟
فهرست مطالبش اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من یه چند تا کتاب خوب می خواستم که هم اطلاعاتم بالا ببره و هم جذاب باشه و هم دید خوبی نسبت به زندگی بهم بده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)