سلام دوستان
جت سیاهچاله ای رو میشناسید ؟
یه پرتو پر انرژی از جنس مواد خود ستاره که میشه گفت تنها چیزیه که از درون سیاهچاله به بیرون میاد ...
چند روز پیش یه برنامه ای در مورد نظریه های مختلف در مورد اشعه گاما و منشا اون که نهایتا به این جت های سیاهچاله ای منتهی شد رو داشت نشون می داد ... من یاد یه عکسی که از قبل دیده بودم افتادم و یه سوال ذهنم رو مشغول کرد :
اگه این اشعه ای از مواده و با سرعت نور از ستاره دور میشه و یه نور فانوس ماننده ... چرا میشه تصویری از پهلو هم ازش گرفت ؟ .... مثل این تصویر :
یا یه تصویر دیگه که نتونستم پیداش کنم ... این یه چیز رو نشون میده اونم این که مواد در راهشون به غبار های بین کهکشانی یا بین ستاره ای برخورد میکنن جلوه ای از خودشون نشون می دن .. وگرنه اگه در فضای بیکران خلا بودن نمی شد دیدشون مگه اینکه مثل فانوس روبروی نور قرار می گرفتیم ... ولی تصاویر واقعی که ازشون می بینیم چنین چیزی رو نشون نمیده .... انگار خود نور دیده میشه ... یا همون مواد ... یعنی این مواد بعد از خروج سرد شدن و اونجا موندن ؟ ... یا تبدیل به انرژی میشن و نور ؟ ... کلا میخوام بدونم این فانوس های کیهانی از چی درست شدن و چطوری پخش میشن ... خودم نتونستم مقاله درستی پیدا کنم ... کسی چیزی داره راهنمایی کنه