تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 73 اولاول ... 71314151617181920212767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 721

نام تاپيک: پرسش و پاسخ نجومی

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کسی نبود جواب بده ؟ آیا با نزدیک شدن آندرومدا تاخیری که بین دیدنش هست به صفر میل میکنه ؟
    من با اینکه زیاد از نجوم سر در نمیارم و این مباحث رو توی فروم فقط دنبال میکنم شاید بتونم در این مورد توضیح بدم .
    اول بیاید مبنای فاصله رو به کیلومتر بگیم نه سال نوری و اعداد زیر رو فقط در عالم مثال ببینیم:
    یک پدیده ای 2 میلیارد کیلومتر از ما فاصله داشته باشه که بر فرض ظرف 2 میلیون سال نورش به زمین برسه
    وقتی این به 1 میلیارد کیلومتری ما میرسه نورش ظرف 1 میلیون سال به زمین میرسه ( سرعت نور ثابت هست ولی فاصله نصف شده و تاخیری هم که دیده میشه نصف شده )
    همین جور هر چقدر فاصله کمتر بشه تاخیر در دیدنش هم کمتر میشه تا به نزدیک صفر میرسه که بستگی به فاصله از اون پدیده داره
    .
    پس در مثال خودتون این 2.5 میلیون سال هر چقدر آندروما به ما نزدیکتر بشه کمتر میشه و اگه به 3 میلیون کیلومتری ما برسه ما با تاخیر 10 ثانیه ای اون رو میبینیم
    Last edited by مصطفی; 15-11-2012 at 20:12.

2. 4 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من با اینکه زیاد از نجوم سر در نمیارم و این مباحث رو توی فروم فقط دنبال میکنم شاید بتونم در این مورد توضیح بدم .
    اول بیاید مبنای فاصله رو به کیلومتر بگیم نه سال نوری و اعداد زیر رو فقط در عالم مثال ببینیم:
    یک پدیده ای 2 میلیارد کیلومتر از ما فاصله داشته باشه که بر فرض ظرف 2 میلیون سال نورش به زمین برسه
    وقتی این به 1 میلیارد کیلومتری ما میرسه نورش ظرف 1 میلیون سال به زمین میرسه ( سرعت نور ثابت هست ولی فاصله نصف شده و تاخیری هم که دیده میشه نصف شده )
    همین جور هر چقدر فاصله کمتر بشه تاخیر در دیدنش هم کمتر میشه تا به نزدیک صفر میرسه که بستگی به فاصله از اون پدیده داره
    .
    پس در مثال خودتون این 2.5 میلیون سال هر چقدر آندروما به ما نزدیکتر بشه کمتر میشه و اگه به 3 میلیون کیلومتری ما برسه ما با تاخیر 10 ثانیه ای اون رو میبینیم
    آقا ایول ... منم خودم مطمئن بودم دیگه خواستم خیلی مطمئن بشم ...

اینم یه صحنه جالب که خودم طی سفری که به سیارک پالاس داشتم گرفتم ... خیلی سرد بود خیلی اون بالا حال داد. سیارک یا میرفت زیر منظومه یا میومد بالا ... اینقدر خندیدم

4. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    صورتهاي فلکي را ميخواستم کاملا ياد بگيرم از کجا ميتونم استفاده کنم؟
    سپاس

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    صورتهاي فلکي را ميخواستم کاملا ياد بگيرم از کجا ميتونم استفاده کنم؟
    سپاس
    از این نرم افزار استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا گزینه بهتر اینه که وسیله ای به نام گردونه آسمان رو تهیه کنید ( با حدود قیمت 5 هزار تومن)

------
    یا به این طریق بسازیدش:

۱-دو آدرس اینترنتی زیر را دنبال کنید.

۲-تصویر صفحه ی رویی را بر یک طلق شفاف پرینت کنید.تصویر صفحه ی زیری را روی مقوایی ضخیم پرینت کنید.
    ۳ـ هر دو صفحه را روی هم قرار دهید و درست در جایی که علاوت + وجود دارد یک دکمه قابلمه ای یا پیچی ریز قرار دهید.
    ۴ـ گردونه آسمان شما حاضر است.
    آدرس فایل تصویر صفحه ی رویی:
    آدرس فایل تصویر صفحه زیری:

نحوه ساخت گردونه از محمد رضا نوروزی

7. 6 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام دوستان

جت سیاهچاله ای رو میشناسید ؟

یه پرتو پر انرژی از جنس مواد خود ستاره که میشه گفت تنها چیزیه که از درون سیاهچاله به بیرون میاد ...

چند روز پیش یه برنامه ای در مورد نظریه های مختلف در مورد اشعه گاما و منشا اون که نهایتا به این جت های سیاهچاله ای منتهی شد رو داشت نشون می داد ... من یاد یه عکسی که از قبل دیده بودم افتادم و یه سوال ذهنم رو مشغول کرد :

اگه این اشعه ای از مواده و با سرعت نور از ستاره دور میشه و یه نور فانوس ماننده ... چرا میشه تصویری از پهلو هم ازش گرفت ؟ .... مثل این تصویر :

یا یه تصویر دیگه که نتونستم پیداش کنم ... این یه چیز رو نشون میده اونم این که مواد در راهشون به غبار های بین کهکشانی یا بین ستاره ای برخورد میکنن جلوه ای از خودشون نشون می دن .. وگرنه اگه در فضای بیکران خلا بودن نمی شد دیدشون مگه اینکه مثل فانوس روبروی نور قرار می گرفتیم ... ولی تصاویر واقعی که ازشون می بینیم چنین چیزی رو نشون نمیده .... انگار خود نور دیده میشه ... یا همون مواد ... یعنی این مواد بعد از خروج سرد شدن و اونجا موندن ؟ ... یا تبدیل به انرژی میشن و نور ؟ ... کلا میخوام بدونم این فانوس های کیهانی از چی درست شدن و چطوری پخش میشن ... خودم نتونستم مقاله درستی پیدا کنم ... کسی چیزی داره راهنمایی کنه
    سلام
    من در درستی آنچه میتویسم اطمینان صددرصد ندارم. این رو حتما ملاک بگیرید در مطالعه نوشته ام.

اول اینکه این جت از پلاسماست
    دو اینکه این جت نه از سیاه چاله بلکه از قرص برافزایشی سیاه چاله فوران میکنه. همونطور که میدونید چیزی از سیاه چاله خارج نمیشه. جز تابش هاوکینگ که اون هم هنوز وجودش محل تردیده.
    سه اینکه هیچ قطعیتی نمیشه در جهت مشاهده جت ( از کنار) داشت. ممکنه جت کمی متمایل به ما باشه جهتش. یا خلاف جهت ما .اما به خاطر عدم امکان تشخیص بعد, ما جهت رو صرفا از کنار میبینیم.
    جتی از جنس گاز ملتهب داریم که با سرعت بسیار بالا ( نزدیک به سرعت نور ) ی که گرانش سیاه چاله در قرص برافزایشی ایجاد کرده از قطبین سیاه چاله فوران میکنه. بخشی مقابل این جت وارد سیاه چاله میشه. در واقع شدت سرعت انقدر بالاست که بخشی از ماده ورودی به سیاه چاله از سوی دیگه خارج میشه ( همون جت)
    4 این جت در حال گسترشه و آرام آرام در فضای میان کهکشانی ( یا میان ستاره ای ) پخش میشه.

9. 5 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    با توجه به توضیحات (هم اصل شایعه ای در اینترنت منتشر شده و هم در جوابی که داریم)دقیقا چه روشی برای تاریکی دنیا مطرح شده ؟ خورشید خاموش میشه تو این سه روز ؟ خورشید گرفتگی قرار اتفاق بیوفته؟ اگه چنینه چه چیزی قراره جلوی خورشید بیاد ؟

هیچ تاریکی نخواهیم داشت. هیچ اتفاق غیر عادی در این روز ها نمیفته جز اتفاق های معمول همیشگی. ممکنه زلزله بیاد همونطور که همیشه ممکنه بیاد. ممکنه برف بیاد بازم مثله همیشه. ممکنه شهاب سنگی به زمین بخوره با هم مثله همیشه. اما ویژگی خاصی که در انحصار این سه روز باشه و وقایع این سه روز رو متفاوت از باقی ایم کنه مطلفا رخ نخواهد داد. مگر اینکه کسی دلیل مناسبی برای وقوعش بیاره که مالامال از خطای محاسباتی نباشه

یه سوال همینجوری. چطور میشه وقتی دنیا داره نابود میشه گرفت خوابید ؟
    بابك جان راستش من تخصصي در زمينه ستاره شناسي و اينجور مسائل ندارم ولي خوب واسه من سوالي كه مطرح شده بود اين بود كه قراره چي بياد جلوي خورشيد كه 3 روز تاريك بشه؟؟
    والا هر سري يه سري برنامه هاي جديد مياد و يه سري به قول شما شايعات جديد
    يه چيز حالب. اين بود كه اين بحث به جاهاي ديگه هم كشيده شده بود.
    مثلا
    آنتي ويروس آويرا رايگان نسخه خودش رو تا تاريخ 21 12 2012 بيمه كرده يعني تاريخ اكسپاير شدنش تا اين روزه.
    الان يه مدتي هست كه اين تاريخ به 12 10 2013 تغيير كرده...
    نشون ميده هميشه اين برنامه ها هست
    0
    به قول خود شما. هيچ كدوم از اينا مثل سال 2000 نبود. همه منتظر بودن يه اتفاقي بيفته
    ولي خوب چيزي هم نشد و قرار نبود بشه...
    همه ي دنيا يادمه چشمشون به ساعت بود و شروع سال نو ميلادي...
    -
    -
    ولي مهمه اينه كه چي قراره جلوي خورشيد رو بگيره؟؟؟؟

11. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم و جواب قانع کننده می خوام اگر کسی کمک کنه
    به نظر می رسه که خالق هستی یا کلا نظم و شکل ظاهری سیارات و کهکشانها علاقه خاصی به دایره وار بودن دارند
    دایره های یکدست در سیارات منظومه شمسی یا در خورشید یا در سایر اجرام آسمانی، منظورم شکل ظاهری این اجرام است
    منظورم اینه چرا شکل دایره
    مثلا میتونست شکل خورشید به جای دایره، نامنظم باشه یا شکل یک مثلث یا مستطیل یا مربع که کوشه های دوار داشته باشه
    به نظر شما این عجیب نیست؟
    چرا اکثر اجرام سماوی شکل دایره ای دارند ؟
    ممنون می شم جواب قانع کننده بشنوم.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلاممن یه سوال داشتم و جواب قانع کننده می خوام اگر کسی کمک کنهبه نظر می رسه که خالق هستی یا کلا نظم و شکل ظاهری سیارات و کهکشانها علاقه خاصی به دایره وار بودن دارنددایره های یکدست در سیارات منظومه شمسی یا در خورشید یا در سایر اجرام آسمانی، منظورم شکل ظاهری این اجرام استمنظورم اینه چرا شکل دایرهمثلا میتونست شکل خورشید به جای دایره، نامنظم باشه یا شکل یک مثلث یا مستطیل یا مربع که کوشه های دوار داشته باشهبه نظر شما این عجیب نیست؟چرا اکثر اجرام سماوی شکل دایره ای دارند ؟ممنون می شم جواب قانع کننده بشنوم.
    سلام .
    جهانِ هستی بر اساسِ یک سری قوانینِ ثابت و تغییر ناپذیر طراحی و خلق شده .
    یکی از این قوانین این هست : همه چیز در عالم هستی تمایل داره به استقرار و سکون و ثُبات و آرامش برسه.

شکلِ "کروی" (کره) کاملترین شکل هندسی هست که در اون ثبات و پایداری و توازن به حداکثر میرسه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 28-11-2012 at 02:12.

14. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    من یه سوال داشتم و جواب قانع کننده می خوام اگر کسی کمک کنه
    به نظر می رسه که خالق هستی یا کلا نظم و شکل ظاهری سیارات و کهکشانها علاقه خاصی به دایره وار بودن دارند
    دایره های یکدست در سیارات منظومه شمسی یا در خورشید یا در سایر اجرام آسمانی، منظورم شکل ظاهری این اجرام است
    منظورم اینه چرا شکل دایره
    مثلا میتونست شکل خورشید به جای دایره، نامنظم باشه یا شکل یک مثلث یا مستطیل یا مربع که کوشه های دوار داشته باشه
    به نظر شما این عجیب نیست؟
    چرا اکثر اجرام سماوی شکل دایره ای دارند ؟
    ممنون می شم جواب قانع کننده بشنوم.
    سلام
    گرانش عامل ماجراست ( در ابعاد سیارات و ستاره ها)
    بیاییم با یک مثال بریم جلو. بیاییم ساختمون خیلی بلندی بسازیم تا برج خلیفه دبی کنارش به چشم نیاد. یه برج به ارتفاع 100 کیلومتر . برای پایدار موندن سازه این برج احتیاج هست تا پی برج و همچنین مصالح بکار رفته در اون بسیار مقاوم باشه تا در مقابل فشار وزن برج ناشی از گرانش زمین غلبه کنه. میشه گفت ساخت چنین برجی احتمالا غیر ممکنه. حالا بیاییم و ساخت رو شروع کنیم اما با مصالح ابتدایی مثل سنگ و خاک و گل. برج ما چقدر میتونه ارتفاع بگیره ؟ با این مصالح حتی یه ساختمون چند طبقه هم نمیشه ساخت و باز ساختمون ما در مقابل وزنش متلاشی میشه. باز فرض دیگه ای داشته باشیم. بیاییم و هزار ها برج مشابه برج اولمون در جای جای زمین بسازیم. هر بار برجمون به ارتفاعی محدود میرسه و بعد متلاشی میشه زیر وزنش. در نهایت ما با سطح کپه کپه ای مواجه میشیم که در نهایت شکلی شبه کره برامون میسازن . مثل زمین خودمون. زمین پوشیده شده از کوه های فراوانی که همه در ارتفاع محدود هستند و اگر از ارتفاع حداکثری امروز ( 9 کیلومتر برای اورست) مقداری بیشتر بشن باز در مقابل وزن خودشون فرو میریزن.
    برگردیم به زمین ( نمونه جرم کروی شکلمون)
    چرا زمین به جای کره مکعب نیست؟

نگاهی به این تصویر بندازید با یه مرور جملات بالایی مشخصه که گوشه های این کره تاب وزن خودشون رو نمیارن و به سمت مرکز جرم (مرکز زمین ) فرو میریزن.
    برای برقرار موندن شکل مکعب احتیاج به نیروی مضاعفی هست برای حفظ گوشه ها

در نهایت گرانش از هر سمت ماده رو به سمت مرکز جرم هدایت میکنه. و حد بزرگی انحراف ها از کره بستگی به شدت گرانش داره. نمونه خوبمون سیاره مریخه که کوچکتر و کم جرم تر از زمینه و دارای گرانش کمتری هم هست و در عین حال دارای بلندترین کوه های منظومه شمسی هم هست ( به ارتفاع حدود 25 کیلومتر )

در اجرام کوچکتری مثل سیارک ها جرم کافی و نتیجتا گرانش کافی وجود نداره و به همین دلیل ما شاهد اشکال نامنظم در اونها هستیم.

اضافه کنم که در شرایط خاصی اجرامی خواهیم داشت که با وجود جرم و گرانش بالا کروی نبوده بلکه بیضوی هستند. که عامل ایجاد اون
    , نیروی گریز از مرکز ناشی از سرعت بالای دوران جسم به دور خودشه. (حرکت وضعی) نمونه چنین جرمی سیاره زحله.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

از دوستانی که به سوال من پاسخ دادند تشکر می کنم
    راستش دکمه تشکر را پیدا نکردم و خواستم با این پست تشکر کنم
    Last edited by mokarx; 28-11-2012 at 18:16.

17. 2 کاربر از mokarx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •